SElamün aleykümm...
ben geldimmm....günlerce süren bir koşturmacanın ardından evimdeyim sonunda....ne zormuş kardeş evlendirmek yavv...herşeyiyle tek tek ilgileniyorum uğraşıyorum bi evin bi kızı ben bi oğlu o...kısacası iyi bakıyoz birbirimize oda herzaman hep yanımda herdaim destektir bana...ay neler yazdım niyeyse çok duygusalım bu ara...bi çok işimizi hallettik çok şükür...bu zamanda ev dizmek daha zor sanki her bi ayrıntıyı düşünüyoruz hiç bişeyi eksik olmayacak inş...ama iki arada bi derede pertim çıktı yawww...bu haftada mobilyalar ve beyaz eşya eve gelicek onların tamamı gelince gidip yerleştircez düzenlicez vs...sonra bide kızın çeyizi için ugraşcazz anlatırken bile yoruldum he...bide bugun eşimin doğum günüydü ama işten çağırdılar bizde mesai bitince ne alaka diceksiniz ama canımız çekti balık ekmek yemeğe gittik sonrada bi pasta alıp annemlere gittik son hafta içinde görümcem ve babamında doğum günü vardı tek seferde aradan çıkardık...bu arada diyet yerlerde...iştahım çok açık...ekmeğe fena dadandım....ve tatlıya....toparlamam lazım...bu arada fırsat buldukça anca okudum muhabbetleri ama yazmaya vaktim olmadı...kimseyle ilgilenmiyomuşum gibi oldu hakkınızı helal edin...
öncelikle Rabbim kabul etsin..
sonrasındada geçmiş olsun dicem ama şimdiye kadar inş geçmiştir yenacım ..Seni çok seviyorum ablacım.....
meyracım eline sağlık....
hahaa dereceye girmişim...bilerek istiyerek yaptığım bişey değildi ama iyi denk gelmiş...
sağol canım daha iyiyim elh..ilaçlar baya fayda verdi...ağrılarım çok azaldı...bide şu işler bitse daha rahatlıyacağım...
Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür versin inş...bide tez zamanda bi bebişş inş...
geçmiş olsun canım ya bencede ihmal etme git görün doktora...
eve geldiğim gibi kızları yıkadım uyuttum hemen pcye çöktüm neler yaptınız diye ama artık yatmalıyım gözlerimi açamıyommmm....
he bu arada asuman ablaa pardesün hayırlı olsun güle güle eskittt...
he bide unuttuğum atladığım hasta arkadaşlara toptan şifa diliyorum...
hayırlı geceler....
evt tazeyi nerde buluyumSağol can elifim.
Yeşilçayı sallamamı yapıyodun?
evt tazeyi nerde buluyum
slm kızlar
bende bugün temizlik yaptım ve gardırobu temizledim
1 sepet vereceğim elbise çıktı kimisi eskidi kimisi bollaştı kimisi çok demode kaldı vs
kızımın pusetini söktüm döşemelerini yıkadım ilk defa bakalım nasıl olacak
birtek wc banyo ve ütü işi kaldı
şimdi ütüyü fişe taktım formalarımı ütülücem
gerisini ya yarın ya da daha sonra artık
iyi geceler :-*
Sağol canım daha iyileri senin olsun inşallah
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin meyracım
Yorgunluk konusunda ben de katılıyorum sana sanırım mevsimsel
Ben de bu sıralar çabuk yoruluyorum gidip bir kan versem fırsat bulunca iyi olur
Insaallah dualarin kabul olur canim
olsun canim senden gelene raziyim.
ii pazarlar canim.dogum gununmu bugun nice senrlere canim.iiki dogmusun.
meyra dogum gunun kutlu olsun
meyracım dogum gunun kutlu olsun
meyraa mutlu yıllarrrr
meyracım Allah hayırlı uzun ömürler versin.
Kac yasindasin canim ve kac kilosun.biz de cocuk düşünüyoruz 1.5 yildir ama olmuyo.evlendigmdr 82 kiloydm ve hep kilo verim sonra olsun diye erteledm ama daha da kilo aldm simdi 93 um.doktrm kilo ver dedi umarm veririm kilolu hamile olmak zor olur.bu arada yeni evliyiz 2.5 yil oldu
slmm kızlarr ben geldimm çok yorgun bugün bahar temizlik için bayan aldım bende yanında bütün dolap kapı derken çok yoruldum neyseki pırıl pırıl oldu heryer 2 yaramazla ne kadar gider bilinmez çok dağınık kızlarım yaww babalarıda yanı bir benlede olmuyokii alışacaklar ,inşallah diyet çok iyi deildi tabi düzen olmayınca evet yarın pazartesi inşallah spora ve diyete devam
hayırlı akşamlar güzeller
bugün köydeydim . şimdi geldim. yorucu bir gündü. büyük ablam yeni ev yaptıracak eski ev yıkılacak eşyalarının bir kısmını boş bir samanlık vardı oraya taşıdı. kullanabileceklerinide bizim alt kata taşıdık. ev bitinceye kadar bizim alt katta kalacaklar. bende ona yardım ettim.alt katın tuvalet , banyosunu yaptırmamıştık. hafta ortası yaptırırsak köye giderim. biraz ablamada yardım ederim.
meyracım Allah hayırlı uzun ömürler versin.
ziyaret güzel geçti fridacım. sadece iki bardak çay içtim.
