E hadi ama ben de merak ettim patavatsizlik etti kesin dimiSelam kizlar.dun disciye gittim.sonra da avm lerde gezdm.soz vermistimm kendime zayiflamadan kiyafet almayacam diye.tam niyeti bozmustm bi. magazaya girdm kiyafet. bakiyodm. kasiyer bana oyle bi soru sordu ki.....kendi kendime .dedim En iyisi sen verdigin sozu tut.6kilo verdin diye havaya girme.85 i gorene kadar pes etme.(simdi 93 kiloym)
Soruyu merak ettiniz demi ?
Selam kizlar.dun disciye gittim.sonra da avm lerde gezdm.soz vermistimm kendime zayiflamadan kiyafet almayacam diye.tam niyeti bozmustm bi. magazaya girdm kiyafet. bakiyodm. kasiyer bana oyle bi soru sordu ki.....kendi kendime .dedim En iyisi sen verdigin sozu tut.6kilo verdin diye havaya girme.85 i gorene kadar pes etme.(simdi 93 kiloym)
GÜNAYDIN
MEYRA DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN
Meyracım öncelikle yeni yaşın hayırlı olsun sağlık afiyet huzur daolu bir Ömrün olsun canım
Pardesü aldım meyracım nişana gitmeden önce setrems e uğradım Keçe bir pardesü aldım
Daficim Nişan 6 da bitti eve geldim hem yorgun hem uykusuzum yemek de yoktu hemen bir kahvaltı hazırladım yatsıdan sonra yedik sonra da uyukladım epeyce :))
Adaşım ben de dün akşam biraz kaçırdım oysa kardeşimde kahvaltıda börek su böreği poğaça kurabiye vs hepsine hayır dedim yemedim karnıbahar haşlamış kardeşim onu kavurup yumurta kırdım ekmeksiz yedim Nişanda da işte kuru pasta yaşpasta vardı yemedim sadece 1 bardak içecek içtim
sağol canımcım: )
amin, çok sağol ablacım: )
bu seneden hayırlısı ile bir bebek beklentim var artık, inş hayırlısı ile olur bir bebek...
artık vaktidir diye düşünüyorum inş...
ooo güle güle kullan ablacım pardesünü, hayırlı olsun yeni cicin: )
Sağol canım daha iyileri senin olsun inşallahbahar havasından galiba 3-4gündür genel bir yorgunluktur gidiyor gözlemlerime göre: )
Insaallah dualarin kabul olur canimsağol canımcım: )
bu seneden hayırlısı ile bir bebek beklentim var artık, inş hayırlısı ile olur bir bebek...
olsun canim senden gelene raziyim.kız nasip cümlesini şunun için dedim: ) bazen bende anlatım kıtlığı olur kusura kalma: )
yani bazen çabalarsın biriyle anlaşamaz arkadaş olamazsın, ama kimiylede çabasız çok iyi anlaşırsın, senlede o hesap yani, kalpten kalbe yolumuz varmış böylece halleştik onu demek istedim: )
yoksa başka bişey demek istemedim.
kalpten kalbe yol vardır görünmez...
saglam yemiyirumda hele kahvaltida cok az yiyorum aksamda ekmek yok yemek kasiklarim bi kase. ac ac yatiyom gece karnimin gurultusunun sesinden zor yatiyrm.daha napim.ama inceldim.farkindayim.kilo gitmiyo amaGunaydinnn o kadan acimki hepinize gelip ayri ayri kahvalti yapabilirim
Elifunda bende bilmiyorumki canim napsan napsak :) ben kendine yuklenme demek istedim bu hafta biraz az yap mesela ne bilim bak hasibeye hic sporsuz kilo veriyi
ii pazarlar canim.dogum gununmu bugun nice senrlere canim.iiki dogmusun.selamün aleyküm...
herkese iyi pazarlar
sorma cnm aslında spor yapmak istiyorum ama eve gelince pertim çıkmış oluyo biraz emineyle oynayıp uyuyup kalıyorumGunaydinnn o kadan acimki hepinize gelip ayri ayri kahvalti yapabilirim
Elifunda bende bilmiyorumki canim napsan napsak :) ben kendine yuklenme demek istedim bu hafta biraz az yap mesela ne bilim bak hasibeye hic sporsuz kilo veriyi
Nette sorun vardi yazamadm.kasiyerin sorusuSelam kizlar.dun disciye gittim.sonra da avm lerde gezdm.soz vermistimm kendime zayiflamadan kiyafet almayacam diye.tam niyeti bozmustm bi. magazaya girdm kiyafet. bakiyodm. kasiyer bana oyle bi soru sordu ki.....kendi kendime .dedim En iyisi sen verdigin sozu tut.6kilo verdin diye havaya girme.85 i gorene kadar pes etme.(simdi 93 kiloym)
sağol canımcım: )
Kac yasindasin canim ve kac kilosun.biz de cocuk düşünüyoruz 1.5 yildir ama olmuyo.evlendigmdr 82 kiloydm ve hep kilo verim sonra olsun diye erteledm ama daha da kilo aldm simdi 93 um.doktrm kilo ver dedi umarm veririm kilolu hamile olmak zor olur.bu arada yeni evliyiz 2.5 yil oldu
haline dua ettt lüzumsuz kasiyer benim ki daha fenaYa nett
Nette sorun vardi yazamadm.kasiyerin sorusu
Simdi giyeceksiniz dogumdan sonra mi diye sordu.cok gicik oldum coook
ziyaret güzel geçti fridacım. sadece iki bardak çay içtim.ziyaret nasıl geçtii acaba :)) yaaa bugünlerde yatılı misafirim gelecek misafir gelmesini istemiyorum anında düzenim bozuluyor bu akşamda kardeşlerim vardı yenildi içildiii puuuffff
asucum yeni cicini güle güle kullan . kısa sürede bol gelsinde daraltmaya verMeyracım öncelikle yeni yaşın hayırlı olsun sağlık afiyet huzur daolu bir Ömrün olsun canım
Pardesü aldım meyracım nişana gitmeden önce setrems e uğradım Keçe bir pardesü aldım
Daficim Nişan 6 da bitti eve geldim hem yorgun hem uykusuzum yemek de yoktu hemen bir kahvaltı hazırladım yatsıdan sonra yedik sonra da uyukladım epeyce :))
Adaşım ben de dün akşam biraz kaçırdım oysa kardeşimde kahvaltıda börek su böreği poğaça kurabiye vs hepsine hayır dedim yemedim karnıbahar haşlamış kardeşim onu kavurup yumurta kırdım ekmeksiz yedim Nişanda da işte kuru pasta yaşpasta vardı yemedim sadece 1 bardak içecek içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?