Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

citol'üm,
yagmurgozlum günaydın canlar nasılsınız,
kilo filan bildirirmi yapmıyorum zaten baskülüm bozuldu, cazibeme dayanamadı.opuyorumnanaktan

en güzel uğraş acısı ile tatlısı ile canım, allah canlarını sağ etsin yavrularımızın.
Senin uğraşın daha güzel boşver bizi unumuzu elemiş, eleğimizi asmışız:dance:

herkese günaydınnn;

hayırlı cumalar hanımlar. nasılız bu sabah??
ben ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan. malum benim küçük hanımım name uyumuyor ya... dün de 2:30'da kalkıp sabahladık sabaha karşı uyudu yatırdım derken yarım saat sonra geri kalktı. yani yine zombi gibiyim -tatlicadiarzu-

citol'üm,
kilo filan bildirirmi yapmıyorum zaten baskülüm bozuldu, cazibeme dayanamadı.opuyorumnanaktan

Günaydın canım nasılsın baskül bozulmakla en iyisini yapmışkaydirigubbakcemile3 ben tartıldım moralim çok bozuldu + bekliyordum ama 3 kg hiç beklemiyordumakannehirakannehirakannehiroklavaylamı klava:klava:döversiniz topiktenmi kovarsınız bilemiyorum:kedi::kedi::kedi:hakettim çünki yaa ramazan boyunca gram almadımda bayramda noldu bana:mymeka::mymeka:

Eeeee namem'cim böyle evlatlara emek çek ne zorluklarla büyüt, senin kıyamadığın çiçeklerine el alem kıysın, içim yanık içim

Boş ver güzelim hepimizin hemen hemen aynı, ramazanda kilo almadık ama bayramda cozuttuk.
Gelecek haftalarda düzeltiriz inşallah. :dance:

TÜRKıYE'ye Uzakdoğu'dan sokulan ve orijinal adı ‘La Jiao Shou Shen’ olan Meksika biberi çekirdeği esanslı zayıflama hapı kullanan 110 kilo ağırlığındaki 28 yaşındaki Ferhan Yılmaz, evinde ölü bulundu. Polis, yatağının başucunda 3 kutu zayıflama hapı bulurken, yakınları ve komşuları Ferhan Yılmaz'ın uzun süredir zayıflamak için alternatif zayıflama metodları üzerinde araştırma yaptığını söyledi.

Olay bu sabah Bayındır Mahallesi'nden gelen bir ihbarla ortaya çıktı. 340 Sokak Kuzucu Apartmanı'nın 5'inci katında yalnız oturan, internet kafe işletmeciliği yapan Ferhan Yılmaz'ın kapısını çalan komşuları, yanıt alamayınca polise haber verdi. Gelen polis, çilingire açtırdığı kapıdan girdiğinde, 110 kilo ağırlığındaki Ferhan'ı, yatağında ölü buldu. Yatağının başucunda da 3 kutu zayıflama hapı bulundu. Ölümü şüpheli görülen genç için Olay Yeri ınceleme ekipleri çağrıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektiflerinin de geldiği evden polis ekipleri, ‘La Jiao Shou Shen’ adlı zayıflama haplarını alarak ayrıldı. Yakınları ve komşuları Ferhan Yılmaz'ın uzun süredir zayıflamak için alternatif zayıflama metodları üzerinde araştırma yaptığını söyledi. Komşuları, “Herhangi bir hastalığı yoktu. Sadece, fazla kilo sorununu çözmek için hap kullandığını duyduk. Çevresinde çok sevilen bir gençti” dedi.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'de üretim izni vermediği zayıflama hapını kullanan Ferhan Yılmaz'ın kesin ölüm nedeninin Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporla belirleneceği ifade edildi.

Piyasada kutusu 40 TL'den başlayan fiyatlarla satışı kaçak yollarla yapılan ‘Meksika Biberi’ hapının kullanımı ile ilgili olarak internet sitelerinde de uyarılar bulunuluyor. Hamile, gebe ve emzirenlerin kesinlikle kullanamayacakları vurgulanan hapın, ayrıca karaciğer, kalp ve böbrek yetmezliği olanlar ile yüksek tansiyonlu kişiler, ülser veya gastrit şikayeti olanların kullanmasının hayati tehlike oluşturacağı belirtiliyor. Alkol ile birlikte kullanımının da zararlı olduğu belirtilen uyarılarda hapın mutlak surette doktor kontrolünde alınması gerektiği de özellikle vurgulanıyor. Dünyada sadece Rusya ve Çin'de resmi olarak satışı yapılan bu hapın Türkiye'de sahtelerinin de üretildiği iddia ediliyor.

AMAN ARKADAŞLAR LÜTFEN DıKKAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haklısın hayatım... senin durumunun ne zor olduğunu anlayabilirim. benim kız kardeşimde bir hayırsıza kapılmıştı. o zamanda neler yaşadığımızı bir ben bilirim bir de allah...

kilolarınıza gelince nasılsa haftaya düzelir. sıkmayın canınızı. ben daha başlayamadım bile. bugün spor yapacağım diyorum kızım cozutuyor. bugün şunu yapacağım diyorum yine kızım sahneye çıkıyor bakalım kim pes edecek akannehir

Tabağını bitirmesine çok güldüm ya :roflol: benimki gidemedi daha yeni öğretmen pazartesi gelicekmiş artık pazartesi gidicez gamyoncuiremsu

