Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün misafirlerim vardı onlara koşturdum, pek tadım yoktu bugün baş ağrısı falan üşütme yani.
şimdi aklıma geldi, bugün zil çaldı aile hekimliğinden dr ile hemşire gelmiş bir daire için, yanlışlıkla benim zilime basmışlar, iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş: ))))) diyeydim ya ben hastayım bana bi bakın diye yaaa: ))))
ah çok akıllıyım ben ki kafam şimdi bastı buna: )

Eline saglik meyracim

GÜNAYDIN

Merhaba cici kizlar..
Guzel bir haftasonu olsun hepimize..

Yarin abimin 52 si . nasil geciyor zaman iki ay oluyor..hayat ne tuhaf ...
Neyse icinizi karartmayayim..

Bonus ben de uzuldum kayahan'a dun konusuyordu kizlar 25 yil once bir kac ay omrun var demis doktorlar uzerine 25 yil daha yasamis..

Nursena 3. Cocukla ilgili bonusun fikrini al istersen.:)

Meyra nicin doktora gitmiyorsun kardes.cok uzadi iyilesmen gerekirdi ..

Asucum yeniden kis mevsiminde gibisiniz..
Sabah ben de epey usudum..son soguklar artik..

Bengisu hepimiz yasiyoruz olumsuzlugu 20.yilimiz inan yeri geliyor kafayi yiyecek gibi oluyorum cosumsuz meseleler de..cocuklar olunca hem mutluluk hem de sorunlar daha da artiyor..
Onemli olan bir sekil de karsilikli ortak payda da bulusmak...
Ozetle hayatin hic bir alani gulluk gulistanlik degil..umarim ustesinden gelirsiniz..

selamün aleyküm...
bugünde kalabalık misafirim var, şimdi hemen evi derleyip toplayıp hazırlık için mutfağa dalmam lazım ancak olur.
geçmişe sonra yazayım şuan vaktim yok hiç canlar...
bugün burasıda feci soğuk, sanırsınız şubat soğuğu.
hepinizi kocaman öpüyorum, görüşürüz

Kolay gelsin meyracım

Aleykum selam kolay gelsin sana

Oh sabah sabah yemegimi yaptim temizligimi yaptm gunun kalani benimdir

Maşallah keyfini sürmüşsündür günün inşallah
Yok ya nerde cocuklar evde bulasik camasir bitmiyo zaten kendim icin yapabildigim tek sey orgu ormek onuda yapmasam kafayi yerim heralde terapi gibi bisey benim icin

Kizlr menude paylasim gecen hafta sansimi denemek icin cuma zayiflama yarismasi icin basvurmustum hemen cagirdilar 14. Takimdayim hem orda hem burda yazmam sorun olmaz dimi

Sabah
Omlet
Yarim dilim beyaz peynir
Yarim dilim kasar peynir
5 zeytin
Bir dilim kepek ekmegi uzerine cilek receli

Ogle
Bir kase zeytinyagli barbunya

Aksam
2 servis kasigi patlican oturtma
Bir kucuk kase makarna
Az salat
Bir bardak ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Çocuklarla zor tabii :))
Takım'larda da olabilirsin bizce sakıncası olmaz paylaşımda bulunduğun sürece
Menün de iyi görünüyor akşam ben de erişte yedim

haklısın canım evliliğe alışmaya çalışıyoruz sanırım.ben de dört dörtlük olsun hiç sorun yaşanmasın diyorm ama bakıyorm ki yine en iyi durumda olan biziz.

haklısın canım evliliğe alışmaya çalışıyoruz sanırım.ben de dört dörtlük olsun hiç sorun yaşanmasın diyorm ama bakıyorm ki yine en iyi durumda olan biziz.
Aranızın düzelmesine sevindim
Eşine de geçmiş olsun
Yenanın da dediği gibi ben de 20 yıllık Evliyim oluyor bizde de Anlaşmazlıklar zor zanaat evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…