- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Senin de kötüymüş.kararlıyım insaallah bu fazlalıklari. verecem.dusun esim 62 kilo 180 boyu var ben 93haline dua ettt lüzumsuz kasiyer benim ki daha fena
bu na benzer bisoruyu eşimle nişan alışverişine çıktığımızda söylemişti görevli hamile reonumuz alt katta
Yesil cay uykusuzluj yapiyo uyyabiliyomusun peki ben icince uyuyamiyorumKizlar bundan sonra spor ve diyetime cumartesi günleri ara vermeyi düşünüyorum.dun spor yapmadm ama yine de dikkatli yedm.bugün beslenmem iyiydi ve 4 mile leslie yaptim.uyumadan da yesil cay icerm ins.
Âmin canımCebin şarji bitiyo iyi geceler Mutlu hafta olur insallah kilodan güleriz hepimiz cumaya amin
Geçmiş olsun meyracım ilerlemeden atlatırsın inşallahBende hastalandım, inş büyütmeden önüne Geçerim.
Ateş uşume bulantı halsizlık boğaz, hem grip gibi hem uşutme gibi: (
Her yerim sızlıyo.
Kaç gundur halsizlik vardı bahardandır diyordum ama bahardan oteymiş.
Ateşli grip gibi şuan ortada salgın zaten, ben kendimi korumadım kaç gundur ondanda oldu, ince ince dolandım evde.
Evde biraz antibiyotik vardı onu içerim belki, garip ama ilaçta içmek istemiyorum, annem vermişti antibiyotiği lazım olursa diye 3-4tane.
Geçmiş olsun meyracım ilerlemeden atlatırsın inşallah
Yarın bir Dr a görün olmazsa
Sen yine de ihmal etme iyi hissetmezsen git canımSağol ablacım inş.
Çok doğru diyorsun gitsem çok iyi olurda halim olmayınca canım hiç çekmiyo gitmeyi de, aklımda yarın olsunda bakalım bir ablacım.
Çörekotu yiyeyim birde yatmadan, kaç günlerdir yemiyorum zaten.
Dışarısıda bir soğuk burda, mart martlığını yaptı.
Sen yine de ihmal etme iyi hissetmezsen git canım
Ankara da çok soğuk
bu soruyu bana cok dediler sikma csnini bu bizi motive etsin canmYa nett
Nette sorun vardi yazamadm.kasiyerin sorusu
Simdi giyeceksiniz dogumdan sonra mi diye sordu.cok gicik oldum coook
bu kadar yuklenme kendineKizlar bundan sonra spor ve diyetime cumartesi günleri ara vermeyi düşünüyorum.dun spor yapmadm ama yine de dikkatli yedm.bugün beslenmem iyiydi ve 4 mile leslie yaptim.uyumadan da yesil cay icerm ins.
antibiyotige fazla guvenme dogal iyiles canim oda kilo yapiyo haberin olsun.cok gecmis olsun.Bende hastalandım, inş büyütmeden önüne Geçerim.
Her yerim sızlıyo.
Ateşli grip gibi şuan ortada salgın zaten, ben kendimi korumadım kaç gundur ondanda oldu, ince ince dolandım evde.
Evde biraz antibiyotik vardı onu içerim belki, garip ama ilaçta içmek istemiyorum, annem vermişti antibiyotiği lazım olursa diye 3-4tane.
yesil cay bendede bas donmesi yapiyo.ii wc ye cikariyody ama biraktim.Yesil cay uykusuzluj yapiyo uyyabiliyomusun peki ben icince uyuyamiyorum
Yena nasil oldunn
Asu gule gule kullan insallah bol gelir bugun felaket sicaktı burasi
Dafi kolay gelsi n sende inssat isinden yırtamıyon hic biri bitmeden biri basliyo kolay gelsinnn
Kizlarr,
hastaneden geldim..40 derece ateş 16,7 tansiyon.
İlk defa tansiyonumu böyle gördüm..Nedeni tüm gün iyi olayım diye tükettiğim bir sürü bitki çayı sanırım..
nasıl böyle bir şey yaptım yaa..Yeşilçay bile fazla içince tansiyonumu yükseliyor...
Devlete gittik önce ,bangonun arka tarafın da durup neyin var dedi dr., anlattım dilim döndüğünce..
Boğazıma öylesine bir bakıp iltihap yok kas gevşetici iğne yapıp gidin dedi...
ben ama fenalardayım kafamı tutamıyorum..iğne yaptırmadan çıkıp özel hastaneye gittik.. üst solunum yolu enfeksiyonu, sinüzit akıntısı, yüksek ateş, yüksek tansiyon mevcutmuş..
antibiyotik hiç kullanmak istemiyorum ama el mahkum 3 gündür çektiğimi bir ben bir Allah bilir...
Pazar günü abimin kırkı lokma döktürüp okuma yapıcaz...Allah kabul etsin...
hepinize sağlıklı haftasonları...
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]135 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]560 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]420 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]430 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dayko[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]azraserra[/TD]
[TD]400 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ y.o.l.c.u
Ve aleykum selam...
Canım nasılsın? Daha iyimisin inş??
saç böreğinede dayanamam hiç: )
bende diyet yapmıyom ama inş pazartesi başlicam, cuma günü doğum günümdü oyüzden ogünden beri yiyorum hep: )
neyse pazartesi paydos inş.
Bende hastalandım, inş büyütmeden önüne Geçerim.
Her yerim sızlıyo.
antibiyotige fazla guvenme dogal iyiles canim oda kilo yapiyo haberin olsun.cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?