Ne yaptin elifunda sen kendine garezin mi var bacimbugun yemeyi kacirdm.kisir manti ve kunefe ile sisince ceza verdm kendime.3ml leslie esim sagolsun kirmadi beno 2saati gecgin aksam yuruyusu.evr geldim 100 mekik. ebrubsalli ile platrs 30 dk. 20 dk da bisiklet surdum .dus aldim ve suan her yerim agriyo yatamiyorum
Teşekkür ederim canımmeyracim benden uc yas buyukmusun umarim abla denilsin diye bi takintin yoktur.
arkadaslar benden buyuk olupta ismi ile hitap ediyorum diye alinan varsa soylesin.bi yena abla buyuk bide asuman abla diye bil
gecmis olsun abla
Allah korusun zor valla duygu da küçük daha aklı ermez ki yavrunun sana kolay gelsin ne diyimButun gun cocuga yapma etme kafasi acir gozu acir uzulur aglar diye konusmaktan oyle yoruluyoki beynim gece ruyamda duygu elifin gozunu cekmis goz kapagi uzamis acamiyo cocuk ne uzuldum korktum ya allaha emanet ikiside.
Hayırlı sabahlar
Elifunda o nasıl bir cezadır öyle bak bonusa :)
Şaka bir yana ikinizin. Ortası yok mu :)
Evet canim öğretmenim.diyet ve leslie diyorum ben :)
bengisu öğretmenmisin.?
Yeliz sende kabizlik vardi dimi kayisiyi ac karnina yemeyi denesene ilik suyla daha cok faydasi olur.Ara ogun olarak 3 kuru kayisi 5 badem 2 ceviz yedim 173 kalori
ne yaptın kuzum sen boyle yzpıp bırakınca ben bırden kılo aldım ne olur herzaman yapa bılecegın kadar yapbugun yemeyi kacirdm.kisir manti ve kunefe ile sisince ceza verdm kendime.3ml leslie esim sagolsun kirmadi beno 2saati gecgin aksam yuruyusu.evr geldim 100 mekik. ebrubsalli ile platrs 30 dk. 20 dk da bisiklet surdum .dus aldim ve suan her yerim agriyo yatamiyorum
allah korusun rabbıme emanet oku devamlı bacımButun gun cocuga yapma etme kafasi acir gozu acir uzulur aglar diye konusmaktan oyle yoruluyoki beynim gece ruyamda duygu elifin gozunu cekmis goz kapagi uzamis acamiyo cocuk ne uzuldum korktum ya allaha emanet ikiside.
sen çok iyi bir annesın bonus öyle olmasa rabbım sana bı 3. melegını emanet edermıydı lutfen yıpratma kendını akşam kalsın sabah yaparsın bişey olmaz dertlenmeNapim ama saat 9 muydu bucukmu hatirlamiyorum kizlar baya agladilar pisik olmus ikiside bakamiyorum ben bu cocuklarabasimda cok agriyodu buyugu babasi aldi biraz kucugu uyutunca yataga uzandim uyumusum diyemiycem bayilmisim sanki onlar yatarken tekrar uyandim ama kalkamadim mutfak kaldi tabi gece topladm
Evet canim ciddi boyutta hemde bazen unutuyorum sabahtan yemeyi o zaman da arada yiyorum yine de fayda ediyoYeliz sende kabizlik vardi dimi kayisiyi ac karnina yemeyi denesene ilik suyla daha cok faydasi olur.
Hayriyegünaydın güzeller
bugun eltıme mısargelıyor akşamda bana pastaları yaptım hem ona göturucem hem benm mısafırlere anam bende bıseyvar tamam bugun bosum dıyorum bıısey çıkıyor hayırlısı kızlar dun gunde bı çay soyledıler guya kullananlar çok zayıflamış ben pek inanmadım onlar bı kullansınlar bakalım gerçı öyle şeylerdenbıktım ama artık ben
ne yaptın kuzum sen boyle yzpıp bırakınca ben bırden kılo aldım ne olur herzaman yapa bılecegın kadar yap
allah korusun rabbıme emanet oku devamlı bacım
sen çok iyi bir annesın bonus öyle olmasa rabbım sana bı 3. melegını emanet edermıydı lutfen yıpratma kendını akşam kalsın sabah yaparsın bişey olmaz dertlenme
Incir bide :) tazesi hele bana baya bi etkili olur ciksada yesek cilek semizotu bakla enginar cikmis bahar habercileriEvet canim ciddi boyutta hemde bazen unutuyorum sabahtan yemeyi o zaman da arada yiyorum yine de fayda ediyo
Semizotu en sevdigim yazin bol bol salatisini yapae yerizIncir bide :) tazesi hele bana baya bi etkili olur ciksada yesek cilek semizotu bakla enginar cikmis bahar habercileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?