haklisin valla unuttum galiba zayiflamayiNe yaptin elifunda sen kendine garezin mi var bacim
ceza boyle olmali bence ama bugun kilimi kipirtamatim.2saatlik yuruyusm haric.Gunaydin
Elifunda seni okuyunca boyle oldum
Aksam bende kacirdim ama tek aktivitem gece bulasik makinesini toplamak oldu
ben dengesizim boyle iste ama acayip sismistim.mide alisti az yemeye cok yiyice siginamadm kaptirdm kendimi.sporaHayırlı sabahlar
Elifunda o nasıl bir cezadır öyle bak bonusa :)
Şaka bir yana ikinizin. Ortası yok mu :)
ALLAH yardimcin olsun yakin olsaydin gelirdim yardima.Napim ama saat 9 muydu bucukmu hatirlamiyorum kizlar baya agladilar pisik olmus ikiside bakamiyorum ben bu cocuklarabasimda cok agriyodu buyugu babasi aldi biraz kucugu uyutunca yataga uzandim uyumusum diyemiycem bayilmisim sanki onlar yatarken tekrar uyandim ama kalkamadim mutfak kaldi tabi gece topladm
dogru soylusun ama napim size ihanet etmis gibi hisstetim kendimi herkes ac ve az yiyo sen napiyon kizim dedm kendi kendime.günaydın güzeller
bugun eltıme mısargelıyor akşamda bana pastaları yaptım hem ona göturucem hem benm mısafırlere anam bende bıseyvar tamam bugun bosum dıyorum bıısey çıkıyor hayırlısı kızlar dun gunde bı çay soyledıler guya kullananlar çok zayıflamış ben pek inanmadım onlar bı kullansınlar bakalım gerçı öyle şeylerdenbıktım ama artık ben
ne yaptın kuzum sen boyle yzpıp bırakınca ben bırden kılo aldım ne olur herzaman yapa bılecegın kadar yap
allah korusun rabbıme emanet oku devamlı bacım
sen çok iyi bir annesın bonus öyle olmasa rabbım sana bı 3. melegını emanet edermıydı lutfen yıpratma kendını akşam kalsın sabah yaparsın bişey olmaz dertlenme
ALLAH sifa versin teyzene.bizden uzakta olsan unutmaman guzel yani dikkatli olmanBen geldimmm:)herkese hayirli günler arkadaslar
Aklim sizde olmasina ragmen üc gündür ugrayamadim yogunluktan;teyzem ameliyat olmustu onunla ilgilendim,neyse ki daha iyi cok sükür..Yogunluk ve düzensizlik olmasina ragmen beslenmeme dikkat ediyorum istikrarla...:) sizler nasilsiniz,hepiniz iyisinizdir umarim?,
tsk not aldim.Atlayarak hizli bir sekilde gecmisi okudum muhakkak atlatidiklarim olmustur,kusura bakmayin arkadaslar cok fazla vaktim yok..:) aklimda kaldigi kadari ile...
Yena cok gecmis olsun,umarim simdi daha iyisindir..ayrica Allah hayrinizi kabul etsin insallah.
Asuman abla pardesun hayirli olsun,kece cok moda bu yil..:) esine acil sifalar diliyorum..
Elifunda acik yesil cayi ve bircok bitkiyi reformhaus'lardan bulabilirsin,ayrica hemen hemen organik ürünlerin hepsi mevcuttur orda..heryerde var,internetten oturdugun sehrin ismini ve reformhaus'u yazarsan sana en yakin olanini bulabilirsin...tr'den de getirebilirsin ben izne gittigimde adacayi,ihlamur,papatya vs tarzi bitkileri hep getiriyorum..:)
Yolcu düyün telasiniz varmis anladigim kadari ile;Allah kolaylik versin islerinizde..
Dayko sizin de ev yaptirma isleriniz varmis,gönlünüze göre olur hersey umarim..
Bonus sen cok iyi bir annesin tanidigim kadari ile,öyle olmasaydi evladinin derdi ve acisindan kendini mesul hissetmezdin dimii..:)
Meyra cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum..
Nursena bahar temizliginde sana kolayliklar diliyorum,erken degil mi daha..:)
Nur sinavi kazanmissin,tebrik ederim..
