Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende iyiyim çok şükür canım...küçük kızla uğraşıyorum wc ye alışmaya çalışıyoruz bakalım artık...

geçmiş olsun nursenacım inş küçüğede geçmez....

allah kolaylık versin canım.

sağlığa olumlu etkisimi varmış, ay ne güzel sevindim buna: )

canım şimdi kitabını okuyup anladığım kadarıyla yenmesi normal diyetlerde serbest olan salata türü yağsız olmak kaydıyla serbest, yani istediğin kadar ye saymana gerek yok.
mesela; marulu maydanozu sınırsız yiyebilirsin. yani ben böyle biliyorum.
bu5333 diyet menüsü, bunun sağlıklı beslenme olanıda var, 5333te sebze yok ama diğer sağlıklı beslenmede sebze var, vesselam ben bu5333e kendim kafamdan sebzede ekledim, böyle yaparsan sebze miktarları salatada da olsa porsiyon hesabı.
atıyorum 1porsiyon 1domates.
bu5333ün değişim tablosu klasik hastanelerin verdiği değişim tablosu canım tıpın falan verdiği değişim tablosu işte, yani baz olarak bu tabloyu kullanıyo 5333.
yine aklına takılan olursa sor canım.
kitabı şahane, alıp okumanı şiddetle öneririm.

Dışarıya çıkmaya üşendim kızlara poğaça yaptım sabah için hem de okula koyarım
ben yemem zaten canım tatlı çekiyor :))

aaaa tatlımııı: )

keşke söylediğin gibi olsaydı mağlesef fren filan tutmadı meyraa cumaya tartıda makarnalar görünmez inş.

inş canım: )
aman arada bende farksız değilimkiiii: ))))

himm anladim canim bi bakim 5333 e.kadama yatarsa uygularim.
ciddimisin dalgami geciyon kiz benle.

kız valla ciddiyim, şal diyince direk o geldi aklıma: )
napıyo 17şalı dedim bende: )

Selamün aleykümm...

hayırlı sabahlar....

nursenaa ben güne cıslarla başladım malum tatlı krizi dönemii...limonlu suyla pek aram yok nolcak halim...

aynen bende sağlam bi kahvaltı yapmassam akşam bu patlamayı yaşıyorum ve bütün gece rahatsız oluyorum sonra...

günaydın arkadaslar..
su an icin insan gibi kahvaltımı yaptım ilerleyen saatlçerde insanlıktan çıkabiliyorum çünki..
iki dilim uno bugday ekm domt salt 5 yesil zaeytin
her sabah böyleyimde öğlen biryere gidiyoruz yada akşamki gibi eşim gelirken gönlümü almak için antep fıstıklı kadayıftan almış gelde insanlıktan çıkma...biz 12 sene çocugumuz yokken daha mutluyduk sonra çocugumuz oldu mutlulugumuz dahada arttı ikinci çocuktan sonra adamda sorumluluklarmı arttı birde bu arada ikinci çocukla beraber dükkanımızı açtı tartışmalar başladı ...ierı gitmiyor allahtan ama ben eski sessiz sakin cevap vermeyen kocamı istiyorumbende bu sene kızımın ana sınıfından arkadasları ile ayda bir gece yalnız takılmaya başladım çocuklarada kendisi bakıyor
yolcu yena cok tesekkürler kızlar...vallahi stres atıyorum oynuyoruz guluyoruz
yenacım tavsıye ederim canım çok iyi geliyor keske haftada bir gidebilsem...
nursena geçmiş olsun canım bızım buradada su çiçegi çok su sıra ..
simdi kahvaltı ettım artk temizliğe başlıyabilirim..

Tunaydin
Buyuk kzin okulunun yarismasi vardi mendil kapmaca oynadilar bizim kizda takimdaydi karsi takimi 3 0 yendiler bizde sabahtan izlemeye gittiik bi musabaka dah vardi seksek oynicaklarmis o gec oldugu icin ben kalamadim esim gitti izlemeye insaallah onuda alirlar

Nursena kizin nasil oldu

Meyra kus acisini ben iyi bilirim bi tane kusumuz vardi cansel kus gribi yeni cikmisti ozamanlar bizimkide bi hasta oldu annemde hasta oldu diye saldiydi ama kus gitmiyo geri giriyo iceri sonra annem cami kapatti karsi balkonun kenarina konup epey bi ottuydu orda cok aglamistim sonra bi kusumuz daha vardi mavis o oldu ana hastaliktan evimizin yanindaki arsaya gommustum de bana gulmuslerdi kus gomulurmu at cope diye seninki insaallah iyi olur

Benim kizin artti kulak arkasi saçlari sardi artacakmi bakalim daha elektirik yok sikildim annemde aramis ee kizim torunuma bol bol tatli yap he anam hee
Sonra iahale bana kaliyor
Az iğne oyasi durtemm
Benimde bekarkene vardı kuşum
Sonra ben duman ciksin diye anama yakalanmiuim diye cami açınca
uçtu kuşummm..

oy kuzumm ne fena kaşınıyodur o şimdi...bizim sınıftada birilerinde var su çiçeği okula gelmiyolar kaç gündür inş bizimkinede bulaşmaz...

hahhaa yakalanmamış oldun annene yanii...

