- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canim insaallah direksiyondan da gecersin.istop etmemesi icin arabanin gareket ettiginden emin olmadan debriyaji tam birakma ben de ilk basta cok istop ettiriyodm.simdi hic olmuyo ama fazla trafige cikamiyorm ve esim yanimdayken suruyorm.herkese iyi aksamlar
@dayko deyzem hayirlisiyla yazili sinavi vermis bulunuyorum. az once cevaplarimi karsilastrdim. 4 tane kesn yanlisim var 1 taneyide hatirlamiyorum naptigimi o da yanlssa 5 yanlis 90 puanla gecmis oluyorum.zaten bundan korkmuyordum
asil onemli olan direksiyon sinavi. cok zor cok calismam lazim
herkese iyi aksamlar
@dayko deyzem hayirlisiyla yazili sinavi vermis bulunuyorum. az once cevaplarimi karsilastrdim. 4 tane kesn yanlisim var 1 taneyide hatirlamiyorum naptigimi o da yanlssa 5 yanlis 90 puanla gecmis oluyorum.zaten bundan korkmuyordum
Kilar bu haftaki kilo sonucumu cok merak ediyorum.gecen hafta 2 kilo vermistim ama 4. gün oruc tutmustum bakalim oructan mi yoksa leslie ve diyetten mi veriyorm
Hayırlı geceler
Yenacım şükür ikna oldu ya da artık mecbur hissetti kendisini bugün diyetini de bozmadı ama esas Çarşamba zor olacak gibi şükür yüne de hayırlısıyla perşembeyi de atlattık mı benden iyisi yok
Sen kendine çok iyi bak canım Allah korusun ortalık fena hastalık dolu iyice atlatmadan ipin ucunu Bırakma sakın
Nurcum gözün aydın direksiyon sınavını da geçersin inşallah
Perşembe günü olacak canımCuma günü mu olacak asuu.?
Ablam da yarın endoskobi olacak..
İyi akşamlar..
Asucum eşin razı olmuş kontrollere..umarım sorunsuz, acısız atlatırsınız...
Daykocum,Gönlünüze göre olur umarım eviniz..Kolay değil ama planların çok çekici :)
Meyracım,geçmiş olsun canım nacizane kendi başına antibiyotik kullanma hele 2-3 günlük antibiyotik tedavisi olmaz.. boşuna karaciğerini böbreklerini yormuş olursun..aile hekimliğine git bari. gerçekten önemsemeyince fena oluyorsun sonra..ŞEkil ben...
Zeynepçim,kolay gelsin işleriniz de çoğunu halletmişsiniz yine Allah yardımcınız olsun Allah tamamına erdirsin....
Bonus ve Yeliz,siz de umarım sağlıkla sorunsuz bir şekil de yeni evinize geçersiniz..
Nursena,erken başlamışsın bahar temizliğine,güle güle kirletin...
Daficim,
yenacım sizede geçmiş olsun...Cuma günü mu olacak asuu.?
Ablam da yarın endoskobi olacak..
zeynepcim sana kolay gelsin bunlar tatlı telaşlar. eşinede Allah hayırlı uzun ömürler versin
sağol nursenacım doğru söylüyorsun büyük konuştum başıma geldi. eşim avimizi kendimiz yapalım dediğinde ''ben dairede oturmak istiyorum mustakil evin inşaaattı bitmez ben inşaatla uğraşamam'' demiştim
meyracım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin
GÜNAYDIN
meyra cok gecmis olsun canim sana da bulasti demek sonunda bu illet
Bunlar tatli yorgunluklar Allah tamamina erdirsin insaallah esinin gorumcenin ve babanin da dogum gunleri kutlu olsun bir omur seninle olsunlar insasllah
Hayırlı sabahlar mutlu haftalar herkese
Bu hafta benim için zor olacak gibi Perşembe eşime hem kolonoskopi hem endoskopi yapılacak bugünden sıvı beslenmeye başlayacak nasıl doyacak 3-4 gün nasıl dayanacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Gecmis olsun canim.sakincasi yoksa kac yasindasin ve sanirim bebek dusunuyorsunuz.biz de dusunuyoruz ama acaba kulom mu engel oluyo diye düşünüyorum
Bana gelirsek az yoğunum sankim yada ben öyle sanıyorum tabi bütün gün evde oturunca az harekette sanki dünyayı kurtarıyormuşum sandım kendimi
Eşim haftasonu Yurtdışına gidecek 10 günlüğüne onun dışında birde ev yaptırmak istiyorduk ya o da kesinleşti ustalarla anlaştık hayırlısıyla Nisan sonu başlıyoruz kızlar dua edin banada kolaylıkla bitirelim inşallah
herkese iyi aksamlar
İyi akşamlar..
