- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Valla ben düğündeyimpişşttt nirdesinizz...
Selam kizlaaar....
Bugün temizlik işini bitirdm.cumartesi gunleri spor ve diyette kendime izin vermistim.ama yine de 300 mekik. ve 3mile leslie yaptim.Aferin bana.
sağol meyracım...
he ya ben kendi derdime düştüm onu demedim demi...boyunda büyük bi fıtığı var ve sinirlere fazla baskı yaptığı için özellikle kas ağrılarına o sebep oluyomuş...onunda d vit ve b12 si düşük çıktı iğne vermek istedi doktor annem istemedi hap olarak kullanıcak...güçlü bir ağrı kesici verdi çok daralırsan kullan dedi.ve tedavi etmemekle beraber büyük ölçüde rahatlatıcak bir ilaç verebilirim ama çok fazla yan etkileri var kullanmanı tavsiye etmiyorum ama istersen yazayım dedi annemde istemedi...vitamin değerlerin normale gelince kısmen rahatlarsın dedi...böyle işte ne rapor verdim ama...hava çok güzeldi bugun ağrım az geçince o ara dışarı çıktık çocukları parka götürdük yeni geldik eve şimdi yemek yapıcaz ama önce bir ilaç alayım...
Kizlar temizlik bittikten sonra biraz pc.başında zaman gecirdm.sonra aksam icin balik yapmayi dusunuyodm bi netten tariflere bakim dedm.ha bi de diyetteym ya kızartmayaym da firina atmaya karar verdm.nette bi yerde sosuna sarimsak zeytinyagi maydanoz yaziyo.ben de aynisini yaptm.ama misir ununa bulamayi unuttum bi de sarimsagi fazla koyunca. iğrenç ötesi bisey oldu.tövbe tövbe nimet ama.eşim diyo balikta farkli bi tat var yiyemedi..diyo sen baliga yumurta mi koydun?ben de yok dedim her zamanki gibi iste.durup durup diyo tamam anladk diyettesin de yumurtalı balık ne alaka.garibim Allah tan salata vardi da karnini salatayla doyurdu.yani balığı çiğ çiğ yeseydk daha iyiydi
güzellerr nasılsınız..
listeyi yeni gördüm. kilo verenleri tebrik ederim..
bir de iç bakla sohbeti geçmiş. bayılırım... bir de iç baklalı enginara bayılırım... bu gün çıkamadım pazara... hafta içi çıkarsam alırım...
bu ara ben sürekli sebze yiyorum.. perşembe akşamı menüsü ev halkını isyan ettirdi: ıspanak, bakla ve brokoli...
kilo veremesem de rahatlamaya daha enerjik olmaya başladım... ama halk isyanısebebi ile şimdi onlara et pişirmeye başladım.. ama ben yemiyorum. sindirim sistemim rahat etsin biraz...
Kasimpati bulursun umarim baklayi.boyle bahsi gecince yiyeceklerin insanin cani cekiyor..:)
b
Valla ben düğündeyim
nabıyon orda kurtlanımı döküyon...b
Valla ben düğündeyim
güzel olmuş el emeği göz nuru güzel olmaz mı :)Eki Görüntüle 1473424
Eki Görüntüle 1473425
bitince paylaşıcam demiştim unuttum görünce aklıma geldi bakın bakalım nasıl olmuşş...daha bir sürü vardı ama gelin bohçasında götürdük örnek olarakta almak aklıma gelmedi o telaşede öyle işte...
sagolasin abla.bugun ziyarete gittim.hali hic hosuma gitmedi cok kotuydu.orsanda dugune gittim mecbur heserimizdi kizi kaynanama biraktim ama iki saat zor durdum taki taktik kactik.basim catliyooooo.Ablana geçmiş olsun sana da kolay gelsin canım
rahimini aldirdi kotu hastalik baslangici varmis.adini demek istemiyorum.bugun uc gun oldu ameliyat olali.ama halini begemnmedim cocuklara baktigim icin bugun gidebildim.abla demisken gorumcem. eside 4cocugu idare edemez diger kiz kardesi hamile digeri tr de en buyugu var oda pek ilgilenmiyo acikcasi.ben kaldim gelin olarak ben bakiyom bugun kaynanam bakti gerci.babalarida vardi.nezaman cikcak bilmiyom ciksada eve yardima gitcez.3kilonun ustunde agirlik yasakmis. bilmiyommm yani yoruldmmmgeçmiş olsun ablana canım umarım önemli bişey değildir. çocuklar ne zaman evlerine gidecekler ? evet gerçekten çok çocuklu ailelere Allah yardımcı olsun ...
coklu alinti tiklayip.mesajmi cevapliycam. kafam basmiyo israrla ogrenmeye calisiyom niyeyse.bir mesajda birden çok alıntıya cevap verebiliyoruz 2 mesajı çoklu alıntı yapıp dene...
