Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalaar bende gelene kadar öğlen oldu. :) her hafta olduğu gibi bu haftada aynı hatayı yaptım yine hafta sonu beslenmem fazla fazla kaçtıı bu yüzdende cumaya kadar tartılamıyorum korkudan bu sabahki kahvaltıda da ekmeği fazla kaçırdım bimden dilimli çavdar ekmeği almıştım resmen ekmek yağlı bi daha o ekmeği almıycam neyse zaten ekmekleri daima değişik yerlerden değiştirerek alıyorum keşke hiç yemesem genelde kahvaltılarda yiyorum yine cumaya kadar inanılmaz kendimi sıkmam lazım gerçi bu sabahta kahvaltıda ekmek yemiyecektim ama sonra geç saatte kalınca kahvaltıda ekmek yine kaçtıı pooofff

Oohh gozun aydin evde bayram havasi vardir simdi

evet canım sağol hafta sonu oğluma hasret giderdim yavrum öyle mahsum oluyorki eve gelince ne kavga ediyoruz ne bişey bir yere gidecez mesela anne sen nasıl istersen öyle olsun diyor ben müsaitim sizinle heryere gelirim diyor şaşırtıyor benii ben kahvaltı hazırlarken bir havlu versene duş alıcam dedi bende çıkıştım misafirmisin havluların yerini biliyorsun herhalde dedim........ vs. işte böyle böyle mutlu bir hafta sonu geçirdik :)

waaavvss bu hafta sonuki idolüm sensin hem diyet yolunda gitmiş hem temizlikler yapılmış daha ne olsuun

500 mekik mii

kolay gelsin ne yiyorsun ne içiyorsun yazsanda bende örnek alsam varmı şöylee hem kalorisiz hemde lezzetli tariflerin

yemekten yoruldum dün

hafta sonu benimde öyle geçtii

napsak acaba cumaya kadar da geçen cuma ki bildirimimin altında bildirim yapsam

adaş buralardasın napıyorsun ? ben yine yedim yedim geldiim pooofff

yeliz temizlik nasıl gidiyor benimde cidii bir temizlik yapmam lazım ama havada ısınmadı gerçi bahanem oluyorda tembelik yapıyorum bir başlasam bitmiycek gibii .....

birazdan dışarı çıkıcam benim kızın elbisesi için terziye uğrayayım bikaç yerdede işim var ....

Valla temizlik iyi gidiyo baktikca icim aciliyo evime tuhaf bi siritma oluyo

yemekten yoruldum dün

inş canım.
iyi olmuş bu gezinti sana size: )

Eki Görüntüle 1482706
Kizlar buda yeni cicim diz battaniyesi henuz utulemedim o yuzden biraz yamuk duruyo hediye olarak bardak altligi ve tutacak ta ordum onlarida sonra gosteririm

ellerine sağlık çok güzel olmuş canım: )

Yelizcim guzel olmus battaniyen..
Bardak altligi kullaniliyormu hala..
Ben kucukken hatirliyorum bizim bufenin icinde ki bardaklarin vb dantelden ortuleri vardi.:) tv.ortusu sandalye,koltuklar da hatta annem abartmisti tencerelerin ustun de bile ortu vardi hepsi de danteldan yahut orlon ipten islenmisti..
Temizlikte ne zor olurdu hepsi elde yikanirdi tabii camasir mak.yoktu sonradan merdaneli makinamiz olduda gelip gidip calisirken izlerdim uzayli gormus masum koylu gibi.:)

Zeynepcim ne guzel gezmissin iyi gelmis sana belli..

Nursenacim yoruldum evet hem manen hem bedenen.

Adaşım dizim için randevum vardı hastaneye gittim geldim Röntgen Çekildi pek parlak değil mr istedi haftaya çekilecek ama ameliyat gibi dedi epey tahribat varmış
Hava çok güzel bugün yarın yine bozacakmış ama çıkıp gezesim var az da yürüsem ama yemek de yok evde
Yelizcim ellerine sağlık çok guzel olmuş

Gecmis olsun asucum..insallah mr sonucun daha iyi cikar..

Var tabi su anda yine moda ben de pek hoslanmazdim bu islerden ama sonra bloglarda gore gore hobi olmaya basladi bende oyle abartmiyorum tabi ama hosuma gidiyo yapmak
Cok gecmis olsun canim diz sancisi zor annemden ve esimden biliyorum annem iyilesti ama cok sukur esimde doktora gidemiyo bi turlu bizim pesimize kosmaktan canim ya

Güzel şeyler yapıyorsun ellerine sağlık
Diz de zor işte Vücudu bacaklar taşıyor sonuçta
Annene ve eşine de gecmiş olsun onların nesi var merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…