Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay içim acıdı annenin salmasına seninde üzülmene: (

kızı niye karalara sarmaladın: )
mesela bunun kırmızısı olsaydı olmazmıydı: )
ama güzelmiş, güle güle giysin inş.

Aa niyr gulmusler ki...yanlis degilsem peygamber efendimizin döneminde bi cocugun kuşu ölmüş.cocuk cok üzülmüş ve peygamber efendimiz taziyeye gitmiş

evet doğru.

kapali olsaydin anlardin hemen dimi.

Himmmmm 12 yasindaysa giyemez tabi ben daha byuk sanmistim ondan

Ay bayilicim bitiremedim gecmisi :)

Gunaydin herkese aydinlik bir gun olsu ins.

Cumartesi bebegin kontrolu vardi kilo alamamis sutumun azligindan ve az emdiginden canim sıkıldı baya duygunun cisi bebegin sutu derken haftasonu yogun gecti bakamadim. Kacirilan cisler dag gibi camasir esittir utu ile birlikte takiliyorum bu ara :))

Dunde asiya gittim sabahtan sonrasida malum elektirik kesikti birde sokaktaki calisma sebebiyle gaz kesikti allahtan hava sicakti kombiye ihtiyac duymadik.

Allahim boyle sıkıntılı bir gunu tekrar yasatmasin... Sebep olan her neyse her kimse firsat vermesin.

Nur direksiyon sinavina daha girmedi firsat oldukca calismaya calisiyo...

Gunaydin mesajini yazip gondermemisimkafam bi dunya
Bonus hosgeldin bacim cocuklar hasta sandim valla allah korusun tek derdimiz is olsun bosver

Gunaydin mesajini yazip gondermemisimkafam bi dunya

Bonus hosgeldin bacim cocuklar hasta sandim valla allah korusun tek derdimiz is olsun bosver

Hasta degiller sukurde bebek kilo alamamis 300 gr almis sadece zaten ev icinde fazlaca stresli ve gerginim bu halimede uzuluyorum sakin olamiyorum boyle sutume yansimasida iyice uzdu beni. Herkesin beni degilde bebegi dusunmeside ayri bisey benden cok dusunemezler heralde ama elimde olan bisey degil.

Pompa aldim sut sagicam artirsin diye bebek az emiyo cunku az geliyo oyle iste :)

Haklisin canim bizden daha iyi kim dusunebilir bebeklerimizi sende biliyorsundur zaten bol su ic komposto ve limonata ic bol yesillik ye sutun artacaktir pompada ise yarar cunku bu is etki tepki meselesi az emerse sutun azalir ama en azindan pompayla cekersen beyin onu algilar ve daha cok sut artirir (bence yani)

Merhabalar
Mutlu carsambalar.:)

Yeliz guzelmis kirlentlerin instagramda gordum 2.5 luk kola siseleriyle puf yapmislar bayildim vakit bulursam ben de istiyorum cocuklarin odasina tuylu renkli ortuyle giydirip degisik olur..

Frida elbise cok hosmus..babetle de guzel olur elbiseyle denesin bakalim..
Saclar duz fon tam yasina gore ve babet diyorum.:)

Fundacim meyra kapali ben hemen maydanoz olayim.:)
Senin gorumcen nasil oldu..

Nursenos kiz kotu demek Allah yardimciniz olsun..

Derincim koca ya laf soyleme bence gece gezmene soz etmiyo ustelik cocuklara bakiyor daha noolsun.:)

Ya berkuras takildi kafama yok artik zayifladi zaar..

Genelde herkes cok dusunur..birtek anne olan dusunemez nedense..yahut herkesin dahiyane fikri olur bu konuda, sen hic bisey bilnezsin mesela.:)

Yelizcim sagol oyle yapiyorum bende biseyler iciyorum surekli baklagiller sut artiriyo bugday bulgur boza ictim dun bide sut cayi aldim daha napim yav bende bir insanim nihayetinde sarıkız degilim

Yena merak ettim pufun resmini..

Nursena cok gecmis olsun cicek benim oglanda olmustu bisey suruyodum adini hatirlamiyorum

hayırlı günler
daha yeni kahvaltıdan kalktık saatler alınınca bizim kahvaltı saati de ileri alınmış oldu :)
büyük kızım hasta evde bugün öğleden sonra sağlık ocağına gideriz bi eşimde de var biraz soğuk algnlığı
ben de regloldum huzursuzum belim ağrıyor
huysuzluk yapasım var ama kime yapcam bilmem
bonusum kafna takma sakın sen sık sık emzirmeye devam et sen zaten bilirsin tecrübeli bir annesin

geçmiş olsun bugün nasılsın ? gerçekten bağzen evde atlatırım diyor insan ama hastalık geçmeyebiliyor sen en iyisi bir dr. görün ...

yaa evet elbise benimde çok içime sinmedi kızım beğendi bende başka güzel model bulamayınca ee peki kınada giyersin madem diyee aldım ...

modern bir abiye bulamıyoruz düğün için belkide diktiririz artık : (

Himmmmm 12 yasindaysa giyemez tabi ben daha byuk sanmistim ondan

sağol teyzesi birde benim beğendiğimi o beğenmiyor zorlanıyoruz yaniii ...

mutlu günler arkadaslar..

Benim hic keyfim yok bugun,kirginlikta var grip oluyorum yine sanirim... tüm kis grip olmamistim oysa,bahar yaramadi sanirim bana..:)

Nhtylz kirlentlerin cok cici,renk uyumu cok güzel,ellerine saglik.güle güle kullan.

Asuman abla kizina cok gecmis olsun,acil sifalar.

Bonus bu süreci kolaylik ile atlatirsin umarim,malesef her konuda oldugu gibi cevrenin olumsuz faktörlerinden cok etkileniyoruz...ne yapilsada engeleyemiyoruz dahiyane firkirlerini,en iyisi yapilabildigince duymamazliktan gelmek zannimca..:)

Yena ogluna cok güldüm,cok tatli..:)ben de kücükken ablami inanilmaz kiskanirdim,tek rakibimdi her konuda..:)

Nursena kizina acil sifalar diliyorum,kolaylik ile atlatirsiniz insallah bu süreci.

Frida kizinin elbisesi cok cici,güle güle giysin insallah..ayakkabi konusundan yena'ya katiliyorum,söyle afilli bir babet ve düz fön saclar ile harika olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…