Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin sağın solun belli olmaz cumaya daha var
Ben de bir eksilemedim gitti yine geçemem seni herhalde

Ben geldimmm,hepinize mutlu aksamlar...:)

Aklimdaydiniz bugun ama valiz bosalt,yika,ütüle, yerlestir,ev vs derken ugrayamadim,neyseki hepsi bitti sükür..:)gecmisin hepsini okuyamadim,aklimda kaldigi kadari ile...

Yena'cim Allah hayrinizi kabul etsin,güzel günler göstersin bundan sonra size ve ailenize...bahsettigin üzre tatil modundan cikabilmis degilim..:)diyet acisindan da durumlar fena,bugun elimden geldigi kadar toparlamaya calistim ama düzen bozulunca toparlamak kolay olmuyormus insallah cabuk toparlarim..

Meyra cok gecmis olsun,insallah kisa zamanda toparlarsin..ayrica kusun icin cok üzüldüm,umarim bir an önce ikinizde iyilesirsiniz...

Asuman abla tahlil sonuclarin iyi cikar insallah..

Bengisu dilerim en yakin zamanda kavusursun evladina,tedavi sürecin hayirlara vesile olsun..ben de kilo verdikten sonra bebek istiyorum,dilerim tüm isteyenlere nasip olsun saglikli bir evlat..

Nhtylz evlilik yildönümünüz kutlu olsun,esinle birlikte huzurla gecireceginiz nice yillariniz olsun insallah..

bebismi dusunuyosun.

Bugün çok sakiniz topikçe hayırdır inşallah
Benim diyet konusunda motivem iyi şükür inşallah uzun süre kaybetmem de biraz kilo veririm bu sürede
Kan sonuçlarımı aldım demir yerlerde çıktı tahmin ettiğimiz gibi
Adaşım hap yazdı Dr hem de en az 6 kutu iç dedi
Olmazsa biraz içip ben hap kullanamıyorum felan diyim ben diyemedim çünkü iğne istiyorum diye
Neyse artık mecbur içerim bikaç kutu gerçekten elim kolum kalkmıyor çünkü
Kilo vermeme etki etmesine izin vermeyeceğim inşallah

selamün aleyküm...
bugün gelemedim topiğe bir: ))))

aynen sakiniz nedense: )))
geçmiş olsun ablacım, iğneyi neden isteyemedin? kilo sorununu ifade etseydin mesela?
neyse şükürki başka birşey çıkmamış.

Sağol canım
Aman ne biliyim bişey diyemedim işte biraz kullanayım bakayım hele

Ablam kan haplarini c vitaminiyle alman gerekir kana hizli karismasi icin yarim saay once ve sonra protein iceren yiyecekler yememen gerekir ben uzun sure kullanmistim su kucuk surup gibi olanlardan yatmadan once portakal suyuyla iciyordum cabuk fayda ediyor oyle gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…