Cani
Canim ben emziriyorum o yuzden cok agir diyet yapmiyorum bi program indirdim telime oraya gore 1669 kaloriye kadar yiyebiliyorum bende cok sikmadan istedigim seyleri bu kaloriyi gecmeyecek sekilde yiyorum
Kasar peynir canim hani su dilimler oluyor ya onlardan iki dilim kizarttigim ekmegin birinin uzerine koydum digerinin uzerinede recel surdum valla kalori hesabinida program kendi yapiyo ben neyi ne kadar yedigimi yaziyorum o hesapliyo gunluk 10 bardak su ve 4000 adim hedef belirledim adimi hergun yapamiyorum malum bebekle soguklarda yurumek zor oluyo havalar isininca insaallah programin adi soylenebiliyorsa soylim canimYelizzzzz citayi yukselttin 60 dk sabahtan super :) bende o yeni baslangictan yaptim bi miktar ins daim olsun bu sefer.
Recel dedin gozum isildadi resmenpeynir dilimi ince dilimmi nasil ben cokmu yiyorum peyniri acaba
Ben ne yedim
3 kk beyaz peynir, 1,5 yumurta, 10 zeytin
yarimşar domates salatalik, 1 avuc taze nane
1,5 dilim kepekli ekmek. Hepsi bi tabaktaydi iste
Yedikten sonra klasik bir tatli krizine girdim evde hicbisey yok tatli olarak kasitli almadim kuru meyve vardi onuda istemedim bi muddet sabrettim olmadi iki fincan cay ictim birer kesme seker atarak o bile iyi geldi gibi.
Seker iyi bsey degilde dusundum simdi olsaydi bi paket biskuvi yemistim iki kup seker daha masum gorundu gozume
Yok canim.senin kahvaltinda iyi ben o gun kiza kkahvaltida ne hazirladiysam kendime uyarliyorum yada canim ne isterse onu yiyorum ben kati diyet yapamiyorum kendimi kastikca daha cok yemek istiyorum o yuzden biraz rahatolmak icin canimin istediginideyiyorum sonrasinda kalori hesabina gore dengeliyorum ara vermistim ama simdi yeniden basladim insaallahSimcik yelizle benim kahvaltimi bir inceleyelim
Kalori hesabini bilmiyorum ama ben senden cok yemisim gibi gorunuyo.
Neymis o indirdigin program de hele arkadasina
asucum endeskopiyi çok zor diyorlar eşin daha önce yaptırmışsa tekrarından gözü korkuyordur. vazgeçmezde yaptırır inşallah. Allah hayırlı şifalar versin.Hayırlı sabahlar mutlu haftalar herkese
Bu hafta benim için zor olacak gibi Perşembe eşime hem kolonoskopi hem endoskopi yapılacak bugünden sıvı beslenmeye başlayacak nasıl doyacak 3-4 gün nasıl dayanacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
kıyamam ben o miniciklereHayriye bende seni seviyom
Gel beraber baslayalim. Dafi ablaya diyonda sanki senin az telasin var. Ben nasil olim iyiyim sukur hafiften bir hastalik geciyo bizim evdende buyuk kizin burnu akiyo iki gundur ilerlemedi ama az once bebegin burnunda akinti gordum onada bulasti demek tuh ya
canım buralarda yakınların varsa veya tr.ye gelen arkadaşlarından iste. ben avrupaya giderken orda zor bulunan baharatlardan götürdüm arkadaşarıma. yarımşar kiloda yeşil çay götürmüştüm. yarım kilo yeşil çay 1 seneden fazla yeter insana.1 kupaya birkaç yaprağı yetiyor. ben içine bazen kekik koyuyorum, bazen karanfil, bazen kabuk tarçın, bazen limon ,zencefil, aklıma ne gelse koyuyorum. değişik değişik tatlar oluyor.burda nerden bulum aktari ben tr degilki canim benim kaldigim yer bide sehre uzak.2dk yaziyo bende iki dk bekletiyom.ii oluyoda basim donmese.once korkmustum hamilemiyim diye sonra anladim cay oldugunu.cok sevindm cay icin dondugune.
Kati diyeti yapim desem emzirirken hic olmuyo aklim hep yemekte oluyo yemeyi seviyorum ve yiyerek vermek zorundayim.Yok canim.senin kahvaltinda iyi ben o gun kiza kkahvaltida ne hazirladiysam kendime uyarliyorum yada canim ne isterse onu yiyorum ben kati diyet yapamiyorum kendimi kastikca daha cok yemek istiyorum o yuzden biraz rahatolmak icin canimin istediginideyiyorum sonrasinda kalori hesabina gore dengeliyorum ara vermistim ama simdi yeniden basladim insaallah
canım bütün kış tıkandıkca hava verdik. her gecede buhar makinasını çalıştırıyorlar ama hep rahatsızdı çocuk bu kaz yağından bu yana 3 hafta oldu hiç tıkanma olmadı maşallah. hatmi çiçeğini duymamıştım. oda aklımda olsun.Dafi ablam sagolasin ilk kez duydum buyuk kiz 4 aylikken olmustu evde hava vererek ignelerle gecirdik cok sukur hastanelik olmadan ama oksuruk olunca cabuk ilerliyo allah korusun hepsini gecen gun saracoglu hatmi cicegi kaynatip icirsinler cocuklara dedi bronsit icin.
Bende canim yiyerek vermek zorundayim cunku yemeyi seviyorum bundan 3 4 ay evvel yaptirmistim bende kan testi herseyim normaldiKati diyeti yapim desem emzirirken hic olmuyo aklim hep yemekte oluyo yemeyi seviyorum ve yiyerek vermek zorundayim.
