nerdeee... iş icabı gezdik arkadaşla.. hizmet verdiğimiz işletmeleri. ama değişiklik değişiklikdir. di mi amacanım nasılsın.? İyi yapmışsın tek başınamı gezdin.?
geçmiş olsun...Küçük kız çıkarıyo arkadaşlar
buyuk cikarmisti nasi teyzesiniz yena asu hatirlamadinizmi :))
Kreşte salgın mevsimi zaten ama cok kasiuo ağız içi bile olmuş
Yalnız kızımın yorumu anne her yanım sivilce artik ben buyuyorum diyo ergenlik sivilcesi zannediyo cadı sanırım
Dun aksam esim arkadasina yapmsti ben de gec saat diye yemedm.ya zaten sinirliydm sinirimi koftefen aldm.millet morali bozuk olunca hic nisey yemez.bense tam tersi yedikce yiyesim gelir.hatirlarm da cocukken bayramlarda mutluluktan hicbisey yemezdmKiz sabah sabah ruyandami gordunde cigkofte yedin bacim
Dun aksam esim arkadasina yapmsti ben de gec saat diye yemedm.ya zaten sinirliydm sabah sabah sinirimi koftefen aldm.millet morali bozuk olunca hic nisey yemez.bense tam tersi yedikce yiyesim gelir.hatirlarm da cocukken bayramlarda mutluluktan hicbisey yemezdmKiz sabah sabah ruyandami gordunde cigkofte yedin bacim
nerdeee... iş icabı gezdik arkadaşla.. hizmet verdiğimiz işletmeleri. ama değişiklik değişiklikdir. di mi ama
o
ohh ne güzel halletmişsin herşeyii...
bende sabah beri kıza eğil kalk yapmaktan yoruldum akşama çamaşırımız kalmadı iki makine çamaşır yıkadım asılmayı bekliyo...bılaşıklar yıkandı makine boşalmalıki yenileri doldurayım ama kim uğraşsın şimdi....
Küçük kız çıkarıyo arkadaşlar
Yalnız kızımın yorumu anne her yanım sivilce artik ben buyuyorum diyo ergenlik sivilcesi zannediyo cadı sanırım
Dun aksam esim arkadasina yapmsti ben de gec saat diye yemedm.ya zaten sinirliydm sabah sabah sinirimi koftefen aldm.millet morali bozuk olunca hic nisey yemez.bense tam tersi yedikce yiyesim gelir.hatirlarm da cocukken bayramlarda mutluluktan hicbisey yemezdmGeçmiş ne kadar da guzel gecmis
Bugun 70 dk spor yaptm
Canim ne is yapiyorsun.sanirim egedenizi de calisiyo.mahsuru yoksa ogrenebilir mymİşten geldim eve girmeden oğlanı dışarı çıkardım biraz bisiklet sürdü..
Sonra yemek yaptım oğlanın ödevlerini yaptırdım...Ev halkı yemek yerken ben de yarının yemeğini pişirdim..
Bulaşık makinasını boşalttım süpürge tuttum çamaşır astım..
işte burdayım.:)
-----
Nursenacım çok geçmiş olsun çiçeklendi demek kızın okuldan bulaşmıştır...
Canim ne is yapiyorsun.sanirim egedenizi de calisiyo.mahsuru yoksa ogrenebilir mym
bence de :)
Geleyim yardıma :)
Kıyamam yaa..Benimkilerin ikisi de çıkarmadı hiç bir bulaşıcı hastalığı..
İyi bişeymi kötü bişeymi bilemiyorum...
İşletme mezunuyum. muhasebe...
egedeniz daktır..
yedi bizimkiler hepsi çok beğendi ben de sadece 1 lokma tattım güzelolmuş :))tazeyken daha güzel oluyo zatenÇok lezzetli oluyor dimi o poaça..Bir ara ben de yapayım...
yaşlılık bacım dün naptın desen haberim yok diyeceğim nerdeyseKüçük kız çıkarıyo arkadaşlar
zeynepcim 3 2 1 poğaçası yaz tarifi çıkar hemen pratik ve kolay hemen yapılıveriyor güzel de oluyor:)
baktım ablacım kolaymış gerçekten...eline sağlık eminim çok güzeldirde genede yapmasam iyi olurr...yapınca en çok ben yiyom çünkü...zeynepcim 3 2 1 poğaçası yaz tarifi çıkar hemen pratik ve kolay hemen yapılıveriyor güzel de oluyor:)
ben de biraz ptatesli birazını da pynirli yaptımÇAbuk oluyor gerçekten...ben patatesli seviyorum...
Afiyet olsun sizinkilere sana da alkış en kocamanından...
benim kızlar sabah kahvaltılık yemiyorlar tost vs olacak illa okula da evden götürüyorlar yapmasan olmuyor yanibaktım ablacım kolaymış gerçekten...eline sağlık eminim çok güzeldirde genede yapmasam iyi olurr...yapınca en çok ben yiyom çünkü...
Bende bir terslik var o zaman :))
kolayını yaptım 3 2 1 poğaçası:)
Aa ben hic duymadiydim bu pogacayi bi bakim nasilmisÇok lezzetli oluyor dimi o poaça..Bir ara ben de yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?