Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada esimin arkadasi almanyadan bi poşet. dolusu çikolata getirmiş.diyette olana yapilir mi bu?ama iradeli davranacam dün sadece 2 parcacik yedm baska da yemicem.sim sen kilo verene kadar ben de yemem dedi.halbuki zaten cikolata falan sevmez bi sene orda dursa acim de bi tane yiyeym demez.sirf hani sana destek oluyorm demek için.ne tilkidir oo

Selamünaleyküm bacılar
Ben geldim kısmetse
Meyracım doğumgünün kutlu olsun canım
Asucum yeni pardesü alınmış Güle Güle giy inşallah
Bonus kızlar nasıl oldu hasta demişsin sanki
Yenacım sanada çok geçmiş olsun
Nurcum ehliyet sınavına girdinmi nasıl geçti girmesiysende başarılı olursun eminim dert etme
Bu ara yoğun olanlar var sankim Allah kolaylık versin işlerinizde kızlar
Geçmişe hızlıca baktım Aklımda kalanlar bu gerçi akıl kalmadı ya bu ara bende

Bonusami baktiydin teyze o kizlarini aldi gitti sanada not falan birakmadi notlar fayda etmiyo diye

Bana gelirsek az yoğunum sankim yada ben öyle sanıyorum tabi bütün gün evde oturunca az harekette sanki dünyayı kurtarıyormuşum sandım kendimi
Eşim haftasonu Yurtdışına gidecek 10 günlüğüne onun dışında birde ev yaptırmak istiyorduk ya o da kesinleşti ustalarla anlaştık hayırlısıyla Nisan sonu başlıyoruz kızlar dua edin banada kolaylıkla bitirelim inşallah

Bu yasta napacan evi de bakim neler yapilcak hayirlisiynan
Anacım emeklilikte keyif yapacam
Annemlerin 2 katlı evi var bahçeli altta annem 2 katta kardeşim oturuyor şimdi babamla beraber yapacaz kısmetse 3. Katı babam yapacak 4. Katı biz yapıcaz üzerine çatı işte
Benim katta 25 m2 teras olacak zaten bahçe de büyük domatis biber ekicem oraya

Ayyy cok severim ben cati katlarinida sizinkinde cati kati olucakmi

Şimdiki evim de 18 Yıldır oturuyoruz mevki olarak yeri çok güzel o yüzden şimdiye kadar apartmandaki sorunları umursamıyorduk pek ama son bi kaç olay oldu eşimde yeter dedi taşınalım
Arsa Alıp ev yapmaya kalksak altından çıkamayacaz inşaata başlamadan 15 bin tl gider dediler babam da gelin buraya yapın deyince daha hesaplı geldi bizede niyetledik bakalım

Ayyy cok severim ben cati katlarinida sizinkinde cati kati olucakmi
Yok canım normal daire odanın birini terasa çeviricez balkonla birleştirip Şömine barbekü falan olcak içinde komple açılan cam olacak L şeklinde
Çatı Dubleks yapalım dedik inşaat izni 4 kat veriyo Belediye babam da kaçak çıkmayın başınız ağırır dedi bi de 3 kişi napacanız o kadar büyük evi dedi kandırdı beni
Gelinin katı 150 m2 dubleks olursa 300 m2 yapar anam işi bitmez
Bakalım kardeşim bi kaç yere soracaktı çatı lambiri olursa yani üstüne beton atılmazsa kat sayılmıyormuş öyle olursa Dubleks e dönebilir yine haber bekliyorum

Birlikte olmak guzeldir daykom anlisiyosaniz. Apartman sorunu zor ya bizde sizin tam tersi durumdayiz kendimize ait binadan cikip kalabalik bir apartmana gececegiz.
Çok şükür anlaşıyoruZ 3 kardeşiz erkek kardeşim burda kız kardeşim istanbulda giriş katada teyzem gelecek Köyden o da yanlız Zaten eşimle erkek kardeşim ortak iş yapacaklar yaz sonuna kısmetse
Siz neden çıkıyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…