Hiç bilmiyorum canım azcık kurufasülyem kaldı sadeceAdaş akşama napcan ? Yemek ?
Kahvaltıdan beri aç aç sokaklarda dolaşıncaa eve gidip domatesli makarnada yüzmek istiyoruuuum .....
Çok ayıp yaaaaaa bu kadar aç kalınca böyle olduğu : (
103 ten 60 a dusen bir hatun kismisi neler yaptigini anlatmis feyste..hic pes etmedim demis .bozuldu yeniden basladim..cok yedim ertesi gun duzene soktum kendimi demis..
Ozetle aglayan kek yiyenler, eltisi gelenler ,dost sohbetlerin de abartanlar ,kahvalti da abartanlar yine yeniden hep baslamak lazim...:)
Evdekilerle domatesli makarna yapmak var ama olmaz bende yeriiim : SSS
bugun cocuklar aksam geldiler bende firsati degerlendirip bir yigin birikmis olan 53 gomlek. 17 sal ve 22 pantolnu utuledim. yedim ictim ustune 3mil leslie yarim saat gobek egsersizi yaptim
Hayırlı sabahlar
Meyracım kuşun iyileşir inşallah
Yelizcim sen de yaparsın ilgin varsa başla yavaştan :)
Ilgim var aslinda ama daha cok tig isi yapiyorum ben oyle ufak tefek seyler
Selamün aleykümm...
nasılsınızz....
Mutlu,huzurlu ve bol eksili haftalar arkadaslar...
Haftasonu diyet adina güzel gecmisti ta kii dün aksama kadar, dostlarimiz ile birlikteydik yedigim cislarin ardi arkasi kesilmedi malesef...sonrasinda kötü bir gece gecirdim,midem beni sabaha kadar rahatsiz etti,hala da ediyor.. neyse vakit kötü gecen bir haftasonunu toparlama vaktidir deyip bu sabah kaldigim yerden diyetime devam insallah..umarim sizlerin haftasonu güzel gecmistir...
Yena'cim c.tesi firsat bulup türk alisveris merkezine gidemedik,baklayi alamadim..ilk firsatta gidip kesif yapacagim..:)
Asuman abla örgün ne kadar tatli olmus,ellerine saglik..ben cok özeniyorum örgü örenlere,umarim birgün ögrenip yapabilirim...
Elifunda görümcene cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum.
Meyra kusun hastanalanmis sanirim,gecmis olsun,umarim önemli birseyi yoktur..
Meyracim goturdunmu kusunu baytara.senin icin cok onemli onlar inss iyilesirler..
Nursena reizz, haziranda aglama 10 kilo vermedim diye..aglayan kekler aglatmasin ssonra.:))
Yenacım başım kalabalık yazamadım yoksa ben yesem de buralardayım bilirsin :)
Eşim öğlen gitti ben daha yerimden kalkmadan geri geldi hemen yatağı neyim topladım az oturdum kahve içtik kızlar geldi yemek hazırladım yediler vs vs derken şimdi eşim gitti büyük kız birazdan dersaneye gidecek ben de oturdum akşama yemek de kalmadı hepsini yediler :))
Hava da bri yağıyor bir açıyor ben de aynen Öyleyim
Meyracım kuşun nasıl oldu
Hiç bilmiyorum canım azcık kurufasülyem kaldı sadece
Eşim de yedi ben yemedim sadece
Akşama geçiştirmek istiyorum ben bulgur haşlayıp yoğurda karıştırıp yerim olmazsa eşim ben de pek yemem dedi de kızlara napsam
Mantarım var onu yapsam küçük kız yemez
Kısacası napcam bilmiyorum
Ben de bulguru haşlayıp içine bolca yeşillik doğrayıp yiyorum bazen yağsız kısır misali :) hatta kısırdan daha çok seviyorum ben
sagolasin.Mutlu,huzurlu ve bol eksili haftalar arkadaslar...
Haftasonu diyet adina güzel gecmisti ta kii dün aksama kadar, dostlarimiz ile birlikteydik yedigim cislarin ardi arkasi kesilmedi malesef...sonrasinda kötü bir gece gecirdim,midem beni sabaha kadar rahatsiz etti,hala da ediyor.. neyse vakit kötü gecen bir haftasonunu toparlama vaktidir deyip bu sabah kaldigim yerden diyetime devam insallah..umarim sizlerin haftasonu güzel gecmistir...