Dafi,frida,nhtylz,ogulcuklarim ve Ismini yazmayip nickini unuttugum tum arkadaslar hepinize selam olsun...
allah kabul etsın canım şididen sen dengeersın kaçırmazsın canımBurdayım kızlar gezme çoktu bu hafta fenalardayım onun için girmmedim persembeye anneannemin olum yildonumu yasin var
dafi belki fikir olur peynirli pide ve ıspanaklı pide yaptiricam kabak tatlısi istediler bide yesillik falan salata ohh persembe tartı oncesi bomba yani gecmisi okuyayım dizim bitti fox ta aşk yeniden ailecek hastasıyız umarım herjez iyidir
geçmiş olsun derin heryere yetişmek zorunda olmak duygusunu çok iyi bilirimburaya girmeye yuzum yokkk ötuz gibi yiyorum herkez sınırlenince yemez kurur bnde daha çok yiyorum...çok gerginim bu sıralar nisa özel dra ragmen daha düzelemedi bugun buyugun oksurugunden gece uyumadık bir aydır ikiside hasta nisada iki yas sendromu var dediği olmadımı çıldırıyor çocuk oo sakın kızım gittı yerine başkası geldi ..babam dizlerinden yuruyemiyor protez takılacak aynı zamanda koah hastası çok korkuyorum saga salim ameliyatını olsada kurtulsa insallah nisanın ilk haftası olacak bu arada annem hasta hersey bana bakıcak ıkı çocukla napıcam ne edicem bilmiyorum ..neyse bu kadar derdımı anlattım yeter yarın bndede annemin gunu var yatayım erken kalkayım
yenacım nasıl oldun canım ...geçmişi okuyamıyorum cünki zilliler yeni uyudu
kuzum dikkat et prospektüsünü bi akusaydın antıbıyotıgınselamün aleyküm...
bugün yazmaya hiç fırsatım olmadı: )
bugün benim günüm vardı oraya gittim, gidip gelirkende yürüdüm çok iyi oldu, gidiş geliş 60dk yürümüşümdür.
dönerken hava soğuk olmasaydı iyiydi, hastayım ya ondan, giderken iyiydide dönerken çok soğuktu soğukta zorladı biraz.
neyse eve geldim iş eşim felan derken bu vakit oldu: )
bugün bir çarpıntı oldu bende akşam üstü, galiba antibiyotik yaptı yan etki olarak yani dokunma olarak değilde yan etki olarak.
baya zor geçti, zorladı da baya beni çarpıntı, anneme sordum antibiyotik yapabilir dedi o da.
normalde böyle çarpıntı problemim yoktur.
teşekkürederim daha iyisi sana olsunnursena hayırlı olsun yatagın canım gule gule kullan
allah sağlıkla sıhatle oturmak nasip etsin kolaylıklar versinBana gelirsek az yoğunum sankim yada ben öyle sanıyorum tabi bütün gün evde oturunca az harekette sanki dünyayı kurtarıyormuşum sandım kendimi
Eşim haftasonu Yurtdışına gidecek 10 günlüğüne onun dışında birde ev yaptırmak istiyorduk ya o da kesinleşti ustalarla anlaştık hayırlısıyla Nisan sonu başlıyoruz kızlar dua edin banada kolaylıkla bitirelim inşallah
acemi tablocu gene karıştırmazsa bende mereak ettimKilar bu haftaki kilo sonucumu cok merak ediyorum.gecen hafta 2 kilo vermistim ama 4. gün oruc tutmustum bakalim oructan mi yoksa leslie ve diyetten mi veriyorm
taş kayyya yazacak diyetle ilgili heç bişey yokkiii yenacımmKullandığım antibiyotiğin korkunç yan etkisini görüyorum..Midem de berbat ötesi yanma ve bulantı var..
henüz toparlanamadım beni fena sarstı..Allah beterinden korusun...
Geçmiş olsun dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun....
Yediklerimi paylaşayım nursena gibi ihmal etmeyeyim :))
Sabah,
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
salça
öğle,
2-3 kaşık kuru fasulye
4 kaşık pilav
yoğurt
Ara,
Çeyrek dilim kadar doğum günü pastası..
