Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursena napıyorsunuz kızının iştahı artımı biraz nasıl oldunuz ? dediğin gibii benim kızın elbisesinide saçıyla takısıyla farklı bir havaya sokucaz artık :) tablo için teşekkürler ellerine sağlık :)

adaş sorma ağaçlar çiçeklendi hava ısınmadı 2 gündür burda da güneş var ama hava inanılmaz soğuk

kolay gelsin meyroş spor tablosu için teşekkürler :)

Slm kizlar yoruldum bu gun kizin yüzündekiler sö dü sirtindaki çiçekler kaldı insallah gecer kahvalti sonrasi 25 derece olan havayı değerlendirdik baba gorevde olunca attim kizlarla kendimi yola zati 1 haftadır evdeyim yürüdük sonrası parkta bisiklet bindiler eve geldik sizdilar hala uyuyolar bende yarina aileler tanissin diye piknik yapiyolar buyuk kızın okulunda yarın pikniğe bi koya gidicez ee malesef kek puaça mamalar gırla gidiyo mutfakta daha yeni dusumu aldim tv 8 3 adam izliyorum allah bir daha töbe amerikan mutfaklı evde beni kimse oturtamaz kilo almamon uari sebebi neyse katlanacal çamaşır var daha sabaha eşim gorevden gelir toplayamda yatayım işte amma çenem düştü haa karnım tok olunca

Yena şimdi siz lokmada döktürürsünüz hiç sevmem dermişimmm

Ege bolgesinde adet sanirim hayır olsun diye kapılarının önüne kirdiriyolar tezgahı
Sıcacık lokma isteyen evden tabağını getiriyo şerbetli şerbeysiz aliyolar benim kızlar bayılıyo ilk geldiğimozde utanıyolardı
Böle deişik adetler hoşuma gidiyo
Bide kandillerde her dükkan tepsilerle dikkan önüne çikolata kek falan koyuyo geçerken alıyo çocuklar birer tane küçük ywrler büyük şehirlerde mümkün deil tabi hala konuşuyom

Nursenos kirkin da doktuk lokmayi 400 kisilik Allah kabul etsin..yarin lahmacun ayran cikarcaz mevlutten sonra..
Sevindim kizin iyilesmesine..

Fridacim gozun aydin..Sakarya'dan oglum gelmis ev de bir bayram havasi.:)

Bengisu daha iyisin sevindim ortmenim.:)

şuan karnım tok sırtım pekmi diyon yani: )))))
koymuuu ne güzel, denizi özledim yaaaa.....
kızın içinde çok sevindim.

amin inş ablacım, kolay gelsin yarın içinde.

yarınki piknikte iyi eğlenceler :) hakaten Amerikan mutfak sıkıntı annemgilden biliyorum şimdi taşındıkları evde öyle durmadan tezgahtasın yaniii ege yöresininde güzel adetleri varmış bizde 3 adamı seyrediyoruz :)

sağol canım evet özlemiştim bayağı iyi geldi :) maçımızda güzel geçti eve gelip yemek yedik herkez bir taraflarda uyudu şimdi oturuyoruz işte ...

seninde yarın yoğun geçicek Allah kabul etsin ...

en kötüsü susmak zaten...
bazen susmamak kızmak daha iyi galiba: )
beddua etmek dğeil tabi, sadece kızmak söylenmek.
geçmiş olsun eşinede.

selaaam iyi geceler hanımlaar

keyifli bir hafta sonundan size ulaşıyorum oğlum geldiii

bugün maçı vardı izledik keyifliyiz maçıda kazandılar moralimiz gayet iyi

sağol balım: )
gözünaydın oğlan gelmiş: )
maşaallah size.

haklısın canım evliliğe alışmaya çalışıyoruz sanırım.ben de dört dörtlük olsun hiç sorun yaşanmasın diyorm ama bakıyorm ki yine en iyi durumda olan biziz.

evet bendede hep böyle olur kimi zaman eşimin veya birinci dereceden bir akrabamın huyundan veya davranışından şikayetçi olsam çevreme bir bakarım yine en iyisi biziz. kaç yıllık evlisiniz merak ettim gerçekten evlilik yürütmek zor dört dörtlük yürümez zaten ....... benim evliliğim dört dörtlük diyende yalan söyler . mutluluğun sırrı biraz emek vermekte herhalde ama toplumumuzda genelde kadınlar evlilikleri için daha çok emek veriyor bu kesin....

öyle kime ne kadar ömür var allah bilir... bende hep böyle diyorum.
benim aile hekimim çarşıda yakında değil, oyüzden gidemedim bir çıkıpta evden: )
hekimim iyi olunca değiştirmedim bekarkenki hekimimi, o da çarşıdaydı.
ama haklısın yenam gitmem en akıllıcası.

ayyy kayahanmi olmus buraya girmesem duymuycam.odamdan ciktigimmi varda tv falan yalan oldu olu gibi yatiyorum bir lokma yemedim iki kere wc ye gittim.hala yataktayim. coj halsizim gozumu acamiyorum.kizimla bile ilgilenmedim.

Allah kabul etsin nurlar icinde yatsin insallah
selaaam iyi geceler hanımlaar

keyifli bir hafta sonundan size ulaşıyorum oğlum geldiii

bugün maçı vardı izledik keyifliyiz maçıda kazandılar moralimiz gayet iyi
Oohh gozun aydin evde bayram havasi vardir simdi
Kizin iyi olmasina sevindim iyi olmus ta gezmelerede gidiyomus piknikte iyi eglenceler
ayyy kayahanmi olmus buraya girmesem duymuycam.odamdan ciktigimmi varda tv falan yalan oldu olu gibi yatiyorum bir lokma yemedim iki kere wc ye gittim.hala yataktayim. coj halsizim gozumu acamiyorum.kizimla bile ilgilenmedim.
Cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…