- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
103 ten 60 a dusen bir hatun kismisi neler yaptigini anlatmis feyste..hic pes etmedim demis .bozuldu yeniden basladim..cok yedim ertesi gun duzene soktum kendimi demis..
Ozetle aglayan kek yiyenler, eltisi gelenler ,dost sohbetlerin de abartanlar ,kahvalti da abartanlar yine yeniden hep baslamak lazim...:)
Bende bir terslik var o zaman :))
kolayını yaptım 3 2 1 poğaçası:)
3-2-1 puaçaya bulaşmayın her türlüsünü denedim valla bela gibi neyse unuttum bu ara yapmıyorum biktim adam k tozu almaktan biktiydi yeminlen
3 k tozuiyice meraklandim simdi,cokmu güzel oluyor ki..:)nette baktim birkac tarife ama hepsi farkliydi,sizin bahsettiginiz hangisi acaba..
Sınıf öğretmeniyim.bu sene 4.sınıf okutuyorum.nasip olursa da seneye mini mini birleri alacam.bengisu,branşmı sınıf öğretmenimisin.?
Niçin soruyorum belki danışacağımız meseleler olabilir...
Bir tabak ye noolcak ki ayran ve salata ile yahut yesillik..
ben yaptım sen yapmamışsındır inş. dışardaydım ben ve çok uzun süre aç kalınca böyle oldubenimde aklıma düşürdün he zaten çok severim kendilerini yapsammi acep...
Dışarıya çıkmaya üşendim kızlara poğaça yaptım sabah için hem de okula koyarım
ben yemem zaten canım tatlı çekiyor :))
Iyi aksamlar...
yenacim çocuklar nasıl oldu demiştin.. yine özel dar götürdük edremite birbuçuk aydır sürekli hastalar yine ilac tedavisi inşallah bu sefer biter...
Cuma akşamında bn hastalandim... nisayı anneme gonderdim arkadaşlarla yemeğe çıkacaktık o gece gunduzde carsiya indim arkadaslarla gezdik tozduk birara girdim kkya yazamadım naber yazmissin... gecesindede vur patlasın çal oynasın yemeğe çıktık koca siz ve çocuksuz gırgır şamata göbek attık.. çok eğlenceliydi.. pazar günü yine hasta geçirdim... yoğun bir haftasonuydu yani
iyi geceler kızlarrrr
ders çalışırken size bi laf atayım dedim hocaya yakalanmadan
güzel bişeye benziyor bende deneyim : )Ben de bulguru haşlayıp içine bolca yeşillik doğrayıp yiyorum bazen yağsız kısır misali :) hatta kısırdan daha çok seviyorum ben
keşke söylediğin gibi olsaydı mağlesef fren filan tutmadı meyraa cumaya tartıda makarnalar görünmez inş.ye ama ölçülü ye: )
2yk 1dilim ekmek, tabağına 8yk al 4dilim ekmeklik ye: )
yanında yenamın dediği gibi 1sb yoğurt yesen çokta iyi olur: )
salatada olursa daha iyi doyarsın: )))
eve geldim yaptım ama fazla yedim mağlesef ...
ben yaptım sen yapmamışsındır inş. dışardaydım ben ve çok uzun süre aç kalınca böyle olduevdekilerede yemek hazırlamam gerekti ortak yemek olarak makarnayı buldum
ufff hangisi tehlikeli acaba puaça mı yoksa tatlı mı ? tatlı kriziniatlatmışsındır inş. : )
güzel eğlenceli bir hafta sonu geçirmişsin arada çok iyi oluyor böyle günler baharda geldi sanki daha bir kıpır kıpırız : )
Zeynep salakça bişey yaptım benim ondan gözüm döndü sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım öğlen gelinle dışardaydık bir pastaneye oturduk vakit inanılmaz kısıtlıydı ayak üstü bir çay içtik gelin puaça yedi ben yemek istemedim. sonra bir markete filan uğrayıp açlığımı bastırmam lazımdı ama bir türlü vakit bulamadım kumaşçıda ve bankada fazla bekledim akşam bir daha evde 18 :30 da yiyince açlıktan bi fena oldumsonra başımda ağrıdı zaten öylee ....ahahhaaa tabikide yapmadımmm....ama her an gözüm dönebilirr....
nisanın son haftasıkolay gelsiiin sınav ne zaman ?
geçiş olsun canım su çiçeğinde sıcak tutmak lazım diye biliyorum birde çiçekleri kaşıyıp ellemiycek losyon kaşıntıyı bir nebze engeliyoor..Küçük kız çıkarıyo arkadaşlar
buyuk cikarmisti nasi teyzesiniz yena asu hatirlamadinizmi :))
Kreşte salgın mevsimi zaten ama cok kasiuo ağız içi bile olmuş
Yalnız kızımın yorumu anne her yanım sivilce artik ben buyuyorum diyo ergenlik sivilcesi zannediyo cadı sanırım
Bende iğne oyası yapıyorum acemice bakalım beğenecekmisin yolcu
Ben de yeleği bitirdim bir Düğme alıp dikilecek sadeceEki Görüntüle 1474221
bugun cocuklar aksam geldiler bende firsati degerlendirip bir yigin birikmis olan 53 gomlek. 17 sal ve 22 pantolnu utuledim. yedim ictim ustune 3mil leslie yarim saat gobek egsersizi yaptim
himm anladim canim bi bakim 5333 e.kadama yatarsa uygularim.geçmiş olsun balım.
yok benim sık ağrımaz başım.
porsiyon hesabı canım, 5333sayarak zayıfla diye yaz gugıla orada çok daha detaylı yazar, bu diyetin sahibi ayçakaya diye bir dr, yine arzu edersende anlatırım bu 5333ü sana.
ben çok memnunum, sanada tavsiye ederim.
çok hoş olmuş eline sağlık: )
seninkide çok tatlı olmuş ablam, eline sağlık, güle güle giysin inş cadı cimcimeniz: )
ciddimisin dalgami geciyon kiz benle.yok sırt şalı sandım, hani şu dikdörtgen oluyo ya kumaştan: )
el agirliginda beni kimse gecemez 3saatte yaptim bu isi.gayet güzel çok cici çıtı pıtı bişeyler olmuş ben beğendim ellerine sağlık : )
el agirliginda beni kimse gecemez.bunlari 3 saatte yaptim.
güzel olmuş asu ben şiş işi bilmiyoruum bu kış hiç bişey yapmadım bu saatten sonrada düğün koşuşturmacası yapamam artık seneye kışın yaparım inş. bişeyler : )
sağlam ütü yapmışsın benimde var bir yığın ütüm ama senin yaptığın kıyafet rakamlarını aynı günde yetiştirip yapamam o kadar ütüyü benim elim ağır herhâlde...
ayyy canim benim gecmis olsun kuzuna abla.ALLAH sifa versin.Küçük kız çıkarıyo arkadaşlar
buyuk cikarmisti nasi teyzesiniz yena asu hatirlamadinizmi :))
Kreşte salgın mevsimi zaten ama cok kasiuo ağız içi bile olmuş
Yalnız kızımın yorumu anne her yanım sivilce artik ben buyuyorum diyo ergenlik sivilcesi zannediyo cadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?