- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
yemek yapamadım bugün çay demledim menemen yaptım ondan yedim az ekmek ve peynirle şu an çok açım ayrıca benim canım da lahmacun istiyor bu ara :))
çok haklısın kilo fazlasıyla etkiliyor ama benim bir de farklı durumum var ortasonda trafik kazası geçirdim onun sonucunda 2 kere menüsküs ameliyatı oldum erken yaşta menüsküsler alındığı için de kemikte deformasyon oluşmuş
ama bugün itibarıyla diyete daha sıkı sarılacağım ne kadar hafif olursam o kadar iyi zaten bel fıtığım da varallah şifa versin canım.
canım inanki önceleri kafaya takmıyodm ama korkuyorm ya hiç çocuğumz olmazsa diye artık doktorlar aşılmadan tüp bebekten bahsediyo.inş onlara gerek kalmadan hamile kalırım.Tunaydin arkadaslar...
Meyracim ikinize de cok gecmis olsun..kendini ihmal etme ki kusunada faydan olsun..fakulte sehir disindami.? Size cok uzak anladigim..
Yelizcim saglikli mutlu nice 13
senelere..
Bengisu uzulme canim insallah saglikli ve zayif bir sekilde kavusursunuz bebeginize..
Asucum neden kan verdin rutin bir durummu.?
Nursenaa naapan.:)
Kasimpati sehir disindan donmustur tatil modundan cikmaya calisiyordur muhtemelen.:)
Fundacim iyilesmissindir insallah..
Daficim ozledimm..
canıım nice mutlu sağlıklı huzurlu 13 yıllara...GÜNAYDIN
Istanbul yagisli ve kasvetli gorumcemler gelicekti yagmur dolayisiyla gelemiyolar bi daha sefere artik bugun 13.evlilik yildonumumuz bir omur beraber oluruz insallah
Insallah kisa zamnda kavusursun bebegine canim amma boyle durumlarda biraz sakin olmak ve sakin kalmak lazim kafayi biraz bos birakmak lazim kolay degil biliyorum ama benimde ilk bebegim bir bucuk yil sonra hamile kalmistim cok uzuluyodum o zaman esimde uzuluyosun doktora gitmeyelim artik dedi biz baska seylerle ugrasirken hamile oldugumu ogrendim sana da oyle olur insallahcanım inanki önceleri kafaya takmıyodm ama korkuyorm ya hiç çocuğumz olmazsa diye artık doktorlar aşılmadan tüp bebekten bahsediyo.inş onlara gerek kalmadan hamile kalırım.
Sagol canimcanıım nice mutlu sağlıklı huzurlu 13 yıllara...
Tunaydin arkadaslar...
Meyracim ikinize de cok gecmis olsun..kendini ihmal etme ki kusunada faydan olsun..fakulte sehir disindami.? Size cok uzak anladigim..
Yelizcim saglikli mutlu nice 13
senelere..
Bengisu uzulme canim insallah saglikli ve zayif bir sekilde kavusursunuz bebeginize..
Asucum neden kan verdin rutin bir durummu.?
Nursenaa naapan.:)
Kasimpati sehir disindan donmustur tatil modundan cikmaya calisiyordur muhtemelen.:)
Fundacim iyilesmissindir insallah..
Daficim ozledimm..
Meyra agir konusmussun kocaya.:)
Evet canim isteyim.canim sıkkın aslin da..bakicinin kizi hastalanmis dun gece acildelermis..bugun yine gidecekler.benim de sabah haberim oldu..oglen yemegi ve cikista almasi icin arkadasimdan rica ettim sagolsun ilgilenecek..boyle durumlarda kotu oluyorum cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?