Gözün aydın canımselaaam iyi geceler hanımlaar
keyifli bir hafta sonundan size ulaşıyorum oğlum geldiii
bugün maçı vardı izledik keyifliyiz maçıda kazandılar moralimiz gayet iyi
çok güzel güle güle giysinn ayakkabı takı renkli alabilirsin
aha ahh başlamma lazım laslie
DİYET TARTIDA
SPOR VÜCUTTA FARK YARATIR mış
işin zor stres yapma bacım kolay gelsinn bence en mutlu huzurlu günlerinevlatların yanında okula gittimi özlüyorum evde hep yanımda dursalar sorunlumuyum neyimm
süt için 3 çocuk anasısısn benmi akıl verem dermişim kuzusu dyet işini az salntıya al önce sen sen olmazsan evde hayat duurur
tıcırım prensesim süper haber darısı topikte olmayan çocuk bekleyen arkadaşlarımızın başına çok sevindimmm hadi hayırlısıyla gelir inşallahhh
sınavda başarılar işte daha çok giriliyo demi ev işi bitmiyo çalışmak en güzeli
geçmiş olsunnn inşallah sana geçmeden gider meyveye yüklen
maşşallah çok güzel olmmuşşun tebrik ederim azmin iradenin zaferi olmaz diye bişey yok demiii ne güzel olmuşsun
bugün solmaya başladıı ama sırtında delik gibi duranlar var inşallah geçer çok çıkardı kulak içinden tutta ayak parmak aralarına kadar ağzının içindede var yemek yiiyemedik
geçmiş olsunn allah şifa versin çok üzüldüm
ben sevmem hambureri ama yanındaki kod adı p ... kızartmasına bi kavaya hayır demem sanırım ama zararlı almayalımağzımın suyuda akmadıki zaten
Hayırlı sabahlar
Büyük kızım dersaneye gidecek onun için erken uyandım gönderip az daha uyurum
Eki Görüntüle 1480522
Uyandığımda pencereden baktım gördüğüm manzara beni şaşırttı gerçekten ama iki gündür ciddi soğuktu
selamün aleyküm...
bugünde kalabalık misafirim var, şimdi hemen evi derleyip toplayıp hazırlık için mutfağa dalmam lazım ancak olur.
geçmişe sonra yazayım şuan vaktim yok hiç canlar...
bugün burasıda feci soğuk, sanırsınız şubat soğuğu.
hepinizi kocaman öpüyorum, görüşürüz
Gözün aydın canım
Keyfiniz bol olsun
Haklısın canım Allah bugünümüzü aratmasın çok şükür sağlıklı ve huzurluyuz
sağolasın adaşım
sağlıklıyız çocuklarımızla sıcak evimizdeyiz insan başka ne ister dimiii
Nursena sizin gezme sezonu açıldı bundan sonra işin zor senin Allah yardımcın olsun
Meyra sen de yarın iyice dinlen hakettin
Yenacım Allah kabul etsin
Slm kizlar yoruldum bu gun kizin yüzündekiler sö dü sirtindaki çiçekler kaldı insallah gecer kahvalti sonrasi 25 derece olan havayı değerlendirdik baba gorevde olunca attim kizlarla kendimi yola zati 1 haftadır evdeyim yürüdük sonrası parkta bisiklet bindiler eve geldik sizdilar hala uyuyolar bende yarina aileler tanissin diye piknik yapiyolar buyuk kızın okulunda yarın pikniğe bi koya gidicez ee malesef kek puaça mamalar gırla gidiyo mutfakta daha yeni dusumu aldim tv 8 3 adam izliyorum allah bir daha töbe amerikan mutfaklı evde beni kimse oturtamaz kilo almamon uari sebebi neyse katlanacal çamaşır var daha sabaha eşim gorevden gelir toplayamda yatayım işte amma çenem düştü haa karnım tok olunca
Yena şimdi siz lokmada döktürürsünüz hiç sevmem dermişimmm
Ege bolgesinde adet sanirim hayır olsun diye kapılarının önüne kirdiriyolar tezgahı
Sıcacık lokma isteyen evden tabağını getiriyo şerbetli şerbeysiz aliyolar benim kızlar bayılıyo ilk geldiğimozde utanıyolardı
Böle deişik adetler hoşuma gidiyo
Bide kandillerde her dükkan tepsilerle dikkan önüne çikolata kek falan koyuyo geçerken alıyo çocuklar birer tane küçük ywrler büyük şehirlerde mümkün deil tabi hala konuşuyom
Nursenos kirkin da doktuk lokmayi 400 kisilik Allah kabul etsin..yarin lahmacun ayran cikarcaz mevlutten sonra..
Sevindim kizin iyilesmesine..
