Tahmin edebiliyorum ne kadar lezzetli oldugunu ust katimizdaki komsunun esi antepli ve baklava ustasi of nefis seyler yapiyo adam yaBen de. Yediklerimi yazayim..
Sabah.
İki dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Salca
Ogle
Kasarli kiymali firinda kabak
4 kasik arpa sehriye pilavi
1 kase yayla corbasi
Ara
İki dilim has antep baklavasi.:)
Nasil lezzetliiydi nasiiill.:)
Zeynepcim annene şifalar dilerim
Bende de var boyun ve bel Fıtığı dikkat edip dinlenmek bir de sıcak tutmak iyi geliyor ama onu da yapmıyoruz işte
Mecbur kalınca kas gevşetici ağrı kesici iğne de rahatlatıyor
Oh mis olmustur simdi guzel gunlerde kirlet annen icinde cok gecmis olsun kac yasinda bilmiyorum ama yas ilerleyince biraz boyle oluyorlar galiba bizde mi oyle olucaz acaba diye dusunuyorum bazen
Daficim henuz tam anlamiyla toparlanamadim bir de antibiyotigin yan etkileri cok rahatsiz ediyor beni..Allahtan yarin bitiyor..
Misafirlerine tavuk pilav cokmu klasik olur..kendini fazla yormamis olursun..
Allah kabul etsin simdiden..
Zeynepcim iyi etmissin anneni doktora goturmeyi dusunmeyle..
Allah kolaylıkla zihin açıklığı versin hasibecimslm kızlar
ben bugün yeme işini biraz abarttım
cumaya kadar toparlarım inşallah
bu arada formasyona başladım ben bizim burada ama dersler uzaktan eğitim şeklinde şimdi ders çalışcam diye oturuyorum
dua edin alnımın akıyla çıkayım bu işten :)
görüşürüz sonra
Bizim isveren de antepli ara ara gelir baklava ordan..Tahmin edebiliyorum ne kadar lezzetli oldugunu ust katimizdaki komsunun esi antepli ve baklava ustasi of nefis seyler yapiyo adam ya
Reflu denmis asucum.bir de parca alinmis patoloji sonucu nisanda belli olacak.insallah iyi cikar..asumanzeynep .!.:Yenacım ablanın endoskopisi nasıl geçmiş sonuç belli mi
Oh mis afiyet olsunBizim isveren de antepli ara ara gelir baklava ordan..
Geçmiş olsun inşallah patoloji de iyi çıkarReflu denmis asucum.bir de parca alinmis patoloji sonucu nisanda belli olacak.insallah iyi cikar..
Nursenayı merak ettim bir problem yoktur inşallah
çok sağol yenacım. aynı şeyi bende düşündümde köyde genellikle yaşlılar var onlarda ya tansiyon ya şeker hastası çok az genç var onun için pilavı eledim.Daficim henuz tam anlamiyla toparlanamadim bir de antibiyotigin yan etkileri cok rahatsiz ediyor beni..Allahtan yarin bitiyor..
Misafirlerine tavuk pilav cokmu klasik olur..kendini fazla yormamis olursun..
Allah kabul etsin simdiden..
Zeynepcim iyi etmissin anneni doktora goturmeyi dusunmeyle..
