Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cani

Canim ben emziriyorum o yuzden cok agir diyet yapmiyorum bi program indirdim telime oraya gore 1669 kaloriye kadar yiyebiliyorum bende cok sikmadan istedigim seyleri bu kaloriyi gecmeyecek sekilde yiyorum

Simcik yelizle benim kahvaltimi bir inceleyelim
Kalori hesabini bilmiyorum ama ben senden cok yemisim gibi gorunuyo.

Neymis o indirdigin program de hele arkadasina

Kasar peynir canim hani su dilimler oluyor ya onlardan iki dilim kizarttigim ekmegin birinin uzerine koydum digerinin uzerinede recel surdum valla kalori hesabinida program kendi yapiyo ben neyi ne kadar yedigimi yaziyorum o hesapliyo gunluk 10 bardak su ve 4000 adim hedef belirledim adimi hergun yapamiyorum malum bebekle soguklarda yurumek zor oluyo havalar isininca insaallah programin adi soylenebiliyorsa soylim canim

Simcik yelizle benim kahvaltimi bir inceleyelim
Kalori hesabini bilmiyorum ama ben senden cok yemisim gibi gorunuyo.

Neymis o indirdigin program de hele arkadasina
Yok canim.senin kahvaltinda iyi ben o gun kiza kkahvaltida ne hazirladiysam kendime uyarliyorum yada canim ne isterse onu yiyorum ben kati diyet yapamiyorum kendimi kastikca daha cok yemek istiyorum o yuzden biraz rahatolmak icin canimin istediginideyiyorum sonrasinda kalori hesabina gore dengeliyorum ara vermistim ama simdi yeniden basladim insaallah

Hayriye cim sende çok koşturuyorsun ama bu koşturmaca arasında burayıda ihmal etme. burdan uzaklaşırsan kurtlar yaklaşmaya başlıyor sonrada kapıveriyorlar. sen biraz seyrek geliyorsun güzelim. daha sık gelmeye çalış. ben sadece köye gittiğimde giremiyorum köyde onca koşturmacaya rağmen kilo alıpta keliyorum.
asucum endeskopiyi çok zor diyorlar eşin daha önce yaptırmışsa tekrarından gözü korkuyordur. vazgeçmezde yaptırır inşallah. Allah hayırlı şifalar versin.

kıyamam ben o miniciklere
bonuscum aklıma gelmişken söyleyim aklınızın bir köşesinde olsun. bizim bebişimiz 9 günlükken buronşit den hastahaneye yattı ve çok hassas. burnu akan birisini karşıdan görse hemen oda kapıyor. bu kış hep hırıltısı ve öksürüğü vardı ne yapsak geçmedi. dr. götürüyoruz hemen antibiyotik başlatıyor. bir yakınımız akrabalarının kars tan kaz yağı getirttiği buronşite çok iyi geldiğini söyledi. birazcık sizin için isteyeyim dedi. yaban kazı yağıymış. sağolsun birazcık getirmiş hakiki balla karıştırıp sabah akşam 1 kaşık yedirdik. maşallah diyeyim. 1 haftada ne hırıltı kaldı ne öksürük.
inşallah size lazım etmez ama çocuğu rahatsız olanlar yararlanır belki diye yazayım dedim.

burda nerden bulum aktari ben tr degilki canim benim kaldigim yer bide sehre uzak.2dk yaziyo bende iki dk bekletiyom.ii oluyoda basim donmese.once korkmustum hamilemiyim diye sonra anladim cay oldugunu.cok sevindm cay icin dondugune.
canım buralarda yakınların varsa veya tr.ye gelen arkadaşlarından iste. ben avrupaya giderken orda zor bulunan baharatlardan götürdüm arkadaşarıma. yarımşar kiloda yeşil çay götürmüştüm. yarım kilo yeşil çay 1 seneden fazla yeter insana.1 kupaya birkaç yaprağı yetiyor. ben içine bazen kekik koyuyorum, bazen karanfil, bazen kabuk tarçın, bazen limon ,zencefil, aklıma ne gelse koyuyorum. değişik değişik tatlar oluyor.

