Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım ben de yatmadan ve sabah kalkınca almayı düşünüyorum

geçmiş olsun alamazsın inşallah be kilo anam sen kaç kilo vermiş kadınsun şuncacık haplarmı seni kilo aldırcek

ALLAH evlatlarını bağışlasın canım.teşekkürler moral verdiğin için.dediğin gibi tıp her geçen gün ilerliyor.rabbm hayırlı evlatlar versn cümlemize

340 dk olmus daha ne olsun

GÜNAYDIN
500lere aliskinim yaondandir.su bogazima bi dur desem ahhh ahh.bu hafta kesin yine 9lari gorcem.korkudan tartilmadimda.
hayirdir abla neyin var.
evet canım istiyoruz ama olmuyo işte 20 aydır olmuyo tedaviye başladk.hayırlısı artık.
hayirlisi canim olur insallah.dualarim senle.saglikli sihhatli bi evlat nasip etsin sana yaradanim.

Ay canım yeni gördüm mesajını, iyiyim aynı be ya ne olsun şukur rabbime, sağolasın.
Sen nasılsın? Daha iyimisin??
iyiyim valla kiz yeni yatti fisattan yararlanip dus aldum bugun 4saat yurudum aralikli ama iki saat oglen iki saat aksm.sabahta 1saat bisiklet surdum. her yerim agriyodu hamlamayim diye dus aldim

500lere aliskinim yaondandir.su bogazima bi dur desem ahhh ahh.bu hafta kesin yine 9lari gorcem.korkudan tartilmadimda.
hayirdir abla neyin var.
hayirlisi canim olur insallah.dualarim senle.saglikli sihhatli bi evlat nasip etsin sana yaradanim.
Demir eksikliği canım önemli bişey yok şükür
Sen epey spor yapmışsın yine :)

bildirimlerde sana bir ödül verildi yazıyo ne olakiii anamadım burada bulunduğum yıllar için 1, yılınız için 2, yılınız için diye gidiyo anamadım yena bi fikrin varmı bacım
Bana da vermişler ödülü canım :)
Şu ödül puanı yazıyor ya o artmış işte

yok yok yok yaz gelmiyor donduk yaa poooff benim kız öksürmeye başladı benimde burnum akıyor ilerletmeyiz inş. kızlar ben mağlum dönemdeyim yarın izne çıkıyorum haberiniz olsun bu halde hiiiiç tartıya çıkamam. tv izliyordum reklamlarda halaa çukulata reklamları havalar biraz ısınsada dondurma reklamlarına geçsek

geçmiş olsun asu mecburen içilmesi gerekiyorsa içilecek başka yolu yok hem kansızlıkda kilo vermeye engel birde o var tabii ülke istatiklerine göre kadınların yüzde sekseni muhakkak kansızlık yaşıyormuş özelikle adeten kesilene kadar bu kansızlığı çekicez gibi duruyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…