Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tunaydin arkadaslar...

Meyracim ikinize de cok gecmis olsun..kendini ihmal etme ki kusunada faydan olsun..fakulte sehir disindami.? Size cok uzak anladigim..

Yelizcim saglikli mutlu nice 13
senelere..

Bengisu uzulme canim insallah saglikli ve zayif bir sekilde kavusursunuz bebeginize..

Asucum neden kan verdin rutin bir durummu.?

Nursenaa naapan.:)

Kasimpati sehir disindan donmustur tatil modundan cikmaya calisiyordur muhtemelen.:)

Fundacim iyilesmissindir insallah..

Daficim ozledimm..

canım inanki önceleri kafaya takmıyodm ama korkuyorm ya hiç çocuğumz olmazsa diye artık doktorlar aşılmadan tüp bebekten bahsediyo.inş onlara gerek kalmadan hamile kalırım.

canım inanki önceleri kafaya takmıyodm ama korkuyorm ya hiç çocuğumz olmazsa diye artık doktorlar aşılmadan tüp bebekten bahsediyo.inş onlara gerek kalmadan hamile kalırım.
Insallah kisa zamnda kavusursun bebegine canim amma boyle durumlarda biraz sakin olmak ve sakin kalmak lazim kafayi biraz bos birakmak lazim kolay degil biliyorum ama benimde ilk bebegim bir bucuk yil sonra hamile kalmistim cok uzuluyodum o zaman esimde uzuluyosun doktora gitmeyelim artik dedi biz baska seylerle ugrasirken hamile oldugumu ogrendim sana da oyle olur insallah

çok sağol ablacım: )
aslında kuşun çok acil bir durumu yok galiba ama sanki bana ölüverirse korkusu geliyo, ondan kendimden önce onun derdine düştüm, çünkü bazen çok kötü oluyor, bazende topluyo kendini cadılık bile yapıyo: )))
hani götürmedimde öldü demeyim sonradan üzülmeyim derdim o en çok.
neysem işte böyle: ))
yarını beklicem karar aldım, eşim izin alırsa yarın hallederiz inş doktoruda veterineride.
kampüs şehir dışında sayılır evet, işte dolmuşla 50dk sürer fakülteye varmam.
eşim akşam benle dalga geçti: ))))
veterinere gitmişken sende görünüver dedi
tabi şakaydı: ) bende dedimki sen benden daha iyi bilirsin önerdiğin bir doktor varmı selamını söyler yanına giderim dedim: )))))
hiç ses yok bu cümleden sonra eşimde: D
şuan sen iştesin değilmi?

Bengisu kac yasindasin.?
Seni anliyorum tedirgin olmandan dolayi ama umutsuz olur kafana takarsan psikolojik olarak negatif yonden etkilenirsin bu durum dollenmeyi de engeller..siz kari koca saglikli beslenin iyi olun vakti saati gelince hicbirsey engel olmaz emin ol..
Ben ikinci gebeligim de 94 kiloydum
Arti yas dezavantajim vardi..

Meyra agir konusmussun kocaya.:)

Evet canim isteyim.canim sıkkın aslin da..bakicinin kizi hastalanmis dun gece acildelermis..bugun yine gidecekler.benim de sabah haberim oldu..oglen yemegi ve cikista almasi icin arkadasimdan rica ettim sagolsun ilgilenecek..boyle durumlarda kotu oluyorum cok.

kızlar aslında günlük bir miktar inşirah suresini okumamız çok faydalı zannımca, çünkü doğal antidepresan bence inşirah suresi, hayata daha pozitif bakmamızı sağlar bence.
hayata pozitif bakmaya ve gerçekleri görmeye yardımcı, sıkıntıyıda gideriyor: )
bazen bunun için topik açmayı bile düşünmüyor değilim hani: )
ayyy şuan dışarıda da feci esinti var: )
fırtınaaaa....

bazen senelerin birikimi patlak veriyo bende böyle: )))))
allahtan bazen: D

anlıyorum seni yenam bakıcının böyle durumlarında nasıl bir ruh halinde olduğunu: (
zaman su gibi inan, geçer gider inş bugünlerde, çok sık izin almıyorsa çokta takma kafana ablacım.
geçmiş olsun.
çok şükürki arkadaşın ilgilenecekmiş ne güzel, sağolsun: )
işinde kolay gelsin yenam: )

İnşirah suresi

Bismillahirrahmanirrahim

1. Elem neşrah leke sadrek

2. Ve vada'na 'anke vizreke

3. Elleziy enkada zahreke

4. Ve refa'na leke zikreke

5. Feinne me'al'usri yüsren

6. İnne me'al'usri yüsren

7. Feiza ferağte fensab

8. Ve ila rabbike ferğab

İnşirah suresi Meali

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…