asucum yeni cicini güle güle kullan . kısa sürede bol gelsinde daraltmaya ver
burda nerden bulum aktari ben tr degilki canim benim kaldigim yer bide sehre uzak.2dk yaziyo bende iki dk bekletiyom.ii oluyoda basim donmese.once korkmustum hamilemiyim diye sonra anladim cay oldugunu.cok sevindm cay icin dondugune.bizim burda bulunuyo aktarlarda, tazesini iç diye sormadım kaç dakika demliyosun?
fazla demlememek lazımmış, fazla demliyorsan ondanda baş dönmesi yapıyodur belki.
zayıflamak için yeşilçay bulunmaz nimet...
sağol nursenacım doğru söylüyorsun büyük konuştum başıma geldi. eşim avimizi kendimiz yapalım dediğinde ''ben dairede oturmak istiyorum mustakil evin inşaaattı bitmez ben inşaatla uğraşamam'' demiştimYesil cay uykusuzluj yapiyo uyyabiliyomusun peki ben icince uyuyamiyorum
Yena nasil oldunn
Asu gule gule kullan insallah bol gelir bugun felaket sicaktı burasi
Dafi kolay gelsi n sende inssat isinden yırtamıyon hic biri bitmeden biri basliyo kolay gelsinnn
meyracım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versinBende hastalandım, inş büyütmeden önüne Geçerim.
Ateş uşume bulantı halsizlık boğaz, hem grip gibi hem uşutme gibi: (
Her yerim sızlıyo.
Kaç gundur halsizlik vardı bahardandır diyordum ama bahardan oteymiş.
Ateşli grip gibi şuan ortada salgın zaten, ben kendimi korumadım kaç gundur ondanda oldu, ince ince dolandım evde.
Evde biraz antibiyotik vardı onu içerim belki, garip ama ilaçta içmek istemiyorum, annem vermişti antibiyotiği lazım olursa diye 3-4tane.
meyra cok gecmis olsun canim sana da bulasti demek sonunda bu illetBende hastalandım, inş büyütmeden önüne Geçerim.
Ateş uşume bulantı halsizlık boğaz, hem grip gibi hem uşutme gibi: (
Her yerim sızlıyo.
Kaç gundur halsizlik vardı bahardandır diyordum ama bahardan oteymiş.
Ateşli grip gibi şuan ortada salgın zaten, ben kendimi korumadım kaç gundur ondanda oldu, ince ince dolandım evde.
Evde biraz antibiyotik vardı onu içerim belki, garip ama ilaçta içmek istemiyorum, annem vermişti antibiyotiği lazım olursa diye 3-4tane.
Bunlar tatli yorgunluklar Allah tamamina erdirsin insaallah esinin gorumcenin ve babanin da dogum gunleri kutlu olsun bir omur seninle olsunlar insasllahSElamün aleykümm...
ben geldimmm....günlerce süren bir koşturmacanın ardından evimdeyim sonunda....ne zormuş kardeş evlendirmek yavv...herşeyiyle tek tek ilgileniyorum uğraşıyorum bi evin bi kızı ben bi oğlu o...kısacası iyi bakıyoz birbirimize oda herzaman hep yanımda herdaim destektir bana...ay neler yazdım niyeyse çok duygusalım bu ara...bi çok işimizi hallettik çok şükür...bu zamanda ev dizmek daha zor sanki her bi ayrıntıyı düşünüyoruz hiç bişeyi eksik olmayacak inş...ama iki arada bi derede pertim çıktı yawww...bu haftada mobilyalar ve beyaz eşya eve gelicek onların tamamı gelince gidip yerleştircez düzenlicez vs...sonra bide kızın çeyizi için ugraşcazz anlatırken bile yoruldum he...bide bugun eşimin doğum günüydü ama işten çağırdılar bizde mesai bitince ne alaka diceksiniz ama canımız çekti balık ekmek yemeğe gittik sonrada bi pasta alıp annemlere gittik son hafta içinde görümcem ve babamında doğum günü vardı tek seferde aradan çıkardık...bu arada diyet yerlerde...iştahım çok açık...ekmeğe fena dadandım....ve tatlıya....toparlamam lazım...bu arada fırsat buldukça anca okudum muhabbetleri ama yazmaya vaktim olmadı...kimseyle ilgilenmiyomuşum gibi oldu hakkınızı helal edin...
öncelikle Rabbim kabul etsin..
sonrasındada geçmiş olsun dicem ama şimdiye kadar inş geçmiştir yenacım ..Seni çok seviyorum ablacım.....
meyracım eline sağlık....
hahaa dereceye girmişim...bilerek istiyerek yaptığım bişey değildi ama iyi denk gelmiş...
sağol canım daha iyiyim elh..ilaçlar baya fayda verdi...ağrılarım çok azaldı...bide şu işler bitse daha rahatlıyacağım...
Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür versin inş...bide tez zamanda bi bebişş inş...
geçmiş olsun canım ya bencede ihmal etme git görün doktora...
Afiyet olsunEki Görüntüle 1465433 Gunaydın sabah menüm buyurun beraber yapalım kızlar
Teşekkür ederim Zeynepcim daha iyileri senin olsuneve geldiğim gibi kızları yıkadım uyuttum hemen pcye çöktüm neler yaptınız diye ama artık yatmalıyım gözlerimi açamıyommmm....
he bu arada asuman ablaa pardesün hayırlı olsun güle güle eskittt...
he bide unuttuğum atladığım hasta arkadaşlara toptan şifa diliyorum...
hayırlı geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?