Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inş kan sonucun iyi çıkar ablam, geçmiş olsun.
tekrar yattınmı dönüşte: )

GÜNAYDIN

Istanbul yagisli ve kasvetli gorumcemler gelicekti yagmur dolayisiyla gelemiyolar bi daha sefere artik bugun 13.evlilik yildonumumuz bir omur beraber oluruz insallah

maşaallah: )
hayırlı huzurlu uzun seneleriniz olsun inş sevdiklerinizle birlikte: )
bizde eşimle 1nisanda sevgili olmuştuk: )))
çok şükürki bizde 6seneyi bitirdik, evlenelide haziranda 4sene olacak inş: )
gerçekten zaman su gibi, öylede böylede geçip gidiyor...

hayırlısı ile banada banada öyle olsun hamile olduğumu öğreniveriyim: )

adaşım geçmiş olsun merak ettim çekilen filimde dizinin kemiği sanki ufalanmış gibi etrafı ufak kemik parçalarıylamı doluydu ? böyle durumlar bizdede var merak etme inş. mr. de önemli bişey çıkmaz genelde biz bu durumlarda ayaklarımızı uzatıp oturuyoruz ve buz tedavisi uyguluyoruz ayrıca muz ve bal da iyi geliyormuş tabiki senin durumunla bizimkinde farlılıklar vardır ama yinede bizde buna banzer şeyleri çok yaşıyoruz diye anlatmak istedim ...

çocuklarımda boyları hızlı uzadığı için kasları kısa geliyor tendomlar kemiğe sürtünerek kemikte tahribat yapıyor yine benle eşimde de spor sakatlanmaları filaann ....

kemik dedin mi bizim işimiz yaniii dermişim :))))

Ha bir de radyomuzun ustunde de ortu vardi.:)

İki asuya soruyorum bir de okursa egedeniz siz arkasiyarin dinlermiydiniz radyoda.:)

evet evet ben 4. sınıfa giderken saat 10: 15 gibi gibi arkası yarın olurdu hergün dinler öyle giderdim okula birde çarşamba akşamları tüm tiyatro olurdu bütün bir piyes gibii harika olurdu küçüğüz tabii genelde annem ve kardeşlerim büyük yatağa uzanıp birbirimize sarılıp dinlerdik

hani ünlü bir resamın tablosu var mutlulğun resmi diye aynen o görüntüyü verirdik herhâlde güzel günlerdii :)

sağlıklı ve az kalorili bir yemeğe benziyor sağol canım :)

meyracım nasıl içim acıdı anlatamam şu mesajını okuyunca kuşunun senin için ne kadar değerli olduğunu anlıyor insan inş. biran önce iyileşir gerçekte bu kuşların hastalıklarını geçirmek çok uğraştırıcı ve zahmetli bende vaktinde çok uğraşmıştım biliyorum ....

merhaba;
kızlar yine çok hızlı bir hafta sonu geçirdim.cuma akşamı izmire gittik. bekar bir arkadaşımız oraya taşındı. biraz sağlık sorunu da olduğundan taşınmasına yardım ettik hızlıca yerleştirip döndük. ama yorgunluğunu henüz yeni atıyorum..

canım ellerine sağlık. kilo verenleri de kutlarım...
yavaş yavaş vermeye çalışıyorum. ama şimdi adet oldum. koca bir göbekle dolaşıyorum. bir de izmir yolculuğu bana ödem olarak geri döndü cumaya kadar onlardan kurtulup bir kaç yüz gram verirsem olacak... 80 leri bir görsem ....

geçmiş olsun canım gerçi bugün daha iyiymişsin çabuk atlatırsın inş. :)
sagolsin abla iiyim sukur ama hala bogazim yaniyo direniyo ama ben kazanicam.oglun gelmis gozun aydin msjlari ii okuyamadim.bakan kordum hastalikta. bu arada diyette yalan oldu.
Eki Görüntüle 1482706
Kizlar buda yeni cicim diz battaniyesi henuz utulemedim o yuzden biraz yamuk duruyo hediye olarak bardak altligi ve tutacak ta ordum onlarida sonra gosteririm
gule gule kullan cok hosmus.baya marifetliymisin abla ellerin saglik.temizlikte yapmisin ohhh darisi basima.

GÜNAYDIN

Istanbul yagisli ve kasvetli gorumcemler gelicekti yagmur dolayisiyla gelemiyolar bi daha sefere artik bugun 13.evlilik yildonumumuz bir omur beraber oluruz insallah

eşinle, ailenle nice sağlıklı ve mutlu yıllara inşallah :)

canım inanki önceleri kafaya takmıyodm ama korkuyorm ya hiç çocuğumz olmazsa diye artık doktorlar aşılmadan tüp bebekten bahsediyo.inş onlara gerek kalmadan hamile kalırım.

bengisu içini biraz ferah tut canım bu ablanada Dr.lar çocuğun belki olmaz demişti biliyormusun her ay hamile olmayı bekiliyordum adetimde çok düzensizdi 3 ay adet görmeyip sonrasında adet gördüğüm günleri bilirim şimdi Allah bağışlasın 2 evladım var kilonunda bebeğe engel ooacağın düşünme ben 2.bebeğime hamile kadığımda 117 kiloydum :) ama tabiki sen sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam et çünkü bu kilolarda çok sağlıksızız gerçekten süt kardeşimin tüp bebek denemesinde dr. kilo vermesi gerektiğini bebek tutsa bile kilonun düşük riskini artırdığını anlatmıştı bizee ....

sen yumurtalık takibini aşılama içinmi takiptesin ?

