canımsın aplamm opuyorumnanaktan yaa bana nasıl zarar verdi bu ordan oraya bölünmeler bir bilsen şu heryerde internet olayına dahil oldum bugün itiibari ile inşallah zemuszemus eşim sipariş vermişti üç hafta önce ancak şimdi gelebildi meret bilgisayarımında işi bitti tamirde geldi sayılır çünkü oda e4şimle beraber taksim topkapı arası gidip geliyor kaydirigubbakcemile3 yaa sen daha iyi bilirsin aplam yaa kaç ay ldu yazın başında 89 gördüm öldüm sevinçten bir başladı or5ası burası gezmelerim hataa kışında görümcemler bendeydi hatırlarsanız ben bu diyet işini bir düzene sokamadım arada olduğu kadarıyla işte gördüğün 6 kilo verdim bir kilosunu geri aldımama aradan kaç ay geçti allaha şükürki yinede çok dağıtmadım ve geri gelmediler yolladıklarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artık çok moralim bozuluyor aplam yaa bu duruma ben en son kilo verdiğimde sen yanlış değilsem 87 buçuktum ve malum sende zor veriyon rahatsızlığından dolayı ben seni biliyom metabolizmanı yola yola tahriş oldu artıkın senin metabolizma ben halaa bi düzenbe gircemde diyeetimide düzene sokucam diye uğraşıyomm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse dediğim gibi artık ben nereye siz oraya sizsiz hele hiççççççççç olmuyor olsa sizinle tanışmadan önceki dönemde olurdu :umursamaz:
İyi akşamlar canım.Puanlar bayram şekeri olup yenmiş Şenizgaliba.......[/B]
saat 5 gibi bir kase çorba ile bir dilim ekmek yedim oglumla
akşam ise
iki dilim ekmek
bir küçük tabak türlü
bir kase çorba
salata
şimdide keçiboynuzu aldım nüme onu yiyorum
resmen şeker kızlar bu şey
değiştirdim aplamm derhalll
kıss citoll değiştir şunu yaff valla niyet bozdurur bu adama töbe töbee yaaaakannehirhe bu arada çok iyi yapıyon keçiboynuzu yiyerek çünkü acayip derecede kan yapıyor aplamın dediği gibi allerjik hastalıkları dengeliyor özellikle çocukların yemesini tavsiye ediyor doktorlar
:roflol::roflol::roflol:zatii bu citol hepimizi abdest almaya zorluyor şikayet etcem sonunda :roflol::roflol::roflol::roflol:Teşekkür ederim.Bak şimdi benim Tursarim oldun.
sen dersinde ben değiştirmezsmiyim aplammmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Amannnn boz niyeti kız booooooozzz....Bu niyeti bozmak kötü değildir.....Önlemini al yeter.:roflol::roflol:
Bu gece bir terbiyesizlik var benim üzerimde.Allah islah etsin inşallah.klava: klava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
günaydın sevgili hanım arkadaşlarım.
Akşam bayağı bir konuşma yapılmış yine takip etmiyor değiliz haa,
Neyse bugün yiyeceklerimi yazmakla başlayayım dedim.
sabah: 2 adet kayısı ve bir bardak sıcak su,4 adet diyet bisküvi, 1 bardak çay
öğlen: simit ve ayran (veya yoğurt ve salatalık)
akşam: yeşil fasulye ve yanına salata mı olur ne olur bilmiyorum(ALLAH nasip ederse tabii ki)opuyorumnanaktan
bu arada arkadaşlar bizim puanlar kalp olarak döndü bence bize avatarımın altında bişey yoktu puanımı alıp kalp vermişlernaniknanik
günaydın sevgili hanım arkadaşlarım.
Akşam bayağı bir konuşma yapılmış yine takip etmiyor değiliz haa,
Neyse bugün yiyeceklerimi yazmakla başlayayım dedim.
sabah: 2 adet kayısı ve bir bardak sıcak su,4 adet diyet bisküvi, 1 bardak çay
öğlen: simit ve ayran (veya yoğurt ve salatalık)
akşam: yeşil fasulye ve yanına salata mı olur ne olur bilmiyorum(ALLAH nasip ederse tabii ki)opuyorumnanaktan
günaydın okur'um, nerelerdesiniz yahu.opuyorumnanaktangunaydınn yrduşş balımm afıyet olsun canımm
Günaydın afiyet olsun canım bende girmişken yazayım sonra işe dalıp unutuyorumkaydirigubbakcemile3
kahvaltı
1 dilim dil peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
5 tuzsuz zeytin
şekersiz çay
öğlene pazı kavurması (anneciğim yollamış memleketten tazecik)
yoğurt
çavdar ekmeği
akşama belli değil hele bir eve gideyim Allah ne verdiyse yaparım bişeylerkaydirigubbakcemile3
kız sen soyleyınce fark ettım benımde 2 tane kalbım olmuşş
ne kadar dıkkatsızım
sen soylemesen hala aberım yokkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?