- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Pek bişey yaptım sayılmazAsucum güzel mamalar yaptınmı kocaya..
ben de ne meraklıyım :)
yarın yaprak sarma yiyeceğim çok heyecanlıyım :)
Farklı görünüyormuş ben de site değişti sandım bir an :)Eki Görüntüle 1472329
Benim telefonda sayfanin alti boyle gorunuyo isim falan yok
Sana daha gece olmadı mı gece kuşu :)))Ben çocukken de dini bir şiir yazmışım: DDD
Ehehehe: )))
Şiirin adı insanoğlu galiba: ))))))
Bugün hiç gelemedim gelenim gidenim oldu.
Neyse liste için gece gelirim kızlar.
Sana daha gece olmadı mı gece kuşu :)))
Ooo bilmediğimiz ne çok şey varBaklayı turşuyla bir pişirin ekşi ekşi güzel oluyo: ))))
Ooo bilmediğimiz ne çok şey var
Telden yazıyorum alıntılayamadım asuu listede hata bulamadın bu hafta dersime çalıştım
Oh maşallah koştur nursena :)Bende uyku moduns geçmek üzereyim tek gözüm kapandı bile sabah kurs var öğlen kızın okul çayı var aksama arkadaşın kızının dogum gunu var cocukları. Yollucam pasta yok yane hediye alınacak her günüm kosturmaca ama gr gitmiyo neyse iyi geceler
Senin küçük fena canım Gözünü üzerinden Ayırma sen en iyisiValla kosturuyom asu eşimde gel beyaz var diyo da kim sıcak yatağından kalkacak. Bugün komik bisey yasadık onuda anlatam benim 5 yaşındaki fallik ablasını cırmaladı kızdım biz icerdeyken sen 2 çanta kiyafetlerini doldur evden kaç kapı sesine irkildim baktım kız gidiyo nereye diyom ust komsuda yasiti var ona yrrlesecekmis ellemedim gitti giderkeende daha iyi guzel bi kiz doğurucana eminim anne diyo ksrarliydı hanım komsuda gir dedi ilgilenmedi temizlik yapiyom gec yerlestir dedi benimki bozuldu ilgi bulamayinca 5 dk sonra kapida ne oldu 1 cekmeceye nasi siğcakmış esyaları bugünlük gitmeyeyim dedi vel hasıl bu yasta ev terkediyo yandik iyiki uykum var dedim hee ne yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?