Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Meyracım ellerine sağlık spor yapanları kutlarım
Büyük kızı dersaneye küçük kızı da sınıf pikniğine göndereceğim ben de annemlere gideceğim inşallah
Hava yağmurlu inatla pikniği ertelemediler kapalı yere mahkumlar artık yapacak bişey yok

günaydıın daha neler öğrenicem sizlerden acaba :)) bak ben pırasayı hiç limonlu yapmadım genelde havuçlu, patatesli ,az pirinçli yaparım güzel olurda yinede bizimkiler sevmez ...

Gunaydınnnn kizlar uyku tutmadı daha doğrusu minik kiz babadan kıskanıyo uyanıp anne yanıma gel korkuyom diyo gidr gitmezde uyuyo kızlar hep babacı

günaydın senin tatlış kızlar fenaa :)) bide böyle bişey var dimii doğur büyüt düzgün bir insan olması için çabala sonra gitsin babacı olsunlar:))) benimkilerde öylee herşeyleriyle ben ilgilenirim baba sadece ben çocuklara bişey derken araya girer benim yaptırmak istediğimin tersini söyler (adam sanki pusuda bekliyor ) bizdede durum özetle bu... hayatlarına karışan bir annedense sürekli onların dediğini yapan babalarına daha düşkünleer

hayırlı sabahlar adaş iyi gezmeler sana ve kızına

geçmiş olsun ablana canım umarım önemli bişey değildir. çocuklar ne zaman evlerine gidecekler ? evet gerçekten çok çocuklu ailelere Allah yardımcı olsun ...

Gunaydinn mutlu haftasonlari diliyorum..

Sukur uykusuz olmama ragmen bas, ense agrim yok..
Bugun aksama kadar calisiyorum.

Nursena ahah bayildim senin kizin yaptigina bak sen cimcimeye..te allam yaa..simdikiler hakkatten firlama sen ne olur olmaz kapiyi kilitli tut hep..

Meyracim emegine saglik..

Fridacim kolay gelsin bildim bileli senin misafirlerin ozellikle yatili eksilmiyor..hizmet sektoru.:)

Selamün aleykümm...

ya ben yokken niye bukadar konuşuyonuz oku oku bitmiyo soraa...hemde muhabbetlere katılamıyom hiç...(kıskanç zeyno)

ben yatıyom ömrümü yedi bu sancı...su torbasıyla kanka olduk...dün görümcem geldi bu ara pek istikrarlı bi şekilde diyet yapıyo kendileri bahaneyle bende toparlarım inş...güzel bi kahvaltı yaptık..accık iyileşirsem dışarı çıkıp salatalık malzeme falan alıcaz..ama canım hala çokk tatlı istiyo nasıl dur dicem kendime bilmiyorum...akşam yatağa giderken bir albeni yedim de yattım...bazen kendime inanamıyorum...neyse toparlıcam inş...

kızz bu ne resmen gözüme gözüme sokmuşsun aldığım kiloyu çok ayıp küstüm işteee....

haftanın birincisi KASIMPATI35
HAFTANIN 2.Sİ YENA
HAFTANIN 3.ELİFUNDA HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUMMMM

AYIN 1 NUMARASI KASIMPATI35
AYIN 2.Sİ
YENAA
AYIN 3 NUMARASI
BENGİSU0022

kızlarr tebrik ederim hepinizii başarılarınızın devamını dilerim...

yenacımm maşallah sana çok iyi gidiyosun o azimden accık banada bulaştırsana...

vayy cimcimeye baksennn nelerde biliyolar yaaa..... bunlar ergen olunca napcaz bilmiyom yani....

Tünaydinn,musmutlu haftasonlari hepinize..:)

Esimi beklerken size bakayim dedim,disari cikacagiz birazdan..Ayrica zaten aklimda olup dün mevzusun dan sonra aklimdan cikmayan baklayi türk alisveris merkezine gidip gelmismi diye bakmak niyetim,umarim hüsrana ugramam...:)

