Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun yemeyi kacirdm.kisir manti ve kunefe ile sisince ceza verdm kendime.3ml leslie esim sagolsun kirmadi beno 2saati gecgin aksam yuruyusu.evr geldim 100 mekik. ebrubsalli ile platrs 30 dk. 20 dk da bisiklet surdum.dus aldim ve suan her yerim agriyo yatamiyorum

Ne yaptin elifunda sen kendine garezin mi var bacim

Butun gun cocuga yapma etme kafasi acir gozu acir uzulur aglar diye konusmaktan oyle yoruluyoki beynim gece ruyamda duygu elifin gozunu cekmis goz kapagi uzamis acamiyo cocuk ne uzuldum korktum ya allaha emanet ikiside.
Allah korusun zor valla duygu da küçük daha aklı ermez ki yavrunun sana kolay gelsin ne diyim

Sabah kahvaltida kepek ekmegi ile kasarli tost yarim muz ve bor fincan form cayi ictim icine bi tane kup seker attim toplam 333 kalori 20 dk evde yuruyusumu de yaptim

Bonus Allah kolayylik versin canim sen anlatirken buyuk kizla ortanca kizin bebeklik zamanlari geldi aklima Allah yardimcin olsun

Hayırlı sabahlar
Elifunda o nasıl bir cezadır öyle bak bonusa :)
Şaka bir yana ikinizin. Ortası yok mu :)

Napim ama saat 9 muydu bucukmu hatirlamiyorum kizlar baya agladilar pisik olmus ikiside bakamiyorum ben bu cocuklara basimda cok agriyodu buyugu babasi aldi biraz kucugu uyutunca yataga uzandim uyumusum diyemiycem bayilmisim sanki onlar yatarken tekrar uyandim ama kalkamadim mutfak kaldi tabi gece topladm

günaydın güzeller
bugun eltıme mısargelıyor akşamda bana pastaları yaptım hem ona göturucem hem benm mısafırlere anam bende bıseyvar tamam bugun bosum dıyorum bıısey çıkıyor hayırlısı kızlar dun gunde bı çay soyledıler guya kullananlar çok zayıflamış ben pek inanmadım onlar bı kullansınlar bakalım gerçı öyle şeylerdenbıktım ama artık ben
ne yaptın kuzum sen boyle yzpıp bırakınca ben bırden kılo aldım ne olur herzaman yapa bılecegın kadar yap
Butun gun cocuga yapma etme kafasi acir gozu acir uzulur aglar diye konusmaktan oyle yoruluyoki beynim gece ruyamda duygu elifin gozunu cekmis goz kapagi uzamis acamiyo cocuk ne uzuldum korktum ya allaha emanet ikiside.
allah korusun rabbıme emanet oku devamlı bacım
sen çok iyi bir annesın bonus öyle olmasa rabbım sana bı 3. melegını emanet edermıydı lutfen yıpratma kendını akşam kalsın sabah yaparsın bişey olmaz dertlenme

Hayriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…