Akşam,
Büyük bir kase mercimek çorbası...
sen bana yetiş diye kendimi mamalara vurdumNursena nerelerdesin sevgili rakibem
Ben bugün orta karar geçirdim diyebilirim bir de yürüyüş yaptım yarın daha sıkı sarılacağım inşallah
bebek görmedeydim dünn oyy doğuraım geldiigünlüktü sonra ağlayınca susturamadık gazlı bi bebekti vaz geçtim bide doğuran anası 55 kiloyum az göbeğim kaldı dimezmi valla karıyı yicektimAsuu senin rakiben nerde..
Mugla da yasayan.:)
aman çocuklarla gene sabaha her yer her yerde canı sağolasıcalarYorulduysa temizlik yaparken yada internet kablosunu modemi neyin temizliyo
anam baya sıcak buralar muğladayım gündüz açıyoruz kapı pencere akşamları soğuk oluyo azA
Nursena bahar temizliginde sana kolayliklar diliyorum,erken degil mi daha..:)
..
geçmiş olsun babana kolay gelsin sana yarında bende misafir atlataydım bi hayırlısıylaburaya girmeye yuzum yokkk ötuz gibi yiyorum herkez sınırlenince yemez kurur bnde daha çok yiyorum...çok gerginim bu sıralar nisa özel dra ragmen daha düzelemedi bugun buyugun oksurugunden gece uyumadık bir aydır ikiside hasta nisada iki yas sendromu var dediği olmadımı çıldırıyor çocuk oo sakın kızım gittı yerine başkası geldi ..babam dizlerinden yuruyemiyor protez takılacak aynı zamanda koah hastası çok korkuyorum saga salim ameliyatını olsada kurtulsa insallah nisanın ilk haftası olacak bu arada annem hasta hersey bana bakıcak ıkı çocukla napıcam ne edicem bilmiyorum ..neyse bu kadar derdımı anlattım yeter yarın bndede annemin gunu var yatayım erken kalkayım
Teyzene geçmiş olsun canım
Beslenmedeki istikrarın için kutlarım
Kasimpati gecmis olsun teyzene cabucak toparlanir ins..
Senin istikrarin takdire şayan..
Reflu denmis asucum.bir de parca alinmis patoloji sonucu nisanda belli olacak.insallah iyi cikar..
buraya girmeye yuzum yokkk ötuz gibi yiyorum herkez sınırlenince yemez kurur bnde daha çok yiyorum...çok gerginim bu sıralar nisa özel dra ragmen daha düzelemedi bugun buyugun oksurugunden gece uyumadık bir aydır ikiside hasta nisada iki yas sendromu var dediği olmadımı çıldırıyor çocuk oo sakın kızım gittı yerine başkası geldi ..babam dizlerinden yuruyemiyor protez takılacak aynı zamanda koah hastası çok korkuyorum saga salim ameliyatını olsada kurtulsa insallah nisanın ilk haftası olacak bu arada annem hasta hersey bana bakıcak ıkı çocukla napıcam ne edicem bilmiyorum ..neyse bu kadar derdımı anlattım yeter yarın bndede annemin gunu var yatayım erken kalkayım
selamün aleyküm...
bugün yazmaya hiç fırsatım olmadı: )
bugün benim günüm vardı oraya gittim, gidip gelirkende yürüdüm çok iyi oldu, gidiş geliş 60dk yürümüşümdür.
dönerken hava soğuk olmasaydı iyiydi, hastayım ya ondan, giderken iyiydide dönerken çok soğuktu soğukta zorladı biraz.
neyse eve geldim iş eşim felan derken bu vakit oldu: )
bugün bir çarpıntı oldu bende akşam üstü, galiba antibiyotik yaptı yan etki olarak yani dokunma olarak değilde yan etki olarak.
baya zor geçti, zorladı da baya beni çarpıntı, anneme sordum antibiyotik yapabilir dedi o da.
normalde böyle çarpıntı problemim yoktur.
Gunaydin fikrimin ince gulleri..
Bonuuss nerdesin kuzu.? Nursenayi biliyoruz yiyo peki sen.:)))
Derincim cok gecmis olsun.Allah yardimciniz olsun..
Hayriyecim umarim bugun dinlenebilirsin..
Asucum demek esin siparis verdi.:))
Hemen yiyemez ki bogazi acir bir de bulanti yapabilir ozetle fazla heveslenmesin.:)
Meyracim doktora git canim kotuysen ..
Sık sık ugrayin kizlar..gorusuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?