Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haline dua ettt lüzumsuz kasiyer benim ki daha fena
bu na benzer bisoruyu eşimle nişan alışverişine çıktığımızda söylemişti görevli hamile reonumuz alt katta
Senin de kötüymüş.kararlıyım insaallah bu fazlalıklari. verecem.dusun esim 62 kilo 180 boyu var ben 93

Kizlar bundan sonra spor ve diyetime cumartesi günleri ara vermeyi düşünüyorum.dun spor yapmadm ama yine de dikkatli yedm.bugün beslenmem iyiydi ve 4 mile leslie yaptim.uyumadan da yesil cay icerm ins.
Yesil cay uykusuzluj yapiyo uyyabiliyomusun peki ben icince uyuyamiyorum
Yena nasil oldunn
Asu gule gule kullan insallah bol gelir bugun felaket sicaktı burasi
Dafi kolay gelsi n sende inssat isinden yırtamıyon hic biri bitmeden biri basliyo kolay gelsinnn

Bende hastalandım, inş büyütmeden önüne Geçerim.
Ateş uşume bulantı halsizlık boğaz, hem grip gibi hem uşutme gibi: (
Her yerim sızlıyo.
Kaç gundur halsizlik vardı bahardandır diyordum ama bahardan oteymiş.
Ateşli grip gibi şuan ortada salgın zaten, ben kendimi korumadım kaç gundur ondanda oldu, ince ince dolandım evde.
Evde biraz antibiyotik vardı onu içerim belki, garip ama ilaçta içmek istemiyorum, annem vermişti antibiyotiği lazım olursa diye 3-4tane.

Geçmiş olsun meyracım ilerlemeden atlatırsın inşallah
Yarın bir Dr a görün olmazsa

Geçmiş olsun meyracım ilerlemeden atlatırsın inşallah
Yarın bir Dr a görün olmazsa

Sağol ablacım inş.
Çok doğru diyorsun gitsem çok iyi olurda halim olmayınca canım hiç çekmiyo gitmeyi de, aklımda yarın olsunda bakalım bir ablacım.
Çörekotu yiyeyim birde yatmadan, kaç günlerdir yemiyorum zaten.
Dışarısıda bir soğuk burda, mart martlığını yaptı.

Sen yine de ihmal etme iyi hissetmezsen git canım
Ankara da çok soğuk

antibiyotige fazla guvenme dogal iyiles canim oda kilo yapiyo haberin olsun.cok gecmis olsun.

yesil cay bendede bas donmesi yapiyo.ii wc ye cikariyody ama biraktim.

SElamün aleykümm...

ben geldimmm....günlerce süren bir koşturmacanın ardından evimdeyim sonunda....ne zormuş kardeş evlendirmek yavv...herşeyiyle tek tek ilgileniyorum uğraşıyorum bi evin bi kızı ben bi oğlu o...kısacası iyi bakıyoz birbirimize oda herzaman hep yanımda herdaim destektir bana...ay neler yazdım niyeyse çok duygusalım bu ara...bi çok işimizi hallettik çok şükür...bu zamanda ev dizmek daha zor sanki her bi ayrıntıyı düşünüyoruz hiç bişeyi eksik olmayacak inş...ama iki arada bi derede pertim çıktı yawww...bu haftada mobilyalar ve beyaz eşya eve gelicek onların tamamı gelince gidip yerleştircez düzenlicez vs...sonra bide kızın çeyizi için ugraşcazz anlatırken bile yoruldum he...bide bugun eşimin doğum günüydü ama işten çağırdılar bizde mesai bitince ne alaka diceksiniz ama canımız çekti balık ekmek yemeğe gittik sonrada bi pasta alıp annemlere gittik son hafta içinde görümcem ve babamında doğum günü vardı tek seferde aradan çıkardık...bu arada diyet yerlerde...iştahım çok açık...ekmeğe fena dadandım....ve tatlıya....toparlamam lazım...bu arada fırsat buldukça anca okudum muhabbetleri ama yazmaya vaktim olmadı...kimseyle ilgilenmiyomuşum gibi oldu hakkınızı helal edin...

öncelikle Rabbim kabul etsin..
sonrasındada geçmiş olsun dicem ama şimdiye kadar inş geçmiştir yenacım ..Seni çok seviyorum ablacım.....

meyracım eline sağlık....

hahaa dereceye girmişim...bilerek istiyerek yaptığım bişey değildi ama iyi denk gelmiş...

Ve aleykum selam...
Canım nasılsın? Daha iyimisin inş??

sağol canım daha iyiyim elh..ilaçlar baya fayda verdi...ağrılarım çok azaldı...bide şu işler bitse daha rahatlıyacağım...

saç böreğinede dayanamam hiç: )

bende diyet yapmıyom ama inş pazartesi başlicam, cuma günü doğum günümdü oyüzden ogünden beri yiyorum hep: )
neyse pazartesi paydos inş.

Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür versin inş...bide tez zamanda bi bebişş inş...

geçmiş olsun canım ya bencede ihmal etme git görün doktora...

eve geldiğim gibi kızları yıkadım uyuttum hemen pcye çöktüm neler yaptınız diye ama artık yatmalıyım gözlerimi açamıyommmm....
he bu arada asuman ablaa pardesün hayırlı olsun güle güle eskittt...
he bide unuttuğum atladığım hasta arkadaşlara toptan şifa diliyorum...
hayırlı geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…