çoook geçmiş olsun allah şifa versinnnuykusuzluk ve yorgunluk boyle algi yapiyo bende.5yasindaki diye cumleye baslamissin nursena abla ama ben israrla sordum iste. dun ve bugun ev kres gibi ablam ameliyat oldu. 4cocugu bende bide benimki 5 inanin cok zor.aslinda zor degilde.benim kiz en kucugu olani kiskaniyo.acayip haller ustumden inmedi yoruldum.ALLAH cok cocugu olanlara sabir versin.
maşşallahhhhh sporculara ellerine sağlık meyracıım[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]280 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]360 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]500 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ bengisu022
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz
ahha ahh benim eşimde çok yufka yürekli sert gibi durur ama istediklerini yapmazsada uyuyamaz tutarlı ol hayır dedin derim ama dayanamıyorumki der ondanda biliyolar geçen benden bişey istediler yapmadım büyük küçüğe diyoki gizli gizli hadi gitelim babamıza ağlıyalım o önce kızar sonra apar nasıl olsa diyooo alışmışlar onlardagünaydıın daha neler öğrenicem sizlerden acaba :)) bak ben pırasayı hiç limonlu yapmadım genelde havuçlu, patatesli ,az pirinçli yaparım güzel olurda yinede bizimkiler sevmez ...
günaydın senin tatlış kızlar fenaa :)) bide böyle bişey var dimii doğur büyüt düzgün bir insan olması için çabala sonra gitsin babacı olsunlar:))) benimkilerde öylee herşeyleriyle ben ilgilenirim baba sadece ben çocuklara bişey derken araya girer benim yaptırmak istediğimin tersini söyler (adam sanki pusuda bekliyor ) bizdede durum özetle bu... hayatlarına karışan bir annedense sürekli onların dediğini yapan babalarına daha düşkünleer
canım benimm tansiyon annemde var 1 hafta düzenli sabah akşam ölç not et o na göre dr a götür sonuçlarını birde nar ekşisi dengeliyoo tansiyonu hastalık girdimi çıkmıyo yenacığım allah sabır versinnZeynepcim annenin sonucu nasil ne dedi dr.?
Meyra evet hatirliyorum takip ediyordun dimi sen..
Cok zor gercekten yuksek tansiyon bu yasima kadar bilmezdim gebeliklerim de bile yasamadim..
Benim muhtemelen uzuntuden oldu daha once dedigim gibi bu tur sikayetlerim abimin vefatiyla nuksetti.
maşşaallahh diyorummmmSelam kizlaaar....
Bugün temizlik işini bitirdm.cumartesi gunleri spor ve diyette kendime izin vermistim.ama yine de 300 mekik. ve 3mile leslie yaptim.Aferin bana.
geçmiş olsunnn aslında b vitamini vurdursaydınız unutkanlığada iyi geliyoo annem 3 ayda vurduruyo ananem ayzaymırdan ölünce annemi korku sardı allah kimseyi korktuğuna uğratmasınsağol meyracım...
he ya ben kendi derdime düştüm onu demedim demi...boyunda büyük bi fıtığı var ve sinirlere fazla baskı yaptığı için özellikle kas ağrılarına o sebep oluyomuş...onunda d vit ve b12 si düşük çıktı iğne vermek istedi doktor annem istemedi hap olarak kullanıcak...güçlü bir ağrı kesici verdi çok daralırsan kullan dedi.ve tedavi etmemekle beraber büyük ölçüde rahatlatıcak bir ilaç verebilirim ama çok fazla yan etkileri var kullanmanı tavsiye etmiyorum ama istersen yazayım dedi annemde istemedi...vitamin değerlerin normale gelince kısmen rahatlarsın dedi...böyle işte ne rapor verdim ama...hava çok güzeldi bugun ağrım az geçince o ara dışarı çıktık çocukları parka götürdük yeni geldik eve şimdi yemek yapıcaz ama önce bir ilaç alayım...
deildi çok deişik geliyo bizde hep oyun havası oynanır egenin davulla oynana zıplayarak oynanıyo bayılıyorum bide mutlaka damata geline zeybek oynatıyolar ağır ağır hoşuma gibiyoo hee en sonda romen havasıı atıyom piste kendimi '' abe kaynana naptın bize naptın bize''diye başlıyooo ...ve bende kopuşş dün oynadığım kadar oynamamıltım spordanmı saysakkidüğün sıkıcı mı?
kalk bir iki tur halay çek ..
sabahta kızın okul çayı vardı az orda döktüm bayanlarla azda düğünde ohhhhnabıyon orda kurtlanımı döküyon...
çook güzel olmuş ellerine sağlık siyah etaminde daha kendii göstermezmiydi model buda çok hoş olmuş ayaklığını falan çiçeklerin rendinden yapıcan süper olurEki Görüntüle 1473424
Eki Görüntüle 1473425
bitince paylaşıcam demiştim unuttum görünce aklıma geldi bakın bakalım nasıl olmuşş...daha bir sürü vardı ama gelin bohçasında götürdük örnek olarakta almak aklıma gelmedi o telaşede öyle işte...
okurken çoklu alıntıya tıkla en son alıntıları ekle var cavap yazdığın yerde ona tıkla alıntıları ekleye bastınmı bütün cevap yazcakların çıkıyo sonra her alıntıladığın mesajın altına mausla tıklayarak cevapları yaz sonra cevaplaya bas aynen bu şekilde oluyo bilmem anlatabildimmikicoklu alinti tiklayip.mesajmi cevapliycam. kafam basmiyo israrla ogrenmeye calisiyom niyeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?