Canım ya :teselli: çok iyi anlıyorum seni gece sabahlamayı bilirim insan sabah aynen bu sıfatta oluyo -tatlicadiarzu-

Günaydın demeyi unutmuşum yav -tatlicadiarzu- Günaydınnn buyrunnnnnnnnn bugünkü kilolarınızı yazıcam ama pek bi derece olamıycak doğal olarak :ecrin_bebek:

İnşallah canım eee annesi ilgiyi nasıl çekecek küçük hanımefendi ben o günleri yaaşayalı çok oldu sen yazdıkça eski günlerim aklıma geliyor hepsi geçiyor unutuluyor askere gidecek bir aslanım var hey gidi günler heyy çok zor şartlarda büyüttüm mafoldumben

@Bonus : valla öyle ama ne yapalım. canımız feda onlara. ecinni gibi kalkıyorum ama gülmüyor mu sıpa sabah sabah ne yorgunluk ne dert ne tasa :kedi:

@yagmurgozlu : allah bağışlasın evladını.. hep zor şartlarda büyütülüyorlar sanırım ama haklısın her şey unutuluyor. allah onlara can sağlığı versin... aslanında askere sağlıcakla gidip sağlıcakla dönsün umarım...

Son düzenleme:

AMİNNNNNNN canım ALLAH acılarını göstermesin :Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

citol'üm,

Günaydın....Mersinden doğan güneş.....Boşver baskülü...Aynaya bak...Eminim çok güzel görünüyorsun.....
Günaydın canım...Senin küçük prenses Name yapıyordur ismi gibi.Azıcık nazlanmak istemiştir anacığına.Kolaylıklar diliyorum....

Amaaaan canım bilmem ki kim kimi dövsün....Hepimiz bayram sonu dökülüyoruz galiba...
Kara bir cuma yaşayacağız sanırım....
Günaydın demeyi unutmuşum yav -tatlicadiarzu- Günaydınnn buyrunnnnnnnnn bugünkü kilolarınızı yazıcam ama pek bi derece olamıycak doğal olarak :ecrin_bebek:

Günaydın canım.......
Derece mi???????? o ne ki......??

Hepinize günaydın hanımlar.......

Büyük bir mahçubiyetle kilomu bildiriyorum: 86.00

Aferin deyin bana,aşağılayın ve kınayın lütfen.......
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

İstanbul'da bir gün doğdu, tam doğdu diyorlar.
Sanırım o doğan günBEYZUSHanımdır.
Her doğan günün bizlere sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileği ile canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar
sabah itibari ile 107.7 dir kilom
geçmiş olsun bana
kısıımmm sen neleri aşmış kadınsın beaa bunuda aşarsınn yürü yafyummmmmmmarkandan geliyorum ama aşağılara doğru yürü yukarı doğru değil :kedi:kaydirigubbakcemile3
en güzel uğraş acısı ile tatlısı ile canım, allah canlarını sağ etsin yavrularımızın.
Senin uğraşın daha güzel boşver bizi unumuzu elemiş, eleğimizi asmışız:dance:
ohh aplam ohh inşallah bigün bize oralara ulaşırızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allahımm sen anlatıyon ben gülüyorum birden bizimki canlandı gözümde ne uğraştım ben onunla inatla bi düzen oturtmaya çalıştım bir senen boyunca ve çok şükür şimdi düzenimiz hep aynı gidiyor maşallahhhbak ne dicem bilmem nazara inanırmısın eminim böyle bir elma şekeri yoktur etrafınızda bayramdan beridir böyle olduğuna göre belki nazar değdi elma şekerine tabii giydirdin cicileride görenin aklı uçtu demee bide kız bebek Allahım niyet bozdurur bu bebişler adama Şenizsen onu güzel bi şekilde oku herzaman yada etrafınızda okuyan babannesi yada anneannnesi falan varsa onlkarda iyi bilir bu işleri onlara okut bide babasıda biliyorsa okusun bir ayetelkürsi Allah korusun bu nazar adamı çatlatır vallaa :Saruboceq:benim oğlumada bazen olurdu çocuk inanılmaz derecede korkarak uyanırdı ödüm patlardı babası bir ourdu hemen uyurdu ardından inan buna bak yerimsenibenama şuda bir gerçek anne babanın nazarı değmiyorsa bir çocuğa başkasının değmöesi mümkün değil çünkü ne çok bizler seviyoruz yavrularımızı
balım aplamm gelmiş yaa o bir kilo senin köpeeenn olsun aplammmmmmm seni değil o canii vurdumduymaz alçak kalleş kiloları kınıyorum benimkileride kınayın canlarımmm klava:

İstanbul'da bir gün doğdu, tam doğdu diyorlar.
Sanırım o doğan günBEYZUSHanımdır.
Her doğan günün bizlere sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileği ile canımopuyorumnanaktan
Allahım bir insan bu kadarada açık anlatılmazki canımmm diyecek başka lafım yokkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben bu bayramıda ramazanıda Allahıma şükür yarım kiloyla kapattım aslında bir kilo aldım ama ramazandan önce yarım kilosunu almıştım ramazandada bir kiloya tamamladım şu an 90 kiloyum yineee mafoldumben vermem gerekirken az kilo aldığıma şükreder hale geldim yaa gerçi buda benim için önemli kaç ay oldu demekkkikilolarımı sağlıklı bir şekilde vermişimki almadım yoksa normal yemek yadim ramazandada sıkmadım hiç kendimi bu sevindiriyor beni ama bide vermeyede başlasam artıkınnn mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…