Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kentsel donusum daykom bina eskimis analizde curuk cikti deprem bolgesindeyiz zaten bi banyo mutfK yaptiralim desek curuk binaya degmez yeni ev desem mumkun degil su an ev alamam verdik iste bitisik ve yan binayla beraber bunlarin yerine baya buyuk bisey yapicaklar daha tam netlesmedi tarihler falan bekliyiruz bi senedir. Hayirlisi ins

Hayırlısı olsun canım Inşallah gönlünüze göre olur herşey

Kolay gelsin şimdiden daykocum gönlüne göre olur inşallah

Dayko Allah kolaylik versin herseyi istedigin gibi yaptirabil insaallah
Bonus bizde kentsel donusum bolgesindeyiz ev bizim olmasa coktan birakip giderdim bekliyoruz oyle hic birsey yapmadan hem bir an once kurtulmak istiyorum cevremdeki insanlardan hem evimi cok seviyorum heryere yakin hersey ayagimin dibinde nerden bulucaz nasil alisicaz bilmiyorum baska bi yere gidince kendi semtime gelince oh be diyorum havasi bile farkli sanki off offffff ama bulabilirsem tasinacagim zaman en ust kattan ev bulmak cunku 13 senedir biktim artik ust kattan gelen gurultulerden laf anlamaz insanlardan ben soylemeye utaniyorum artik insanlar utanmiyo anlamiyorum of be bende ne doluymusum haaaa kafanizi sisirdim kusura bakmayin

Evin hayirli ugurlu olur insallah.ne güzel annenlerle beraber oturacaksin.

bu günkü menü

sahur : 2 yumurta , 2 köfte, 1 çay kaşığı kaymak, 1 dilim peynir, 1 avuç ceviz, 1 fincan kahve, 1 fincan yeşil çay.

akşam : 2 kase çorba, içine bir parça ekmek doğradım, birkaç yeşil soğan, 1 fincan kahve
biraz sonra biraz meyve yiyebilirim.

Yeliz nerde oturuyosun sen? Benim altim kaynana ustum eltim olunca rahatsizda etsek yine rahatca ses yapiyoruz. Az once cocuga iyi bi bagirdim kiraya cikinca kesin beni sikayet ederler cenemi tutmam lazim.

Ne gurultusu geliyoki yukardan?

tartıda pek oynama yok ama

Yeliz nerde oturuyosun sen? Benim altim kaynana ustum eltim olunca rahatsizda etsek yine rahatca ses yapiyoruz. Az once cocuga iyi bi bagirdim kiraya cikinca kesin beni sikayet ederler cenemi tutmam lazim.

Ne gurultusu geliyoki yukardan?
Ben anadolu yakasindayim canim kadikoy tarafinda ustteki komsum sagolsun survivor izliyor onlar kostukca bizimki bagiriyo sonra aksam 8 de bi basliyo konusmaya telefonla gece12 ye kadar gece 2 de 3 de bulasik yikar yapma diye uyariyorum biraz ara veriyo sonra devam tasinicaz dediler cok sevinmistim esime diyorum biraz kiraya vermeyelim kafa dinlim diye sonra dedilerki vazgectik

herkese iyi aksamlar

dayko deyzem hayirlisiyla yazili sinavi vermis bulunuyorum. az once cevaplarimi karsilastrdim. 4 tane kesn yanlisim var 1 taneyide hatirlamiyorum naptigimi o da yanlssa 5 yanlis 90 puanla gecmis oluyorum.zaten bundan korkmuyordum

asil onemli olan direksiyon sinavi. cok zor cok calismam lazim

İyi akşamlar..

Asucum eşin razı olmuş kontrollere..umarım sorunsuz, acısız atlatırsınız...

Daykocum,Gönlünüze göre olur umarım eviniz..Kolay değil ama planların çok çekici :)

Meyracım,geçmiş olsun canım nacizane kendi başına antibiyotik kullanma hele 2-3 günlük antibiyotik tedavisi olmaz.. boşuna karaciğerini böbreklerini yormuş olursun..aile hekimliğine git bari. gerçekten önemsemeyince fena oluyorsun sonra..ŞEkil ben...

Zeynepçim,kolay gelsin işleriniz de çoğunu halletmişsiniz yine Allah yardımcınız olsun Allah tamamına erdirsin....

Bonus ve Yeliz,siz de umarım sağlıkla sorunsuz bir şekil de yeni evinize geçersiniz..

Nursena,erken başlamışsın bahar temizliğine,güle güle kirletin...

Daficim,

Canim insaallah direksiyondan da gecersin.istop etmemesi icin arabanin gareket ettiginden emin olmadan debriyaji tam birakma ben de ilk basta cok istop ettiriyodm.simdi hic olmuyo ama fazla trafige cikamiyorm ve esim yanimdayken suruyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…