bende iyiyim çok şükür canım...küçük kızla uğraşıyorum wc ye alışmaya çalışıyoruz bakalım artık...
geçmiş olsun nursenacım inş küçüğede geçmez....
Slm kizlar.yazilarinizi surekli okuyorm ama cevap yazamiyorm.kusuruma bakmayin.el isi örenler ellerinize sqglik cok guzel olmus.etamini gorunce ablamin bana etamin seccade sözü vardi onu gatirladm hatta kendisine de hatielataym.nursena kizina gecmis olsun.eskiler sucicegini cikarana gözün üz aydın derlermiş.sagliga olumlu etkisi varmis yani.bari menümu de yazayim.ruh halim yemegime yansıdı
Sabah. 1 tabak cigkofte ve yesillik
Öğlen. 1 tane sakıncalı ürün(çiklt)
Ara.1 kivi
Aksam. 7 kaşık ispanak 1 kase yogurt
Meyra sana bi sey sorayim canim simdi ben bu 5333 diyetine baktim guzel gozukuyo ama aklima bisey takildi simdi salata yapiyoz ya hani icinde cesit cesit sebze oluyo simdi salatayi tek sebze olarakmi sayiyoz yoksa icindeki sebzeleri tek tek mi sayiyoz umarim anlatabilmisimdir
Dışarıya çıkmaya üşendim kızlara poğaça yaptım sabah için hem de okula koyarım
ben yemem zaten canım tatlı çekiyor :))
keşke söylediğin gibi olsaydı mağlesef fren filan tutmadı meyraa cumaya tartıda makarnalar görünmez inş.
himm anladim canim bi bakim 5333 e.kadama yatarsa uygularim.
ciddimisin dalgami geciyon kiz benle.
Zeynep salakça bişey yaptım benim ondan gözüm döndü sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım öğlen gelinle dışardaydık bir pastaneye oturduk vakit inanılmaz kısıtlıydı ayak üstü bir çay içtik gelin puaça yedi ben yemek istemedim. sonra bir markete filan uğrayıp açlığımı bastırmam lazımdı ama bir türlü vakit bulamadım kumaşçıda ve bankada fazla bekledim akşam bir daha evde 18 :30 da yiyince açlıktan bi fena oldumsonra başımda ağrıdı zaten öylee ....
Benim kizin artti kulak arkasi saçlari sardi artacakmi bakalim daha elektirik yok sikildim annemde aramis ee kizim torunuma bol bol tatli yap he anam hee
Sonra iahale bana kaliyor
Az iğne oyasi durtemm
Benimde bekarkene vardı kuşum
Sonra ben duman ciksin diye anama yakalanmiuim diye cami açınca
uçtu kuşummm..
3 k tozu
2 su bardak yoğur
1 bardak sıvıyağ
Tuz un yuğruluryuğrulur 15 dak dinlendir dolapta icine ne koyarsan sonra galetaununa batir yüzünü pisir hic yumurta yok
Esim galetayi sevmiyo ben yumurta surdum hashas corekotu ne koyarsan yakisiyo
günaydın arkadaslar..
su an icin insan gibi kahvaltımı yaptım ilerleyen saatlçerde insanlıktan çıkabiliyorum çünki..
iki dilim uno bugday ekm domt salt 5 yesil zaeytin
her sabah böyleyimde öğlen biryere gidiyoruz yada akşamki gibi eşim gelirken gönlümü almak için antep fıstıklı kadayıftan almış gelde insanlıktan çıkma...biz 12 sene çocugumuz yokken daha mutluyduk sonra çocugumuz oldu mutlulugumuz dahada arttı ikinci çocuktan sonra adamda sorumluluklarmı arttı birde bu arada ikinci çocukla beraber dükkanımızı açtı tartışmalar başladı ...ierı gitmiyor allahtan ama ben eski sessiz sakin cevap vermeyen kocamı istiyorumbende bu sene kızımın ana sınıfından arkadasları ile ayda bir gece yalnız takılmaya başladım çocuklarada kendisi bakıyor
yolcu yena cok tesekkürler kızlar...vallahi stres atıyorum oynuyoruz guluyoruz
yenacım tavsıye ederim canım çok iyi geliyor keske haftada bir gidebilsem...
nursena geçmiş olsun canım bızım buradada su çiçegi çok su sıra ..
simdi kahvaltı ettım artk temizliğe başlıyabilirim..
İyi akşamlar
bugün elektrik olmayınca kimse yok tabii haliyle bizim bir de akşamüstü sular da gitti az önce geldi tam rezillik valla
öğlen arkadşıma gittim kahvaltı yaptık saat 12yi geçiyordu
1 yumurta zeytn peynir çeyrek kaşarlı gözleme yedim
akşam da 1 kıymalı pide salata
artık bol su ve soda içerim
nerdeyse heryerde kesilmiş canımsana da aksamlar Asuman abla,tr'de heryerdemi kesikti elektirikler?sularin da olmamasi kötu olmus,ikisi de cok büyük bir nigmet gercekten..kahvaltida da olsan gayet basarili yemissin,masallah sana..ben olsam ceyrek gözleme ile kalmazdim sanirim,cok severim dee...:)tüm güzel seyler neden sagliksiz acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?