Yena'cim c.tesi firsat bulup türk alisveris merkezine gidemedik,baklayi alamadim..ilk firsatta gidip kesif yapacagim..:)
Asuman abla örgün ne kadar tatli olmus,ellerine saglik..ben cok özeniyorum örgü örenlere,umarim birgün ögrenip yapabilirim...
Elifunda görümcene cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum.
Meyra kusun hastanalanmis sanirim,gecmis olsun,umarim önemli birseyi yoktur..
allahim kolaylik versin.Yenacım pazartesileri sınavları oluyor dersanede Perşembe cuma da gidiyor hafta sonu da
Hatta sınav yaklaştıkça hergün gider geçenkinde öyle olmuştu
Ama Nisan'dan sonra okula gitmeyecek en azından
cok yorgunum.ablam ii olsunda bu yorgunlukta gecer.Merhabalar
Hayirli haftalar diliyorum umarim iyisinizdir..
Asucum yelek harika olmus eline saglik..
Fundacim gorumcene gecmis olsun umarim daha iyidir sana da kolay gelsin canim..
Kasimpati haftasonu ben de kacirdim pazar sabahi sevdigim bir mekanda kahvalti ettik baya kacirdim..cumartrsi isten gec ciktim eve giderken hazir mamalar aldim yine kacirdim..saglik olsun diyelim yeniden dikkat etmeye baslamak onemli olan :)
Geçmiş olsun canım o biter küçüğü başlar büyük ihtimal benimkiler öyle olmuştu çok Bulaşıcı suçiçeği malesef inşallah hafif geçirirsinizgünaydınn yazdıydım cepten yollayamamış sanırım aman koşuşturmaca bitmiyooo kızlar yaww sabahtan hafta sonunda biriken çamaşırları yıkadım dahada va r 1 posta sanki tarlada falan çalışıyolar nası birikiyo anlamıyorumm
kızı okula götrüp spor yapacaktım güyaaa kızı tam giydiricem her yanı suçiçeği kabarmışş vücudu hemen dra gittik krem şurup falan verdi bakalım bu hafta evdeyiz inşallah kaşımaz çok artıyo
Allah razı olsun canımallahim kolaylik versin.
cok yorgunum.ablam ii olsunda bu yorgunlukta gecer.
kiz meyra bu bas agrisi bendede sik olur.basimi bagladim gecerse uyucam. zonkluyo resmen.
senin bu liste ne oluyo bu arada kalorimi hesapliyosun.
Bende iğne oyası yapıyorum acemice bakalım beğenecekmisin yolcu
Ben de yeleği bitirdim bir Düğme alıp dikilecek sadeceEki Görüntüle 1474221
kiz sal derken bas ortusu.boyyn salumi sandin. daha dolaptaki utululeri saymadimwııışşşşş: )))
şallar kimin seninmi? napıyon o kadar şalı?: )
2dirhem bir çekirdek sarayda gezen hürrem geldi aklıma 17şalı duyunca.....
canım bu arada görümcenede çok geçmiş olsun, rabbim tez şifalar gönlüne ferahlıklar versin inş.
sağol ablam inş.
akşam götürcez inş. eşimle birlikte.
canım yanında öğreten olursa şiş işini daha kolay kıvırırsın, yoksa öğrenene kadar baya zor olur tek başına.
inan tığdan pek farklı değil şişte kolaylığı açısından yani, öğrendinmi tamamdır zaten.
ve aleyküm selam...
iyiyim diyeyim iyi olayım: )
iyiyim çok şükür sağolasın.
sen nasılsın zeynepcim?
seccadelerde çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
etamin işlemesini bende çok severim: )
hatta geçen kvye model verdim, ipini kumaşını ayarla bekar görümcem için benden hatıra olsun ben işleyeyim dedim, tamam dedi aldı gitti modeli: )))
sağol canım, inş yoktur, bakalım götürcez inş bu akşam, yazarım yine ne dedi veteriner canım.
akşama götürcez inş yenam, çok sağol inş iyileşir sarı bıdığım.
bizim burda da hava bir güneşliki sorma ablam...
yaz havası mübarek: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?