Tunaydin
Buyuk kzin okulunun yarismasi vardi mendil kapmaca oynadilar bizim kizda takimdaydi karsi takimi 3 0 yendiler bizde sabahtan izlemeye gittiik bi musabaka dah vardi seksek oynicaklarmis o gec oldugu icin ben kalamadim esim gitti izlemeye insaallah onuda alirlar
Nursena kizin nasil oldu
Meyra kus acisini ben iyi bilirim bi tane kusumuz vardi cansel kus gribi yeni cikmisti ozamanlar bizimkide bi hasta oldu annemde hasta oldu diye saldiydi ama kus gitmiyo geri giriyo iceri sonra annem cami kapatti karsi balkonun kenarina konup epey bi ottuydu orda cok aglamistim sonra bi kusumuz daha vardi mavis o oldu ana hastaliktan evimizin yanindaki arsaya gommustum de bana gulmuslerdi kus gomulurmu at cope diye seninki insaallah iyi olur
kızlar kızıma kına için bu elbiseyi aldım ne ayakkabı uyduracam bilmiyorum kolyede lazım herhalde saçıda uzun düz fön çektiririz yapabildiği kadar siyah oje ve siyah makyajda yaptırırız ....
düğün kıyafeti hala yook ...: (
https://www.roman.com.tr/indirim/elbise_494_31653
Aa niyr gulmusler ki...yanlis degilsem peygamber efendimizin döneminde bi cocugun kuşu ölmüş.cocuk cok üzülmüş ve peygamber efendimiz taziyeye gitmiş
kapali olsaydin anlardin hemen dimi.allah kolaylık versin canım.
sağlığa olumlu etkisimi varmış, ay ne güzel sevindim buna: )
canım şimdi kitabını okuyup anladığım kadarıyla yenmesi normal diyetlerde serbest olan salata türü yağsız olmak kaydıyla serbest, yani istediğin kadar ye saymana gerek yok.
mesela; marulu maydanozu sınırsız yiyebilirsin. yani ben böyle biliyorum.
bu5333 diyet menüsü, bunun sağlıklı beslenme olanıda var, 5333te sebze yok ama diğer sağlıklı beslenmede sebze var, vesselam ben bu5333e kendim kafamdan sebzede ekledim, böyle yaparsan sebze miktarları salatada da olsa porsiyon hesabı.
atıyorum 1porsiyon 1domates.
bu5333ün değişim tablosu klasik hastanelerin verdiği değişim tablosu canım tıpın falan verdiği değişim tablosu işte, yani baz olarak bu tabloyu kullanıyo 5333.
yine aklına takılan olursa sor canım.
kitabı şahane, alıp okumanı şiddetle öneririm.
aaaa tatlımııı: )
inş canım: )
aman arada bende farksız değilimkiiii: ))))
kız valla ciddiyim, şal diyince direk o geldi aklıma: )
napıyo 17şalı dedim bende: )
Himmmmm 12 yasindaysa giyemez tabi ben daha byuk sanmistim ondanSağol Yeliz teyzesi stileto üzerinde yürüyemez sanki deri botları var belki onu giyer ayaklar 40 numara dolaşıcaz artık ...
Düğün için modern bir abiye bulamadık birde yaş olarak tam ara bir yaş olunca ( 12) zorlanıyoruz...
bonus nerelerde acaba bebiklerle herşey yolundadır umarım ...
dafi de yok köye mi gitti acaba ?
nur direksiyon sınavını naptı çok merak ediyorum ...
hayriyede uğramıyor bikaç gündür yine yoğun herhâlde..
dayko canda uğramıyor epeydir ...
Bonus hosgeldin bacim cocuklar hasta sandim valla allah korusun tek derdimiz is olsun bosverAy bayilicim bitiremedim gecmisi :)
Gunaydin herkese aydinlik bir gun olsu ins.
Cumartesi bebegin kontrolu vardi kilo alamamis sutumun azligindan ve az emdiginden canim sıkıldı baya duygunun cisi bebegin sutu derken haftasonu yogun gecti bakamadim. Kacirilan cisler dag gibi camasir esittir utu ile birlikte takiliyorum bu ara :))
Dunde asiya gittim sabahtan sonrasida malum elektirik kesikti birde sokaktaki calisma sebebiyle gaz kesikti allahtan hava sicakti kombiye ihtiyac duymadik.
Allahim boyle sıkıntılı bir gunu tekrar yasatmasin... Sebep olan her neyse her kimse firsat vermesin.
Nur direksiyon sinavina daha girmedi firsat oldukca calismaya calisiyo...
Gunaydin mesajini yazip gondermemisimkafam bi dunya
Bonus hosgeldin bacim cocuklar hasta sandim valla allah korusun tek derdimiz is olsun bosver
Hasta degiller sukurde bebek kilo alamamis 300 gr almis sadece zaten ev icinde fazlaca stresli ve gerginim bu halimede uzuluyorum sakin olamiyorum boyle sutume yansimasida iyice uzdu beni. Herkesin beni degilde bebegi dusunmeside ayri bisey benden cok dusunemezler heralde ama elimde olan bisey degil.
Pompa aldim sut sagicam artirsin diye bebek az emiyo cunku az geliyo oyle iste :)
Genelde herkes cok dusunur..birtek anne olan dusunemez nedense..yahut herkesin dahiyane fikri olur bu konuda, sen hic bisey bilnezsin mesela.:)Hasta degiller sukurde bebek kilo alamamis 300 gr almis sadece zaten ev icinde fazlaca stresli ve gerginim bu halimede uzuluyorum sakin olamiyorum boyle sutume yansimasida iyice uzdu beni. Herkesin beni degilde bebegi dusunmeside ayri bisey benden cok dusunemezler heralde ama elimde olan bisey degil.
Pompa aldim sut sagicam artirsin diye bebek az emiyo cunku az geliyo oyle iste :)
ellerine sağlık güzel olmuşlarEki Görüntüle 1476528
Kizlar bunlarda benim tig isi yastiklarim
ay içim acıdı annenin salmasına seninde üzülmene: (
kızı niye karalara sarmaladın: )
mesela bunun kırmızısı olsaydı olmazmıydı: )
ama güzelmiş, güle güle giysin inş.
evet doğru.
Himmmmm 12 yasindaysa giyemez tabi ben daha byuk sanmistim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?