şimdiden Allah kabul etsin nursenacım. pide iyi fikir ama köyde herkesin fırında yaptığı şey ben farklı bişey sunmayı düşündüm. yinede pide aklımda olsun. annemin kapının önündeki fırını yakıp kendimde yapabilirim.Burdayım kızlar gezme çoktu bu hafta fenalardayım onun için girmmedim persembeye anneannemin olum yildonumu yasin var
dafi belki fikir olur peynirli pide ve ıspanaklı pide yaptiricam kabak tatlısi istediler bide yesillik falan salata ohh persembe tartı oncesi bomba yani gecmisi okuyayım dizim bitti fox ta aşk yeniden ailecek hastasıyız umarım herjez iyidir
Napim ama saat 9 muydu bucukmu hatirlamiyorum kizlar baya agladilar pisik olmus ikiside bakamiyorum ben bu cocuklarabasimda cok agriyodu buyugu babasi aldi biraz kucugu uyutunca yataga uzandim uyumusum diyemiycem bayilmisim sanki onlar yatarken tekrar uyandim ama kalkamadim mutfak kaldi tabi gece topladm
Ben geldimmm:)herkese hayirli günler arkadaslar
Aklim sizde olmasina ragmen üc gündür ugrayamadim yogunluktan;teyzem ameliyat olmustu onunla ilgilendim,neyse ki daha iyi cok sükür..Yogunluk ve düzensizlik olmasina ragmen beslenmeme dikkat ediyorum istikrarla...:) sizler nasilsiniz,hepiniz iyisinizdir umarim?,
selamun aleyküm güzeller
bugün biraz erken çıktım evden. önce göz dr. una gittim. gözlüğüm kırılmıştı bahaneyle kontrolümüde yaptırdım. bu defa yakın gözlüğüde yazdı gerçi yakınım çok kötü değilmiş bir süre daha idare eder dedi ama sonra yazdı.
sonrada çarşıya çıktım. köyde düzenli olarak yapılan dua da sıra bana gelmiş pazartesi başkası almazsa ben alıcam. dağıtmalık örtü aldım. ikram ne hazırlasam bilemedim. hazır almak yerine kendi emeğimle birşeyler yapıp ikram etmek istiyorum. fikirlere açığım kızlar.
kasımpatı teyzene çok geçmiş olsun canım.
nuurr ben seni tebrik etmişmiydim hatırlayamadım. malum yaşlılık işte bazı şeyler pek aklımda kalmıyor.
dünde kendime güldüm zaten güya bonusa cevap yazacaktım bonus yerine kendi mesajımı alıntılayıp yazmışım çok sonra farkettim
yenacım nasıl oldun atlatabildinmi
Selamün aleykümm...
bende geldim sonunda bütün gün temizlik yaptım yemeğe vakit kalmadı eşim gelmek üzre makarna suyu koydum bu akşamda soslu makarna yiyek ne edem...Allahtan çok sever makarnayı eşim...yemekten sonrada annemi almaya gidicem gece bende kalıcak sabah doktora götürücez...onunda boyun ve belde fıtık tansiyon ve kas romatizması var bu sıra dayanılmaz ağrıları var...doktor ne yapcakki deyip gitmek istemiyo..sormadan randevu aldım hazırlan akşam almaya gelicem dedim çocuk gibi zorla götürüyom doktora koca kadını...tedavisi olmasa bile bi ilaç verir ağrısını azaltır diye düşünüyorum bakalım artık...
ayy bende özledimm...
çok geçmiş olsun canım....
slm kızlar
ben bugün yeme işini biraz abarttım
cumaya kadar toparlarım inşallah
bu arada formasyona başladım ben bizim burada ama dersler uzaktan eğitim şeklinde şimdi ders çalışcam diye oturuyorum
dua edin alnımın akıyla çıkayım bu işten :)
görüşürüz sonra
Reflu denmis asucum.bir de parca alinmis patoloji sonucu nisanda belli olacak.insallah iyi cikar..
buraya girmeye yuzum yokkk ötuz gibi yiyorum herkez sınırlenince yemez kurur bnde daha çok yiyorum...çok gerginim bu sıralar nisa özel dra ragmen daha düzelemedi bugun buyugun oksurugunden gece uyumadık bir aydır ikiside hasta nisada iki yas sendromu var dediği olmadımı çıldırıyor çocuk oo sakın kızım gittı yerine başkası geldi ..babam dizlerinden yuruyemiyor protez takılacak aynı zamanda koah hastası çok korkuyorum saga salim ameliyatını olsada kurtulsa insallah nisanın ilk haftası olacak bu arada annem hasta hersey bana bakıcak ıkı çocukla napıcam ne edicem bilmiyorum ..neyse bu kadar derdımı anlattım yeter yarın bndede annemin gunu var yatayım erken kalkayım
yenacım nasıl oldun canım ...geçmişi okuyamıyorum cünki zilliler yeni uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?