Asucum eşin razı olmuş kontrollere..umarım sorunsuz, acısız atlatırsınız...
Daykocum,Gönlünüze göre olur umarım eviniz..Kolay değil ama planların çok çekici :)
Meyracım,geçmiş olsun canım nacizane kendi başına antibiyotik kullanma hele 2-3 günlük antibiyotik tedavisi olmaz.. boşuna karaciğerini böbreklerini yormuş olursun..aile hekimliğine git bari. gerçekten önemsemeyince fena oluyorsun sonra..ŞEkil ben...
Zeynepçim,kolay gelsin işleriniz de çoğunu halletmişsiniz yine Allah yardımcınız olsun Allah tamamına erdirsin....
Bonus ve Yeliz,siz de umarım sağlıkla sorunsuz bir şekil de yeni evinize geçersiniz..
Nursena,erken başlamışsın bahar temizliğine,güle güle kirletin...
Daficim,
gecmis olsun ablaHayırlı sabahlar mutlu haftalar herkese
Bu hafta benim için zor olacak gibi Perşembe eşime hem kolonoskopi hem endoskopi yapılacak bugünden sıvı beslenmeye başlayacak nasıl doyacak 3-4 gün nasıl dayanacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
sagolasin emzirirken kilo alanrdan biride benim.hamileyken 11kilo almistim. dogumdan sonra 74 dum simdi 90 dusunsene emzirmek bana napmis. trden gelende olmuyo sezonumz degil.bide basim donuyo ya yesil caya hevesim kalmadiSevgili kuş gozumden kacmis gecmis dogum gunun mubarek olsun
Elifunda sporuna devam et canim incelme goruyosan ins hem kilo verip hem toparlanmis olursun. Her hafta veremeyebilirsin olur o kadar bide hic vermeyip emzirirken kilo almayi basaranlar var
Turkiyeden gelen yokmu sana yesil cay getirsinler diycem ama kutularda satilmasi lazim marketlere gittiginde alici gozuyle bi bak bakalim.
Mate ve biberiyede cok etkiliymis kilo vermekte denemek lazim onlarida
meyracim benden uc yas buyukmusun umarim abla denilsin diye bi takintin yoktur.
arkadaslar benden buyuk olupta ismi ile hitap ediyorum diye alinan varsa soylesin.bi yena abla buyuk bide asuman abla diye bil
gecmis olsun abla
guzel fikir degisik yapiyomusun.artik bu sene kendim getiririm napim.canım buralarda yakınların varsa veya tr.ye gelen arkadaşlarından iste. ben avrupaya giderken orda zor bulunan baharatlardan götürdüm arkadaşarıma. yarımşar kiloda yeşil çay götürmüştüm. yarım kilo yeşil çay 1 seneden fazla yeter insana.1 kupaya birkaç yaprağı yetiyor. ben içine bazen kekik koyuyorum, bazen karanfil, bazen kabuk tarçın, bazen limon ,zencefil, aklıma ne gelse koyuyorum. değişik değişik tatlar oluyor.
ok can kusumHayır yok canım: )
Meyraya devam: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?