- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Senin sağın solun belli olmaz cumaya daha varbu hafta evde kızla su çiçeği geirince coştu iştahım neler yedim neler bu günde kayserili bi arkadaşa gittik taşınacaktı vedaya mantı yemedim ama kete yapmış son kez ye bi daha bulamam diye dürten iç sesimi dinledim iyimi pis şişko ikocanım ben ne derseniz diyin bana püüüü
asu sen dur anam orda cumaya ben yanına geliyom +larla
fesatlığındn veremiyon:))))Senin sağın solun belli olmaz cumaya daha var
Ben de bir eksilemedim gitti yine geçemem seni herhalde
Ben trt dizilerini izliyorum bu senefoxta aşk yeniden izliyorum ço güzel yaw
daha iyi olmana sevindim sıcak bitki çayları boğazı bayağı rahatlatıyor eksik etme olurmu :) iyi dileklerin içinde sağol :)
bebismi dusunuyosun.28 yaşındayım.hala bekar olan arkadaşlarım var deyip kendimi teselli ediyorm.beslenmemize de çok dikkat ediyorz.eşimde de bende de sıkıntı yok çok şükür.rahim filmi bile çektirdm herşey temiz.Rabbim ne zaman nasip ederse artık.sen yumurta takibi yaptırmış mıydn?
340 dk olmus daha ne olsunrejim yalan oldu niye bilmiym.vucudum cok kirgin.ama bogazim hic degil ha bire yiyom kizlar yardimm sporda pek yapmadim.simdiye kadar 340 dk oldu.
Bugün çok sakiniz topikçe hayırdır inşallah
Benim diyet konusunda motivem iyi şükür inşallah uzun süre kaybetmem de biraz kilo veririm bu sürede
Kan sonuçlarımı aldım demir yerlerde çıktı tahmin ettiğimiz gibi
Adaşım hap yazdı Dr hem de en az 6 kutu iç dedi
Olmazsa biraz içip ben hap kullanamıyorum felan diyim ben diyemedim çünkü iğne istiyorum diye
Neyse artık mecbur içerim bikaç kutu gerçekten elim kolum kalkmıyor çünkü
Kilo vermeme etki etmesine izin vermeyeceğim inşallah
Sağol canımselamün aleyküm...
bugün gelemedim topiğe bir: ))))
aynen sakiniz nedense: )))
geçmiş olsun ablacım, iğneyi neden isteyemedin? kilo sorununu ifade etseydin mesela?
neyse şükürki başka birşey çıkmamış.
Sağol canım
Aman ne biliyim bişey diyemedim işte biraz kullanayım bakayım hele
Ablam kan haplarini c vitaminiyle alman gerekir kana hizli karismasi icin yarim saay once ve sonra protein iceren yiyecekler yememen gerekir ben uzun sure kullanmistim su kucuk surup gibi olanlardan yatmadan once portakal suyuyla iciyordum cabuk fayda ediyor oyle gecmis olsunBugün çok sakiniz topikçe hayırdır inşallah
Benim diyet konusunda motivem iyi şükür inşallah uzun süre kaybetmem de biraz kilo veririm bu sürede
Kan sonuçlarımı aldım demir yerlerde çıktı tahmin ettiğimiz gibi
Adaşım hap yazdı Dr hem de en az 6 kutu iç dedi
Olmazsa biraz içip ben hap kullanamıyorum felan diyim ben diyemedim çünkü iğne istiyorum diye
Neyse artık mecbur içerim bikaç kutu gerçekten elim kolum kalkmıyor çünkü
Kilo vermeme etki etmesine izin vermeyeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?