Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayni kisimi bilmiyorum ama dün ben de gördum o kilolardan düsen bir hatunu feyste,ayni tavsiyelerde bulunmustu..:) dost sohbetlerinde abartanlardan biri olaraktan,kesinlikle katiliyorum sana...:)

Bende bir terslik var o zaman :))
kolayını yaptım 3 2 1 poğaçası:)

3 2 1 pogcasini merak ettim asuman abla,ilk defa duyuyorum.nette bir arastirayim kendilerini..:)

3-2-1 puaçaya bulaşmayın her türlüsünü denedim valla bela gibi neyse unuttum bu ara yapmıyorum biktim adam k tozu almaktan biktiydi yeminlen

iyice meraklandim simdi,cokmu güzel oluyor ki..:)nette baktim birkac tarife ama hepsi farkliydi,sizin bahsettiginiz hangisi acaba..

iyice meraklandim simdi,cokmu güzel oluyor ki..:)nette baktim birkac tarife ama hepsi farkliydi,sizin bahsettiginiz hangisi acaba..
3 k tozu
2 su bardak yoğur
1 bardak sıvıyağ
Tuz un yuğruluryuğrulur 15 dak dinlendir dolapta icine ne koyarsan sonra galetaununa batir yüzünü pisir hic yumurta yok
Esim galetayi sevmiyo ben yumurta surdum hashas corekotu ne koyarsan yakisiyo

Bir tabak ye noolcak ki ayran ve salata ile yahut yesillik..

eve geldim yaptım ama fazla yedim mağlesef ...

benimde aklıma düşürdün he zaten çok severim kendilerini yapsammi acep...
ben yaptım sen yapmamışsındır inş. dışardaydım ben ve çok uzun süre aç kalınca böyle oldu evdekilerede yemek hazırlamam gerekti ortak yemek olarak makarnayı buldum

Dışarıya çıkmaya üşendim kızlara poğaça yaptım sabah için hem de okula koyarım
ben yemem zaten canım tatlı çekiyor :))

ufff hangisi tehlikeli acaba puaça mı yoksa tatlı mı ? tatlı kriziniatlatmışsındır inş. : )

güzel eğlenceli bir hafta sonu geçirmişsin arada çok iyi oluyor böyle günler baharda geldi sanki daha bir kıpır kıpırız : )

ye ama ölçülü ye: )
2yk 1dilim ekmek, tabağına 8yk al 4dilim ekmeklik ye: )
yanında yenamın dediği gibi 1sb yoğurt yesen çokta iyi olur: )
salatada olursa daha iyi doyarsın: )))
keşke söylediğin gibi olsaydı mağlesef fren filan tutmadı meyraa cumaya tartıda makarnalar görünmez inş.

ahahhaaa tabikide yapmadımmm....ama her an gözüm dönebilirr....

ahahhaaa tabikide yapmadımmm....ama her an gözüm dönebilirr....
Zeynep salakça bişey yaptım benim ondan gözüm döndü sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım öğlen gelinle dışardaydık bir pastaneye oturduk vakit inanılmaz kısıtlıydı ayak üstü bir çay içtik gelin puaça yedi ben yemek istemedim. sonra bir markete filan uğrayıp açlığımı bastırmam lazımdı ama bir türlü vakit bulamadım kumaşçıda ve bankada fazla bekledim akşam bir daha evde 18 :30 da yiyince açlıktan bi fena oldumsonra başımda ağrıdı zaten öylee ....

geçiş olsun canım su çiçeğinde sıcak tutmak lazım diye biliyorum birde çiçekleri kaşıyıp ellemiycek losyon kaşıntıyı bir nebze engeliyoor..

Bende iğne oyası yapıyorum acemice bakalım beğenecekmisin yolcu

gayet güzel çok cici çıtı pıtı bişeyler olmuş ben beğendim ellerine sağlık : )

Ben de yeleği bitirdim bir Düğme alıp dikilecek sadeceEki Görüntüle 1474221

güzel olmuş asu ben şiş işi bilmiyoruum bu kış hiç bişey yapmadım bu saatten sonrada düğün koşuşturmacası yapamam artık seneye kışın yaparım inş. bişeyler : )

bugun cocuklar aksam geldiler bende firsati degerlendirip bir yigin birikmis olan 53 gomlek. 17 sal ve 22 pantolnu utuledim. yedim ictim ustune 3mil leslie yarim saat gobek egsersizi yaptim

sağlam ütü yapmışsın benimde var bir yığın ütüm ama senin yaptığın kıyafet rakamlarını aynı günde yetiştirip yapamam o kadar ütüyü benim elim ağır herhâlde...

himm anladim canim bi bakim 5333 e.kadama yatarsa uygularim.
yok sırt şalı sandım, hani şu dikdörtgen oluyo ya kumaştan: )
ciddimisin dalgami geciyon kiz benle.

el agirliginda beni kimse gecemez 3saatte yaptim bu isi.

ayyy canim benim gecmis olsun kuzuna abla.ALLAH sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…