Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar anammm misafir vardı öldüm yeni gitti ayaklarım ağriyyyyy
kilo ma gelince allahıma şükür taşınma işi falan olmasaydı kesin 3-4 kilo aldıydım neyseki 85 kiloyum az küüsüratı var amma onuda adet olduma veriyom haftaya iştahım normale döner inşallah

aman ben zor kilo veririrm anam gursağım geniş adanalıyık ya az ondan sanırım:)))))) adanalılar alınacak ama napayım yemeği ve yedirmeyi severiz işte napalım genetik
amma konuştum mutfak yığılı bulaşık saçlarım dan yağ damlıcak az sonra sabah bastıran misodan yıkayamadım sanki az işim var gibi bide adama puaça yuğurdum 2 kadın bi araya gelirse olca bu o tarifi verdi bende yapsak dedim haydiiii yuğurmuşuz bile kadın erken gitti ben yapacam gelin 5 çayına yiyelimde kalmasın yoksa ben 90 na doğru yol aldımm

amamn ben gidiyom çok konuşmuşum beeeehhhh

anacım şu kadınlar hiç durmazlar yinede kiloyu kadınlar alırlar yahu, bende bunu anlamadım.opuyorumnanaktan

İstanbul'da bir gün doğdu, tam doğdu diyorlar.
Sanırım o doğan günBEYZUSHanımdır.
Her doğan günün bizlere sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileği ile canımopuyorumnanaktan

Ay ay ayyyyy yayıldım vallahi kimseler toparlayamaz artık beni .Sağol canım arkadaşım....sositosositosositosositosositosositosositososito

bu arada tünaydınlarr hayırlı cumalar:kedi:

Allahım siz beni çok şımartıyorsunuz amaaaaa..Utanıyorum.:kedi::kedi::kedi:
Hayırlı cumalar canım ....Hepimize....

Bende de bu aralar bir iştah açık anlatamam, ne bulursam yemeye çalışıyorum,
dur deme zamanını bekliyorum.Hayırlısı

Ahhh Yurduşum ya bayram baklavaları bozdu bizi diyim sana.....Ben birde izne çıkıyorum Allah sonumu hayır eyleye....:Saruboceq::Saruboceq:

Selam herkese..

Kilom 93...

Selamlar canım....Özlettin kendini......Ben mi rastlamadım yoksa...Neyse sonuçta özledim.Hoş geldin...
Allah kolaylıklar versin canım....İnşallah dinlenmeye fırsat bulabilirsin.
Dinlenirken o poğaçaları yemeyesin kızzzzz....Gözüm üzerinde.....
Kahpe Bizansta ikizlerin annesi rolündeki kadının imparator(M.Ali Erbil ) e dediği gibi diyeyim.

Sen yeme Nursenacığım Sen küçüksün....Senin yerine ben yiyeyim.....
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anacım şu kadınlar hiç durmazlar yinede kiloyu kadınlar alırlar yahu, bende bunu anlamadım.opuyorumnanaktan

doğru diyon valla aplam yaa nedense hep böyle oluyor dimi kaydirigubbakcemile3 biz bu hafta en iyisi kaç kilo almışız birincisi seçelim bırakın kilo vermeyi iki üç almaktan gidiyoruz vallaaakannehir

YAAA BEYZUS'um nerde hata yapıyoruz anlamadım, sabahtan beri yediklerimi yazsam ıstanbul'a köprü olur.3.köprü niyetine kullanırsınız valla.

doğru diyon valla aplam yaa nedense hep böyle oluyor dimi kaydirigubbakcemile3 biz bu hafta en iyisi kaç kilo almışız birincisi seçelim bırakın kilo vermeyi iki üç almaktan gidiyoruz vallaaakannehir

secil00'im,
osssnur'um, Dream'ım bunlar nerdeler,
akşama sanırım sürpriz yapıp kilo vermiş olarak geri dönecekler diyorum hani.
tursari'm beni yazabilirsin başta canım(kilo alanlar grubuna)

kaydirigubbakcemile3
secil00'im,
osssnur'um, Dream'ım bunlar nerdeler,
akşama sanırım sürpriz yapıp kilo vermiş olarak geri dönecekler diyorum hani.
tursari'm beni yazabilirsin başta canım(kilo alanlar grubuna)

yokkk birincilik hakkımı kimseye yedirmemmmmmmmmm:kedi:

cok bır sey de yemıyorum ama neden hala zayıflayamıyorum anlamıyorum ya sabah kahvaltı yapmıyorum oglen corba ve makarna yedım aksamda ne varsa ondan yıyecegım ve ekmek hıc yemıyorum yemekten sonra bıraz da meyve sızce cok mu yıyorum kızlar

Selam hanımlar aynen bende de tık yok hatta bayram öncesi gitiğim tatilde açık büfe mahfetti beni desem yeridir, ama bayramda frenledim kendimi, kıssadan hisse hala ve hala 92...

selam KK nin güzel bayanlari..

bayram ve ramazan dolayisiyla 74 ü gören ben.. su an 71,7 kilodayim :))

listede almis görünsemde .. bilinki verdim :roflol:

YAAA BEYZUS'um nerde hata yapıyoruz anlamadım, sabahtan beri yediklerimi yazsam İstanbul'a köprü olur.3.köprü niyetine kullanırsınız valla.

Ahhh bir bilsem Yurduşcuğum bir bilsemde sanada söylesem......2-3 gündür bir daha yemek göremeyecek gibi yiyorum.Böylesine Allah manda şifalığı versin derler.Sözüm sadece kendime.Gel Yuduşum öpüjjjeeemm teselli amaçlıŞenizŞenizŞeniz.........
[B .!.:

sscuba;9280775]Selam hanımlar aynen bende de tık yok hatta bayram öncesi gitiğim tatilde açık büfe mahfetti beni desem yeridir, ama bayramda frenledim kendimi, kıssadan hisse hala ve hala 92...

Hoşgeldin canım. Almamışsın..Bunada şükür diyecek haldeyiz.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar iyi haftasonları mesai bitimine az kaldı bu haftada böyle geçti pazartesi tam diyet moduna girmiş oluruz hepimiz inşşşşşşşşşpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Güzel hanımlar;
Pazartesi itibariyle 10 gün izne çıkıyorum.Yarın Hatay a doğru yola çıkıyorum nasipse.Ne olur bana dua edin fazla kilo almadan döneyim.Gerçi 5 gün kalacağız ama 5 günde neler olur dimi.......

Haftaya cuma günü benim kilomu aynı geçermisin BONUSCUĞUM.Yada bu izne gitti hemde Hatay a künefe yemeğe şu anda kilo almıştır.Allah gözünü doyursun şeklinde de geçebilirsin.Sana kalmış artık.

Dönüşte sıkı diyet ve yürüyüş kararı aldım.Allah utandırmasın.İnşallah daha iyi günler göreceğiz.

Güzellikler görüşemezsek sağlık ve huzurla kalın.Ben gelene kadar 1-2 kilo silkelersiniz inşallah....

Belki gece yine görüşürüz.Öpüyorum hepinizi.....
Şenizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…