- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Bi tanegofretyedim simdi 208 kalori
Selamünaleyküm bacılar
Ben geldim kısmetse
Meyracım doğumgünün kutlu olsun canım
Asucum yeni pardesü alınmış Güle Güle giy inşallah
Bonus kızlar nasıl oldu hasta demişsin sanki
Yenacım sanada çok geçmiş olsun
Nurcum ehliyet sınavına girdinmi nasıl geçti girmesiysende başarılı olursun eminim dert etme
Bu ara yoğun olanlar var sankim Allah kolaylık versin işlerinizde kızlar
Geçmişe hızlıca baktım Aklımda kalanlar bu gerçi akıl kalmadı ya bu ara bende
Ahhh kuzumm nasıl da özlemişimBonusami baktiydin teyze o kizlarini aldi gitti sanada not falan birakmadi notlar fayda etmiyo diye
Len nereye Gidiyon daha karpuz keseceğdikBonusami baktiydin teyze o kizlarini aldi gitti sanada not falan birakmadi notlar fayda etmiyo diye
Anladik ise guce kafa yormussunda insan bi ugrar be kadinAhhh kuzumm nasıl da özlemişim
Kafa bi milyon kızz 200 gr Aklım vardı o da gitti bi Sürü şey kafamın içinde dönüp duruyo valla
Hee valla haklısın ne diyim vur abalıyaAnladik ise guce kafa yormussunda insan bi ugrar be kadin
Ahahahahahah âlemsin valla daha neler var bu da bişeymi
Anacım emeklilikte keyif yapacamBu yasta napacan evi de bakim neler yapilcak hayirlisiynan
Ayyy cok severim ben cati katlarinida sizinkinde cati kati olucakmiAnacım emeklilikte keyif yapacam
Annemlerin 2 katlı evi var bahçeli altta annem 2 katta kardeşim oturuyor şimdi babamla beraber yapacaz kısmetse 3. Katı babam yapacak 4. Katı biz yapıcaz üzerine çatı işte
Benim katta 25 m2 teras olacak zaten bahçe de büyük domatis biber ekicem oraya
Yok canım normal daire odanın birini terasa çeviricez balkonla birleştirip Şömine barbekü falan olcak içinde komple açılan cam olacak L şeklindeAyyy cok severim ben cati katlarinida sizinkinde cati kati olucakmi
Çok şükür anlaşıyoruZ 3 kardeşiz erkek kardeşim burda kız kardeşim istanbulda giriş katada teyzem gelecek Köyden o da yanlız Zaten eşimle erkek kardeşim ortak iş yapacaklar yaz sonuna kısmetseBirlikte olmak guzeldir daykom anlisiyosaniz. Apartman sorunu zor ya bizde sizin tam tersi durumdayiz kendimize ait binadan cikip kalabalik bir apartmana gececegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?