ohh hamarat kadının hali belli bizde napsakta bu can sıkıntısından kurtulsak diyoruz daha doğrusu nben diyorum :kedi:bazen hiçbir işe yaramadığımı düşünüyorum mafoldumbennesee benimde uğraşım oğlum işte onla oyalanıyorum işte naparsınoda olmasa zaten naparım bilmem :hulya:
citol'üm,
yagmurgozlum günaydın canlar nasılsınız,
kilo filan bildirirmi yapmıyorum zaten baskülüm bozuldu, cazibeme dayanamadı.opuyorumnanaktan
Eeeee namem'cim böyle evlatlara emek çek ne zorluklarla büyüt, senin kıyamadığın çiçeklerine el alem kıysın, içim yanık içimherkese günaydınnn;
hayırlı cumalar hanımlar. nasılız bu sabah??
ben ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan. malum benim küçük hanımım name uyumuyor ya... dün de 2:30'da kalkıp sabahladıksabaha karşı uyudu yatırdım derken yarım saat sonra geri kalktı. yani yine zombi gibiyim -tatlicadiarzu-
Günaydın canım nasılsın baskül bozulmakla en iyisini yapmışkaydirigubbakcemile3 ben tartıldım moralim çok bozuldu + bekliyordum ama 3 kg hiç beklemiyordumakannehirakannehirakannehiroklavaylamıklava: klava:döversiniz topiktenmi kovarsınız bilemiyorum:kedi::kedi::kedi:hakettim çünki yaa ramazan boyunca gram almadımda bayramda noldu bana:mymeka::mymeka:
Eeeee namem'cim böyle evlatlara emek çek ne zorluklarla büyüt, senin kıyamadığın çiçeklerine el alem kıysın, içim yanık içim
Boş ver güzelim hepimizin hemen hemen aynı, ramazanda kilo almadık ama bayramda cozuttuk.
Gelecek haftalarda düzeltiriz inşallah. :dance:
slm kızlar nasılsınız dün kocam nöbetciydi laptop gitti malesef öldüm sıkıntıdan valla sabaah kızı okula götürdüm geldim 1 bardak çayımı koydum oturdum tam yudumlucam telefon kreşten kızınız afedersiniz istifra etti kahvaltısını yedikten sonra ağlıyo kıyafet yetiştir aksi ya adamda nöbetten gelmedi aman koş okula kızım niye kustun anne burda zeytin peynir yediriyolar öğretmen taabak bitecek dedi bende hepsini yedim ondan çıkartttım herkez bana baktı ben gitmicem neyse zar zor soktum kocam geldi okul mazemesini almaya çarşı ya gittim bi tel daha öğlen anne ben seni özledim gittim okula neoldu kızım eee anna öğle yemeği yicektik yememek için yaptım aman napacaksam cadıyla allahım anasına bak kızına bak ben zaten kahvaltı etmedim ordanda çarşıya gittim okulda bebelerin önünde tabak tabak yemekleri utanmasam götürcektim oracıkta valla ilk gün macerası yaşadık bakalım yarın ne olacak halimiz allahım az benim iştahımdan alıp kızıma versen yarabbimkaydirigubbakcemile5
bayramda herkez gibi bende cozuttum bide dün adet olduk bayramdan klaln çikolataları pc de olmayınca allahıma bin şükür girdim çıktım yedim ohhhhh yaradı maşşallah tartıya çıkasım gelmiyo napacaksam halim harap bu hafta deilde haftaya normal moda dönsem bariii
herkese günaydınnn;
ben ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan. malum benim küçük hanımım name uyumuyor ya... dün de 2:30'da kalkıp sabahladıksabaha karşı uyudu yatırdım derken yarım saat sonra geri kalktı. yani yine zombi gibiyim -tatlicadiarzu-
haklısın hayatım... senin durumunun ne zor olduğunu anlayabilirim. benim kız kardeşimde bir hayırsıza kapılmıştı. o zamanda neler yaşadığımızı bir ben bilirim bir de allah...
kilolarınıza gelince nasılsa haftaya düzelir. sıkmayın canınızı. ben daha başlayamadım bile. bugün spor yapacağım diyorum kızım cozutuyor. bugün şunu yapacağım diyorum yine kızım sahneye çıkıyor bakalım kim pes edecek akannehir
@Bonus : valla öyle ama ne yapalım. canımız feda onlara. ecinni gibi kalkıyorum ama gülmüyor mu sıpa sabah sabah ne yorgunluk ne dert ne tasa :kedi:
@yagmurgozlu : allah bağışlasın evladını.. hep zor şartlarda büyütülüyorlar sanırım ama haklısın her şey unutuluyor. allah onlara can sağlığı versin... aslanında askere sağlıcakla gidip sağlıcakla dönsün umarım...
citol'üm,
yagmurgozlum günaydın canlar nasılsınız,
kilo filan bildirirmi yapmıyorum zaten baskülüm bozuldu, cazibeme dayanamadı.opuyorumnanaktan
herkese günaydınnn;
Günaydın canım nasılsın baskül bozulmakla en iyisini yapmışkaydirigubbakcemile3 ben tartıldım moralim çok bozuldu + bekliyordum ama 3 kg hiç beklemiyordumakannehirakannehirakannehiroklavaylamıklava: klava:döversiniz topiktenmi kovarsınız bilemiyorum:kedi::kedi::kedi:hakettim çünki yaa ramazan boyunca gram almadımda bayramda noldu bana:mymeka::mymeka:
Günaydın demeyi unutmuşum yav -tatlicadiarzu- Günaydınnn buyrunnnnnnnnn bugünkü kilolarınızı yazıcam ama pek bi derece olamıycak doğal olarak :ecrin_bebek:
Hepinize günaydın hanımlar.......
Büyük bir mahçubiyetle kilomu bildiriyorum: 86.00
Aferin deyin bana,aşağılayın ve kınayın lütfen.......senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kısıımmm sen neleri aşmış kadınsın beaa bunuda aşarsınn yürü yafyummmmmmmarkandan geliyorum ama aşağılara doğru yürü yukarı doğru değil :kedi:kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar
sabah itibari ile 107.7 dir kilom
geçmiş olsun bana
ohh aplam ohh inşallah bigün bize oralara ulaşırızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanen güzel uğraş acısı ile tatlısı ile canım, allah canlarını sağ etsin yavrularımızın.
Senin uğraşın daha güzel boşver bizi unumuzu elemiş, eleğimizi asmışız:dance:
Allahımm sen anlatıyon ben gülüyorum birden bizimki canlandı gözümde ne uğraştım ben onunla inatla bi düzen oturtmaya çalıştım bir senen boyunca ve çok şükür şimdi düzenimiz hep aynı gidiyor maşallahhhherkese günaydınnn;
balım aplamm gelmiş yaa o bir kilo senin köpeeenn olsun aplammmmmmm seni değil o canii vurdumduymaz alçak kalleş kiloları kınıyorum benimkileride kınayın canlarımmmHepinize günaydın hanımlar.......
Büyük bir mahçubiyetle kilomu bildiriyorum: 86.00
Aferin deyin bana,aşağılayın ve kınayın lütfen.......senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Allahım bir insan bu kadarada açık anlatılmazki canımmm diyecek başka lafım yokkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanİstanbul'da bir gün doğdu, tam doğdu diyorlar.
Sanırım o doğan günBEYZUSHanımdır.
Her doğan günün bizlere sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileği ile canımopuyorumnanaktan
bu arada tünaydınlarr hayırlı cumalar:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?