Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel şeyler yapıyorsun ellerine sağlık
Diz de zor işte Vücudu bacaklar taşıyor sonuçta
Annene ve eşine de gecmiş olsun onların nesi var merak ettim

Annem mwmlekete gidince orada dusup dizini incitmisti dizi su toplamisti basamiyodu ustune dizini kiramiyodu buz tedavisi vermisti doktor cok sukur gecti esimde ne var henuz bilmiyoruz bir turlu gidemedi doktora ama oda dizlerinin uzerine comelince kalkamiyo otururken kalkamiyo varisleri var bide o da tetikliyo heralde

asuman ablacım çok geçmiş olsun...yürüme bence daha zorlanıyo sanki..Rabbim şifa versin inş...

Sağol Zeynepcim pek yürümüyorum zaten
Tekrar geçmiş olsun yelizcim

yenacım bu gezme iyi geldi gerçekten dee sen bu soruyu bize niye sormuyonki sanki...bende dinlerdim işte hıhh...

:)) ya ne bileyim siz cıtırsiniz ya o bakimdan belki hatirlamazsiniz diye dusundum..

Yelizcim gecmis olsun benim de varislerim epey fazla uzun sure ayakta kaldigim da cok fena agriyor..

Sağol canım inşallah
Dr içaçıcı konuşmadı tahribatı bana da gösterdi dizimde acayip Yapılar oluşmuş resmen
Şükür Allah a dermansız dert vermesin
geçmiş olsun canım.benim annemin dizlerinde de çok ağrı vardı.on dakikadan fazla yüreyemiyodu.gittiği her doktor kilo ver diyodu.en son ankara da bi profa gitti o da hiç bişeyin yok kilo ver deyince annem inat etti o zaman kilo veriirm dedi.spor salonuna yazıldı ve 1.5 yıl falan gitti 15 kilo civarı zayıfladı ve şimdi maşallah bi saat yürüse bana mısın demiyo.ben de önceden annem kilolu ona çektim derdm ee artık bahanem kalmadı.ama sağlık için verelim hanımlar zor ama imkansız değil.

frida canım özel yaptığım bişey yok.normal yemekleri yiyorm ama az yemeye calışıyorm.ama yöresel bi yemeğimiz var bugünlerde onu yapmayı düşünüyorm.sever misiniz bilmem ama çok hafif.diyet için iyi olur.kısaca tarif edeyim.1 kabak ve 1 patlıcan küp küp doğranır 1 çay b. bulgur ile az su ile bulgur pişene kadar pişirilir.sonra yoğurt eklenir cacık kıvamından daha yoğun olcak.ve en son kızarmış soğana pul biber eklenip yemekle karıştırılır.eskiler bunu ayranla uzun süre pişirerek yaparlarmş benimki şehir usulü.afiyet olsun...

kızlar bu arada bugün regli oldum.çok üzüldüm çok...bu 20. ayımızdı çocuk isteyeli.nasip değilmiş demek ki daha beklememz gerekiyo.acab akilom mu engel oluyo diye düşünmekten de kendimi alamıyorm.kadın d. doktrm bana glifor vermişti zayıflamana yardımcı olur diye.ama ben içmemiştm sonuçta şeker hastası değilim diye.ama bugün içmeye başladm.haberiniz ola çok kilo verirsem şike olmasın.bu hafta tekrar doktora gidecm yumurta takibi için.Rabbim her şeyin hayırlısını versin. ne çok konuştum demi gevezeym işte benim işim konuşmak

Asucum yemek yedinmi.?

Ben yarin icin ispanak pisiriyorum..
Bugun de dunden kalan lahmacunlari isiticam yanina da tarhana yaptim oglan yiyor simdi acikmis.:) esim gelince baba kiz birlikte yerler..
yemek yapamadım bugün çay demledim menemen yaptım ondan yedim az ekmek ve peynirle şu an çok açım ayrıca benim canım da lahmacun istiyor bu ara :))
çok haklısın kilo fazlasıyla etkiliyor ama benim bir de farklı durumum var ortasonda trafik kazası geçirdim onun sonucunda 2 kere menüsküs ameliyatı oldum erken yaşta menüsküsler alındığı için de kemikte deformasyon oluşmuş
ama bugün itibarıyla diyete daha sıkı sarılacağım ne kadar hafif olursam o kadar iyi zaten bel fıtığım da var

Meyra nasil oldun iyilestinmi.?

aynıyım ablacım, çok sağol ilgin için: )
ateş halsizlik devam.
2-3gün içinde gitcem inş doktora.
bi yandanda biliyosun kuşum hasta, vıkvıklayıp duruyo içim bir hoş oluyo: (
dün eşimle özelden götürdük veterinere birşey anlamadı bişey demedi doğru düzgün: (
bir ilaç verdi besinsel yada enfiksiyondansa diye, dün döktüm sularına hayvanda bir rahatlama yok henüz.
aksi gibi eşim yarın izin alamıyor çarşambayada belki alır, bende hastayım bi yandan, veterinerlik fakültesi taaa nerde, vesselam kendimden önce kuşumu götürmek istiyorum, gitcek halimde yok hiç: (
çarşamba belki izin alırım dedi, ama belki, hani araba olursa kolayca giderim diye düşündüm her 2yerede, hasta olmasam düşünmem gidip gelmeyi, aksi denk geldi işte.
ben beklemesine beklerimde çarşambayı perşembeyi kuş vıkvıkladıkça ben bir hoş oluyorum: (
çok aşırı bir durumu yok ama canı acıyor bir sıkıntısı var biliyorum, durup durup sızlanıyor, bitkin.
neyse bana bir dokundun bin ah işittin, hakkını helal et: (
bakalım allah bir yol açacaktır elbet, belki yarın kendim götürürüm kuşu, kararsızım şuan.
kararsızım ince sızım, ne alaka: )))

çok geçmiş olsun ablam, hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inş ablam, inş mr sonucunda çok daha iyi çıkar..

konuş canım yaaaa: )
üzme canını, olur inş birgün daha bakalım: )
yok benim açımdan şike olmaz sorun değil ilaç falan: )

Hayırlı sabahlar
Dünkü Güneşli hava gitmiş yağmur başlamış hem de iyi yağıyor maşallah
Ben de bir aile hekimine gidip kan vereyim diyorum öyle bir baktırmak istiyorum
Gece de geç uyudum çok uykum var ama uyumayıp hem kan vermem daha da önemlisi kızımı uyandırmam lazım bu hafta evde ders çalışıyor
Nursena ben dün eksideydim biliyormusun haftasonu gezmeye gitmedim dikkat ettim :)
Dün de iyi gitti inşallah eksilerim çoğalmıştır :))

GÜNAYDIN

Istanbul yagisli ve kasvetli gorumcemler gelicekti yagmur dolayisiyla gelemiyolar bi daha sefere artik bugun 13.evlilik yildonumumuz bir omur beraber oluruz insallah
Ankara da aynı canım
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah sizi hiç ayırmasın sağlıklı huzurlu mutlu bir ömrünüz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…