Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Egedeniz burasida sabah uyandigimizda epey gunesliydi nese doluyordu insan ama su an nasil kap
ali her an yagmur yagcak gibi..

Kasimpati ben de cok severim o sarkiyi o sozler acaip vurucu zaten..cogu zaman anlayamiyorum boylesine carpici taaa en icten sozler nasil yuzeye cikar neyin kafasidir o.:)
Can Yucel ayilip bayilarak okurum dizelerini..Ahmet Arif cok duygulandirir beni..
Bonus ta sair ruhlu etkili kalemi vardir benden duymus olma..
Ortaokul donemin de bir sure ben de siir gibi birseyler karaliyordum hatta maatbaya kendi adimin oldugu siir defteri bastirmistim..:)

Ailen halen manisadami.? İzne geldigin de oraya geliyorsun dimi..

Daficim kolay gelsin.sarmalari yerken yena arkadasini da dusun..vakitsizlikten yapamiyorum cok sevmeme ragmen bu haftasonu alicam bir miktar yoksa dibim duscek.:))
Ne pis bogazim fazla kilomda yok oysa.:)

Az sonra yediklerimi yazayim..

selamün aleyküm...
napıyonuz bakıyım: )
ay hava bugün ne sıcak: )
hem hava sıcak hem ateşim var, yananı görür allah...
ay 1saattit nerdeyse necip fazılın güzel sözlerine daldım gittim, ne de güzel yazıyor yaaaa....
sizinlede paylaşıyım bir kaç tanesini.
öf diyet namına birşey kalmadı son zamanlarda bende, of artık başlamam lazım bir uçtan.
yarın başlarım inş bir mani olmazsa...

kiz meyra gece kusu uyumadinmj daha

canım sen bu mesajı attığında ben dalmış uyumuşum: )
artık kuşluğu bırakıyom dermişim: )
uyuyamamak çok sinir bozucu ama ara ara bende de mevcut malesef...
2gün uykusuz olayım yinede uyuyamadığım günü bilirim.

istisna de ye bence: )
görünen köy klavuz istemez bari tadına vara vara ye: ))))

Gunaydin fikrimin ince gulleri..
Sık sık ugrayin kizlar..gorusuruz..

inş ablacım, içimden bir his ekside olcaksın diyor: )

Afiyet olsun asucum..

Selamün aleyküm..

ben geldimm...ay fenalardayım iştahım fena açık tartıya çıkmaya korkuyorum ama yürürken falan nefesim kesilmeye başladı çabuk yoruluyorum ve acayip şiş duruyorum gerçi regl öncesi ama o bahane sankim...ama bi dur demem lazım kendime..niye bi gaza gelip adam akıllı bi diyet yapamıyom yaww....

Çünkü gerçekten kolay bir iş değil Zeynepcim hiç kendine kızma yavaştan dikkat etmeye başla sen arkası gelir inşallah

bende adet başladı başlıyacak çok canım tatlı çekiyooo napıcaz yolcum bu iştahla

Çünkü gerçekten kolay bir iş değil Zeynepcim hiç kendine kızma yavaştan dikkat etmeye başla sen arkası gelir inşallah

inş ablacım yaa...

bende adet başladı başlıyacak çok canım tatlı çekiyooo napıcaz yolcum bu iştahla

valla bacım bende bilmiyom bi dadanmışım ki tatlıya sorma yanlarım doldu kollarım kapanmıyo resmen ama yaptık ya daha önce yaptık güzel kilolar verdik gene yaparız dimi

inş ablacım yaa...

valla bacım bende bilmiyom bi dadanmışım ki tatlıya sorma yanlarım doldu kollarım kapanmıyo resmen ama yaptık ya daha önce yaptık güzel kilolar verdik gene yaparız dimi
Offf valla yaparız insallah yaza kafamızı vurmayalımda inceleri giydikce fışkıri yağlar not :bunlrıı yazarken ağlayan pasta yedim vay halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…