Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar temizlik bittikten sonra biraz pc.başında zaman gecirdm.sonra aksam icin balik yapmayi dusunuyodm bi netten tariflere bakim dedm.ha bi de diyetteym ya kızartmayaym da firina atmaya karar verdm.nette bi yerde sosuna sarimsak zeytinyagi maydanoz yaziyo.ben de aynisini yaptm.ama misir ununa bulamayi unuttum bi de sarimsagi fazla koyunca. iğrenç ötesi bisey oldu.tövbe tövbe nimet ama.eşim diyo balikta farkli bi tat var yiyemedi..diyo sen baliga yumurta mi koydun?ben de yok dedim her zamanki gibi iste.durup durup diyo tamam anladk diyettesin de yumurtalı balık ne alaka.garibim Allah tan salata vardi da karnini salatayla doyurdu.yani balığı çiğ çiğ yeseydk daha iyiydi

güzellerr nasılsınız..
listeyi yeni gördüm. kilo verenleri tebrik ederim..
bir de iç bakla sohbeti geçmiş. bayılırım... bir de iç baklalı enginara bayılırım... bu gün çıkamadım pazara... hafta içi çıkarsam alırım...
bu ara ben sürekli sebze yiyorum.. perşembe akşamı menüsü ev halkını isyan ettirdi: ıspanak, bakla ve brokoli...
kilo veremesem de rahatlamaya daha enerjik olmaya başladım... ama halk isyanı sebebi ile şimdi onlara et pişirmeye başladım.. ama ben yemiyorum. sindirim sistemim rahat etsin biraz...

Selam kizlaaar....
Bugün temizlik işini bitirdm.cumartesi gunleri spor ve diyette kendime izin vermistim.ama yine de 300 mekik. ve 3mile leslie yaptim.Aferin bana.

bencede aferiin

zeynepcim anneciğinede sana da geçiş olsun bak biraz kendine boşveer 2,3 gün dinlenicem demişsin dinlen tabii sefan olsuun

sarmısağı fazla kaçmıştır yoksa güzel olur . bende salça soslu sarmısaklı hamsiyi filan severim büyük balıktada güzel olur aslında ....

ağbii o nedir yaa perşembe akşamı atom bombası gibii olmuuş sağlık fışkırmış nerdeyse
(Allah evdekilere sabır versiiin )

bende tavuk yiyemiyorum, kırmızı et de ağır . balıkta her zaman gitmiyor ve lakin yemek yerken bayağı saçmalıyorum

Kasimpati bulursun umarim baklayi.boyle bahsi gecince yiyeceklerin insanin cani cekiyor..:)

heee benimde canım çektii hemde çeke çeke bakla

ilk pazara çıktığımda alıcam

geçmiş olsun ablana canım umarım önemli bişey değildir. çocuklar ne zaman evlerine gidecekler ? evet gerçekten çok çocuklu ailelere Allah yardımcı olsun ...
rahimini aldirdi kotu hastalik baslangici varmis.adini demek istemiyorum.bugun uc gun oldu ameliyat olali.ama halini begemnmedim cocuklara baktigim icin bugun gidebildim.abla demisken gorumcem. eside 4cocugu idare edemez diger kiz kardesi hamile digeri tr de en buyugu var oda pek ilgilenmiyo acikcasi.ben kaldim gelin olarak ben bakiyom bugun kaynanam bakti gerci.babalarida vardi.nezaman cikcak bilmiyom ciksada eve yardima gitcez.3kilonun ustunde agirlik yasakmis. bilmiyommm yani yoruldmmm

çoook geçmiş olsun allah şifa versinnn
maşşallahhhhh sporculara ellerine sağlık meyracıım
ahha ahh benim eşimde çok yufka yürekli sert gibi durur ama istediklerini yapmazsada uyuyamaz tutarlı ol hayır dedin derim ama dayanamıyorumki der ondanda biliyolar geçen benden bişey istediler yapmadım büyük küçüğe diyoki gizli gizli hadi gitelim babamıza ağlıyalım o önce kızar sonra apar nasıl olsa diyooo alışmışlar onlarda

canım benimm tansiyon annemde var 1 hafta düzenli sabah akşam ölç not et o na göre dr a götür sonuçlarını birde nar ekşisi dengeliyoo tansiyonu hastalık girdimi çıkmıyo yenacığım allah sabır versinn
Selam kizlaaar....
Bugün temizlik işini bitirdm.cumartesi gunleri spor ve diyette kendime izin vermistim.ama yine de 300 mekik. ve 3mile leslie yaptim.Aferin bana.
maşşaallahh diyorummmm

geçmiş olsunnn aslında b vitamini vurdursaydınız unutkanlığada iyi geliyoo annem 3 ayda vurduruyo ananem ayzaymırdan ölünce annemi korku sardı allah kimseyi korktuğuna uğratmasın

düğün sıkıcı mı?

kalk bir iki tur halay çek ..
deildi çok deişik geliyo bizde hep oyun havası oynanır egenin davulla oynana zıplayarak oynanıyo bayılıyorum bide mutlaka damata geline zeybek oynatıyolar ağır ağır hoşuma gibiyoo hee en sonda romen havasıı atıyom piste kendimi '' abe kaynana naptın bize naptın bize''diye başlıyooo ...ve bende kopuşş dün oynadığım kadar oynamamıltım spordanmı saysakki

nabıyon orda kurtlanımı döküyon...
sabahta kızın okul çayı vardı az orda döktüm bayanlarla azda düğünde ohhhh

çook güzel olmuş ellerine sağlık siyah etaminde daha kendii göstermezmiydi model buda çok hoş olmuş ayaklığını falan çiçeklerin rendinden yapıcan süper olur

coklu alinti tiklayip.mesajmi cevapliycam. kafam basmiyo israrla ogrenmeye calisiyom niyeyse.
okurken çoklu alıntıya tıkla en son alıntıları ekle var cavap yazdığın yerde ona tıkla alıntıları ekleye bastınmı bütün cevap yazcakların çıkıyo sonra her alıntıladığın mesajın altına mausla tıklayarak cevapları yaz sonra cevaplaya bas aynen bu şekilde oluyo bilmem anlatabildimmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…