Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ALLAH yardimcin olsun yakin olsaydin gelirdim yardima.

dogru soylusun ama napim size ihanet etmis gibi hisstetim kendimi herkes ac ve az yiyo sen napiyon kizim dedm kendi kendime.

ALLAH sifa versin teyzene.bizden uzakta olsan unutmaman guzel yani dikkatli olman

tsk not aldim.

günaydın kızlar
dün misafirlerim 12 gitti ben pelt bi şekilde uyuyup kalmışım heryer toplanacak çocuklar vardı heryer yerinden oynadı birazdan ona girişicam buzdoabım bozuldu bugun tamırcı gelecek 12 senelık dolap bakalım ypılır ınşallah desemde sız pek ınanmayın diyet miyet hak getire
yenam nasıl oldun canım
zeynepçım annene geçmiş olsun benim annnemdede boyun fıtıgı vardı ozon tedvisi yaptırdı rabbıme şükür şimdi çok iyi onu bi araştırsanız canım her gittiği doktor ameliyat diyordu ama ameliyatsız geçti çok şükür
allah kabul etsın canım şididen sen dengeersın kaçırmazsın canım
geçmiş olsun derin heryere yetişmek zorunda olmak duygusunu çok iyi bilirim
kuzum dikkat et prospektüsünü bi akusaydın antıbıyotıgın

Hayırlı sabahlar
Derincim babana şifa dilerim sana da kolay gelsin
Nursena Allah kabul etsin canım merakta Bırakma bizi gezsen de yesen de uğra
Ben hafta sonu biraz kaçırsam da hafta içi iyi gidiyor gibiyim bakalım ama eşim Perşembe akşamına bri sürü yemek siparişi verdi :) napcam bilmem

Gunaydin fikrimin ince gulleri..

Bonuuss nerdesin kuzu.? Nursenayi biliyoruz yiyo peki sen.:)))

Derincim cok gecmis olsun.Allah yardimciniz olsun..

Hayriyecim umarim bugun dinlenebilirsin..

Asucum demek esin siparis verdi.:))
Hemen yiyemez ki bogazi acir bir de bulanti yapabilir ozetle fazla heveslenmesin.:)

Meyracim doktora git canim kotuysen ..

Sık sık ugrayin kizlar..gorusuruz..

nursena hayırlı olsun yatagın canım gule gule kullan
teşekkürederim daha iyisi sana olsun

allah sağlıkla sıhatle oturmak nasip etsin kolaylıklar versin
Kilar bu haftaki kilo sonucumu cok merak ediyorum.gecen hafta 2 kilo vermistim ama 4. gün oruc tutmustum bakalim oructan mi yoksa leslie ve diyetten mi veriyorm
acemi tablocu gene karıştırmazsa bende mereak ettim
taş kayyya yazacak diyetle ilgili heç bişey yokkiii yenacımm

Nursena nerelerdesin sevgili rakibem
Ben bugün orta karar geçirdim diyebilirim bir de yürüyüş yaptım yarın daha sıkı sarılacağım inşallah
sen bana yetiş diye kendimi mamalara vurdum
Asuu senin rakiben nerde..
Mugla da yasayan.:)
bebek görmedeydim dünn oyy doğuraım geldiigünlüktü sonra ağlayınca susturamadık gazlı bi bebekti vaz geçtim bide doğuran anası 55 kiloyum az göbeğim kaldı dimezmi valla karıyı yicektim
Yorulduysa temizlik yaparken yada internet kablosunu modemi neyin temizliyo
aman çocuklarla gene sabaha her yer her yerde canı sağolasıcalar

A
Nursena bahar temizliginde sana kolayliklar diliyorum,erken degil mi daha..:)

..
anam baya sıcak buralar muğladayım gündüz açıyoruz kapı pencere akşamları soğuk oluyo az

geçmiş olsun babana kolay gelsin sana yarında bende misafir atlataydım bi hayırlısıyla

selamun aleyküm güzeller ben toparlandım çıkıyorum . sabah tartıldım tartı milim oynamadı.
beni bu hafta aynı geçin
spor 120 dk. cuma girebilseydim bu haftanın spor birincisi olabilirdim çünkü 3 gün boyunca tarlaya yürüyerek gidip akşama kadar koştura koştura çalışacam en büyük sporcu olucamda listeye yansımıycak
hoşca kalın kızlar kısmet olursa dönüşte görüşürüz

Günaydinlar olsun gelecegin zayif ve fit hatunlari...:)

Bahar hissiyatini veren günesli,sicacik bir hava var burda ..firsattan istifade günlerdir beni temizle diyen feryat eden evimin feryadina kulak versem iyi olacak..:) öncesinde kahve esliginde bir gecmis yapayim,bakalim neler kaynatmissiniz...:)

Teyzene geçmiş olsun canım
Beslenmedeki istikrarın için kutlarım

Tesekkur ederim Asuman abla..insallah daimi olur azmim..:)

Kasimpati gecmis olsun teyzene cabucak toparlanir ins..
Senin istikrarin takdire şayan..

Ahh yenaa keske daimi olsa,azimli bir hatun olabilseydim bu kilolarda olmazdim ama neyse..Cok cabuk demoralize olan,taviz verdikce taviz veren bir hatunum..:) teyzem icin olan güzel dileklerine cok tesekkürler,cok incesin..

Reflu denmis asucum.bir de parca alinmis patoloji sonucu nisanda belli olacak.insallah iyi cikar..

Cok gecmis olsun arkadasina,sonuclari güzel cikar insallah.acil sifalar diliyorum..

Kizlarina ve babacigina cok gecmis olsun,kisa zamanda toparlarlar insallah.

Gecmis olsun meyra,antibiyoktigin yan etkileri olabiliyor malesef..doktoruna basvur istersen,ilacini degistirir belki...

Ne güzel bir ifade,ne güzel bir selamlama böyle yena..ne cok severim bu sarkiyi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…