kiz sal derken bas ortusu.boyyn salumi sandin. daha dolaptaki utululeri saymadim
günaydınn yazdıydım cepten yollayamamış sanırım aman koşuşturmaca bitmiyooo kızlar yaww sabahtan hafta sonunda biriken çamaşırları yıkadım dahada va r 1 posta sanki tarlada falan çalışıyolar nası birikiyo anlamıyorumm
kızı okula götrüp spor yapacaktım güyaaa kızı tam giydiricem her yanı suçiçeği kabarmışş vücudu hemen dra gittik krem şurup falan verdi bakalım bu hafta evdeyiz inşallah kaşımaz çok artıyo
Cok gecmis plsun canim ya benim kizlarda gecirdiydi ust uste kucugum cok agirdi kulaklarinin icinde bile cikmisti bir haftaya atlatir insaallahgünaydınn yazdıydım cepten yollayamamış sanırım aman koşuşturmaca bitmiyooo kızlar yaww sabahtan hafta sonunda biriken çamaşırları yıkadım dahada va r 1 posta sanki tarlada falan çalışıyolar nası birikiyo anlamıyorumm
kızı okula götrüp spor yapacaktım güyaaa kızı tam giydiricem her yanı suçiçeği kabarmışş vücudu hemen dra gittik krem şurup falan verdi bakalım bu hafta evdeyiz inşallah kaşımaz çok artıyo
wııışşşşş: )))
şallar kimin seninmi? napıyon o kadar şalı?: )
2dirhem bir çekirdek sarayda gezen hürrem geldi aklıma 17şalı duyunca.....
canım bu arada görümcenede çok geçmiş olsun, rabbim tez şifalar gönlüne ferahlıklar versin inş.
sağol ablam inş.
akşam götürcez inş. eşimle birlikte.
canım yanında öğreten olursa şiş işini daha kolay kıvırırsın, yoksa öğrenene kadar baya zor olur tek başına.
inan tığdan pek farklı değil şişte kolaylığı açısından yani, öğrendinmi tamamdır zaten.
ve aleyküm selam...
iyiyim diyeyim iyi olayım: )
iyiyim çok şükür sağolasın.
sen nasılsın zeynepcim?
seccadelerde çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
etamin işlemesini bende çok severim: )
hatta geçen kvye model verdim, ipini kumaşını ayarla bekar görümcem için benden hatıra olsun ben işleyeyim dedim, tamam dedi aldı gitti modeli: )))
sağol canım, inş yoktur, bakalım götürcez inş bu akşam, yazarım yine ne dedi veteriner canım.
akşama götürcez inş yenam, çok sağol inş iyileşir sarı bıdığım.
bizim burda da hava bir güneşliki sorma ablam...
yaz havası mübarek: )
günaydınn yazdıydım cepten yollayamamış sanırım aman koşuşturmaca bitmiyooo kızlar yaww sabahtan hafta sonunda biriken çamaşırları yıkadım dahada va r 1 posta sanki tarlada falan çalışıyolar nası birikiyo anlamıyorumm
Kiz sabah sabah ruyandami gordunde cigkofte yedin bacimSlm kizlar.yazilarinizi surekli okuyorm ama cevap yazamiyorm.kusuruma bakmayin.el isi örenler ellerinize sqglik cok guzel olmus.etamini gorunce ablamin bana etamin seccade sözü vardi onu gatirladm hatta kendisine de hatielataym.nursena kizina gecmis olsun.eskiler sucicegini cikarana gözün üz aydın derlermiş.sagliga olumlu etkisi varmis yani.bari menümu de yazayim.ruh halim yemegime yansıdı
Sabah. 1 tabak cigkofte ve yesillik
Öğlen. 1 tane sakıncalı ürün(çiklt)
Ara.1 kivi
Aksam. 7 kaşık ispanak 1 kase yogurt
Ben kesin yapmaya usenir disari cikar alirdim heeDışarıya çıkmaya üşendim kızlara poğaça yaptım sabah için hem de okula koyarım
ben yemem zaten canım tatlı çekiyor :))
Ben kesin yapmaya usenir disari cikar alirdim hee
Ben kesin yapmaya usenir disari cikar alirdim hee
Bende bir terslik var o zaman :))aynenn...
Iyi aksamlar...
yenacim çocuklar nasıl oldu demiştin.. yine özel dar götürdük edremite birbuçuk aydır sürekli hastalar yine ilac tedavisi inşallah bu sefer biter...
Cuma akşamında bn hastalandim... nisayı anneme gonderdim arkadaşlarla yemeğe çıkacaktık o gece gunduzde carsiya indim arkadaslarla gezdik tozduk birara girdim kkya yazamadım naber yazmissin... gecesindede vur patlasın çal oynasın yemeğe çıktık koca siz ve çocuksuz gırgır şamata göbek attık.. çok eğlenceliydi.. pazar günü yine hasta geçirdim... yoğun bir haftasonuydu yani
Bende bir terslik var o zaman :))
kolayını yaptım 3 2 1 poğaçası:)
ben geldiiimmmm,
nasılsınız..
ben bu gün eskişehirden osmaneliye kadar gidip geze geze geldim..
biraz yoruldum tabii. ama bahar gelmiş. yollar çok güzeldi..
Bende bir terslik var o zaman :))
kolayını yaptım 3 2 1 poğaçası:)
ohh iyi olmuş arada değişiklik lazım....Iyi aksamlar...
yenacim çocuklar nasıl oldu demiştin.. yine özel dar götürdük edremite birbuçuk aydır sürekli hastalar yine ilac tedavisi inşallah bu sefer biter...
Cuma akşamında bn hastalandim... nisayı anneme gonderdim arkadaşlarla yemeğe çıkacaktık o gece gunduzde carsiya indim arkadaslarla gezdik tozduk birara girdim kkya yazamadım naber yazmissin... gecesindede vur patlasın çal oynasın yemeğe çıktık koca siz ve çocuksuz gırgır şamata göbek attık.. çok eğlenceliydi.. pazar günü yine hasta geçirdim... yoğun bir haftasonuydu yani
İşten geldim eve girmeden oğlanı dışarı çıkardım biraz bisiklet sürdü..
Sonra yemek yaptım oğlanın ödevlerini yaptırdım...Ev halkı yemek yerken ben de yarının yemeğini pişirdim..
Bulaşık makinasını boşalttım süpürge tuttum çamaşır astım..
işte burdayım.:)
-----
Nursenacım çok geçmiş olsun çiçeklendi demek kızın okuldan bulaşmıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?