Cok gecmis olsun simdiden ikisi ayni gunde zor olmiycakmi ya allah kolayligini versinHayırlı sabahlar mutlu haftalar herkese
Bu hafta benim için zor olacak gibi Perşembe eşime hem kolonoskopi hem endoskopi yapılacak bugünden sıvı beslenmeye başlayacak nasıl doyacak 3-4 gün nasıl dayanacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
çok geçmiş olsun asu atlatırsınız inşallah sanada iyi olur kız bu hafta eksiye düşersin sende sıvı beslenirsinHayırlı sabahlar mutlu haftalar herkese
Bu hafta benim için zor olacak gibi Perşembe eşime hem kolonoskopi hem endoskopi yapılacak bugünden sıvı beslenmeye başlayacak nasıl doyacak 3-4 gün nasıl dayanacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Cok gecmis olsun simdiden ikisi ayni gunde zor olmiycakmi ya allah kolayligini versin
Teşekkürler kızlarçok geçmiş olsun asu atlatırsınız inşallah sanada iyi olur kız bu hafta eksiye düşersin sende sıvı beslenirsin
çorba falan mı tükeecek en güzeli bol bol tarhana içsin
ay bu aynı ben
bonusum canım nasılsın yenı başlangıçlar herzaman güzeldir seviyorum seniGunaydinnnnn gunaydinnnn topikin en en en bonusundan haminizaaa gunaydin
Yeni bir baslangic yapmaya niyey eden binisi sevin destek olun
Ilik limonlu suyu icemiyorum bugun bi bardak su anca ictim
canım geçmiş olsun rabbım kolaylıgını versınHayırlı sabahlar mutlu haftalar herkese
Âmin hayriyecim sağolasıncanım geçmiş olsun rabbım kolaylıgını versın
geçmiş olsun kuzum eve girmeye görsün sıradan geçmeden bırakmıyor ben de çok istiyorum tekrar şöyle bi sıkı ele almayı ama korkuyorum yenıden bırakırımda tekrar alırım diyeHayriye bende seni seviyom
Gel beraber baslayalim. Dafi ablaya diyonda sanki senin az telasin var. Ben nasil olim iyiyim sukur hafiften bir hastalik geciyo bizim evdende buyuk kizin burnu akiyo iki gundur ilerlemedi ama az once bebegin burnunda akinti gordum onada bulasti demek tuh ya
Ne korkusu kizgeçmiş olsun kuzum eve girmeye görsün sıradan geçmeden bırakmıyor ben de çok istiyorum tekrar şöyle bi sıkı ele almayı ama korkuyorum yenıden bırakırımda tekrar alırım diye
Gecmis olsun Allah yardimciniz olsunHayırlı sabahlar mutlu haftalar herkese
Sizede gecmis olsun bonusum aman dikkat sanada bulasmadin sen evdekilere lazimsinHayriye bende seni seviyom
Gel beraber baslayalim. Dafi ablaya diyonda sanki senin az telasin var. Ben nasil olim iyiyim sukur hafiften bir hastalik geciyo bizim evdende buyuk kizin burnu akiyo iki gundur ilerlemedi ama az once bebegin burnunda akinti gordum onada bulasti demek tuh ya
Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun
Sizede gecmis olsun bonusum aman dikkat sanada bulasmadin sen evdekilere lazimsin
Benim icin diyet bugun yeniden basladi 20 dk evde yuruyus 40 dk platesle 60 dk sporuumu yaptim kahvaltida iki dilim kizarmis kepek ekmegi 2 dilim kasar peynir 1 kasik yabanmersini receli yedim form cayi ictim simdide yesil cay demleyip 3 kuru kayisi ve yarim paket diyet biskuvi yicem
Hayriye bende seni seviyom
Canim ben emziriyorum o yuzden cok agir diyet yapmiyorum bi program indirdim telime oraya gore 1669 kaloriye kadar yiyebiliyorum bende cok sikmadan istedigim seyleri bu kaloriyi gecmeyecek sekilde yiyorumBiraz fazla değil mi güzelim diyet listendekiler. Ama spor kısmını çok iyi yapmışsın ben masa başında çalıştığım için çok fena hareketsiz kalıyorum.
Yelizzzzz citayi yukselttin 60 dk sabahtan super :) bende o yeni baslangictan yaptim bi miktar ins daim olsun bu sefer.Benim icin diyet bugun yeniden basladi 20 dk evde yuruyus 40 dk platesle 60 dk sporuumu yaptim kahvaltida iki dilim kizarmis kepek ekmegi 2 dilim kasar peynir 1 kasik yabanmersini receli yedim form cayi ictim simdide yesil cay demleyip 3 kuru kayisi ve yarim paket diyet biskuvi yicem
Bonusum geçmiş olsun. Bebeğin mi var güzelim senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?