slm kızlar anammm misafir vardı öldüm yeni gitti ayaklarım ağriyyyyy
kilo ma gelince allahıma şükür taşınma işi falan olmasaydı kesin 3-4 kilo aldıydım neyseki 85 kiloyum az küüsüratı var amma onuda adet olduma veriyom haftaya iştahım normale döner inşallah
aman ben zor kilo veririrm anam gursağım geniş adanalıyık ya az ondan sanırım:)))))) adanalılar alınacak ama napayım yemeği ve yedirmeyi severiz işte napalım genetik
amma konuştum mutfak yığılı bulaşık saçlarım dan yağ damlıcak az sonra sabah bastıran misodan yıkayamadım sanki az işim var gibi bide adama puaça yuğurdum 2 kadın bi araya gelirse olca bu o tarifi verdi bende yapsak dedim haydiiii yuğurmuşuz bile kadın erken gitti ben yapacam gelin 5 çayına yiyelimde kalmasın yoksa ben 90 na doğru yol aldımm
amamn ben gidiyom çok konuşmuşum beeeehhhh
İstanbul'da bir gün doğdu, tam doğdu diyorlar.
Sanırım o doğan günBEYZUSHanımdır.
Her doğan günün bizlere sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileği ile canımopuyorumnanaktan
kısıımmm sen neleri aşmış kadınsın beaa bunuda aşarsınn yürü yafyummmmmmmarkandan geliyorum ama aşağılara doğru yürü yukarı doğru değil :kedi:kaydirigubbakcemile3
ohh aplam ohh inşallah bigün bize oralara ulaşırızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Tabii ya üzülmeyi hayıflanmayı bırakıp gayret edeceğiz artık aksiyon zamanı.Hadi kızlar 1..... 2 ..... 1.... 2 .... 1..... 2 .... uygun adım hedefe gidiyoruz.turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi:lepi:
Allahımm sen anlatıyon ben gülüyorum birden bizimki canlandı gözümde ne uğraştım ben onunla inatla bi düzen oturtmaya çalıştım bir senen boyunca ve çok şükür şimdi düzenimiz hep aynı gidiyor maşallahhhbak ne dicem bilmem nazara inanırmısın eminim böyle bir elma şekeri yoktur etrafınızda bayramdan beridir böyle olduğuna göre belki nazar değdi elma şekerine tabii giydirdin cicileride görenin aklı uçtu demee bide kız bebek Allahım niyet bozdurur bu bebişler adama Şenizsen onu güzel bi şekilde oku herzaman yada etrafınızda okuyan babannesi yada anneannnesi falan varsa onlkarda iyi bilir bu işleri onlara okut bide babasıda biliyorsa okusun bir ayetelkürsi Allah korusun bu nazar adamı çatlatır vallaa :Saruboceq:benim oğlumada bazen olurdu çocuk inanılmaz derecede korkarak uyanırdı ödüm patlardı babası bir ourdu hemen uyurdu ardından inan buna bak yerimsenibenama şuda bir gerçek anne babanın nazarı değmiyorsa bir çocuğa başkasının değmöesi mümkün değil çünkü ne çok bizler seviyoruz yavrularımızı
balım aplamm gelmiş yaa o bir kilo senin köpeeenn olsun aplammmmmmm seni değil o canii vurdumduymaz alçak kalleş kiloları kınıyorum benimkileride kınayın canlarımmmklava:
Olsun anam beeeee....Hepimizin köppeee olsun kilolar.Bir hoooooşt diyelim gidiversinler..klava: klava:
Allahım bir insan bu kadarada açık anlatılmazki canımmm diyecek başka lafım yokkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada tünaydınlarr hayırlı cumalar:kedi:
Bende de bu aralar bir iştah açık anlatamam, ne bulursam yemeye çalışıyorum,
dur deme zamanını bekliyorum.Hayırlısı
Selam herkese..
Kilom 93...
slm kızlar anammm misafir vardı öldüm yeni gitti ayaklarım ağriyyyyy
kilo ma gelince allahıma şükür taşınma işi falan olmasaydı kesin 3-4 kilo aldıydım neyseki 85 kiloyum az küüsüratı var amma onuda adet olduma veriyom haftaya iştahım normale döner inşallah
aman ben zor kilo veririrm anam gursağım geniş adanalıyık ya az ondan sanırım:)))))) adanalılar alınacak ama napayım yemeği ve yedirmeyi severiz işte napalım genetik
amma konuştum mutfak yığılı bulaşık saçlarım dan yağ damlıcak az sonra sabah bastıran misodan yıkayamadım sanki az işim var gibi bide adama puaça yuğurdum 2 kadın bi araya gelirse olca bu o tarifi verdi bende yapsak dedim haydiiii yuğurmuşuz bile kadın erken gitti ben yapacam gelin 5 çayına yiyelimde kalmasın yoksa ben 90 na doğru yol aldımm
amamn ben gidiyom çok konuşmuşum beeeehhhh
anacım şu kadınlar hiç durmazlar yinede kiloyu kadınlar alırlar yahu, bende bunu anlamadım.opuyorumnanaktan
doğru diyon valla aplam yaa nedense hep böyle oluyor dimi kaydirigubbakcemile3 biz bu hafta en iyisi kaç kilo almışız birincisi seçelim bırakın kilo vermeyi iki üç almaktan gidiyoruz vallaaakannehir
secil00'im,
osssnur'um, Dream'ım bunlar nerdeler,
akşama sanırım sürpriz yapıp kilo vermiş olarak geri dönecekler diyorum hani.
tursari'm beni yazabilirsin başta canım(kilo alanlar grubuna)
slm kızlar valla ben bayramda almıstım bır ıkı kılo ama onu gerı vermeye basladım
Selam hanımlar aynen bende de tık yok hatta bayram öncesi gitiğim tatilde açık büfe mahfetti beni desem yeridir, ama bayramda frenledim kendimi, kıssadan hisse hala ve hala 92...
YAAA BEYZUS'um nerde hata yapıyoruz anlamadım, sabahtan beri yediklerimi yazsam İstanbul'a köprü olur.3.köprü niyetine kullanırsınız valla.
[B .!.:
sscuba;9280775]Selam hanımlar aynen bende de tık yok hatta bayram öncesi gitiğim tatilde açık büfe mahfetti beni desem yeridir, ama bayramda frenledim kendimi, kıssadan hisse hala ve hala 92...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?