1,5 sene once insulin direncim sinirda cikti ilac verdi devlette bi dr ayni ilactan esimde kullaniyo ama onunki baya yuksekti bende ailecek tanidigimiz bi dr a sordum hemen kullanmak istemiyorum dedim oda bi 10 kilo ver tekrar bakalim dedi belki gerek bile kalmaz ilaca dedi ama ben simdi 10 vermeyi birak 10 eklemis durumdaym araya hamilelikte girdi noldu bilmiyorum.
Cumartesi bebegin kontrolu var oraya gidince bi tahlil yaptircam hala aynimi artmismi diye
Sürekli iciyorum ama hic uyku sorunu yasamiyorm.tek problem gece lavabo icin uyanmam.bi de ben de troit var cok odem yapiyo.yesil cay icince odemi atiyormYesil cay uykusuzluj yapiyo uyyabiliyomusun peki ben icince uyuyamiyorum
Yena nasil oldunn
Asu gule gule kullan insallah bol gelir bugun felaket sicaktı burasi
Dafi kolay gelsi n sende inssat isinden yırtamıyon hic biri bitmeden biri basliyo kolay gelsinnn
Gecmis olsun canim.sakincasi yoksa kac yasindasin ve sanirim bebek dusunuyorsunuz.biz de dusunuyoruz ama acaba kulom mu engel oluyo diye düşünüyorumBende hastalandım, inş büyütmeden önüne Geçerim.
Ateş uşume bulantı halsizlık boğaz, hem grip gibi hem uşutme gibi: (
Her yerim sızlıyo.
Kaç gundur halsizlik vardı bahardandır diyordum ama bahardan oteymiş.
Ateşli grip gibi şuan ortada salgın zaten, ben kendimi korumadım kaç gundur ondanda oldu, ince ince dolandım evde.
Evde biraz antibiyotik vardı onu içerim belki, garip ama ilaçta içmek istemiyorum, annem vermişti antibiyotiği lazım olursa diye 3-4tane.
Ben sallama icmiyorum kendim demliyorum sallamalarin tadi bi garip geliyo banaevt tazeyi nerde buluyum
Gecmis olsun canim ins kolaylikla atlatirsinizHayırlı sabahlar mutlu haftalar herkese
Bu hafta benim için zor olacak gibi Perşembe eşime hem kolonoskopi hem endoskopi yapılacak bugünden sıvı beslenmeye başlayacak nasıl doyacak 3-4 gün nasıl dayanacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Allah bagislasin canim.Sagol evet 2 aylik olucak ufak bi kiz bebegim var birde 2,5 yasinda kizim var :) bonusa cocuk sormayinn pehhh birde 11 yasina gircek oglu var :)
Sagol evet 2 aylik olucak ufak bi kiz bebegim var birde 2,5 yasinda kizim var :) bonusa cocuk sormayinn pehhh birde 11 yasina gircek oglu var :)
Canım Allah kolaylıklar versin, kardeşinle diyaloğunuzada maşaallah hep böyle olsun inş.
Kardeşin yeri çok ayrı yaa...
Allah mutlu mesut eder inş onlarıda.
Aman evlenmek zor, telaşı yeter zaten, ama tatlı telaş işte.
Eşininde doğum gunu kutlu olsun.
Çok daha iyi olduğuna da çok sevindim canım.
sağol canımm...evet çokk başka kardeşş...Allah rahatlık versin canım, tatlı uykular...
Öpüyorum: ***
zeynepcim sana kolay gelsin bunlar tatlı telaşlar. eşinede Allah hayırlı uzun ömürler versin
sağol nursenacım doğru söylüyorsun büyük konuştum başıma geldi. eşim avimizi kendimiz yapalım dediğinde ''ben dairede oturmak istiyorum mustakil evin inşaaattı bitmez ben inşaatla uğraşamam'' demiştim
meyracım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin
GÜNAYDIN
meyra cok gecmis olsun canim sana da bulasti demek sonunda bu illet
Bunlar tatli yorgunluklar Allah tamamina erdirsin insaallah esinin gorumcenin ve babanin da dogum gunleri kutlu olsun bir omur seninle olsunlar insasllah
Teşekkür ederim Zeynepcim daha iyileri senin olsun
Koşturmacaların için kolay gelsin tatlı telaşlar bunlar ne güzel
Eşine nice yıllar dilerim Allah hep beraber sağlıklı ömür versin
Hayırlı sabahlar mutlu haftalar herkese
selamun aleykum günaydın herkeze
gine yogun kalabalık günlerden geçiyorum dahada tam bıtmış değil hayırlısı bide bahardanmıdır nedir çok yorgunum devamlı uykum gelıyor dıyet falanda yok yemek yemeyı unutuyorum sonra akşama kendımı masanın başında duraklamadan yerken buluyorum biran once toparlanmam lazım
yenam meyracım geçmişolsun dıkkat edın kendınıze bu mevsımde hastaklıkta zor geçıyor malasef
asucum pardusenı gule gule kullan ınş yaza bos bol olsun
nursena hayırlı olsun yatagın canım gule gule kullan
zeynep ne guzel guzel telaşar bunlar geçensenede ben yaşamıştım o telası doğru soyluyorsun kardeş bir başka
dafı ablam telaşın çok gine rabbim kolaylık versın gucunu arrtırsın
diğer arkadaşlardaumarım ıyıdır herkezı kocaman öpuyorum
ay bu aynı ben
bonusum canım nasılsın yenı başlangıçlar herzaman güzeldir seviyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?