oyle oluyo inanmiyo insan.ben bile daha dun gibi hissediyorum.ama kizim 20 aylik iki yasina gircek.benimde kizimin adi elif biliyomusun.Yarin sabah elifi kontrole goturcem 2 aylik oldu ben dogurdum dogurcam doguramiyom derken 2 aylik bebe oldu
Kasimpati,
kereviz ve bilumum kis sebzelerini cok severim cokta tuketiriz yemegini ama salatasini sevmiyoruz..
Frida keyifsiz gibisin umarim sadece yorgunluktur...
Derin yine doktora gitmissiniz galiba nasil sonuc.?
Benim canım da bakla istiyor markette var da evde benden başka kimse yemez
Eşimde gastrit ve 2. Derece Reflü varmış sağlıklı beslenmesi lazım diye yedirebilirmiyim acaba
baklayı taze soğanla pişirin ve muhakak dereotu piştikten sonra enfes oluyor...
haftanın birincisi KASIMPATI35
HAFTANIN 2.Sİ YENA
HAFTANIN 3.ELİFUNDAHEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUMMMM
AYIN 1 NUMARASI KASIMPATI35
AYIN 2.Sİ YENAA
AYIN 3 NUMARASI BENGİSU0022
HAFTANIN 2.Sİ YENA
AYIN 2.Sİ YENAA
tebrikler meyra sabahtan beri bakla yapmayı öğrenmeye çalışıyoruz şurda bilenlerde 20. uykusuna geçti zaten sende pırasayla baklayı karıştır bravo :)))))ay kızlar saflığıma doymuyom bazen: )))))
sizinle mesajlaştım işte en son, sonra bende bir jeton düşmesi gerçekleşti: )))))
kimseyi yanlış bilgilendirmeyim dedim genel duyuru yapıyım dedim: ))))
turşu baklaya değil pırasaya koyuluyodu: )
ama baklaya yeşilsoğan ve dereotu çok yakışıyo, bu doğru yani: )))))
kusura bakmayın.
tebrikler meyra sabahtan beri bakla yapmayı öğrenmeye çalışıyoruz şurda bilenlerde 20. uykusuna geçti zaten sende pırasayla baklayı karıştır bravo :)))))
ayyy kiyamam kac yasinda.Valla kosturuyom asu eşimde gel beyaz var diyo da kim sıcak yatağından kalkacak. Bugün komik bisey yasadık onuda anlatam benim 5 yaşındaki fallik ablasını cırmaladı kızdım biz icerdeyken sen 2 çanta kiyafetlerini doldur evden kaç kapı sesine irkildim baktım kız gidiyo nereye diyom ust komsuda yasiti var ona yrrlesecekmis ellemedim gitti giderkeende daha iyi guzel bi kiz doğurucana eminim anne diyo ksrarliydı hanım komsuda gir dedi ilgilenmedi temizlik yapiyom gec yerlestir dedi benimki bozuldu ilgi bulamayinca 5 dk sonra kapida ne oldu 1 cekmeceye nasi siğcakmış esyaları bugünlük gitmeyeyim dedi vel hasıl bu yasta ev terkediyo yandik iyiki uykum var dedim hee ne yazdım
coklu alinti diyo onumu tusluyoz noluyoki ozaman.üzüldüğüm mesajları alıntılamıycam yarın güzel bir güne uyanalım hafta sonumuz tamda planladığımız gibi keyifli ve verimli geçsin herşey gönlünüzce olsun
uykusuzluk ve yorgunluk boyle algi yapiyo bende.5yasindaki diye cumleye baslamissin nursena abla ama ben israrla sordum iste. dun ve bugun ev kres gibi ablam ameliyat oldu. 4cocugu bende bide benimki 5 inanin cok zor.aslinda zor degilde.benim kiz en kucugu olani kiskaniyo.acayip haller ustumden inmedi yoruldum.ALLAH cok cocugu olanlara sabir versin.ayyy kiyamam kac yasinda.
HAFTANIN 2.Sİ YENA
AYIN 2.Sİ YENAA
KIZLAR LİSTEDE HATAM VARSA ÖZÜRDİLİYORUM çok başım ağrıyo anca yapabildim sanırım bahardan tansiyonum oynuyo devamlı iyi akşamlar düzeltmem gereken yer varsa düzelteyimmm
Ablana geçmiş olsun sana da kolay gelsin canımuykusuzluk ve yorgunluk boyle algi yapiyo bende.5yasindaki diye cumleye baslamissin nursena abla ama ben israrla sordum iste. dun ve bugun ev kres gibi ablam ameliyat oldu. 4cocugu bende bide benimki 5 inanin cok zor.aslinda zor degilde.benim kiz en kucugu olani kiskaniyo.acayip haller ustumden inmedi yoruldum.ALLAH cok cocugu olanlara sabir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?