Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anam ödül diyince iskender falan ısmalıcaklar sandım tereyağlı cossss:))) istahim gene yerinde manyak gibi yiyorum neden niye bilmiuorum icimde bi huzursizluk hali poff

benimde iştahım açık sözde ben perşembeleri genelde proteğin günü yapardım bugün yapamadım dün akşamda eşimle çukulata yüzünden kavga ettik çukulatamı yiyecekti izin vermedim daha doğrusu ben paylaşmak taraftarıydım ama sorada o çukulatadan bir ısırık kabul etmedii

Geçmiş olsun canım Ankara'da bugün çok soğuk kar yağıyor
Ben de dönüyorum resmen
İlaç içecek mecbur napalım zaten mecbur hissetmesem hiç gitmezdim dediğin gibi kansızlık da kilo vermeye engel
Ama ben o kadar diyet yaptım kilo verdim herşeyim normaldi şimdi neden bu kadar düştü bilmem
Sen de izine felan Ayrılma banane yok sana izin Patrona diyecem her malum dönemde olan izne ayrılırsa oooo:))

Selamün aleykümm...

nasılsınız..ben bikaç gündür iyi değilim bi gün gezdim üç gündür hasta yatıyorum yanısıra sinüzitim azdı ilaç bile fayda etmiyo iğne yemem lazım sanırım gitmeye halim yok..bu hafta beslenmeme dikkat ettim ama tartım 87 gösteriyo arada lololo diyo falan sanırım onunda pilini yenilemeliyim...her çıktığımda farklı bi rakam gösteriyo bu haftaki kilomu tam bilemiyom yanii...

Geçmiş olsun Zeynepcim

Cok gecmis olsun buralara kim
Cok gecmis olsun bizim tartida oyle bigun oyle bigun boyle ama buralara kimsecikler ugramiyor artik

adaş mümkün deeel yarın hiçbir kuvvet beni tartının üzerine çıkartıramaz hem ben son zamanlarda hiç izne ayrılmadım yaaa mesela geçen ay izinli bile yazdırmamıştım kendimii :) terzimde beni provaya çağırdı gitmedim önümüzdeki hafta içine erteletim...

geçmiş olsun Zeynep iğneye gerek kalmadan toparlarsın inş.

Kaptan bilir ne diyim
Gerçi kendileri de kayıplarda ama :)

buralar baya sessizleşmiş.sanırım yarın cuma ve bildirim günü olunca kimse korkudan giremiyor.tabi yiyoruz pastaları börekleri sonra böyle kaçıyoruzben bu hafta pek dikkat edemedim eksi görürsem çok şaşıracam..ve bu hafta adetle geçti spor da cok az.

Hayirli aksamlar kizlar..

2 gündür misafirim var,birkac saat önce gittiler,o kadar cok yorgunum ki anlatamam.. diyet acisindan toparlanamadim bir türlu,ruh halimede yansiyor bu durum.. neyse toparlanacagim insallah..:)
Oldukca sessiz topik,havalarin degisken durumu bizede yansiyor sanirim..:)

Frida ve yolcu ikinizede cok gecmis olsun,Allah sifa versin...

Asuman abla kansizlik icin yakin arkadasim saracoglu'nun kereviz kürünü uygulamisti düzenli olarak,degerlerinin cok yükseldigini söylemisti...istersen uygulayabilirsin sende..
Bu arada ceza vermeye sahsimdan baslayabilirsin,ziyadesi ile hakediyorum zira...:)

Dafi abla bayadir ugramadi,önemli birsey yoktur hersey yolundadir umarim...

Bonus'un izni bitmedi sanirim..:)

Yena'da ugramamis iyidir umarim..

Nursena tekrar bir atraksiyon yapsanda bizi canlandirsan keske,ne guzel olur...:)

Meyra kusun nasil oldu?

Bengisu ve elifunda sizlerde de hersey yolundadir umarim...

Canım senin misafirin varmış ondan gelememişsin ama çok istiyorsan yazarız bir ceza :)
Kerevizi severim de artık zamanı geçti yok malesef
Ceza olarak haftasonunu kaçamaksız geçirebilirsin mesela

Canım senin misafirin varmış ondan gelememişsin ama çok istiyorsan yazarız bir ceza :)
Kerevizi severim de artık zamanı geçti yok malesef
Ceza olarak haftasonunu kaçamaksız geçirebilirsin mesela

Anammm,cezanin en agiri bana geldi ama...:) kendim ettim kendim buldum resmenndayana dayanabilirsen gayriii

Ceza bir anda aklıma geldi ama hoşuma gitti
Hafta sonu kaçamaklar iptal :)

Bencede cok hos ve caydirici bir ceza,ama tek basina olmaz tüm topikcek cezali olalimm..kendimi yaktim yetmedi tüm topigide yakayim dimiii,anca beraber kanca beraber,hem kilodas, hem topikdas degilmiyiz nede olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…