Oohh gozun aydin evde bayram havasi vardir simdi
Selam kizlar iki gundur kizlarin evde olmasini firsat bilip epeydir temizlemedigim yerleri temizledim daha da bitmedi neyse iyikide yapmisim sali gunu gprumcemler gelicekmis bi guzel temizlemis oldum evi yarin da vitrinlerimi buzdolabimi ve salonumu temizleyip bi sure temizlik lafi duymak istemiyorum neyse bu arada diyete devam ettim tabi bugunku menum
SABAH
2 tane yulaf kepekli krep
1 kucuk domates
1 dilim peynir
ÖĞLE
1 tabak patlican oturtma
1 buyuk kase yogurt
ARA
Nescafe
AKŞAM
2 servis kasigi kofteli patates
2 servis kasigi nohutlu bulgur pilavi
1 bardak ayran
iyi akşamlar kızlar..durmak yok diyete devam....
3 mile leslie ve 500 mekik.artık bu hafta 90 lardan kurtulmak istiyorm.bu arada canım pasta falan çekiyo ama yemiyecem.irademin hakkını vereyim yaa.bu diyetle nefsi iyi terbiye ediyorz......
yemekten yoruldum dün
hastayim.yastayim kizlar
Valla temizlik iyi gidiyo baktikca icim aciliyo evime tuhaf bi siritma oluyoadaş buralardasın napıyorsun ? ben yine yedim yedim geldiim pooofff
yeliz temizlik nasıl gidiyor benimde cidii bir temizlik yapmam lazım ama havada ısınmadı gerçi bahanem oluyorda tembelik yapıyorum bir başlasam bitmiycek gibii .....
birazdan dışarı çıkıcam benim kızın elbisesi için terziye uğrayayım bikaç yerdede işim var ....
güle güle kirlet bataniye güzelmiş :)Valla temizlik iyi gidiyo baktikca icim aciliyo evime tuhaf bi siritma oluyo
yemekten yoruldum dün
Selamün aleykümm...
ben günaydın diyene kadar öğle oldu nerdeyse...hafta sonun çok yogun ama güzel geçtii...eşim pazar günü çalışıyodu bende görümcem ve kardeşimle beraber bağcılardaki süt kardeşime gittim döünştede sultanahemete gülhaneye falan gittik sonrada vapurla karşıya geçtik çok güzeldi özlemişim..havada süperdi..küçük kızı anneannesine bırakıp büyüğü yanıma almıştım onada iyi geldi bu gezmeler....tabi diyet mevzuna hiç girmiyorum...ama bugun yeniden başladım nasipse inş devam ettirebilirim...bu arada kuzum yavaş yavaş alışıyo galiba wcye tamamen düzene girdiğinde çok rahatlıcamm..
Eki Görüntüle 1482706
Kizlar buda yeni cicim diz battaniyesi henuz utulemedim o yuzden biraz yamuk duruyo hediye olarak bardak altligi ve tutacak ta ordum onlarida sonra gosteririm
Adaşım dizim için randevum vardı hastaneye gittim geldim Röntgen Çekildi pek parlak değil mr istedi haftaya çekilecek ama ameliyat gibi dedi epey tahribat varmışadaş buralardasın napıyorsun ? ben yine yedim yedim geldiim pooofff
yeliz temizlik nasıl gidiyor benimde cidii bir temizlik yapmam lazım ama havada ısınmadı gerçi bahanem oluyorda tembelik yapıyorum bir başlasam bitmiycek gibii .....
birazdan dışarı çıkıcam benim kızın elbisesi için terziye uğrayayım bikaç yerdede işim var ....
Adaşım dizim için randevum vardı hastaneye gittim geldim Röntgen Çekildi pek parlak değil mr istedi haftaya çekilecek ama ameliyat gibi dedi epey tahribat varmış
Hava çok güzel bugün yarın yine bozacakmış ama çıkıp gezesim var az da yürüsem ama yemek de yok evde
Yelizcim ellerine sağlık çok guzel olmuş
Evet dinlerdim ben de :)Ha bir de radyomuzun ustunde de ortu vardi.:)
İki asuya soruyorum bir de okursa egedeniz siz arkasiyarin dinlermiydiniz radyoda.:)
Sağol canım inşallahGecmis olsun asucum..insallah mr sonucun daha iyi cikar..
Var tabi su anda yine moda ben de pek hoslanmazdim bu islerden ama sonra bloglarda gore gore hobi olmaya basladi bende oyle abartmiyorum tabi ama hosuma gidiyo yapmakYelizcim guzel olmus battaniyen..
Bardak altligi kullaniliyormu hala..
Ben kucukken hatirliyorum bizim bufenin icinde ki bardaklarin vb dantelden ortuleri vardi.:) tv.ortusu sandalye,koltuklar da hatta annem abartmisti tencerelerin ustun de bile ortu vardi hepsi de danteldan yahut orlon ipten islenmisti..
Temizlikte ne zor olurdu hepsi elde yikanirdi tabii camasir mak.yoktu sonradan merdaneli makinamiz olduda gelip gidip calisirken izlerdim uzayli gormus masum koylu gibi.:)
Zeynepcim ne guzel gezmissin iyi gelmis sana belli..
Nursenacim yoruldum evet hem manen hem bedenen.
Cok gecmis olsun canim diz sancisi zor annemden ve esimden biliyorum annem iyilesti ama cok sukur esimde doktora gidemiyo bi turlu bizim pesimize kosmaktan canim yaAdaşım dizim için randevum vardı hastaneye gittim geldim Röntgen Çekildi pek parlak değil mr istedi haftaya çekilecek ama ameliyat gibi dedi epey tahribat varmış
Hava çok güzel bugün yarın yine bozacakmış ama çıkıp gezesim var az da yürüsem ama yemek de yok evde
Yelizcim ellerine sağlık çok guzel olmuş
Güzel şeyler yapıyorsun ellerine sağlıkVar tabi su anda yine moda ben de pek hoslanmazdim bu islerden ama sonra bloglarda gore gore hobi olmaya basladi bende oyle abartmiyorum tabi ama hosuma gidiyo yapmak
Cok gecmis olsun canim diz sancisi zor annemden ve esimden biliyorum annem iyilesti ama cok sukur esimde doktora gidemiyo bi turlu bizim pesimize kosmaktan canim ya
Ha bir de radyomuzun ustunde de ortu vardi.:)
İki asuya soruyorum bir de okursa egedeniz siz arkasiyarin dinlermiydiniz radyoda.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?