- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kiz meyra gece kusu uyumadinmj daha
Hayırlı sabahlar
Derincim babana şifa dilerim sana da kolay gelsin
Nursena Allah kabul etsin canım merakta Bırakma bizi gezsen de yesen de uğra
Ben hafta sonu biraz kaçırsam da hafta içi iyi gidiyor gibiyim bakalım ama eşim Perşembe akşamına bri sürü yemek siparişi verdi :) napcam bilmem
Gunaydin fikrimin ince gulleri..
Sık sık ugrayin kizlar..gorusuruz..
Ankara da bugün hava çok güzel Güneşli tam bahar
Hafta sonuna kadar böyle olacakmış sonra yağmur diyor meteoroloji
Akşam için kendime Brokoli haşladım biraz da tavuk yerim
Yarın da yine dikkatli yiyeceğim yarım kilo da olsa eksi olmak istiyorum
Afiyet olsun asucum..Ankara da bugün hava çok güzel Güneşli tam bahar
Hafta sonuna kadar böyle olacakmış sonra yağmur diyor meteoroloji
Akşam için kendime Brokoli haşladım biraz da tavuk yerim
Yarın da yine dikkatli yiyeceğim yarım kilo da olsa eksi olmak istiyorum
Teşekkür ederim yenamAfiyet olsun asucum..
Inşallah öyle olur meyracıminş ablacım, içimden bir his ekside olcaksın diyor: )
Çünkü gerçekten kolay bir iş değil Zeynepcim hiç kendine kızma yavaştan dikkat etmeye başla sen arkası gelir inşallahSelamün aleyküm..
ben geldimm...ay fenalardayım iştahım fena açık tartıya çıkmaya korkuyorum ama yürürken falan nefesim kesilmeye başladı çabuk yoruluyorum ve acayip şiş duruyorum gerçi regl öncesi ama o bahane sankim...ama bi dur demem lazım kendime..niye bi gaza gelip adam akıllı bi diyet yapamıyom yaww....
bende adet başladı başlıyacak çok canım tatlı çekiyooo napıcaz yolcum bu iştahlaSelamün aleyküm..
ben geldimm...ay fenalardayım iştahım fena açık tartıya çıkmaya korkuyorum ama yürürken falan nefesim kesilmeye başladı çabuk yoruluyorum ve acayip şiş duruyorum gerçi regl öncesi ama o bahane sankim...ama bi dur demem lazım kendime..niye bi gaza gelip adam akıllı bi diyet yapamıyom yaww....
Kız kuru meyve felan ye kandır bünyeyibende adet başladı başlıyacak çok canım tatlı çekiyooo napıcaz yolcum bu iştahla
Çünkü gerçekten kolay bir iş değil Zeynepcim hiç kendine kızma yavaştan dikkat etmeye başla sen arkası gelir inşallah
bende adet başladı başlıyacak çok canım tatlı çekiyooo napıcaz yolcum bu iştahla
Offf valla yaparız insallah yaza kafamızı vurmayalımda inceleri giydikce fışkıri yağlar not :bunlrıı yazarken ağlayan pasta yedim vay halimeinş ablacım yaa...
valla bacım bende bilmiyom bi dadanmışım ki tatlıya sorma yanlarım doldu kollarım kapanmıyo resmen ama yaptık ya daha önce yaptık güzel kilolar verdik gene yaparız dimi
Offf valla yaparız insallah yaza kafamızı vurmayalımda inceleri giydikce fışkıri yağlar not :bunlrıı yazarken ağlayan pasta yedim vay halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?