İyi akşamlar
bugün elektrik olmayınca kimse yok tabii haliyle bizim bir de akşamüstü sular da gitti az önce geldi tam rezillik valla
öğlen arkadşıma gittim kahvaltı yaptık saat 12yi geçiyordu
1 yumurta zeytn peynir çeyrek kaşarlı gözleme yedim
akşam da 1 kıymalı pide salata
artık bol su ve soda içerim

Tesekkur ederim nursena,kolay bir pogcaya benziyor..ben patatesli pogcayi daha cok severim,patates de yakisirmi acaba..deneyelim bakalim..:)

Arkadaslar ile vakit gecirmek iyi geliyor insana genel manada,keske düzenli bir sekilde yapilabilse...dönem dönem her ailede yasanabiliyor bahsettigin durumlar,kisa zamanda atmani temenni ediyorum...

iyi günler kizlar,gerci tr'de aksam olmustur iyi aksamlar demeliydim sanirim..:)burasi da ikindi vakti,günlük güneslik henuz...

Malum dönemin yaklasmasindanmidir nedir,cok zorlaniyorum bu ara ben,tavizlerim olsa da düse kalka devam etmeye calisiyorum yinede...:) Cuma eksi görebilmeyi ümid ediyorum herseye ragmen..Ramazana kadar 3 hanelilerin agirligindan kurtulabilsem keske...:)bugun pek ugrayan olmamis fazla,umarim sizler icin hersey yolundadir...

Bonus'u merak ettim,insallah önemli bir durum yoktur,yogunluktan ugrayamamistir..

kasımpatı türkiye genelinde uzun süreli elektrik kesintisi vardı bugün kimse gelmemiş ben de dahil bu nedenle
bonus epeydir görünmüyor gerçekten inşallah dediğin gibi saec fırsat bulamadığındandır
ben de tatlı krizlerindeyim aklımdan atamıyorum allah yardımcımız olsun:))

sana da aksamlar Asuman abla,tr'de heryerdemi kesikti elektirikler?sularin da olmamasi kötu olmus,ikisi de cok büyük bir nigmet gercekten..kahvaltida da olsan gayet basarili yemissin,masallah sana..ben olsam ceyrek gözleme ile kalmazdim sanirim,cok severim dee...:)tüm güzel seyler neden sagliksiz acaba...

nerdeyse heryerde kesilmiş canım
hazır yufkadandı zaten gözleme arkadaşımın hatrına ekmek yerine yedim

Ne gündü Allahım...10:30 da kesilen elektrikler yeni geldi sayılır...İş yerinde de çok sıkıldık..
Bugün aklım hep çocuklardaydı çok merak ettim.

Sizler naaptınız.? Elektirkler ülke genelin de kesikmiş ne tuhaf bir durum. hiç bölesini yaşamadık..
bir yığın komplo teorileri üretildi işyerin de.arkadaşın biri dünyanın sonu geldi zaar diyor :)

Beslenmeyi de abarttım hem de çok...
Yazayım da görün...

Sabah.
Klasik kahvaltımı yaptım ne güzel tam kalkmak üzereyken Karslı bir arkadaş kete getirdi bir sürü hani şu bol yağlı içi kavrulmuş unlu...
Tok mideye iki dilim indirdim hepimiz yedik aslın da..

Öğle.
Etli nohut
pilav
turşu

Sonra bir baktık ki o da ne..Cevizli kadayıf burma.. hadi ondan da bir dilim yedik saat 16:30 gibiydi..

Özetle epey başarısızdım bugün.sabah zaten artıydım cuma günkü kilomdan..cumaya kadar verebilsem keşke az da olsa...
Çokta kasmak istemiyorum kendimi büyük büyük hedeflerim yok artık eksileyim de gram gram olsun yeterli..
Yeter ki pes edip manyak kilolar almıyayım artık...

kızımın sınav haftası bu hafta..sabah sarılıp başarılar diliyorum ona..Oğlum gelip iktirdi ablasını git sarılma anneme dedi..
Kızım da hayır sarılacağım gitmeyeceğim, ben de tabii ki sarılacak ikiniz de benim çocuğumsunuz dedim...
Dönmüş ablasına diyor ki sen sarılamazsın sen farklısın çünkü sen grisin dedi.
yerlere yattık gülmekten sabah sabah..
Çirkin ördek yavrusu kitabın da farklı ördek gri ondan esinlendi sıpacan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…