Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar P90x diye bir fitness programı var duydunuz mu ?

duymadımda bir videosuna baktım plank hareketinin geliştirilmiş şekileri gibii oldukça zor ısınmadan yapmamak lazım Allah korusun sakatlık olur. birde bana sadece sıkılaşmak ve vücudu şekle sokmak için yapılan hareketler gibii geldii tıpkı plates gibii kilo vermeye yardımı pek olmaz.

haklisin canim hayirlisi artik.

kız nasip cümlesini şunun için dedim: ) bazen bende anlatım kıtlığı olur kusura kalma: )
yani bazen çabalarsın biriyle anlaşamaz arkadaş olamazsın, ama kimiylede çabasız çok iyi anlaşırsın, senlede o hesap yani, kalpten kalbe yolumuz varmış böylece halleştik onu demek istedim: )
yoksa başka bişey demek istemedim.
kalpten kalbe yol vardır görünmez...

gece gece romantik takılıyoruz heee meyraa

benle senin arandada kalpten kalbe bir yol yoksa vallaha küseriim yoksa sen beni begenmiyormusuuuun

ziyaret nasıl geçtii acaba :)) yaaa bugünlerde yatılı misafirim gelecek misafir gelmesini istemiyorum anında düzenim bozuluyor bu akşamda kardeşlerim vardı yenildi içildiii puuuffff

farkli derken ne yapabilirim mesela.elimden geldikce yuruyus yapiyorum.bide bisikletli surulen alet varya onu suruyom en fazla iki yada uc gun.bide aksamlari plates ve mekik yapiyorum. platesi pek beceremiyom ama. ne onerirsin
sağlam spor yapıyormuşsun aynen devam :)

saç böreğinede dayanamam hiç: )

benimde misafirim vardı vee fazla yedim içtim

bende diyet yapmıyom ama inş pazartesi başlicam, cuma günü doğum günümdü oyüzden ogünden beri yiyorum hep: )
neyse pazartesi paydos inş.

saç böreğinede dayanamam hiç: )

bende diyet yapmıyom ama inş pazartesi başlicam, cuma günü doğum günümdü oyüzden ogünden beri yiyorum hep: )
neyse pazartesi paydos inş.
hııım demek yeni bir yaş :) hadi sana uğur getirsin yeni yaşın gönlünden geçen iyi güzel tüm şeylere yeni yaşında kavuuş :)

P90 P90m p90x diye 270 günlük bir program öncesi sonra fotoğraflarını görünce ben bir seve geldim nisan sa p90 dan başlamayı düşünüyorum kilo verdirmez belki ama verdiğin kiloyu daha fazla vermissin gibi gösterir bence

Selam kizlar.dun disciye gittim.sonra da avm lerde gezdm.soz vermistimm kendime zayiflamadan kiyafet almayacam diye.tam niyeti bozmustm bi. magazaya girdm kiyafet. bakiyodm. kasiyer bana oyle bi soru sordu ki.....kendi kendime .dedim En iyisi sen verdigin sozu tut.6kilo verdin diye havaya girme.85 i gorene kadar pes etme.(simdi 93 kiloym)
Soruyu merak ettiniz demi ?

Asuman abla naaptın baktınmı pardesuye?

asuu nerelerdesin nişan bitmedimi
nursenada gelmemiş
yenacım nasıl oldun
kızlar bu günlerde dayko uğramıyormu benmi farketmedim
Meyracım öncelikle yeni yaşın hayırlı olsun sağlık afiyet huzur daolu bir Ömrün olsun canım
Pardesü aldım meyracım nişana gitmeden önce setrems e uğradım Keçe bir pardesü aldım
Daficim Nişan 6 da bitti eve geldim hem yorgun hem uykusuzum yemek de yoktu hemen bir kahvaltı hazırladım yatsıdan sonra yedik sonra da uyukladım epeyce :))
Adaşım ben de dün akşam biraz kaçırdım oysa kardeşimde kahvaltıda börek su böreği poğaça kurabiye vs hepsine hayır dedim yemedim karnıbahar haşlamış kardeşim onu kavurup yumurta kırdım ekmeksiz yedim Nişanda da işte kuru pasta yaşpasta vardı yemedim sadece 1 bardak içecek içtim

Evet merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…