Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyle deme lutfen..pişik olmalari cok normal degilmi ..sen cok iyi bir annesin azicik sismansin ama olsun:)))

Bugün az da olsa eksi gördüm moral buldum :)
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 10 zeytin bolca peynir nane az da reçel yedim 1 dilim ekmekle
Şimdi ortalığı toparlayıp markete gideceğim biraz uzaktaki markete sanırım yarım saat kadar yürümüş olurum
Akşamı da hafif geçiştiririm inşallah bol da su içersem belki eksilerin devamı gelir

Tebrikler...Darısı direksiyon sınavına...

Daha iyiyim canım sağolasın ...
Senin öksürüğün geçtimi.?

teşekkür ederim arkadaşlar.

öksürüğüm falan kendi kendine geçti abla demek ki ben sadece üşütmüşüm

Ben geldimmm:)herkese hayirli günler arkadaslar

Aklim sizde olmasina ragmen üc gündür ugrayamadim yogunluktan;teyzem ameliyat olmustu onunla ilgilendim,neyse ki daha iyi cok sükür..Yogunluk ve düzensizlik olmasina ragmen beslenmeme dikkat ediyorum istikrarla...:) sizler nasilsiniz,hepiniz iyisinizdir umarim?,

Teyzene geçmiş olsun canım
Beslenmedeki istikrarın için kutlarım

Atlayarak hizli bir sekilde gecmisi okudum muhakkak atlatidiklarim olmustur,kusura bakmayin arkadaslar cok fazla vaktim yok..:) aklimda kaldigi kadari ile...

Yena cok gecmis olsun,umarim simdi daha iyisindir..ayrica Allah hayrinizi kabul etsin insallah.

Asuman abla pardesun hayirli olsun,kece cok moda bu yil..:) esine acil sifalar diliyorum..

Elifunda acik yesil cayi ve bircok bitkiyi reformhaus'lardan bulabilirsin,ayrica hemen hemen organik ürünlerin hepsi mevcuttur orda..heryerde var,internetten oturdugun sehrin ismini ve reformhaus'u yazarsan sana en yakin olanini bulabilirsin...tr'den de getirebilirsin ben izne gittigimde adacayi,ihlamur,papatya vs tarzi bitkileri hep getiriyorum..:)

Yolcu düyün telasiniz varmis anladigim kadari ile;Allah kolaylik versin islerinizde..

Dayko sizin de ev yaptirma isleriniz varmis,gönlünüze göre olur hersey umarim..

Bonus sen cok iyi bir annesin tanidigim kadari ile,öyle olmasaydi evladinin derdi ve acisindan kendini mesul hissetmezdin dimii..:)

Meyra cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum..

Nursena bahar temizliginde sana kolayliklar diliyorum,erken degil mi daha..:)

Nur sinavi kazanmissin,tebrik ederim..

Dafi,frida,nhtylz,ogulcuklarim ve Ismini yazmayip nickini unuttugum tum arkadaslar hepinize selam olsun...

selamun aleyküm güzeller

bugün biraz erken çıktım evden. önce göz dr. una gittim. gözlüğüm kırılmıştı bahaneyle kontrolümüde yaptırdım. bu defa yakın gözlüğüde yazdı gerçi yakınım çok kötü değilmiş bir süre daha idare eder dedi ama sonra yazdı.
sonrada çarşıya çıktım. köyde düzenli olarak yapılan dua da sıra bana gelmiş pazartesi başkası almazsa ben alıcam. dağıtmalık örtü aldım. ikram ne hazırlasam bilemedim. hazır almak yerine kendi emeğimle birşeyler yapıp ikram etmek istiyorum. fikirlere açığım kızlar.
kasımpatı teyzene çok geçmiş olsun canım.
nuurr ben seni tebrik etmişmiydim hatırlayamadım. malum yaşlılık işte bazı şeyler pek aklımda kalmıyor.
dünde kendime güldüm zaten güya bonusa cevap yazacaktım bonus yerine kendi mesajımı alıntılayıp yazmışım çok sonra farkettim
yenacım nasıl oldun atlatabildinmi

Selamün aleykümm...

bende geldim sonunda bütün gün temizlik yaptım yemeğe vakit kalmadı eşim gelmek üzre makarna suyu koydum bu akşamda soslu makarna yiyek ne edem...Allahtan çok sever makarnayı eşim...yemekten sonrada annemi almaya gidicem gece bende kalıcak sabah doktora götürücez...onunda boyun ve belde fıtık tansiyon ve kas romatizması var bu sıra dayanılmaz ağrıları var...doktor ne yapcakki deyip gitmek istemiyo..sormadan randevu aldım hazırlan akşam almaya gelicem dedim çocuk gibi zorla götürüyom doktora koca kadını...tedavisi olmasa bile bi ilaç verir ağrısını azaltır diye düşünüyorum bakalım artık...

Ben de yaz meyvelwrini ozledim..
Seftali kavun mmmmm
Bir de salataligi tuzlayip yemeyi..

ayy bende özledimm...

çok geçmiş olsun canım....

Oh mis olmustur simdi guzel gunlerde kirlet annen icinde cok gecmis olsun kac yasinda bilmiyorum ama yas ilerleyince biraz boyle oluyorlar galiba bizde mi oyle olucaz acaba diye dusunuyorum bazen

Daficim henuz tam anlamiyla toparlanamadim bir de antibiyotigin yan etkileri cok rahatsiz ediyor beni..Allahtan yarin bitiyor..
Misafirlerine tavuk pilav cokmu klasik olur..kendini fazla yormamis olursun..
Allah kabul etsin simdiden..

Zeynepcim iyi etmissin anneni doktora goturmeyi dusunmeyle..

Ben de. Yediklerimi yazayim..

Sabah.
İki dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Salca

Ogle
Kasarli kiymali firinda kabak
4 kasik arpa sehriye pilavi
1 kase yayla corbasi

Ara
İki dilim has antep baklavasi.:)
Nasil lezzetliiydi nasiiill.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…