Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu,huzurlu ve bol eksili haftalar arkadaslar...

Haftasonu diyet adina güzel gecmisti ta kii dün aksama kadar, dostlarimiz ile birlikteydik yedigim cislarin ardi arkasi kesilmedi malesef... sonrasinda kötü bir gece gecirdim,midem beni sabaha kadar rahatsiz etti,hala da ediyor..neyse vakit kötü gecen bir haftasonunu toparlama vaktidir deyip bu sabah kaldigim yerden diyetime devam insallah..umarim sizlerin haftasonu güzel gecmistir...

Yena'cim c.tesi firsat bulup türk alisveris merkezine gidemedik,baklayi alamadim..ilk firsatta gidip kesif yapacagim..:)

Asuman abla örgün ne kadar tatli olmus,ellerine saglik..ben cok özeniyorum örgü örenlere,umarim birgün ögrenip yapabilirim...

Elifunda görümcene cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum.

Meyra kusun hastanalanmis sanirim,gecmis olsun,umarim önemli birseyi yoktur..

Merhabalar

Hayirli haftalar diliyorum umarim iyisinizdir..
Asucum yelek harika olmus eline saglik..

Fundacim gorumcene gecmis olsun umarim daha iyidir sana da kolay gelsin canim..

Kasimpati haftasonu ben de kacirdim pazar sabahi sevdigim bir mekanda kahvalti ettik baya kacirdim..cumartrsi isten gec ciktim eve giderken hazir mamalar aldim yine kacirdim..saglik olsun diyelim yeniden dikkat etmeye baslamak onemli olan :)

Tovbe bismillah nerdesiniz yahu..
Asuu yazicak bisey bulamiyomusun.:) sadece okudun bugun..
Cuma gunu hepiniz arti olun da gorun gununuzu...

Nursena reizz, haziranda aglama 10 kilo vermedim diye..aglayan kekler aglatmasin ssonra.:))

O zaman yediklerimi paylasayim..

Sabah
Klasik yena kahvaltisi.:)
Peynir
Zeytin
Salca

Ogle.
Mercimek corba
Tavuklu mantar sote
Makarna
Salata

Su an limonlu zencefilli cay iciyorum..

Cok uykusuzum ve yorgunum aslin da modum dusuk..pazartesi seysi hakim herkeste atmosfer cok etkiliyor beni,ustune kapali hava ohhh yani..
Nasip olursa oglum uyur uyumaz ben de uyuyacagim..

103 ten 60 a dusen bir hatun kismisi neler yaptigini anlatmis feyste..hic pes etmedim demis .bozuldu yeniden basladim..cok yedim ertesi gun duzene soktum kendimi demis..
Ozetle aglayan kek yiyenler, eltisi gelenler ,dost sohbetlerin de abartanlar ,kahvalti da abartanlar yine yeniden hep baslamak lazim...:)

Yenacım başım kalabalık yazamadım yoksa ben yesem de buralardayım bilirsin :)
Eşim öğlen gitti ben daha yerimden kalkmadan geri geldi hemen yatağı neyim topladım az oturdum kahve içtik kızlar geldi yemek hazırladım yediler vs vs derken şimdi eşim gitti büyük kız birazdan dersaneye gidecek ben de oturdum akşama yemek de kalmadı hepsini yediler :))
Hava da bri yağıyor bir açıyor ben de aynen Öyleyim

Buyuk kiz haftaici de gidiyomu dersaneye..Yazik cok yoruluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…