Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş akşama napcan ? Yemek ?
Hiç bilmiyorum canım azcık kurufasülyem kaldı sadece
Eşim de yedi ben yemedim sadece
Akşama geçiştirmek istiyorum ben bulgur haşlayıp yoğurda karıştırıp yerim olmazsa eşim ben de pek yemem dedi de kızlara napsam
Mantarım var onu yapsam küçük kız yemez
Kısacası napcam bilmiyorum

diyetin özü bu zaten bencede, hep; yine yeni yeniden...
yoksa külliyen olabilecek bişey değil diş çektirmek gibi: )

bugun cocuklar aksam geldiler bende firsati degerlendirip bir yigin birikmis olan 53 gomlek. 17 sal ve 22 pantolnu utuledim. yedim ictim ustune 3mil leslie yarim saat gobek egsersizi yaptim

wııışşşşş: )))
şallar kimin seninmi? napıyon o kadar şalı?: )
2dirhem bir çekirdek sarayda gezen hürrem geldi aklıma 17şalı duyunca.....
canım bu arada görümcenede çok geçmiş olsun, rabbim tez şifalar gönlüne ferahlıklar versin inş.

Hayırlı sabahlar
Meyracım kuşun iyileşir inşallah
Yelizcim sen de yaparsın ilgin varsa başla yavaştan :)

sağol ablam inş.
akşam götürcez inş. eşimle birlikte.

Ilgim var aslinda ama daha cok tig isi yapiyorum ben oyle ufak tefek seyler

canım yanında öğreten olursa şiş işini daha kolay kıvırırsın, yoksa öğrenene kadar baya zor olur tek başına.
inan tığdan pek farklı değil şişte kolaylığı açısından yani, öğrendinmi tamamdır zaten.

Selamün aleykümm...

nasılsınızz....

ve aleyküm selam...
iyiyim diyeyim iyi olayım: )
iyiyim çok şükür sağolasın.
sen nasılsın zeynepcim?
seccadelerde çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
etamin işlemesini bende çok severim: )
hatta geçen kvye model verdim, ipini kumaşını ayarla bekar görümcem için benden hatıra olsun ben işleyeyim dedim, tamam dedi aldı gitti modeli: )))

sağol canım, inş yoktur, bakalım götürcez inş bu akşam, yazarım yine ne dedi veteriner canım.

Meyracim goturdunmu kusunu baytara.senin icin cok onemli onlar inss iyilesirler..

akşama götürcez inş yenam, çok sağol inş iyileşir sarı bıdığım.

Nursena reizz, haziranda aglama 10 kilo vermedim diye..aglayan kekler aglatmasin ssonra.:))

bizim burda da hava bir güneşliki sorma ablam...
yaz havası mübarek: )

Meyracım kuşun nasıl oldu

akşamki vıkvıklaması olmadı gündüz, akşam götürcez inş ablacım eşimle birlikte.
dün gündüz balkonun kapısı çok açık kaldı, havada soğuktu, galiba soğuk aldı hastada olunca ikisi ağır gelip çok vıkvıkladı akşam, öyle diye tahmin ediyorum doğruysa.
bakalım ne dicek veteriner.
kuş işte dişi hasta erkeğinse hiç umru değil, farkında bile değil onun hasta olduğunun: )

fırında patates olabilir mesela kızlara.

Ben de bulguru haşlayıp içine bolca yeşillik doğrayıp yiyorum bazen yağsız kısır misali :) hatta kısırdan daha çok seviyorum ben

benim kvde şeker hastası, oyüzden prinç pilavı yaparken 4te1 yada 3te1 kadarını hep bulgur koyar olmuş daha rahat yiyebiliyorum diyo: )
pekte farkedilmiyor az kısmı bulgur olunca, yine prinç pilavı gibi yenip gidiyor pilav.
prinç şekeri çok çıkarıyor artık nedense, uçuruyor annemdende biliyorum.

sagolasin.

günaydınn yazdıydım cepten yollayamamış sanırım aman koşuşturmaca bitmiyooo kızlar yaww sabahtan hafta sonunda biriken çamaşırları yıkadım dahada va r 1 posta sanki tarlada falan çalışıyolar nası birikiyo anlamıyorumm

kızı okula götrüp spor yapacaktım güyaaa kızı tam giydiricem her yanı suçiçeği kabarmışş vücudu hemen dra gittik krem şurup falan verdi bakalım bu hafta evdeyiz inşallah kaşımaz çok artıyo

Yenacım pazartesileri sınavları oluyor dersanede Perşembe cuma da gidiyor hafta sonu da
Hatta sınav yaklaştıkça hergün gider geçenkinde öyle olmuştu
Ama Nisan'dan sonra okula gitmeyecek en azından
allahim kolaylik versin.
cok yorgunum.ablam ii olsunda bu yorgunlukta gecer.

Geçmiş olsun canım o biter küçüğü başlar büyük ihtimal benimkiler öyle olmuştu çok Bulaşıcı suçiçeği malesef inşallah hafif geçirirsiniz

kiz meyra bu bas agrisi bendede sik olur.basimi bagladim gecerse uyucam. zonkluyo resmen.
senin bu liste ne oluyo bu arada kalorimi hesapliyosun.

geçmiş olsun balım.
yok benim sık ağrımaz başım.
porsiyon hesabı canım, 5333sayarak zayıfla diye yaz gugıla orada çok daha detaylı yazar, bu diyetin sahibi ayçakaya diye bir dr, yine arzu edersende anlatırım bu 5333ü sana.
ben çok memnunum, sanada tavsiye ederim.

Bende iğne oyası yapıyorum acemice bakalım beğenecekmisin yolcu

çok hoş olmuş eline sağlık: )

Ben de yeleği bitirdim bir Düğme alıp dikilecek sadeceEki Görüntüle 1474221

seninkide çok tatlı olmuş ablam, eline sağlık, güle güle giysin inş cadı cimcimeniz: )

kiz sal derken bas ortusu.boyyn salumi sandin. daha dolaptaki utululeri saymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…