Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm...
herkese iyi pazarlar.
kuşu götürdük veterinere, pek bişeyde anlamadı, pek bişeyde demedi, bir sürüde para aldı, paradan ziyade pek bişey anlamaması yapamaması beni sinir etti: (
röntgen cihazı var sanıyordum, o da yokmuş...
fakülteye götürün orda çekerler dedi, röntgen cihazının olmadığını bilseydim en baştan oraya götürürdüm zaten, öf: (
paracı bu veteriner ama anlar diye götürdüm işte: (
neyse besinsel yada enfeksiyondansa diye bir ilaç verdi, 2hafta içirin dedi, koydum bakalım sularına.
nedense bugün çok sıkıcı benim için, akşama değişir inş.

Selam kizlar iki gundur kizlarin evde olmasini firsat bilip epeydir temizlemedigim yerleri temizledim daha da bitmedi neyse iyikide yapmisim sali gunu gprumcemler gelicekmis bi guzel temizlemis oldum evi yarin da vitrinlerimi buzdolabimi ve salonumu temizleyip bi sure temizlik lafi duymak istemiyorum neyse bu arada diyete devam ettim tabi bugunku menum

SABAH
2 tane yulaf kepekli krep
1 kucuk domates
1 dilim peynir

ÖĞLE
1 tabak patlican oturtma
1 buyuk kase yogurt

ARA
Nescafe

AKŞAM
2 servis kasigi kofteli patates
2 servis kasigi nohutlu bulgur pilavi
1 bardak ayran

haklısın canım..evleneli 2.5 yıl oldu.

ellerine sağlık canım.

Allah kabul etsin nurlar icinde yatsin insallah

Oohh gozun aydin evde bayram havasi vardir simdi

Kizin iyi olmasina sevindim iyi olmus ta gezmelerede gidiyomus piknikte iyi eglenceler

Cok gecmis olsun canim
sagolasin.
Allah şifa versin
sagol ablacm.

geçmiş olsun canım.
kusuna gecmis olsun meyraccm.sagol bugun biraz duzeldim.

Selamün aleykümm...

ben günaydın diyene kadar öğle oldu nerdeyse...hafta sonun çok yogun ama güzel geçtii...eşim pazar günü çalışıyodu bende görümcem ve kardeşimle beraber bağcılardaki süt kardeşime gittim döünştede sultanahemete gülhaneye falan gittik sonrada vapurla karşıya geçtik çok güzeldi özlemişim..havada süperdi..küçük kızı anneannesine bırakıp büyüğü yanıma almıştım onada iyi geldi bu gezmeler....tabi diyet mevzuna hiç girmiyorum...ama bugun yeniden başladım nasipse inş devam ettirebilirim...bu arada kuzum yavaş yavaş alışıyo galiba wcye tamamen düzene girdiğinde çok rahatlıcamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…