Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim insaallah direksiyondan da gecersin.istop etmemesi icin arabanin gareket ettiginden emin olmadan debriyaji tam birakma ben de ilk basta cok istop ettiriyodm.simdi hic olmuyo ama fazla trafige cikamiyorm ve esim yanimdayken suruyorm.

Kullandığım antibiyotiğin korkunç yan etkisini görüyorum..Midem de berbat ötesi yanma ve bulantı var..
henüz toparlanamadım beni fena sarstı..Allah beterinden korusun...
Geçmiş olsun dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun....

Yediklerimi paylaşayım nursena gibi ihmal etmeyeyim :))

Sabah,
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
salça

öğle,
2-3 kaşık kuru fasulye
4 kaşık pilav
yoğurt

Ara,
Çeyrek dilim kadar doğum günü pastası..

Akşam,
Büyük bir kase mercimek çorbası...

Tebrikler...Darısı direksiyon sınavına...

Hayırlı geceler
Yenacım şükür ikna oldu ya da artık mecbur hissetti kendisini bugün diyetini de bozmadı ama esas Çarşamba zor olacak gibi şükür yüne de hayırlısıyla perşembeyi de atlattık mı benden iyisi yok
Sen kendine çok iyi bak canım Allah korusun ortalık fena hastalık dolu iyice atlatmadan ipin ucunu Bırakma sakın
Nurcum gözün aydın direksiyon sınavını da geçersin inşallah

Cuma günü mu olacak asuu.?

Ablam da yarın endoskobi olacak..

amin yenacım Allah razı olsun...

selamün aleyküm...
bugün gelemedim, ancak şimdi gelebildim: )
bugün bir koşturmadır gitti, hem komşuya gittim, hem komşudan sonra kahveye misafirim geldi, koştur koşturdum akşama kadar hep.
antibiyotiği iyikide almışım, gözümü açtı, hala rahatsızım ama iyi geldi, antibiyotiğe rağmen geçmezse hemen gidicem inş doktora yoksa geçicek tarzda değil, yenamın halinden salgın türünü anlamıştım zaten.
ay bugün birde başım ağrıyor demeyeni görmedim hiç : )))))
havalardan galiba.
uyku iyice bastırmazda müsade ederse geçmiş yapayım bakıyım birde şimdi...

sağol ablacım.

oy kedinin tatlılığına.....
oy yerim......

cadıya bak cadıya: )

GÜNAYDIN

meyra cok gecmis olsun canim sana da bulasti demek sonunda bu illet

Bunlar tatli yorgunluklar Allah tamamina erdirsin insaallah esinin gorumcenin ve babanin da dogum gunleri kutlu olsun bir omur seninle olsunlar insasllah

sağol canım.

amin inş ablam.

Gecmis olsun canim.sakincasi yoksa kac yasindasin ve sanirim bebek dusunuyorsunuz.biz de dusunuyoruz ama acaba kulom mu engel oluyo diye düşünüyorum

sağol canım.
ben sana cevap yazdım ama gözünden kaçmış canım, dur koplayıveriyim onu: )
ve kiloda engel olabilir, biz kendimiz düşünmedik ama yakında inş artık düşüncez.
bizde 4sene olacak yakında 4senelik evliyim diyebilirim.
yaşta yeni 30 oldu işte: )
kilomda 85kg, 1,62boy.
haklısın kilo hamilelikte çok sıkıntı, hayırlısı ile inşaallah allah ikimizinde gönlünün muradını verir canım.

amin inş daykom, allah kolaylıklar versin inş: )

hadi hayırlı olsun canım: )
bence yazılı daha zor, daha meşekkatli, direksiyon hem daha zevkli.

sağol ablam.
ablanada çok geçmiş olsun yenam, rabbim tez şifa versin inş.

meyracim benden uc yas buyukmusun umarim abla denilsin diye bi takintin yoktur.
arkadaslar benden buyuk olupta ismi ile hitap ediyorum diye alinan varsa soylesin.bi yena abla buyuk bide asuman abla diye bil
gecmis olsun abla

sagolasin emzirirken kilo alanrdan biride benim.hamileyken 11kilo almistim. dogumdan sonra 74 dum simdi 90 dusunsene emzirmek bana napmis. trden gelende olmuyo sezonumz degil.bide basim donuyo ya yesil caya hevesim kalmadi

meyracim benden uc yas buyukmusun umarim abla denilsin diye bi takintin yoktur.
arkadaslar benden buyuk olupta ismi ile hitap ediyorum diye alinan varsa soylesin.bi yena abla buyuk bide asuman abla diye bil

gecmis olsun abla

Hayır yok canım: )
Meyraya devam: )

guzel fikir degisik yapiyomusun.artik bu sene kendim getiririm napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…