Hee valla gel beklerim bak gidince bahçenin falan resimlerini de çeker yüklerimOhoooo barbeku neyim cok geleni gideni olur terasin guzel bi oturma takimi alirsin bide salincak ben bile heveslendim he
Allah kolaylik versin islerinizde
Âmin inşallahOhoooo barbeku neyim cok geleni gideni olur terasin guzel bi oturma takimi alirsin bide salincak ben bile heveslendim he
Allah kolaylik versin islerinizde
Kentsel donusum daykom bina eskimis analizde curuk cikti deprem bolgesindeyiz zaten bi banyo mutfK yaptiralim desek curuk binaya degmez yeni ev desem mumkun degil su an ev alamam verdik iste bitisik ve yan binayla beraber bunlarin yerine baya buyuk bisey yapicaklar daha tam netlesmedi tarihler falan bekliyiruz bi senedir. Hayirlisi insÇok şükür anlaşıyoruZ 3 kardeşiz erkek kardeşim burda kız kardeşim istanbulda giriş katada teyzem gelecek Köyden o da yanlız Zaten eşimle erkek kardeşim ortak iş yapacaklar yaz sonuna kısmetse
Siz neden çıkıyorsunuz ki
Hayırlısı olsun canım Inşallah gönlünüze göre olur herşeyKentsel donusum daykom bina eskimis analizde curuk cikti deprem bolgesindeyiz zaten bi banyo mutfK yaptiralim desek curuk binaya degmez yeni ev desem mumkun degil su an ev alamam verdik iste bitisik ve yan binayla beraber bunlarin yerine baya buyuk bisey yapicaklar daha tam netlesmedi tarihler falan bekliyiruz bi senedir. Hayirlisi ins
Kolay gelsin şimdiden daykocum gönlüne göre olur inşallahBana gelirsek az yoğunum sankim yada ben öyle sanıyorum tabi bütün gün evde oturunca az harekette sanki dünyayı kurtarıyormuşum sandım kendimi
Eşim haftasonu Yurtdışına gidecek 10 günlüğüne onun dışında birde ev yaptırmak istiyorduk ya o da kesinleşti ustalarla anlaştık hayırlısıyla Nisan sonu başlıyoruz kızlar dua edin banada kolaylıkla bitirelim inşallah
Evin hayirli ugurlu olur insallah.ne güzel annenlerle beraber oturacaksin.Şimdiki evim de 18 Yıldır oturuyoruz mevki olarak yeri çok güzel o yüzden şimdiye kadar apartmandaki sorunları umursamıyorduk pek ama son bi kaç olay oldu eşimde yeter dedi taşınalım
Arsa Alıp ev yapmaya kalksak altından çıkamayacaz inşaata başlamadan 15 bin tl gider dediler babam da gelin buraya yapın deyince daha hesaplı geldi bizede niyetledik bakalım
tartıda pek oynama yok amabu günkü menü
sahur : 2 yumurta , 2 köfte, 1 çay kaşığı kaymak, 1 dilim peynir, 1 avuç ceviz, 1 fincan kahve, 1 fincan yeşil çay.
akşam : 2 kase çorba, içine bir parça ekmek doğradım, birkaç yeşil soğan, 1 fincan kahve
biraz sonra biraz meyve yiyebilirim.
Ben anadolu yakasindayim canim kadikoy tarafinda ustteki komsum sagolsun survivor izliyor onlar kostukca bizimki bagiriyo sonra aksam 8 de bi basliyo konusmaya telefonla gece12 ye kadar gece 2 de 3 de bulasik yikar yapma diye uyariyorum biraz ara veriyo sonra devam tasinicaz dediler cok sevinmistim esime diyorum biraz kiraya vermeyelim kafa dinlim diye sonra dedilerki vazgectikYeliz nerde oturuyosun sen? Benim altim kaynana ustum eltim olunca rahatsizda etsek yine rahatca ses yapiyoruz. Az once cocuga iyi bi bagirdim kiraya cikinca kesin beni sikayet ederler cenemi tutmam lazim.
Ne gurultusu geliyoki yukardan?
Canim insaallah direksiyondan da gecersin.istop etmemesi icin arabanin gareket ettiginden emin olmadan debriyaji tam birakma ben de ilk basta cok istop ettiriyodm.simdi hic olmuyo ama fazla trafige cikamiyorm ve esim yanimdayken suruyorm.herkese iyi aksamlar
dayko deyzem hayirlisiyla yazili sinavi vermis bulunuyorum. az once cevaplarimi karsilastrdim. 4 tane kesn yanlisim var 1 taneyide hatirlamiyorum naptigimi o da yanlssa 5 yanlis 90 puanla gecmis oluyorum.zaten bundan korkmuyordum
asil onemli olan direksiyon sinavi. cok zor cok calismam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?