- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
GÜNAYDIN
Bonus pisik icin gecmis olsun ama krem surmeye calis yoksa gecmiyo hametan pomat oneririm ilk andan itibaren yanigini acisini aliyo
Nursena kizina cok guldum ya tatli cadi bunlar
HasibeG gecmis olsun kizana
Meyra ellerine saglik canim yine ucuncuyum ama kilo farki hicyok of
Baklayi bende hep taze fasulye gibi pisirirdim bide yesil soganli ve dereotlu denemek lazim
Pirasaya tursu kondugunu hic duymamistim bende icine hep yarim portakalin suyunu sikarim
Unuttugum varsa kusura bakmayin aklimda kalanlar bunlar hepinize iyi haftasonlari
Gunaydınnnn kizlar uyku tutmadı daha doğrusu minik kiz babadan kıskanıyo uyanıp anne yanıma gel korkuyom diyo gidr gitmezde uyuyo kızlar hep babacı
Hayırlı sabahlar
Meyracım ellerine sağlık spor yapanları kutlarım
Büyük kızı dersaneye küçük kızı da sınıf pikniğine göndereceğim ben de annemlere gideceğim inşallah
Hava yağmurlu inatla pikniği ertelemediler kapalı yere mahkumlar artık yapacak bişey yok
uykusuzluk ve yorgunluk boyle algi yapiyo bende.5yasindaki diye cumleye baslamissin nursena abla ama ben israrla sordum iste. dun ve bugun ev kres gibi ablam ameliyat oldu. 4cocugu bende bide benimki 5 inanin cok zor.aslinda zor degilde.benim kiz en kucugu olani kiskaniyo.acayip haller ustumden inmedi yoruldum.ALLAH cok cocugu olanlara sabir versin.
coklu alinti diyo onumu tusluyoz noluyoki ozaman.
haftanın birincisi KASIMPATI35
HAFTANIN 2.Sİ YENA
HAFTANIN 3.ELİFUNDAHEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUMMMM
AYIN 1 NUMARASI KASIMPATI35
AYIN 2.Sİ YENAA
AYIN 3 NUMARASI BENGİSU0022
Valla kosturuyom asu eşimde gel beyaz var diyo da kim sıcak yatağından kalkacak. Bugün komik bisey yasadık onuda anlatam benim 5 yaşındaki fallik ablasını cırmaladı kızdım biz icerdeyken sen 2 çanta kiyafetlerini doldur evden kaç kapı sesine irkildim baktım kız gidiyo nereye diyom ust komsuda yasiti var ona yrrlesecekmis ellemedim gitti giderkeende daha iyi guzel bi kiz doğurucana eminim anne diyo ksrarliydı hanım komsuda gir dedi ilgilenmedi temizlik yapiyom gec yerlestir dedi benimki bozuldu ilgi bulamayinca 5 dk sonra kapida ne oldu 1 cekmeceye nasi siğcakmış esyaları bugünlük gitmeyeyim dedi vel hasıl bu yasta ev terkediyo yandik iyiki uykum var dedim hee ne yazdım
Gunaydınnnn kizlar uyku tutmadı daha doğrusu minik kiz babadan kıskanıyo uyanıp anne yanıma gel korkuyom diyo gidr gitmezde uyuyo kızlar hep babacı
Hayırlı sabahlar
Meyracım ellerine sağlık spor yapanları kutlarım
Büyük kızı dersaneye küçük kızı da sınıf pikniğine göndereceğim ben de annemlere gideceğim inşallah
Hava yağmurlu inatla pikniği ertelemediler kapalı yere mahkumlar artık yapacak bişey yok
Gunaydinn mutlu haftasonlari diliyorum..
Sukur uykusuz olmama ragmen bas, ense agrim yok..
Bugun aksama kadar calisiyorum.
Nursena ahah bayildim senin kizin yaptigina bak sen cimcimeye..te allam yaa..simdikiler hakkatten firlama sen ne olur olmaz kapiyi kilitli tut hep..
Meyracim emegine saglik..
Fridacim kolay gelsin bildim bileli senin misafirlerin ozellikle yatili eksilmiyor..hizmet sektoru.:)
Selamün aleykümm...
ya ben yokken niye bukadar konuşuyonuz oku oku bitmiyo soraa...hemde muhabbetlere katılamıyom hiç...(kıskanç zeyno)
ben yatıyom ömrümü yedi bu sancı...su torbasıyla kanka olduk...dün görümcem geldi bu ara pek istikrarlı bi şekilde diyet yapıyo kendileri bahaneyle bende toparlarım inş...güzel bi kahvaltı yaptık..accık iyileşirsem dışarı çıkıp salatalık malzeme falan alıcaz..ama canım hala çokk tatlı istiyo nasıl dur dicem kendime bilmiyorum...akşam yatağa giderken bir albeni yedim de yattım...bazen kendime inanamıyorum...neyse toparlıcam inş...
kızz bu ne resmen gözüme gözüme sokmuşsun aldığım kiloyu çok ayıp küstüm işteee....
kızlarr tebrik ederim hepinizii başarılarınızın devamını dilerim...
yenacımm maşallah sana çok iyi gidiyosun o azimden accık banada bulaştırsana...
vayy cimcimeye baksennn nelerde biliyolar yaaa..... bunlar ergen olunca napcaz bilmiyom yani....
Tünaydinn,musmutlu haftasonlari hepinize..:)
Esimi beklerken size bakayim dedim,disari cikacagiz birazdan..Ayrica zaten aklimda olup dün mevzusun dan sonra aklimdan cikmayan baklayi türk alisveris merkezine gidip gelmismi diye bakmak niyetim,umarim hüsrana ugramam...:)
Yena'cim iyi olmana sevindim.haftasonu calismak zor olur,kolayliklar diliyorum..
Nursena sesli güldüm resmen cimcimeye,ne tatlidir simdi o...:)
Frida yatili misafir zor oluyor gercekten,genel manada düzeni bozuluyor insanin..ben de cok zorlaniyorum bu mevzuda..:)
Zeynepcim annenin sonucu nasil ne dedi dr.?
Meyra evet hatirliyorum takip ediyordun dimi sen..
Cok zor gercekten yuksek tansiyon bu yasima kadar bilmezdim gebeliklerim de bile yasamadim..
Benim muhtemelen uzuntuden oldu daha once dedigim gibi bu tur sikayetlerim abimin vefatiyla nuksetti.
Zeynepcim annenin sonucu nasil ne dedi dr.?
Meyra evet hatirliyorum takip ediyordun dimi sen..
Cok zor gercekten yuksek tansiyon bu yasima kadar bilmezdim gebeliklerim de bile yasamadim..
Benim muhtemelen uzuntuden oldu daha once dedigim gibi bu tur sikayetlerim abimin vefatiyla nuksetti.
Selam kizlaaar....
Bugün temizlik işini bitirdm.cumartesi gunleri spor ve diyette kendime izin vermistim.ama yine de 300 mekik. ve 3mile leslie yaptim.Aferin bana.
hakkaten nerde bu kız kaç zamandır yok ortalarda....daykoooo nirelerdesin bacım: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?