- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
En ozendigim seylerden biri oglene kadar yatip sonra ailecek kahvalti yapmakHayırlı pazarlar
Daha bizimkiler uyuyor ben de 1 saattir oturuyorum uyuşuk uyuşuk kalkıp kahvaltıyı hazırlamaya başlamam lazım
Biz genelde geç kahvaltı yapıyoruz ama hafta içi kızlar okulda Cumartesi büyük kızım dersanede olduğundan sadece Pazarları ailecek kahvaltı yapabiliyoruz okul dönemindeEn ozendigim seylerden biri oglene kadar yatip sonra ailecek kahvalti yapmak
Bizde ailecek pazar kahvaltisi olmuyor maalesef esim pazarlari calisiyor genelde hafta ici evde o zamanda kizin biri okula gitmis oluyor yine eksik kaliyoruz yaniBiz genelde geç kahvaltı yapıyoruz ama hafta içi kızlar okulda Cumartesi büyük kızım dersanede olduğundan sadece Pazarları ailecek kahvaltı yapabiliyoruz okul döneminde
Ama yazın bolca yapabiliyoruz :))
Çocuklar Büyüyünce herkesi yakalamak zorlaşıyor canım benim eşim de pazar çalışıyor ama öğlene kadar evdeBizde ailecek pazar kahvaltisi olmuyor maalesef esim pazarlari calisiyor genelde hafta ici evde o zamanda kizin biri okula gitmis oluyor yine eksik kaliyoruz yani
Oyle tabi biz de diyoruz hep emeklilikte artik herseyÇocuklar Büyüyünce herkesi yakalamak zorlaşıyor canım benim eşim de pazar çalışıyor ama öğlene kadar evde
Siz de tatillerde yaparsınız artık ya da akşam yemeklerinde toplaşırsınız
Biz de akşamları her zaman denk getiremeyebiliyoruz
Herkesin iş okul koşturmacalar bitmiyor Allah sağlık versin de koşturalım
İyi geceler
Zeynepcim çok zarif ellerine sağlık
güzel olmuş el emeği göz nuru güzel olmaz mı :)
çoook geçmiş olsun allah şifa versinnn
maşşallahhhhh sporculara ellerine sağlık meyracıım
ahha ahh benim eşimde çok yufka yürekli sert gibi durur ama istediklerini yapmazsada uyuyamaz tutarlı ol hayır dedin derim ama dayanamıyorumki der ondanda biliyolar geçen benden bişey istediler yapmadım büyük küçüğe diyoki gizli gizli hadi gitelim babamıza ağlıyalım o önce kızar sonra apar nasıl olsa diyooo alışmışlar onlarda
canım benimm tansiyon annemde var 1 hafta düzenli sabah akşam ölç not et o na göre dr a götür sonuçlarını birde nar ekşisi dengeliyoo tansiyonu hastalık girdimi çıkmıyo yenacığım allah sabır versinn
maşşaallahh diyorummmm
geçmiş olsunnn aslında b vitamini vurdursaydınız unutkanlığada iyi geliyoo annem 3 ayda vurduruyo ananem ayzaymırdan ölünce annemi korku sardı allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
deildi çok deişik geliyo bizde hep oyun havası oynanır egenin davulla oynana zıplayarak oynanıyo bayılıyorum bide mutlaka damata geline zeybek oynatıyolar ağır ağır hoşuma gibiyoo hee en sonda romen havasıı atıyom piste kendimi '' abe kaynana naptın bize naptın bize''diye başlıyooo ...ve bende kopuşş dün oynadığım kadar oynamamıltım spordanmı saysakki
sabahta kızın okul çayı vardı az orda döktüm bayanlarla azda düğünde ohhhh
çook güzel olmuş ellerine sağlık siyah etaminde daha kendii göstermezmiydi model buda çok hoş olmuş ayaklığını falan çiçeklerin rendinden yapıcan süper olur
okurken çoklu alıntıya tıkla en son alıntıları ekle var cavap yazdığın yerde ona tıkla alıntıları ekleye bastınmı bütün cevap yazcakların çıkıyo sonra her alıntıladığın mesajın altına mausla tıklayarak cevapları yaz sonra cevaplaya bas aynen bu şekilde oluyo bilmem anlatabildimmiki
hiç acemice durmuyo bence çok güzel olmuşş....Bende iğne oyası yapıyorum acemice bakalım beğenecekmisin yolcu
ay çokk şikerr yerim ben onuu...eline sağlık...bayılıyom örgü bebe yeleklerine....Ben de yeleği bitirdim bir Düğme alıp dikilecek sadeceEki Görüntüle 1474221
ts ederim. deneyim bakalim su alintiyi olur insallahta ben telden kullaniyorum.bu siteyi.çoook geçmiş olsun allah şifa versinnn
maşşallahhhhh sporculara ellerine sağlık meyracıım
ahha ahh benim eşimde çok yufka yürekli sert gibi durur ama istediklerini yapmazsada uyuyamaz tutarlı ol hayır dedin derim ama dayanamıyorumki der ondanda biliyolar geçen benden bişey istediler yapmadım büyük küçüğe diyoki gizli gizli hadi gitelim babamıza ağlıyalım o önce kızar sonra apar nasıl olsa diyooo alışmışlar onlarda
canım benimm tansiyon annemde var 1 hafta düzenli sabah akşam ölç not et o na göre dr a götür sonuçlarını birde nar ekşisi dengeliyoo tansiyonu hastalık girdimi çıkmıyo yenacığım allah sabır versinn
maşşaallahh diyorummmm
geçmiş olsunnn aslında b vitamini vurdursaydınız unutkanlığada iyi geliyoo annem 3 ayda vurduruyo ananem ayzaymırdan ölünce annemi korku sardı allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
deildi çok deişik geliyo bizde hep oyun havası oynanır egenin davulla oynana zıplayarak oynanıyo bayılıyorum bide mutlaka damata geline zeybek oynatıyolar ağır ağır hoşuma gibiyoo hee en sonda romen havasıı atıyom piste kendimi '' abe kaynana naptın bize naptın bize''diye başlıyooo ...ve bende kopuşş dün oynadığım kadar oynamamıltım spordanmı saysakki
sabahta kızın okul çayı vardı az orda döktüm bayanlarla azda düğünde ohhhh
çook güzel olmuş ellerine sağlık siyah etaminde daha kendii göstermezmiydi model buda çok hoş olmuş ayaklığını falan çiçeklerin rendinden yapıcan süper olur
okurken çoklu alıntıya tıkla en son alıntıları ekle var cavap yazdığın yerde ona tıkla alıntıları ekleye bastınmı bütün cevap yazcakların çıkıyo sonra her alıntıladığın mesajın altına mausla tıklayarak cevapları yaz sonra cevaplaya bas aynen bu şekilde oluyo bilmem anlatabildimmiki
cok sagol allah razi olsun.eliffunda çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş..
ayy cok tatli olmus eline saglik.Ben de yeleği bitirdim bir Düğme alıp dikilecek sadeceEki Görüntüle 1474221
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?