Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de. Yediklerimi yazayim..

Sabah.
İki dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Salca

Ogle
Kasarli kiymali firinda kabak
4 kasik arpa sehriye pilavi
1 kase yayla corbasi

Ara
İki dilim has antep baklavasi.:)
Nasil lezzetliiydi nasiiill.:)
Tahmin edebiliyorum ne kadar lezzetli oldugunu ust katimizdaki komsunun esi antepli ve baklava ustasi of nefis seyler yapiyo adam ya

slm kızlar
ben bugün yeme işini biraz abarttım
cumaya kadar toparlarım inşallah
bu arada formasyona başladım ben bizim burada ama dersler uzaktan eğitim şeklinde şimdi ders çalışcam diye oturuyorum
dua edin alnımın akıyla çıkayım bu işten :)
görüşürüz sonra

Zeynepcim annene şifalar dilerim
Bende de var boyun ve bel Fıtığı dikkat edip dinlenmek bir de sıcak tutmak iyi geliyor ama onu da yapmıyoruz işte
Mecbur kalınca kas gevşetici ağrı kesici iğne de rahatlatıyor

sağol asuman abla..zaten hep sıcak su torbasıyla oturuyo..peluş battaniyeler varya onlardan aldık bacaklarına falan sarıyo otururken ve yatarken...ay iğneden nefret ederki yaptırmaz ama onsuz olmayacaksada valla çocuk gibi kulağından çekip götürcem ya....

Oh mis olmustur simdi guzel gunlerde kirlet annen icinde cok gecmis olsun kac yasinda bilmiyorum ama yas ilerleyince biraz boyle oluyorlar galiba bizde mi oyle olucaz acaba diye dusunuyorum bazen

sağol canım..annem 52 yaşında ama ben onun yaşına gelmeden aynı sıkıntıları çekiyorum zaten o yaşı görmem diye tahmin ediyorum...

mecbur yenacım ya aylardır çok sıkıntı çekiyo kaç kere götüreyim dedim dinlemiyo bide hiç dillendirmez ağrısını sızısını görünce anlıyosun rahatsız olduğunu yoksa kimse bilmez...aldım geldim evdeyiz şuan ama hiç susmuyo hep bi sitem doktor neyapcakki diye...halbuki aynı ağrıyı ben çekerken gördüğünde hemen doktora gidelim diyo ama kendine gelince yok...

Allah kolaylıkla zihin açıklığı versin hasibecim

Burdayım kızlar gezme çoktu bu hafta fenalardayım onun için girmmedim persembeye anneannemin olum yildonumu yasin var
dafi belki fikir olur peynirli pide ve ıspanaklı pide yaptiricam kabak tatlısi istediler bide yesillik falan salata ohh persembe tartı oncesi bomba yani gecmisi okuyayım dizim bitti fox ta aşk yeniden ailecek hastasıyız umarım herjez iyidir

Slm kizlar.cok yorucu bir gün gecirdim.bugün sinifimizin kaloriferinde sorun vardi ve hava. soguktu donduk resmen.insaallah cocuklar hastalanmaz.bu sabah 4 mile. yaptim.beslenme de gayet iyidi minik gofret kacamagini saymazsam.aksamdan beri de sinav hazirliyorm gozlerm agridi ekrana bakmaktan.cok yoruldm cook.herkese iyi geceler.menumu yazaym da kacayim

Kahvalti.mini gofret1 haslanmis yumurta
5 kasil pilav(sabah sabah)
9zeytin
1dilm k.ekmek yesil cay

