Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım yaaa, küçük geçirdimi yada sen eşin?
benim bir tanıdığımın bebeği su çiçeği çıkardı, bebekten geçmeden anneye serpti, ikisi birden su çiçeği çıkarmıştı, anne çocukken çıkarmamış olduğu için onada geçmiş...
aman sizde çok dikkat edin bari.
kadın çok zorluk yaşadı ama hem kendi hem bebek hasta olunca, büyüğün çıkarması daha zor ve tehlikeliymiş.

SelaM kizlar uzunbiaradan sonra menu paylayasayim dedim
Sabah
Bir kase musli
Bir bardak sut

Ara
Yesil cay

Ogle
Yulaf kepekli krep 2 adet
Bir dilim beyaz peynir
Bir bardak ice tea

Ara
Nescafe

Aksam
Bir tabak pirasa
Bir kucuk kase haslanmis makarna
Bir bardak ayran
Salata

Spor
40 dk plates
45 dk yuruyus

Su
2 litre

Cok gecmis plsun canim ya benim kizlarda gecirdiydi ust uste kucugum cok agirdi kulaklarinin icinde bile cikmisti bir haftaya atlatir insaallah

bende iyiyim çok şükür canım...küçük kızla uğraşıyorum wc ye alışmaya çalışıyoruz bakalım artık...

geçmiş olsun nursenacım inş küçüğede geçmez....

Slm kizlar.yazilarinizi surekli okuyorm ama cevap yazamiyorm.kusuruma bakmayin.el isi örenler ellerinize sqglik cok guzel olmus.etamini gorunce ablamin bana etamin seccade sözü vardi onu gatirladm hatta kendisine de hatielataym.nursena kizina gecmis olsun.eskiler sucicegini cikarana gözün üz aydın derlermiş.sagliga olumlu etkisi varmis yani.bari menümu de yazayim.ruh halim yemegime yansıdı
Sabah. 1 tabak cigkofte ve yesillik

Öğlen. 1 tane sakıncalı ürün(çiklt)

Ara.1 kivi

Aksam. 7 kaşık ispanak 1 kase yogurt

Meyra sana bi sey sorayim canim simdi ben bu 5333 diyetine baktim guzel gozukuyo ama aklima bisey takildi simdi salata yapiyoz ya hani icinde cesit cesit sebze oluyo simdi salatayi tek sebze olarakmi sayiyoz yoksa icindeki sebzeleri tek tek mi sayiyoz umarim anlatabilmisimdir

Kiz sabah sabah ruyandami gordunde cigkofte yedin bacim

Iyi aksamlar...
yenacim çocuklar nasıl oldu demiştin.. yine özel dar götürdük edremite birbuçuk aydır sürekli hastalar yine ilac tedavisi inşallah bu sefer biter...
Cuma akşamında bn hastalandim... nisayı anneme gonderdim arkadaşlarla yemeğe çıkacaktık o gece gunduzde carsiya indim arkadaslarla gezdik tozduk birara girdim kkya yazamadım naber yazmissin... gecesindede vur patlasın çal oynasın yemeğe çıktık koca siz ve çocuksuz gırgır şamata göbek attık.. çok eğlenceliydi.. pazar günü yine hasta geçirdim... yoğun bir haftasonuydu yani

Geçmiş olsun...Çok terledin heralde ondanmı hastalandın.?
İyi yapmışsın free takılmakla ne güzel...
Ben de kızımla türkübara gideceğim bir haftasonu akşamı onun planını yaptık..

İşten geldim eve girmeden oğlanı dışarı çıkardım biraz bisiklet sürdü..
Sonra yemek yaptım oğlanın ödevlerini yaptırdım...Ev halkı yemek yerken ben de yarının yemeğini pişirdim..
Bulaşık makinasını boşalttım süpürge tuttum çamaşır astım..
işte burdayım.:)

-----

Nursenacım çok geçmiş olsun çiçeklendi demek kızın okuldan bulaşmıştır...

Bende bir terslik var o zaman :))
kolayını yaptım 3 2 1 poğaçası:)

o ne olakii...ben bilmiyomm...

ohh iyi olmuş arada değişiklik lazım....
geçmiş olsun canım...

ohh ne güzel halletmişsin herşeyii...

bende sabah beri kıza eğil kalk yapmaktan yoruldum akşama çamaşırımız kalmadı iki makine çamaşır yıkadım asılmayı bekliyo...bılaşıklar yıkandı makine boşalmalıki yenileri doldurayım ama kim uğraşsın şimdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…