Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yakışır be anacım sana, 3'de, 5'de hayırlı olsun kalplerin.:sm_cool:

YURDUŞUM günaydın;:asigim:

Bayıldım ifadene.Sevgili hanım arkadaşlarım ha....:roflol::roflol::roflol:Aramızda dolaşan ve kendini akıllı sanan erkekleri ayrı tuttuğun iyi olmuş.

Bende sabah 1 simit ve peynirle kahvaltı ettim.
Öğlen 3 parça ızgara tavuk
1 kase yoğurt.
Ekmek yok.Sabah simit yenildi....ceza....
Akşam bakacağız bakalım hafif birşeyler.....

herkese günaydın hanımlar;

nasılsınız bu sabah?? hala bayram yorgunluğunu atamadım üstümden. kızım düzelmeye başladı. bayramdaki halinden eser yok gibi, geceleri hariç. umarım tekrarlamayız çok yorucu oluyor çünkü. işe de başlayınca yorgunluğum arttı.. sizler neler yapıyorsunuz?? henüz geçmişe bakamadım. önce günaydın diyeyim sonra bakarım değil mi ama ??? zemuszemus

günaydın namem'ciğim valla ben iyiyim canım, beişi kocaman şaaaaap diye benim yerime öp olur mu annesi. ısır şöyle çıtır çıtır.

@YURDUSUM : öperim söz hatta geçen sefer söylediğinde bacağından öptüm emzirirken söyledim de senden olduğunu ama ısıramam kıyamıyorum :kedi: ama her dediğinde öpüyorum öperimde opuyorumnanaktan

Yakışır be anacım sana, 3'de, 5'de hayırlı olsun kalplerin.:sm_cool:

Oyyyy YURDUŞUM benim çok sağol canım.Hepiniz çok güzellikleri hak ediyorsunuz.

Kalp konusu şaka tabii.Bendeki; tek kalbe sahip çıkabilmek yeter bana.24 senedir tek

uğraştığım kalp o......
:asigim::asigim::asigim:

Öhöm acuk sinirlendimde :1closedeyes:

Oy benim canlarumm ballarum -tatlicadiarzu- Yemek düzenimi pek düzeltemedim ama düzelticem inşallah :hulya:

Hepiniz iyisinizdir inşallah bende iyiyim şükür opuyorumnanaktan evde iş güç vakit geçiyo işte kalkim yemek yapim dimi zemuszemus

iyiyiz iyi olmaya şeker Bonusum, bizde yemek düzenini düzene sokamadık hala
İnşallah bu hafta da geçsin daha sonra elele verelim, bitirelim şu işi.kaydirigubbakcemile

slm kızlar nasılsınız dün kocam nöbetciydi laptop gitti malesef öldüm sıkıntıdan valla sabaah kızı okula götürdüm geldim 1 bardak çayımı koydum oturdum tam yudumlucam telefon kreşten kızınız afedersiniz istifra etti kahvaltısını yedikten sonra ağlıyo kıyafet yetiştir aksi ya adamda nöbetten gelmedi aman koş okula kızım niye kustun anne burda zeytin peynir yediriyolar öğretmen taabak bitecek dedi bende hepsini yedim ondan çıkartttım herkez bana baktı ben gitmicem neyse zar zor soktum kocam geldi okul mazemesini almaya çarşı ya gittim bi tel daha öğlen anne ben seni özledim gittim okula neoldu kızım eee anna öğle yemeği yicektik yememek için yaptım aman napacaksam cadıyla allahım anasına bak kızına bak ben zaten kahvaltı etmedim ordanda çarşıya gittim okulda bebelerin önünde tabak tabak yemekleri utanmasam götürcektim oracıkta valla ilk gün macerası yaşadık bakalım yarın ne olacak halimiz allahım az benim iştahımdan alıp kızıma versen yarabbimkaydirigubbakcemile5
bayramda herkez gibi bende cozuttum bide dün adet olduk bayramdan klaln çikolataları pc de olmayınca allahıma bin şükür girdim çıktım yedim ohhhhh yaradı maşşallah tartıya çıkasım gelmiyo napacaksam halim harap bu hafta deilde haftaya normal moda dönsem bariii

zemuszemusAllahımm topikimin şekerleri geri dönmüşşşzemuszemusee naparsınız kıslarr ben evdeyim pazara kadar ama sonra gidecem ama dediğim gibi sizleride yanımda götürecem yaa kaydirigubbakcemile3 ben daha bu diyet moduna giremedim daha düzelemedim yahu sırtımda feci ağrıyor nedense.nesee işte bir bakayım dedim nörüyonuz deenn:hulya::roflol:

anacım Allah kolaylık versin inşallahh zr gerçektende:1no2:ama bir haftada düzelir eğer devam ederse bu huysuzluklarına ve öğretmenlerden şikayet ederse bence bi bak okulun durumuna bazen çocukları dinlemek gerekiyor a.sbenim kardeşlerimde anaokulu öğretmeide ondan biliyomm :1rolleyes:

eeee bu arada aplalarım naparsınız bakemmm nasıl gidiyor ilk iş günleriniz opuyorumnanaktanAllah kolaylıklar versin bu arada :Saruboceq:

herkes bi yanlara dağılmış bakıyomda :gitme: benimde işime geliyor açıkcası bu durum bnsiz kaynatmamış olursunuz işim vardıda sırnaşık şey

Canım benim allah kolaylık versin, ilk zamanlar böyle şeyler olur, aman ne güldüm ne güldüm, allah iyiyliğini versin.opuyorumnanaktan

Takma hayatım ya bizde diyety moduna giremedik daha, hayırlısı olsun, allah sağlığımıza bir şey vermesin.İlerki tarihlerde olur yavaş yavaş opuyorumnanaktan

eeee bu arada aplalarım naparsınız bakemmm nasıl gidiyor ilk iş günleriniz opuyorumnanaktanAllah kolaylıklar versin bu arada :Saruboceq:

Biraz önce iş yerinde kimse yok, aldım elime börülce ve taze fasulyeleri temizledim, eve varınca hazır yemeklikler canım, ne yapalım valla. :dance:

Biraz önce iş yerinde kimse yok, aldım elime börülce ve taze fasulyeleri temizledim, eve varınca hazır yemeklikler canım, ne yapalım valla. :dance:
ohh hamarat kadının hali belli bizde napsakta bu can sıkıntısından kurtulsak diyoruz daha doğrusu nben diyorum :kedi:bazen hiçbir işe yaramadığımı düşünüyorum mafoldumbennesee benimde uğraşım oğlum işte onla oyalanıyorum işte naparsın oda olmasa zaten naparım bilmem :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…