Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

E hadi ama ben de merak ettim patavatsizlik etti kesin dimi

bende merak ettim: )

GÜNAYDIN

MEYRA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN

sağol canımcım: )

amin, çok sağol ablacım: )
bu seneden hayırlısı ile bir bebek beklentim var artık, inş hayırlısı ile olur bir bebek...
artık vaktidir diye düşünüyorum inş...
ooo güle güle kullan ablacım pardesünü, hayırlı olsun yeni cicin: )

bahar havasından galiba 3-4gündür genel bir yorgunluktur gidiyor gözlemlerime göre: )
Sağol canım daha iyileri senin olsun inşallah
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin meyracım
Yorgunluk konusunda ben de katılıyorum sana sanırım mevsimsel
Ben de bu sıralar çabuk yoruluyorum gidip bir kan versem fırsat bulunca iyi olur

Insaallah dualarin kabul olur canim

olsun canim senden gelene raziyim.

Gunaydinnn o kadan acimki hepinize gelip ayri ayri kahvalti yapabilirim

Elifunda bende bilmiyorumki canim napsan napsak :) ben kendine yuklenme demek istedim bu hafta biraz az yap mesela ne bilim bak hasibeye hic sporsuz kilo veriyi
saglam yemiyirumda hele kahvaltida cok az yiyorum aksamda ekmek yok yemek kasiklarim bi kase. ac ac yatiyom gece karnimin gurultusunun sesinden zor yatiyrm.daha napim.ama inceldim.farkindayim.kilo gitmiyo ama

Gunaydinnn o kadan acimki hepinize gelip ayri ayri kahvalti yapabilirim

Elifunda bende bilmiyorumki canim napsan napsak :) ben kendine yuklenme demek istedim bu hafta biraz az yap mesela ne bilim bak hasibeye hic sporsuz kilo veriyi
sorma cnm aslında spor yapmak istiyorum ama eve gelince pertim çıkmış oluyo biraz emineyle oynayıp uyuyup kalıyorum

Ya nett
Nette sorun vardi yazamadm.kasiyerin sorusu
Simdi giyeceksiniz dogumdan sonra mi diye sordu.cok gicik oldum coook

slmm kızlarr ben geldimm çok yorgun bugün bahar temizlik için bayan aldım bende yanında bütün dolap kapı derken çok yoruldum neyseki pırıl pırıl oldu heryer 2 yaramazla ne kadar gider bilinmez çok dağınık kızlarım yaww babalarıda yanı bir benlede olmuyokii alışacaklar ,inşallah diyet çok iyi deildi tabi düzen olmayınca evet yarın pazartesi inşallah spora ve diyete devam

Ya nett

Nette sorun vardi yazamadm.kasiyerin sorusu
Simdi giyeceksiniz dogumdan sonra mi diye sordu.cok gicik oldum coook
haline dua ettt lüzumsuz kasiyer benim ki daha fena
bu na benzer bisoruyu eşimle nişan alışverişine çıktığımızda söylemişti görevli hamile reonumuz alt katta

hayırlı akşamlar güzeller
bugün köydeydim . şimdi geldim. yorucu bir gündü. büyük ablam yeni ev yaptıracak eski ev yıkılacak eşyalarının bir kısmını boş bir samanlık vardı oraya taşıdı. kullanabileceklerinide bizim alt kata taşıdık. ev bitinceye kadar bizim alt katta kalacaklar. bende ona yardım ettim.alt katın tuvalet , banyosunu yaptırmamıştık. hafta ortası yaptırırsak köye giderim. biraz ablamada yardım ederim.

meyracım Allah hayırlı uzun ömürler versin.

ziyaret nasıl geçtii acaba :)) yaaa bugünlerde yatılı misafirim gelecek misafir gelmesini istemiyorum anında düzenim bozuluyor bu akşamda kardeşlerim vardı yenildi içildiii puuuffff
ziyaret güzel geçti fridacım. sadece iki bardak çay içtim.

asucum yeni cicini güle güle kullan . kısa sürede bol gelsinde daraltmaya ver

bugünkü menü

sabah : 2 pastırmalı yumurta, 1 çay kaşığı kaymak, 1 dilim peynir, 2 bardak çay, 1 fincan kahve

öğle : 1 dilim kızarmış ekmeğe süzme yoğurt sürüp yedim, 2 bardak çay

akşam : 1 tabak çorba, 6 kaşık bulgur pilavı, 2 parça haşlama tavuk, salata, yoğurt, 1 fincan kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…