Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Küçük kız çıkarıyo arkadaşlar
buyuk cikarmisti nasi teyzesiniz yena asu hatirlamadinizmi :))
Kreşte salgın mevsimi zaten ama cok kasiuo ağız içi bile olmuş
Yalnız kızımın yorumu anne her yanım sivilce artik ben buyuyorum diyo ergenlik sivilcesi zannediyo cadı sanırım

geçmiş olsun...
ne tatlılar.. hemen büyümek istiyorlar..

Kiz sabah sabah ruyandami gordunde cigkofte yedin bacim
Dun aksam esim arkadasina yapmsti ben de gec saat diye yemedm.ya zaten sinirliydm sinirimi koftefen aldm.millet morali bozuk olunca hic nisey yemez.bense tam tersi yedikce yiyesim gelir.hatirlarm da cocukken bayramlarda mutluluktan hicbisey yemezdmGeçmiş ne kadar da guzel gecmis

Kiz sabah sabah ruyandami gordunde cigkofte yedin bacim
Dun aksam esim arkadasina yapmsti ben de gec saat diye yemedm.ya zaten sinirliydm sabah sabah sinirimi koftefen aldm.millet morali bozuk olunca hic nisey yemez.bense tam tersi yedikce yiyesim gelir.hatirlarm da cocukken bayramlarda mutluluktan hicbisey yemezdmGeçmiş ne kadar da guzel gecmis
Bugun 70 dk spor yaptm

nerdeee... iş icabı gezdik arkadaşla.. hizmet verdiğimiz işletmeleri. ama değişiklik değişiklikdir. di mi ama

bence de :)

Geleyim yardıma :)

Kıyamam yaa..Benimkilerin ikisi de çıkarmadı hiç bir bulaşıcı hastalığı..
İyi bişeymi kötü bişeymi bilemiyorum...

Topikte hemen hemen hepimiz canımız sıkılınca,sevinince özetle tüm değişiklikte yeriz hep yeriz.:)

Canim ne is yapiyorsun.sanirim egedenizi de calisiyo.mahsuru yoksa ogrenebilir mym

Çok lezzetli oluyor dimi o poaça..Bir ara ben de yapayım...
yedi bizimkiler hepsi çok beğendi ben de sadece 1 lokma tattım güzelolmuş :))tazeyken daha güzel oluyo zaten
yaşlılık bacım dün naptın desen haberim yok diyeceğim nerdeyse
benim büyük de çok ağır geçirmişti gözü ağzı fenaydı yüzüne bakamıyordum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…