Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar hanımlar elektrik kesintisiyle birlikte sıkıcı bir gündüü ayrıca tüm türkiyede kesinti olmasıda acayip ürkünç tüü şimdi elektrik var ama ara ara kesiliyor bizim elektrikle birlikte sularda kesildii hala akmıyorda ...bugün spora gittim elektirikler kesik olduğu için geri döndük, sonrasında da düğün için olan kumaşlarımı terziye verdim . terziye kurabiye ve kahve götürdüm çayın yanına ikramlık çıkartı yemedim ama akşam evde bozdum 2 gündür geceleri yiyorum korkudan tartılmıyorumda ama artılardayımdır : (

Suların da kesilmesi kötü olmuş...Biz de sular var çok şükür...
elbise modeli nasıl olacak.?

Suların da kesilmesi kötü olmuş...Biz de sular var çok şükür...
elbise modeli nasıl olacak.?
kına elbisesi kravuze yaka olucak diğer desenli kumaşta beşken yaka gibi bişey olucak 2 elbiseninde koları hareketli olucak belden aşağıda kumaş pay verdiğince kloş gibi bişey olcak. terzime güveniyorum güzel olur. keşke elbiseyi alana kadar bir 5 kilo verebilsem ama bakalım zorlanıyorum bitince resmini gösteririm zaten :)

milletin büyük küçüğü kıskanır bizde de küçük büyüğü kıskannıyor :))

dağdan gelmiş bağdakini kovuyor derler adamaa, demek ablasınıda gri ilan etti :))

Tamam, merak ederim zaten.:) ne zaman alıcaksın elbiseyi inşallah verirsin. 5 olmasa da 2-3 kilo verirsin bellimi olur...

milletin büyük küçüğü kıskanır bizde de küçük büyüğü kıskannıyor :))

dağdan gelmiş bağdakini kovuyor derler adamaa, demek ablasınıda gri ilan etti :))

He valla aynen öyle...Biz de diyoruz onu..dağdan gelen bağdakini kovuyor diye...

Tamam, merak ederim zaten.:) ne zaman alıcaksın elbiseyi inşallah verirsin. 5 olmasa da 2-3 kilo verirsin bellimi olur...
he yaaa 5 veririm diye bayağı salamaşım sanki benim bugünlerde meto durdu birde spor bende işe yaramıyor sanki gerçi dört dörtlük beslensem giderde kilolar ....

Afiyet olsun

Benimbidikta ablalarini kiskaniyo buyukler gelup bana sarilinca bi kosa kosa geliyo yuzlerini yitlrtiyo yandi benim kizlar
Wawwwwwwww elbiseye bayildim bence altina renkli stiletto alin super olur
he yaaa 5 veririm diye bayağı salamaşım sanki benim bugünlerde meto durdu birde spor bende işe yaramıyor sanki gerçi dört dörtlük beslensem giderde kilolar ....
Oyle dusunme lutfen istersek gider biz istemiyoz
haydi bayanlar ütü yapalım
Almayalim canim sagol sana kolay gelsin

kızlar o kadar uzun süre nasıl ütü yapabiliyorunuz asla dayanamam
taş çatlasın 1 saat benin dayanma sürem
valla yapıyom ablacım ama o gun yemekten başka bir işle uğraşmıyom çünkü artık belim sırtım bacaklarım tutmuyoo....hatta duramıyosam bazen yemek bile yapmıyom ...

Aa niyr gulmusler ki...yanlis degilsem peygamber efendimizin döneminde bi cocugun kuşu ölmüş.cocuk cok üzülmüş ve peygamber efendimiz taziyeye gitmiş

Kizlar bugün karar aldim verdigim kil 10 kilo olunca bir hafta dinlenme verecem kendime.zaten cok bisey kalmadi 98 ile baslamstm simmdi 92 lerdym.insaallah ramazana kadar 82 lere ulasirim.yaza hem abimin hem de gorumcemin düğünü var bu yaglardan kurtulmak istiyorm...bu arada veremiyorum diyenlere duyrulur her gun 3 mile leslie yapin ayda 4 kilo rahat gider

selamün aleyküm...
bugün gelemedim buraya malum elektrikten.
çok sıkıcı birgündü benim için bugün.
geçmek bilmedi gün.
kuşum iyi, ama elektrik olmadığı için yine götüremedik veterinere röntgen falan çekerse boşuna gitmeyelim iki iş olmasın
diye: ))))
ama allahtan iyi, çok bi sıkıntısı yok, marul veriyorum 3gündür o işe yaradı sanırsam.
eğer kötü olsaydı elektrik röntgen demez götürürdüm ama.
galiba sorunu kabızlık, kabız muhabbet kuşlarına marul iyi gelirmiş diye okudum netten, hergün daha iyi olduğuna göre kabızmış demekki benim kuş, ama yinede götürcem veterinere hiç belli olmaz ne olduğu.
benimde tadım yok, ateşim geçmedi, ateşim var, halim yok, boğazlarım ağrıyo şiş, aslında benim boğazlarda istiyo bi doktor: )))
iyi bir antibiyotiksiz geçmicek heralde bu.
böyle işte benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…