Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tursarim ordamısın loooo
nolmuş bu puanların hali haberin varmı şok oldum be yaa

Canım artık beraberiz...Her şeyi yola koyacağız.Yeterki moraller iyi olsun.Başaranların bizden fazlası yok....Daha da iyisini yapabiliriz.....Seçilciği düşün...Acaba diyete başladığında 40 kilo verebileceğini düşünmüşmüydü.Bak başardı maaşallah...Bizde yapacağız el ele verip inşallah...

Yalnız ruh durumu kısmındaki KİMSESİZ ibaresini derhal silmeni ve MUTLU olarak değiştirmeni rica ediyorum.Biz varız canım.Burada kimse yalnız değil şükür
.kaydirigubbakcemile.

İyi akşamlar canım.Puanlar bayram şekeri olup yenmiş Şenizgaliba.......
[/B]

saat 5 gibi bir kase çorba ile bir dilim ekmek yedim oglumla
akşam ise
iki dilim ekmek
bir küçük tabak türlü
bir kase çorba
salata
şimdide keçiboynuzu aldım nüme onu yiyorum
resmen şeker kızlar bu şey

İyi akşamlar hayatım.Bildiğim kadarı ile keçiboynuzunun kalorisi çok yüksek değil.

Ayrıca kan şekeri seviyesini sabit tutup hypoglisemiyi önlüyor ve bağışıklık sistemini

destekleyip allerjik öksürükleri engelliyor.Bazı diyetle ilgili yazılarda da ara öğün olarak

öneriyor...

kıss citoll değiştir şunu yaff valla niyet bozdurur bu adama töbe töbee yaaaakannehirhe bu arada çok iyi yapıyon keçiboynuzu yiyerek çünkü acayip derecede kan yapıyor aplamın dediği gibi allerjik hastalıkları dengeliyor özellikle çocukların yemesini tavsiye ediyor doktorlar

Son düzenleme:
değiştirdim aplamm derhalll

Teşekkür ederim.Bak şimdi benim Tursarim oldun.
Amannnn boz niyeti kız booooooozzz....Bu niyeti bozmak kötü değildir.....Önlemini al yeter.
Bu gece bir terbiyesizlik var benim üzerimde.Allah islah etsin inşallah.
:roflol::roflol:klava:klava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

iyi geceler hanımlarrrr nasılsınızbakalımm

en son cuma bildirim edip kaçtım ne oldu bitti bilmiyorumm geçmişi bi karıştırim

bayramda eşim evdeydi o yüzden maalesef açamadım az önce gitti

:roflol::roflol::roflol:zatii bu citol hepimizi abdest almaya zorluyor şikayet etcem sonunda :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben geldim herkese merhaba canlarım özledim vallahi hepinizi Şeniz
ben kendimi çok kötü hissediyorum ve size karşı mahçubum:kedi: bayramda çikolatanın dibine vurdum regl olmamda bunun bahanesi oldu 3 kilo almış çıkıyorum tartıda :sinifsinif:
umarım en kısa zamanda normale dönerim yoksa psikolojim mahvolcak nasıl vercem stresinden mafoldumben

bu arada arkadaşlar bizim puanlar kalp olarak döndü bence bize avatarımın altında bişey yoktu puanımı alıp kalp vermişlernaniknanik

günaydın sevgili hanım arkadaşlarım.
Akşam bayağı bir konuşma yapılmış yine takip etmiyor değiliz haa,
Neyse bugün yiyeceklerimi yazmakla başlayayım dedim.
sabah: 2 adet kayısı ve bir bardak sıcak su,4 adet diyet bisküvi, 1 bardak çay
öğlen: simit ve ayran (veya yoğurt ve salatalık)
akşam: yeşil fasulye ve yanına salata mı olur ne olur bilmiyorum(ALLAH nasip ederse tabii ki)opuyorumnanaktan

gunaydınn yrduşş balımm afıyet olsun canımm

bu arada arkadaşlar bizim puanlar kalp olarak döndü bence bize avatarımın altında bişey yoktu puanımı alıp kalp vermişlernaniknanik

kız sen soyleyınce fark ettım benımde 2 tane kalbım olmuşş
ne kadar dıkkatsızım
sen soylemesen hala aberım yokkkaydirigubbakcemile3

Günaydın afiyet olsun canım bende girmişken yazayım sonra işe dalıp unutuyorumkaydirigubbakcemile3
kahvaltı
1 dilim dil peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
5 tuzsuz zeytin
şekersiz çay

öğlene pazı kavurması (anneciğim yollamış memleketten tazecik)
yoğurt
çavdar ekmeği
akşama belli değil hele bir eve gideyim Allah ne verdiyse yaparım bişeylerkaydirigubbakcemile3

gunaydınn yrduşş balımm afıyet olsun canımm
günaydın okur'um, nerelerdesiniz yahu.opuyorumnanaktan

günaydın yagmurgozlum, pazı bayılırım valla afiyet olsun canım, kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

kız sen soyleyınce fark ettım benımde 2 tane kalbım olmuşş
ne kadar dıkkatsızım
sen soylemesen hala aberım yokkkaydirigubbakcemile3

Ayıptır göstermesi benimkiler 3.....

3.....3....Bak bak ismimin altında.Gördünmü? He onlar işte.Demem o ki benimkiler 3

Yanlış anlaşılmasın diye= yazıyla üç........

Şaka şaka tatlım....Öpüyorum....
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…