Aksam. 5kasik pilav
7 kasik ispanak
1kase yogurt
1dilm k.ekmek
Ara yarm kk çikolata

buraya girmeye yuzum yokkk ötuz gibi yiyorum herkez sınırlenince yemez kurur bnde daha çok yiyorum...çok gerginim bu sıralar nisa özel dra ragmen daha düzelemedi bugun buyugun oksurugunden gece uyumadık bir aydır ikiside hasta nisada iki yas sendromu var dediği olmadımı çıldırıyor çocuk oo sakın kızım gittı yerine başkası geldi ..babam dizlerinden yuruyemiyor protez takılacak aynı zamanda koah hastası çok korkuyorum saga salim ameliyatını olsada kurtulsa insallah nisanın ilk haftası olacak bu arada annem hasta hersey bana bakıcak ıkı çocukla napıcam ne edicem bilmiyorum ..neyse bu kadar derdımı anlattım yeter yarın bndede annemin gunu var yatayım erken kalkayım
yenacım nasıl oldun canım ...geçmişi okuyamıyorum cünki zilliler yeni uyudu

hayırlı geceler güzeller benim yine misafirim vardı. önceden haberli olmayınca bir hazırlıkta gerekmiyor. çay, kahve , çerez tamam.
Zeynepcim annene Allah hayırlı şifalar versin.
derincim senin hastalarınada şifalar dilerim.

çok sağol yenacım. aynı şeyi bende düşündümde köyde genellikle yaşlılar var onlarda ya tansiyon ya şeker hastası çok az genç var onun için pilavı eledim.

şimdiden Allah kabul etsin nursenacım. pide iyi fikir ama köyde herkesin fırında yaptığı şey ben farklı bişey sunmayı düşündüm. yinede pide aklımda olsun. annemin kapının önündeki fırını yakıp kendimde yapabilirim.
yarın sabah belki köye gidebilirim. yarın topiğe girmezsem köydeyim demektir.cumaya bildirim yapamazsam aynı yazın. bu hafta henüz hiç eksim yok. bugün yeğenimle konuştum sen köydeyken ben sarma sararım dolaba atarım dedi. pazar günüde elmalı kurabiyeyle ıslak kurabiye yaparım dedi. banada tuzlular kaldı.

pek hoş olmasada bugünkü menümüde yazayım

sabah : 1 simit , 1 bardak çay

öğle : 1 yumurta , 1 fincan kahve

ara : 1 armut

akşam : 2,5 lahmacun, 2 bardak ayran, 1 fincan kahve

misafirlerlede sadece 1 bardak çay içtim.

bol karbonhidratlı bir gün oldu. hiç olmazsa o yarım lahmacunu yemeseydim iyi olacaktı. 1 tane yerim dedim ikinciyi yedim yetmedi yarım yedim.

selamün aleyküm...
bugün yazmaya hiç fırsatım olmadı: )
bugün benim günüm vardı oraya gittim, gidip gelirkende yürüdüm çok iyi oldu, gidiş geliş 60dk yürümüşümdür.
dönerken hava soğuk olmasaydı iyiydi, hastayım ya ondan, giderken iyiydide dönerken çok soğuktu soğukta zorladı biraz.
neyse eve geldim iş eşim felan derken bu vakit oldu: )
bugün bir çarpıntı oldu bende akşam üstü, galiba antibiyotik yaptı yan etki olarak yani dokunma olarak değilde yan etki olarak.
baya zor geçti, zorladı da baya beni çarpıntı, anneme sordum antibiyotik yapabilir dedi o da.
normalde böyle çarpıntı problemim yoktur.

arada biraz eşin yardımcı olsa bulaşığa falan?
geçeeeer bugünlerde geçer, o an insana öyle geliyor ama geçiyor değilmi canımcım, ve ecri var inş hepsinin anne olmanın emzirmenin çocuk büyütmenin inş.

çok geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun ablacım.

çok geçmiş olsun canım annene.
iyi olmuş doktora götürmeye niyetlenmen.

allah kolaylık versin canım: )

Reflu denmis asucum.bir de parca alinmis patoloji sonucu nisanda belli olacak.insallah iyi cikar..

inş ablacım, geçmiş olsun.

babacığına allah tez şifa versin inş canım, çok geçmiş olsun.
kızlarınada çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…