naptınız barıştan haber aldınmı alacak arkadaşın çocuğuda barışın arkadaşıysa barışada değişiklik olur. senin aklın ordadır biliyorum ama insanız işte herşey insanlar için. demek bakıcıda zor durumda gelememiş ...

teşekkürler meyraa :)

daha iyi olmana sevindim sıcak bitki çayları boğazı bayağı rahatlatıyor eksik etme olurmu :) iyi dileklerin içinde sağol :)

28 yaşındayım.hala bekar olan arkadaşlarım var deyip kendimi teselli ediyorm.beslenmemize de çok dikkat ediyorz.eşimde de bende de sıkıntı yok çok şükür.rahim filmi bile çektirdm herşey temiz.Rabbim ne zaman nasip ederse artık.sen yumurta takibi yaptırmış mıydn?

frida ne kadar süre sonra hamile kaldın.canım benimki aşılama öncesindeki tedavi.adetin 3.günü doktora gidiyorm doktor yumurta oluşumunu kontrol ediyo ve bi hap veriyo yumurta geliştirici.adetin 5.günü içiyosn ve bi hafta sonra tekrar gidiyorm yumurta iyi durumdaysa ve gelişmişse göbekten çatlatma iğnesi vurduruyo ve ayıptır söylemesi beraberlik günlerini söylüyo.

Fridacim baristan kucuk ve buyuk iki kizi var arkadasin.sesi baya mutlu geliyirdu konustugumda,simde evde zaten ablasi gelince aldi..
bugün sana endişe, barışa bayram oldu desene rutinin dışına çıktığı için barış halinden tabiki memundur :)

Ay evet öyle galiba :))
Gerçi ben yemiyorum ama hala yetişemedim hatuna
Kanı da biraz halsizliğim vs vardı bir baktırayım diye verdim

adaş bendede halsizlik, uyku halii ve titreme filan oluyor. biliyorsun demir eksikliğim vardı ve ilaçlarımı tam olarak içemedim iştahım inanılmaz artırdı aile hekiminden iğne istedim oda inat etti yazmadı

olaki kansızlık filan çıkarsa iğne yazdır diye söyledim bende bu günlerde haftada 3 gün spora gidiyorum yaa evden çıkmadan kahvaltıda bir kiwi, bir haşlama yumurta ve maydanoz yiyip çıkıyorum demiri biraz besinlerden alayım diye düşündüm....

Adaşım ufalanma gibi değil kemikten bir uzantı çıkmış gibi felandı işte :)
Muzu da severim kesin bana da iyi gelir :))

muz sevilmez mi yaaa hele bide dilimle üstüne ceviz döküp bir bal gezdir bak nasııl olayoor

AMA ADAŞ SENDE DEDİĞİM HİÇ BİR TEDAVİYİ UYGULAMIYORSUN Kİİİ KIZIYORUM BAK AAAAAAA

Ay adaşım ağzından bal damlıyor uygulamam mı ben hiç :))
Muzu hiç o şekilde yememiştim yarın denerim inşallah
Bana da geçen sene hap yazmıştı laf aramızda çok az kullandım kendimi iyi hissedince bıraktımdı
Belki düşük çıkarsa hap fayda etmedi diye iğne yazar :))

canım benimki biraz karışık oldu evliliğimin ilk 15. gününde 1 ay hastanede yatım yumurtalıklarımın alınma riski filan vardı neyse atlatım onu o zaman dr. çocuğumun olamabileceğini korunmamamız gerektiğini söylemişti hata o zamanlar yeni evliliklerde 4 yıl dolmadan neden çocuk olmuyor diye araştırmada yapılmıyordu( ssk da ) ama benim durumum farklı olduğu için 6 ay zarfında hamile kalmasan hemen tedaviye başlıyalım demişlerdi...evliliğimin 1.5 yılında tedavisiz hamile kaldım hamile olduğumuda tedavi olmak için hastaneye gittiğimde öğrenmiştim :) tabi ben sana 22 yıl önceden bahsediyorum şimdi tıp o kadar ileriki kadında kısırlık diye bişey yok nerdeyse umarım seni biraz rahatlatabilmişimdir ..

yaptırdığın tedaviyi anladım benim söylediğim senin tedavinin bir üst durumuydu her halde ... olur olur daha tedavinin başında sayılırsınız Allah gönlünüze göre versin inşallah kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız :)

şaka bir tarafa bala muzu geçelimde kan hapı yazdırma bende de 2 kutu var içmiyorum bile bu kan hapları tam bir kısır döngü içiyorsun içiyorsun bir süre sonra yine kanın düşük çıkıyor ...

şaka bir tarafa bala muzu geçelimde kan hapı yazdırma bende de 2 kutu var içmiyorum bile bu kan hapları tam bir kısır döngü içiyorsun içiyorsun bir süre sonra yine kanın düşük çıkıyor ...
Bende de duruyor haplar bakalım Ne çıkacak ve gerekirse iğne yazdırabilecek miyim

Asucum nursena sana cevap yazmadigina gore hala yiyordur ve senden sismandir.:))

Ay evet öyle galiba :))
Gerçi ben yemiyorum ama hala yetişemedim hatuna
Kanı da biraz halsizliğim vs vardı bir baktırayım diye verdim
bu hafta evde kızla su çiçeği geirince coştu iştahım neler yedim neler bu günde kayserili bi arkadaşa gittik taşınacaktı vedaya mantı yemedim ama kete yapmış son kez ye bi daha bulamam diye dürten iç sesimi dinledim iyimi pis şişko ikocanım ben ne derseniz diyin bana püüüü
asu sen dur anam orda cumaya ben yanına geliyom +larla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…