Fridacim gozun aydin..Sakarya'dan oglum gelmis ev de bir bayram havasi.:)
Bengisu daha iyisin sevindim ortmenim.:)
Slm kizlar yoruldum bu gun kizin yüzündekiler sö dü sirtindaki çiçekler kaldı insallah gecer kahvalti sonrasi 25 derece olan havayı değerlendirdik baba gorevde olunca attim kizlarla kendimi yola zati 1 haftadır evdeyim yürüdük sonrası parkta bisiklet bindiler eve geldik sizdilar hala uyuyolar bende yarina aileler tanissin diye piknik yapiyolar buyuk kızın okulunda yarın pikniğe bi koya gidicez ee malesef kek puaça mamalar gırla gidiyo mutfakta daha yeni dusumu aldim tv 8 3 adam izliyorum allah bir daha töbe amerikan mutfaklı evde beni kimse oturtamaz kilo almamon uari sebebi neyse katlanacal çamaşır var daha sabaha eşim gorevden gelir toplayamda yatayım işte amma çenem düştü haa karnım tok olunca
Ege bolgesinde adet sanirim hayır olsun diye kapılarının önüne kirdiriyolar tezgahı
Sıcacık lokma isteyen evden tabağını getiriyo şerbetli şerbeysiz aliyolar benim kızlar bayılıyo ilk geldiğimozde utanıyolardı
Bide kandillerde her dükkan tepsilerle dikkan önüne çikolata kek falan koyuyo geçerken alıyo çocuklar birer tane küçük ywrler büyük şehirlerde mümkün deil tabi hala konuşuyom
Nursenos kirkin da doktuk lokmayi 400 kisilik Allah kabul etsin..yarin lahmacun ayran cikarcaz mevlutten sonra..
Sevindim kizin iyilesmesine..
Fridacim gozun aydin..Sakarya'dan oglum gelmis ev de bir bayram havasi.:)
Bengisu daha iyisin sevindim ortmenim.:)
selaaam iyi geceler hanımlaar
haklısın canım evliliğe alışmaya çalışıyoruz sanırım.ben de dört dörtlük olsun hiç sorun yaşanmasın diyorm ama bakıyorm ki yine en iyi durumda olan biziz.
Merhaba cici kizlar..
Guzel bir haftasonu olsun hepimize..
Yarin abimin 52 si .nasil geciyor zaman iki ay oluyor..hayat ne tuhaf ...
Neyse icinizi karartmayayim..
Bonus ben de uzuldum kayahan'a dun konusuyordu kizlar 25 yil once bir kac ay omrun var demis doktorlar uzerine 25 yil daha yasamis..
Nursena 3. Cocukla ilgili bonusun fikrini al istersen.:)
Meyra nicin doktora gitmiyorsun kardes.cok uzadi iyilesmen gerekirdi ..
Allah kabul etsin nurlar icinde yatsin insallahMerhaba cici kizlar..
Guzel bir haftasonu olsun hepimize..
Yarin abimin 52 si .nasil geciyor zaman iki ay oluyor..hayat ne tuhaf ...
Neyse icinizi karartmayayim..
Bonus ben de uzuldum kayahan'a dun konusuyordu kizlar 25 yil once bir kac ay omrun var demis doktorlar uzerine 25 yil daha yasamis..
Nursena 3. Cocukla ilgili bonusun fikrini al istersen.:)
Meyra nicin doktora gitmiyorsun kardes.cok uzadi iyilesmen gerekirdi ..
Oohh gozun aydin evde bayram havasi vardir simdiselaaam iyi geceler hanımlaar
Kizin iyi olmasina sevindim iyi olmus ta gezmelerede gidiyomus piknikte iyi eglencelerSlm kizlar yoruldum bu gun kizin yüzündekiler sö dü sirtindaki çiçekler kaldı insallah gecer kahvalti sonrasi 25 derece olan havayı değerlendirdik baba gorevde olunca attim kizlarla kendimi yola zati 1 haftadır evdeyim yürüdük sonrası parkta bisiklet bindiler eve geldik sizdilar hala uyuyolar bende yarina aileler tanissin diye piknik yapiyolar buyuk kızın okulunda yarın pikniğe bi koya gidicez ee malesef kek puaça mamalar gırla gidiyo mutfakta daha yeni dusumu aldim tv 8 3 adam izliyorum allah bir daha töbe amerikan mutfaklı evde beni kimse oturtamaz kilo almamon uari sebebi neyse katlanacal çamaşır var daha sabaha eşim gorevden gelir toplayamda yatayım işte amma çenem düştü haa karnım tok olunca
Cok gecmis olsun canimayyy kayahanmi olmus buraya girmesem duymuycam.odamdan ciktigimmi varda tv falan yalan oldu olu gibi yatiyorum bir lokma yemedim iki kere wc ye gittim.hala yataktayim. coj halsizim gozumu acamiyorum.kizimla bile ilgilenmedim.
hastayim.yastayim kizlar
Allah şifa versinayyy kayahanmi olmus buraya girmesem duymuycam.odamdan ciktigimmi varda tv falan yalan oldu olu gibi yatiyorum bir lokma yemedim iki kere wc ye gittim.hala yataktayim. coj halsizim gozumu acamiyorum.kizimla bile ilgilenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?