Dafi ablam sagolasin ilk kez duydum buyuk kiz 4 aylikken olmustu evde hava vererek ignelerle gecirdik cok sukur hastanelik olmadan ama oksuruk olunca cabuk ilerliyo allah korusun hepsini gecen gun saracoglu hatmi cicegi kaynatip icirsinler cocuklara dedi bronsit icin.

Kati diyeti yapim desem emzirirken hic olmuyo aklim hep yemekte oluyo yemeyi seviyorum ve yiyerek vermek zorundayim.

1,5 sene once insulin direncim sinirda cikti ilac verdi devlette bi dr ayni ilactan esimde kullaniyo ama onunki baya yuksekti bende ailecek tanidigimiz bi dr a sordum hemen kullanmak istemiyorum dedim oda bi 10 kilo ver tekrar bakalim dedi belki gerek bile kalmaz ilaca dedi ama ben simdi 10 vermeyi birak 10 eklemis durumdaym araya hamilelikte girdi noldu bilmiyorum.

Cumartesi bebegin kontrolu var oraya gidince bi tahlil yaptircam hala aynimi artmismi diye

canım bütün kış tıkandıkca hava verdik. her gecede buhar makinasını çalıştırıyorlar ama hep rahatsızdı çocuk bu kaz yağından bu yana 3 hafta oldu hiç tıkanma olmadı maşallah. hatmi çiçeğini duymamıştım. oda aklımda olsun.

Bende canim yiyerek vermek zorundayim cunku yemeyi seviyorum bundan 3 4 ay evvel yaptirmistim bende kan testi herseyim normaldi

Sürekli iciyorum ama hic uyku sorunu yasamiyorm.tek problem gece lavabo icin uyanmam.bi de ben de troit var cok odem yapiyo.yesil cay icince odemi atiyorm

Gecmis olsun canim.sakincasi yoksa kac yasindasin ve sanirim bebek dusunuyorsunuz.biz de dusunuyoruz ama acaba kulom mu engel oluyo diye düşünüyorum

Gecmis olsun canim ins kolaylikla atlatirsiniz

Selamün aleykümm...

ne yorulmuşum ya yataktan çıkasım yokk..ev savaş alanı gibi ben bi tarafımı kaldırıp hiç bişi yapmıyom he...zoraki kalktım öğle ezanıyla beraber az ortalık topladım ama ne olur küçük cadıcım arkamdan heryeri dağıttı gene...en kısa zamanda dip köşe ince bi temizliğe girişmem lazım bekliyom havalar accık ısınsın diye...

Allah rahatlık versin canım, tatlı uykular...
Öpüyorum: ***
sağol canımm...evet çokk başka kardeşş...

bende seni öpüyorum...

sağol ablacım...

yok valla ben hala oturduğum yerde uyukluyom kii...

GÜNAYDIN

meyra cok gecmis olsun canim sana da bulasti demek sonunda bu illet

Bunlar tatli yorgunluklar Allah tamamina erdirsin insaallah esinin gorumcenin ve babanin da dogum gunleri kutlu olsun bir omur seninle olsunlar insasllah

sağol yelizcim...

Teşekkür ederim Zeynepcim daha iyileri senin olsun
Koşturmacaların için kolay gelsin tatlı telaşlar bunlar ne güzel
Eşine nice yıllar dilerim Allah hep beraber sağlıklı ömür versin

geçmiş olsun ablacım...bu sene başında bende endoskopi yaptırdım damardan bi iğne yapıyolar uyutuyolar hiç bişey hissetmiyosun...inş sıkıntısız atlatırsınız...

evet canım tatlı telaşlar gerçekten...şikayetçi değilim zaten...kardeşim her daim yanımda oldu benim şimdi sıra bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…