- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sağol canım ben de yatmadan ve sabah kalkınca almayı düşünüyorumAblam kan haplarini c vitaminiyle alman gerekir kana hizli karismasi icin yarim saay once ve sonra protein iceren yiyecekler yememen gerekir ben uzun sure kullanmistim su kucuk surup gibi olanlardan yatmadan once portakal suyuyla iciyordum cabuk fayda ediyor oyle gecmis olsun
geçmiş olsun alamazsın inşallah be kilo anam sen kaç kilo vermiş kadınsun şuncacık haplarmı seni kilo aldırcekBugün çok sakiniz topikçe hayırdır inşallah
Benim diyet konusunda motivem iyi şükür inşallah uzun süre kaybetmem de biraz kilo veririm bu sürede
Kan sonuçlarımı aldım demir yerlerde çıktı tahmin ettiğimiz gibi
Adaşım hap yazdı Dr hem de en az 6 kutu iç dedi
Olmazsa biraz içip ben hap kullanamıyorum felan diyim ben diyemedim çünkü iğne istiyorum diye
Neyse artık mecbur içerim bikaç kutu gerçekten elim kolum kalkmıyor çünkü
Kilo vermeme etki etmesine izin vermeyeceğim inşallah
Değil mi ama :))geçmiş olsun alamazsın inşallah be kilo anam sen kaç kilo vermiş kadınsun şuncacık haplarmı seni kilo aldırcek
ALLAH evlatlarını bağışlasın canım.teşekkürler moral verdiğin için.dediğin gibi tıp her geçen gün ilerliyor.rabbm hayırlı evlatlar versn cümlemizecanım benimki biraz karışık oldu evliliğimin ilk 15. gününde 1 ay hastanede yatım yumurtalıklarımın alınma riski filan vardı neyse atlatım onu o zaman dr. çocuğumun olamabileceğini korunmamamız gerektiğini söylemişti hata o zamanlar yeni evliliklerde 4 yıl dolmadan neden çocuk olmuyor diye araştırmada yapılmıyordu( ssk da ) ama benim durumum farklı olduğu için 6 ay zarfında hamile kalmasan hemen tedaviye başlıyalım demişlerdi...evliliğimin 1.5 yılında tedavisiz hamile kaldım hamile olduğumuda tedavi olmak için hastaneye gittiğimde öğrenmiştim :) tabi ben sana 22 yıl önceden bahsediyorum şimdi tıp o kadar ileriki kadında kısırlık diye bişey yok nerdeyse umarım seni biraz rahatlatabilmişimdir ..
yaptırdığın tedaviyi anladım benim söylediğim senin tedavinin bir üst durumuydu her halde ... olur olur daha tedavinin başında sayılırsınız Allah gönlünüze göre versin inşallah kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız :)
evet canım istiyoruz ama olmuyo işte 20 aydır olmuyo tedaviye başladk.hayırlısı artık.bebismi dusunuyosun.
500lere aliskinim ya340 dk olmus daha ne olsun
GÜNAYDIN
hayirdir abla neyin var.Bugün çok sakiniz topikçe hayırdır inşallah
Benim diyet konusunda motivem iyi şükür inşallah uzun süre kaybetmem de biraz kilo veririm bu sürede
Olmazsa biraz içip ben hap kullanamıyorum felan diyim ben diyemedim çünkü iğne istiyorum diye
hayirlisi canim olur insallah.dualarim senle.saglikli sihhatli bi evlat nasip etsin sana yaradanim.evet canım istiyoruz ama olmuyo işte 20 aydır olmuyo tedaviye başladk.hayırlısı artık.
hakkaten onceden 300 msj birikirdi simdi 20-30 anca oluyo nerde herkes.topik kan ağlıyor: )
yenaaa sevgili yenaaa, nerelerdesin: )
gece kusum ne yapiyorsun.
iyiyim valla kiz yeni yatti fisattan yararlanip dus aldum bugun 4saat yurudum aralikli ama iki saat oglen iki saat aksm.sabahta 1saat bisiklet surdum. her yerim agriyodu hamlamayim diye dus aldimAy canım yeni gördüm mesajını, iyiyim aynı be ya ne olsun şukur rabbime, sağolasın.
Sen nasılsın? Daha iyimisin??
Demir eksikliği canım önemli bişey yok şükür500lere aliskinim yaondandir.su bogazima bi dur desem ahhh ahh.bu hafta kesin yine 9lari gorcem.korkudan tartilmadimda.
hayirdir abla neyin var.
hayirlisi canim olur insallah.dualarim senle.saglikli sihhatli bi evlat nasip etsin sana yaradanim.
Bana da vermişler ödülü canım :)bildirimlerde sana bir ödül verildi yazıyo ne olakiii anamadım burada bulunduğum yıllar için 1, yılınız için 2, yılınız için diye gidiyo anamadım yena bi fikrin varmı bacım
anam ödül diyince iskender falan ısmalıcaklar sandım tereyağlı cossss:))) istahim gene yerinde manyak gibi yiyorum neden niye bilmiuorum icimde bi huzursizluk hali poffBana da vermişler ödülü canım :)
Şu ödül puanı yazıyor ya o artmış işte
Bugün çok sakiniz topikçe hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?