Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

En ozendigim seylerden biri oglene kadar yatip sonra ailecek kahvalti yapmak
Biz genelde geç kahvaltı yapıyoruz ama hafta içi kızlar okulda Cumartesi büyük kızım dersanede olduğundan sadece Pazarları ailecek kahvaltı yapabiliyoruz okul döneminde
Ama yazın bolca yapabiliyoruz :))

Biz genelde geç kahvaltı yapıyoruz ama hafta içi kızlar okulda Cumartesi büyük kızım dersanede olduğundan sadece Pazarları ailecek kahvaltı yapabiliyoruz okul döneminde
Ama yazın bolca yapabiliyoruz :))
Bizde ailecek pazar kahvaltisi olmuyor maalesef esim pazarlari calisiyor genelde hafta ici evde o zamanda kizin biri okula gitmis oluyor yine eksik kaliyoruz yani

Bizde ailecek pazar kahvaltisi olmuyor maalesef esim pazarlari calisiyor genelde hafta ici evde o zamanda kizin biri okula gitmis oluyor yine eksik kaliyoruz yani
Çocuklar Büyüyünce herkesi yakalamak zorlaşıyor canım benim eşim de pazar çalışıyor ama öğlene kadar evde
Siz de tatillerde yaparsınız artık ya da akşam yemeklerinde toplaşırsınız
Biz de akşamları her zaman denk getiremeyebiliyoruz
Herkesin iş okul koşturmacalar bitmiyor Allah sağlık versin de koşturalım

Oyle tabi biz de diyoruz hep emeklilikte artik hersey

İyi geceler
Zeynepcim çok zarif ellerine sağlık

güzel olmuş el emeği göz nuru güzel olmaz mı :)

annem iğneden çok korkuyo doktorda çok söyledi iğne daha iyi diye ama ısrarla yok dedi....

seccadeye gelince ayaklığıyla falan ben uğraşmıcam işledim verdim görümceme kendi halletcek gerisini damat bohçasına koyucakmış ona göre bişey yaptırır artık....

İyi akşamlar
Tüm gün yağmur yağdı hiç dışarı çıkmadım az önce de Başımda bir ağrı peydahlandı havadan mıdır nedir
Sanırım regl de yaklaşıyor gibi iştahım açık frenlemeye çalışıyorum daha doğrusu tatlı çikolataya bulaşmamak için uğraşıyorum
Akşam yemeğini 6 da yedik kurufasülye ve biraz da haşlanmış et yedim salata ve ayranla pilav yemedim ama ekmek biraz kaçtı gibi :)

heh geldim gene bugun çok hızlı geçti yaww...
eşim çalışıyodu bugun bende vurdum kafayı yattım 11 de kalktım kahvaltı ortalık topla süpür derken saat iki olmuş kardeşim geldi aldı bizi evine gidip bazı eksikleri hallettik dayım gelmişti onu yolcu ettik dönüşte gölete gidip çay simit keyfi yaptık birazda anneme geçip oturduk accık kaynanamlardada oturup onlarında gönlünü yapıp eve geldik yemek faslı son ödevler falan derken bugunki işler bitti çok şükür küçük cadımda çok yorulmuştu onuda uyuttumm çöktüm pc başına ama kimseler yok gibi...bari accık elişi yapayım bu arada...

kimsecikler yok şuan: )
benimde çok uykum geldi yatıcam birazdan inş.
aslında çoktan yatardımda, dişi kuşum hasta ona üzüldüm yatamadım, çok vıkvıkladı akşam: (
inş mühim bişeyi yoktur, inş yarın veterinere götürcez bir mani çıkmazsa Allah'tan, aslında bugün götürcektik ama misafir gelince kaldı, ilk defa bu kadar uzun vıkvıkladı.
eltimgil geldiler işte günü birlik, akşam gittiler, güzeldi oturduk yedik içtik gezdik böyle bakalım, bugün burada da yağmur vardı.
diyetede salı devam inş: )
geçmişide okudumda sonra yazarım vesselam: )

ts ederim. deneyim bakalim su alintiyi olur insallahta ben telden kullaniyorum.bu siteyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…