Kızlar P90x diye bir fitness programı var duydunuz mu ?
haklisin canim hayirlisi artik.
bende yapamamp90x denen sporu izledim.bol bol kas yapiyo.erkekler icin dsha ii bence. bide ben bu adamin yaptigi hareketleri yapabiliyosam hic biseye gerek yok demek tir. ben bu sinav seklindeki hareketleri yaparsam bilgimi kirarim
gece gece romantik takılıyoruz heee meyraakız nasip cümlesini şunun için dedim: ) bazen bende anlatım kıtlığı olur kusura kalma: )
yani bazen çabalarsın biriyle anlaşamaz arkadaş olamazsın, ama kimiylede çabasız çok iyi anlaşırsın, senlede o hesap yani, kalpten kalbe yolumuz varmış böylece halleştik onu demek istedim: )
yoksa başka bişey demek istemedim.
kalpten kalbe yol vardır görünmez...
benimde misafirim vardı vee fazla yedim içtimGunlerdir ilk defa bu aksam fazla yedim sanirim pismanim.
gece gece romantik takılıyoruz heee meyraa
benle senin arandada kalpten kalbe bir yol yoksa vallaha küseriim yoksa sen beni begenmiyormusuuuun
ziyaret nasıl geçtii acaba :)) yaaa bugünlerde yatılı misafirim gelecek misafir gelmesini istemiyorum anında düzenim bozuluyor bu akşamda kardeşlerim vardı yenildi içildiii puuuffffbu günkü menü
sabah : 2 haşlanmış yumurta, 1 köfte, büyükce bir parça peynir, 1 fincan kahve
ara : 1 fincan yeşil çay
öğle : 1 elma, 1 portakal
ara 1 fincan bitki çayı
akşam : 1 tabak çorba, 1 tabak barbunya fasulyesi, 2 köfte, 4 kaşık yoğurt, birkaç dilim turp, birkaç tane turşu bamya, 1 fincan kahve
biraz sonra 1 ziyarete gitmeyi düşünüyoruz orda kaçırmam inşallah.
: ))))) var var olmazmı canımcım: )
sağlam spor yapıyormuşsun aynen devam :)farkli derken ne yapabilirim mesela.elimden geldikce yuruyus yapiyorum.bide bisikletli surulen alet varya onu suruyom en fazla iki yada uc gun.bide aksamlari plates ve mekik yapiyorum. platesi pek beceremiyom ama. ne onerirsin
biliyordum vaar olduğunuu
ayrıca saatimiz gelmiiş guuuuguuuk guuuguuk :)))))
yenacım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
meyraa zaten kokoş bir bayanım illaki süslü olacak giydiklerim ykmde bulabiliyorum en son selenin gömleğini aldım 120 tl birde sık bir simli bluz 60 tl aldım batiğin ürünlerinde bulabiliyorumbazende...
kısıra bnde hiç dayanamam...çok severim...
benimde misafirim vardı vee fazla yedim içtim
hııım demek yeni bir yaş :) hadi sana uğur getirsin yeni yaşın gönlünden geçen iyi güzel tüm şeylere yeni yaşında kavuuş :)saç böreğinede dayanamam hiç: )
bende diyet yapmıyom ama inş pazartesi başlicam, cuma günü doğum günümdü oyüzden ogünden beri yiyorum hep: )
neyse pazartesi paydos inş.
hııım demek yeni bir yaş :) hadi sana uğur getirsin yeni yaşın gönlünden geçen iyi güzel tüm şeylere yeni yaşında kavuuş :)
P90 P90m p90x diye 270 günlük bir program öncesi sonra fotoğraflarını görünce ben bir seve geldim nisan sa p90 dan başlamayı düşünüyorum kilo verdirmez belki ama verdiğin kiloyu daha fazla vermissin gibi gösterir benceduymadımda bir videosuna baktım plank hareketinin geliştirilmiş şekileri gibii oldukça zor ısınmadan yapmamak lazım Allah korusun sakatlık olur. birde bana sadece sıkılaşmak ve vücudu şekle sokmak için yapılan hareketler gibii geldii tıpkı plates gibii kilo vermeye yardımı pek olmaz.
Asuman abla naaptın baktınmı pardesuye?
Meyracım öncelikle yeni yaşın hayırlı olsun sağlık afiyet huzur daolu bir Ömrün olsun canımasuu nerelerdesin nişan bitmedimi
nursenada gelmemiş
yenacım nasıl oldun
kızlar bu günlerde dayko uğramıyormu benmi farketmedim
Evet merak ettim :)Selam kizlar.dun disciye gittim.sonra da avm lerde gezdm.soz vermistimm kendime zayiflamadan kiyafet almayacam diye.tam niyeti bozmustm bi. magazaya girdm kiyafet. bakiyodm. kasiyer bana oyle bi soru sordu ki.....kendi kendime .dedim En iyisi sen verdigin sozu tut.6kilo verdin diye havaya girme.85 i gorene kadar pes etme.(simdi 93 kiloym)
Soruyu merak ettiniz demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?