Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok gecmis olsun simdiden ikisi ayni gunde zor olmiycakmi ya allah kolayligini versin

Sevgili kuş gozumden kacmis gecmis dogum gunun mubarek olsun

Elifunda sporuna devam et canim incelme goruyosan ins hem kilo verip hem toparlanmis olursun. Her hafta veremeyebilirsin olur o kadar bide hic vermeyip emzirirken kilo almayi basaranlar var

Turkiyeden gelen yokmu sana yesil cay getirsinler diycem ama kutularda satilmasi lazim marketlere gittiginde alici gozuyle bi bak bakalim.

Mate ve biberiyede cok etkiliymis kilo vermekte denemek lazim onlarida

çok geçmiş olsun asu atlatırsınız inşallah sanada iyi olur kız bu hafta eksiye düşersin sende sıvı beslenirsin
çorba falan mı tükeecek en güzeli bol bol tarhana içsin

Cok gecmis olsun simdiden ikisi ayni gunde zor olmiycakmi ya allah kolayligini versin

çok geçmiş olsun asu atlatırsınız inşallah sanada iyi olur kız bu hafta eksiye düşersin sende sıvı beslenirsin
çorba falan mı tükeecek en güzeli bol bol tarhana içsin
Teşekkürler kızlar
Bonus bilmiyom valla zor olur herhalde ama yıllardır ihmal etti inşallah vazgeçmez de yaptırır
Nursenacım çorba yoğurt süt sanırım başka bişey yok
Ben de tarhana yapacağım şimdi ona
İnşallah eksiye geçerim ben de

selamun aleykum günaydın herkeze
gine yogun kalabalık günlerden geçiyorum dahada tam bıtmış değil hayırlısı bide bahardanmıdır nedir çok yorgunum devamlı uykum gelıyor dıyet falanda yok yemek yemeyı unutuyorum sonra akşama kendımı masanın başında duraklamadan yerken buluyorum biran once toparlanmam lazım
yenam meyracım geçmişolsun dıkkat edın kendınıze bu mevsımde hastaklıkta zor geçıyor malasef
asucum pardusenı gule gule kullan ınş yaza bos bol olsun
nursena hayırlı olsun yatagın canım gule gule kullan
zeynep ne guzel guzel telaşar bunlar geçensenede ben yaşamıştım o telası doğru soyluyorsun kardeş bir başka
dafı ablam telaşın çok gine rabbim kolaylık versın gucunu arrtırsın
diğer arkadaşlardaumarım ıyıdır herkezı kocaman öpuyorum

ay bu aynı ben
Gunaydinnnnn gunaydinnnn topikin en en en bonusundan haminizaaa gunaydin

Yeni bir baslangic yapmaya niyey eden binisi sevin destek olun

Ilik limonlu suyu icemiyorum bugun bi bardak su anca ictim
bonusum canım nasılsın yenı başlangıçlar herzaman güzeldir seviyorum seni

canım geçmiş olsun rabbım kolaylıgını versın

Hayriye bende seni seviyom

Gel beraber baslayalim. Dafi ablaya diyonda sanki senin az telasin var. Ben nasil olim iyiyim sukur hafiften bir hastalik geciyo bizim evdende buyuk kizin burnu akiyo iki gundur ilerlemedi ama az once bebegin burnunda akinti gordum onada bulasti demek tuh ya

geçmiş olsun kuzum eve girmeye görsün sıradan geçmeden bırakmıyor ben de çok istiyorum tekrar şöyle bi sıkı ele almayı ama korkuyorum yenıden bırakırımda tekrar alırım diye

geçmiş olsun kuzum eve girmeye görsün sıradan geçmeden bırakmıyor ben de çok istiyorum tekrar şöyle bi sıkı ele almayı ama korkuyorum yenıden bırakırımda tekrar alırım diye
Ne korkusu kiz kilo vermezsek hasta olcaz asil ondan kork. En iradesizler olarak artik biseyler yapmamiz lazim bak benim kayinvaldem seker hastasi gozunde probleri var sekerden dolayi bizde oyle olucaz kilo vermezsek

Onun yerine kimseye diktirmeden rahatca magazadan alacagin pardesu feraceleri dusun

Dun esofman aldim kiz dedi bu olmaz abla battal kaliptan verim o lafi duyunca yok dedim var bunn gibi olur geldim eve olmadi tabi uzuldum hala dogumdan kalan bi genislik var karnimda belimde 110 kiloyla dogum yapinca boyle oluyo.

Desiymiycem o esofmani giyicem ins lesliye baslayalim yine o bize iyi geliyodu

Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun
Sizede gecmis olsun bonusum aman dikkat sanada bulasmadin sen evdekilere lazimsin

Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun

Sizede gecmis olsun bonusum aman dikkat sanada bulasmadin sen evdekilere lazimsin

Sagol canim zaten benimde cumadan beri bogazm haff agriyo geciyo agriyo geciyo :)

Anca kahvaltimiz bitti ya 1 saat once oturduk sofraya ben hemen yedimde kizin yemesi 1 saat surdu yumurtasi tostu bitene kadar bebik uyandi oyy oyy kim yapsin bonusun islerini

Benim icin diyet bugun yeniden basladi 20 dk evde yuruyus 40 dk platesle 60 dk sporuumu yaptim kahvaltida iki dilim kizarmis kepek ekmegi 2 dilim kasar peynir 1 kasik yabanmersini receli yedim form cayi ictim simdide yesil cay demleyip 3 kuru kayisi ve yarim paket diyet biskuvi yicem

Biraz fazla değil mi güzelim diyet listendekiler. Ama spor kısmını çok iyi yapmışsın ben masa başında çalıştığım için çok fena hareketsiz kalıyorum.

Bonusum geçmiş olsun. Bebeğin mi var güzelim senin?

Cani
Biraz fazla değil mi güzelim diyet listendekiler. Ama spor kısmını çok iyi yapmışsın ben masa başında çalıştığım için çok fena hareketsiz kalıyorum.
Canim ben emziriyorum o yuzden cok agir diyet yapmiyorum bi program indirdim telime oraya gore 1669 kaloriye kadar yiyebiliyorum bende cok sikmadan istedigim seyleri bu kaloriyi gecmeyecek sekilde yiyorum

Yelizzzzz citayi yukselttin 60 dk sabahtan super :) bende o yeni baslangictan yaptim bi miktar ins daim olsun bu sefer.

Recel dedin gozum isildadi resmen peynir dilimi ince dilimmi nasil ben cokmu yiyorum peyniri acaba

Ben ne yedim

3 kk beyaz peynir, 1,5 yumurta, 10 zeytin
yarimşar domates salatalik, 1 avuc taze nane
1,5 dilim kepekli ekmek. Hepsi bi tabaktaydi iste

Yedikten sonra klasik bir tatli krizine girdim evde hicbisey yok tatli olarak kasitli almadim kuru meyve vardi onuda istemedim bi muddet sabrettim olmadi iki fincan cay ictim birer kesme seker atarak o bile iyi geldi gibi.

Seker iyi bsey degilde dusundum simdi olsaydi bi paket biskuvi yemistim iki kup seker daha masum gorundu gozume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…