Napim ama saat 9 muydu bucukmu hatirlamiyorum kizlar baya agladilar pisik olmus ikiside bakamiyorum ben bu cocuklarabasimda cok agriyodu buyugu babasi aldi biraz kucugu uyutunca yataga uzandim uyumusum diyemiycem bayilmisim sanki onlar yatarken tekrar uyandim ama kalkamadim mutfak kaldi tabi gece topladm
Yorulduysa temizlik yaparken yada internet kablosunu modemi neyin temizliyoAsuu senin rakiben nerde..
Mugla da yasayan.:)
Asuu senin rakiben nerde..
Mugla da yasayan.:)
Kaçtı herhalde :)Yorulduysa temizlik yaparken yada internet kablosunu modemi neyin temizliyo
Tebrikler...Darısı direksiyon sınavına...
Daha iyiyim canım sağolasın ...
Senin öksürüğün geçtimi.?
Hayırlı geceler
Yenacım şükür ikna oldu ya da artık mecbur hissetti kendisini bugün diyetini de bozmadı ama esas Çarşamba zor olacak gibi şükür yüne de hayırlısıyla perşembeyi de atlattık mı benden iyisi yok
Sen kendine çok iyi bak canım Allah korusun ortalık fena hastalık dolu iyice atlatmadan ipin ucunu Bırakma sakın
Nurcum gözün aydın direksiyon sınavını da geçersin inşallah
Teyzene geçmiş olsun canımBen geldimmm:)herkese hayirli günler arkadaslar
Aklim sizde olmasina ragmen üc gündür ugrayamadim yogunluktan;teyzem ameliyat olmustu onunla ilgilendim,neyse ki daha iyi cok sükür..Yogunluk ve düzensizlik olmasina ragmen beslenmeme dikkat ediyorum istikrarla...:) sizler nasilsiniz,hepiniz iyisinizdir umarim?,
Ben de yaz meyvelwrini ozledim..
Seftali kavun mmmmm
Bir de salataligi tuzlayip yemeyi..
Ben geldimmm:)herkese hayirli günler arkadaslar
Aklim sizde olmasina ragmen üc gündür ugrayamadim yogunluktan;teyzem ameliyat olmustu onunla ilgilendim,neyse ki daha iyi cok sükür..Yogunluk ve düzensizlik olmasina ragmen beslenmeme dikkat ediyorum istikrarla...:) sizler nasilsiniz,hepiniz iyisinizdir umarim?,
Oh mis olmustur simdi guzel gunlerde kirlet annen icinde cok gecmis olsun kac yasinda bilmiyorum ama yas ilerleyince biraz boyle oluyorlar galiba bizde mi oyle olucaz acaba diye dusunuyorum bazenSelamün aleykümm...
bende geldim sonunda bütün gün temizlik yaptım yemeğe vakit kalmadı eşim gelmek üzre makarna suyu koydum bu akşamda soslu makarna yiyek ne edem...Allahtan çok sever makarnayı eşim...yemekten sonrada annemi almaya gidicem gece bende kalıcak sabah doktora götürücez...onunda boyun ve belde fıtık tansiyon ve kas romatizması var bu sıra dayanılmaz ağrıları var...doktor ne yapcakki deyip gitmek istemiyo..sormadan randevu aldım hazırlan akşam almaya gelicem dedim çocuk gibi zorla götürüyom doktora koca kadını...tedavisi olmasa bile bi ilaç verir ağrısını azaltır diye düşünüyorum bakalım artık...
ayy bende özledimm...
çok geçmiş olsun canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?