Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beyzus aplamm hayirli yolculuklar sanaa... benim icinde ye künefeleri emi :))
bol bol eglenirsin ins.

kizlar kimsenin benden farkli yani yok sanirim.. bende homini girtlagim :))

selam canlarım bn geldimmm aşkıtom,beyzuş abla,yağmurgözlüm ve diğer arkadaşlarım nasılsınızz opuyorumnanaktan
hemen almış olduğum kilomu bildiriymm:kedi:
kilom 94.00 mafoldumben mafoldumben
çıldırıcam yaa alıyorum bn bu kiloları sürekli.benide kilo alanlarda başa yazarsın artık bonusum
gerçi sürekli yediğim için kilo vermek bnm için mucize olurduuu :kedi:

yurduş ablamm keşke deiğin gibi kilo vermiş olarak dönebilseydim ama..

beyzuşş ablammmm şimdiden sana hayırlı yolculuklar ablacım.Kazasız belasız gidip gel inşallah.bizim içinde ye mis gibi künefeleri canım ablamm opuyorumnanaktan

beyzuşş ablammmm şimdiden sana hayırlı yolculuklar ablacım.Kazasız belasız gidip gel inşallah.bizim içinde ye mis gibi künefeleri canım ablamm opuyorumnanaktan

Sağol canım.Yerim tabii.Zaten sırf sizin için yoksa ben iştahsızımdır biliyorsun.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Öpüyorum canım....

beyzus aplamm hayirli yolculuklar sanaa... benim icinde ye künefeleri emi :))
bol bol eglenirsin ins.

kizlar kimsenin benden farkli yani yok sanirim.. bende homini girtlagim :))

Teşekkürler canım.Yerim tabii.Ben yerim size süt olsun.....:roflol:Kilo olmasın aman ha.....

Sağol canım.Yerim tabii.Zaten sırf sizin için yoksa ben iştahsızımdır biliyorsun.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Öpüyorum canım....

biliyorum ablacım merak etme senn :))
bnde seni kocamannn öpüyorum ablacımm Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

yaa şu künefe olayını pek çözemiyorum ya benim ağzı mın tadı yok ya da hoşaftan anlamıyorum yani heee künefe bide ekmek kadayıfı künefe bi derecede ben bunlardan anlamıyom yafff bana bunları dedinmi içim bayılıyor şeker komasına giriyom daha isimlerini duyar duymaz akannehirakannehirbana ver sütlü tatlıyı ver kremalı pastaları vurayım dibine ne enteresanım yavvvv:kedi:

selam çıtırlarrrrrrrrrr

bu gün tartı günüydüü mafoldumben yine geç kaldım ben yaa

myıs ayında 105 kilo ile başladıgım diet bu hafta 88 çok şükürr

Sağlıkla kilolardan kurtuluyoruz hep beraberrrr:1hug::1hug:

İ L A N
acilen iştah kapatıcı nesneler aranıyor, bulanların KK'ya müracaat etmeleri önemle duyurulur.lmaz:lmaz:
bulan olursa rica banada banadaaaaaaa
offf ya künefe heee künefenin önündende kağıt kebabaı yicen miii heeeeee

allah sabır versinnn şekerim yerken yanına şişko resimlerini götür belki kapanır iştahhh
nası çözüm ammaaaa kelin merhemi olsa kendi kafasınada sürer diye bilirsin tabeeee

maşşaaallllaaaaah şeker güzel veriyon

canlarım kilomu bildiiriyorum 105.700 çıktı sabah umarım herkes iyidir hepinizi kocaman öptüm iyi bakın kendinize Şeniz

herkese iyi akşamlar kızlar. ben de kilo mağduru olup ve de utanmadan çocuk yapıp daha da obezleşen bir şişkoyum beni de aranıza alır msınız? artık zayıflamak istiyorum. kendimden nefret ediyorum. belki de burada neler yaptığımızı paylaşırsak ben de normale dönerim. olur mu? alır mısınız beni de aranıza?

ooo aalmazmıyız tatlım hoş gelmişsin hepberaber verelim canım kaç kilosun kii
bide işe çizelge yapmaktan başlaya biilirsin cumadan cumaya bildirim yapıyoruz bonus kaydeder seni kolay gelsinn

yawrum damak tadı diyolar buna
herkesinki farklı
bak künefe ekmek tatlısı dedinn
dibim düştüü
mideme kramplar giriyoo vallaa
istiyorummmmmmmmm

CANIM HOŞGELDİN.Kilo almaman da çok güzel.
Zaten önemli olan onu koruyabilmekopuyorumnanaktan

Şıhane bir moral aldım sayende sağolasın. Uzun zamandır ben takılı kaldım bu kiloya, korkum bunu beynimde takıntı yaptığım, 92 nin altına gram gram inebiliyorum ama biraz kaçırsam (kaçırsam dediğim zati dikkat ettiğim yok da bazen bi iştahım daha bi açık oluyor onu kastediyorum) hemencecik 2 kilo alıveriyorum. Geçenlerde kendimi 92, 922222 diye bağırırken ve ardından da sen benim kaderim değilsin derken buldum. Deliriyorum galiba. Offf halbuki ne farklı farklı sıkıntılarım var bu sıra ama ben dönüp dolaşıp kendimi tartının üstünde buluyorum.

Amanın gece gece dilim şişti galiba, herkeze iyi geceler...

Canım öncelikle hoşgeldin, Biz hepimiz şişko idik.Ama bak burada birbirimize destek olarak ne kadar güzel kilo veren arkadaşlarımız var.
İ N A N M A K - A Z M E T M E K gerekiyor.Kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

Sscubam bayram dönüşü hepimizde bir aç gözlülük oldu.Bunları aşacağız canım merak etme.opuyorumnanaktan

hoş geldın kumpir kumpir gibi tatlısın kızz saglıklı kılo vermeler tatlımm

Sscubam bayram dönüşü hepimizde bir aç gözlülük oldu.Bunları aşacağız canım merak etme.

valla utancımdan topıke gıremıyorumm ve motıvem dustuu kendımı toplamam lazımm nasıl olcak yurdusumm
sen nasılsın hayatımm

okur'um günaydın canım, şu an seni ekranda görüyorum, nasılsın
Seninle bayağıdır görüşemiyoruz huuu komşu komşu.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…