Yena'cim iyi olmana sevindim.haftasonu calismak zor olur,kolayliklar diliyorum..
Nursena sesli güldüm resmen cimcimeye,ne tatlidir simdi o...:)
Frida yatili misafir zor oluyor gercekten,genel manada düzeni bozuluyor insanin..ben de cok zorlaniyorum bu mevzuda..:)

bugün başım ağrıyo benim yaaa...
zaten şu yaklaşık 1ay kadar baş ağrısı tansiyon kalp ve kafa ile ilgili rahatsızlıklar genel anlamda rövanşta olur zannımca.
meteoroloji gibiyim mübarek: )
burda da hava yağmurlu bugün... şuan daha bi kapandı hava, ama daha karpuz kesecektik...
bu arada bugün diyetime başladım inş bir arıza çıkarmazsam: D
şimdilik iyi gidiyo bakalım...
ben havucu meyve sanırdım oysa o bir sebzeymiş, gerçek yüzünü bugün öğrendim: ))))))

Gunaydınnnn kizlar uyku tutmadı daha doğrusu minik kiz babadan kıskanıyo uyanıp anne yanıma gel korkuyom diyo gidr gitmezde uyuyo kızlar hep babacı

sende birde oğlan doğur o da anacı olsun: )

belki çok sıkılmışlardır ablacım, ondan bir değişiklik olsun diye yapalım kapalı yerde olsa demişlerdir belkide, neyse daha yaz yeni başlıyo açık havada da yaparsınız daha piknikle rinş: )

ablacım hatırlarsan bir ara benimde tansiyon sıkıntım olmuştu, offf ogünleri hatırlamak istemiyorum 17 -11 olduğunu bilirim tansiyonumun, kökeni sinirdi benim, sinirsel yükselen tansiyona melisa öneriyoruz dediler, hakikaten bana ilaç oldu melisa o zaman, çok şükür ozamanki hal kalmadı. seninkide sinirselse melisa şiddetle aklında olsun...
bence melisa şahane bir çay, yorgunluk gidermesi cabası mesela.
geçmiş olsun ablam.

geçmiş olsun canım.

bulursun inş baklayı: )
ben hiç sevmem baklayı: )))))
eşim çok sever, bu arada bakla çok faydalıymış, bir bakla bin derde iyi gelirmiş...
zamanında azda olsa bakla yemek yerinde olur sanırsam.
bende şifa niyetine yerim ama sevmesemde.

Zeynepcim annenin sonucu nasil ne dedi dr.?

Meyra evet hatirliyorum takip ediyordun dimi sen..
Cok zor gercekten yuksek tansiyon bu yasima kadar bilmezdim gebeliklerim de bile yasamadim..
Benim muhtemelen uzuntuden oldu daha once dedigim gibi bu tur sikayetlerim abimin vefatiyla nuksetti.

tabi ablacım takip ediyordum, çok şükür o dönem oldu geçti, kiloda etkili tansiyonda bi yerde, ve vücudu çok yormakta etki ediyor.
tansiyon aleti almıştık onunla ölçüyordum.
bencede seninki abicinin üzüntüsünden ama bilemem tabi hani dr daha iyi bilir ablam, gerekirse ölçüm kontrolünü yap es geçme yinede, gerekirse gidersin doktorada, tansiyon basite alınmamalı.
yüksek tansiyon kötü evet: (
yani çok yükseldiğinde kötü yapıyor insanı.
neyse herşey bizim için, her zorlukla birlikte birde kolaylık var inş.

sağol meyracım...

he ya ben kendi derdime düştüm onu demedim demi...boyunda büyük bi fıtığı var ve sinirlere fazla baskı yaptığı için özellikle kas ağrılarına o sebep oluyomuş...onunda d vit ve b12 si düşük çıktı iğne vermek istedi doktor annem istemedi hap olarak kullanıcak...güçlü bir ağrı kesici verdi çok daralırsan kullan dedi.ve tedavi etmemekle beraber büyük ölçüde rahatlatıcak bir ilaç verebilirim ama çok fazla yan etkileri var kullanmanı tavsiye etmiyorum ama istersen yazayım dedi annemde istemedi...vitamin değerlerin normale gelince kısmen rahatlarsın dedi...böyle işte ne rapor verdim ama...hava çok güzeldi bugun ağrım az geçince o ara dışarı çıktık çocukları parka götürdük yeni geldik eve şimdi yemek yapıcaz ama önce bir ilaç alayım...

Selam kizlaaar....
Bugün temizlik işini bitirdm.cumartesi gunleri spor ve diyette kendime izin vermistim.ama yine de 300 mekik. ve 3mile leslie yaptim.Aferin bana.
ay temizlik bende hiç bitmiyo..yeni yaptım göya ama ev savaş alanı gibi genede....ve bikaç gün hiç bişey yapmıcam canım istemiyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…