beyzuşş ablammmm şimdiden sana hayırlı yolculuklar ablacım.Kazasız belasız gidip gel inşallah.bizim içinde ye mis gibi künefeleri canım ablamm opuyorumnanaktan
beyzus aplamm hayirli yolculuklar sanaa... benim icinde ye künefeleri emi :))
bol bol eglenirsin ins.
kizlar kimsenin benden farkli yani yok sanirim.. bende homini girtlagim :))
Sağol canım.Yerim tabii.Zaten sırf sizin için yoksa ben iştahsızımdır biliyorsun.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Öpüyorum canım....
bulan olursa rica banada banadaaaaaaaİ L A N
acilen iştah kapatıcı nesneler aranıyor, bulanların KK'ya müracaat etmeleri önemle duyurulur.lmaz: lmaz:
offf ya künefe heee künefenin önündende kağıt kebabaı yicen miii heeeeeeGüzel hanımlar;
Pazartesi itibariyle 10 gün izne çıkıyorum.Yarın Hatay a doğru yola çıkıyorum nasipse.Ne olur bana dua edin fazla kilo almadan döneyim.Gerçi 5 gün kalacağız ama 5 günde neler olur dimi.......
Haftaya cuma günü benim kilomu aynı geçermisin BONUSCUĞUM.Yada bu izne gitti hemde Hatay a künefe yemeğe şu anda kilo almıştır.Allah gözünü doyursun şeklinde de geçebilirsin.Sana kalmış artık.
Dönüşte sıkı diyet ve yürüyüş kararı aldım.Allah utandırmasın.İnşallah daha iyi günler göreceğiz.
Güzellikler görüşemezsek sağlık ve huzurla kalın.Ben gelene kadar 1-2 kilo silkelersiniz inşallah....
Belki gece yine görüşürüz.Öpüyorum hepinizi.....Şenizopuyorumnanaktan
selam çıtırlarrrrrrrrrr
bu gün tartı günüydüü mafoldumben yine geç kaldım ben yaa
myıs ayında 105 kilo ile başladıgım diet bu hafta 88 çok şükürr
Sağlıkla kilolardan kurtuluyoruz hep beraberrrr:1hug::1hug:
maşşaaallllaaaaah şeker güzel veriyon
herkese iyi akşamlar kızlar. ben de kilo mağduru olup ve de utanmadan çocuk yapıp daha da obezleşen bir şişkoyumbeni de aranıza alır msınız? artık zayıflamak istiyorum. kendimden nefret ediyorum. belki de burada neler yaptığımızı paylaşırsak ben de normale dönerim. olur mu? alır mısınız beni de aranıza?
yaa şu künefe olayını pek çözemiyorum ya benim ağzı mın tadı yok ya da hoşaftan anlamıyorum yani heee künefe bide ekmek kadayıfı künefe bi derecede ben bunlardan anlamıyom yafff bana bunları dedinmi içim bayılıyor şeker komasına giriyom daha isimlerini duyar duymaz akannehirakannehirbana ver sütlü tatlıyı ver kremalı pastaları vurayım dibine ne enteresanım yavvvv:kedi:
CANIM HOŞGELDİN.Kilo almaman da çok güzel.
Zaten önemli olan onu koruyabilmekopuyorumnanaktan
Canım öncelikle hoşgeldin, Biz hepimiz şişko idik.Ama bak burada birbirimize destek olarak ne kadar güzel kilo veren arkadaşlarımız var.herkese iyi akşamlar kızlar. ben de kilo mağduru olup ve de utanmadan çocuk yapıp daha da obezleşen bir şişkoyumbeni de aranıza alır msınız? artık zayıflamak istiyorum. kendimden nefret ediyorum. belki de burada neler yaptığımızı paylaşırsak ben de normale dönerim. olur mu? alır mısınız beni de aranıza?
Sscubam bayram dönüşü hepimizde bir aç gözlülük oldu.Bunları aşacağız canım merak etme.opuyorumnanaktanŞıhane bir moral aldım sayende sağolasın. Uzun zamandır ben takılı kaldım bu kiloya, korkum bunu beynimde takıntı yaptığım, 92 nin altına gram gram inebiliyorum ama biraz kaçırsam (kaçırsam dediğim zati dikkat ettiğim yok da bazen bi iştahım daha bi açık oluyor onu kastediyorum) hemencecik 2 kilo alıveriyorum. Geçenlerde kendimi 92, 922222 diye bağırırken ve ardından da sen benim kaderim değilsin derken buldum. Deliriyorum galiba. Offf halbuki ne farklı farklı sıkıntılarım var bu sıra ama ben dönüp dolaşıp kendimi tartının üstünde buluyorum.
Amanın gece gece dilim şişti galiba, herkeze iyi geceler...
herkese iyi akşamlar kızlar. ben de kilo mağduru olup ve de utanmadan çocuk yapıp daha da obezleşen bir şişkoyumbeni de aranıza alır msınız? artık zayıflamak istiyorum. kendimden nefret ediyorum. belki de burada neler yaptığımızı paylaşırsak ben de normale dönerim. olur mu? alır mısınız beni de aranıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?