anam ödül diyince iskender falan ısmalıcaklar sandım tereyağlı cossss:))) istahim gene yerinde manyak gibi yiyorum neden niye bilmiuorum icimde bi huzursizluk hali poff
yok yok yok yaz gelmiyor donduk yaa poooffbenim kız öksürmeye başladı benimde burnum akıyor ilerletmeyiz inş. kızlar ben mağlum dönemdeyim yarın izne çıkıyorum haberiniz olsun bu halde hiiiiç tartıya çıkamam. tv izliyordum reklamlarda halaa çukulata reklamları havalar biraz ısınsada dondurma reklamlarına geçsek
Geçmiş olsun ZeynepcimSelamün aleykümm...
nasılsınız..ben bikaç gündür iyi değilim bi gün gezdim üç gündür hasta yatıyorum yanısıra sinüzitim azdı ilaç bile fayda etmiyo iğne yemem lazım sanırım gitmeye halim yok..bu hafta beslenmeme dikkat ettim ama tartım 87 gösteriyo arada lololo diyo falan sanırım onunda pilini yenilemeliyim...her çıktığımda farklı bi rakam gösteriyo bu haftaki kilomu tam bilemiyom yanii...
Cok gecmis olsun buralara kimSelamün aleykümm...
nasılsınız..ben bikaç gündür iyi değilim bi gün gezdim üç gündür hasta yatıyorum yanısıra sinüzitim azdı ilaç bile fayda etmiyo iğne yemem lazım sanırım gitmeye halim yok..bu hafta beslenmeme dikkat ettim ama tartım 87 gösteriyo arada lololo diyo falan sanırım onunda pilini yenilemeliyim...her çıktığımda farklı bi rakam gösteriyo bu haftaki kilomu tam bilemiyom yanii...
Cok gecmis olsun bizim tartida oyle bigun oyle bigun boyle ama buralara kimsecikler ugramiyor artikSelamün aleykümm...
Geçmiş olsun canım Ankara'da bugün çok soğuk kar yağıyor
Ben de dönüyorum resmen
İlaç içecek mecbur napalım zaten mecbur hissetmesem hiç gitmezdim dediğin gibi kansızlık da kilo vermeye engel
Ama ben o kadar diyet yaptım kilo verdim herşeyim normaldi şimdi neden bu kadar düştü bilmem
Sen de izine felan Ayrılma banane yok sana izin Patrona diyecem her malum dönemde olan izne ayrılırsa oooo:))
Selamün aleykümm...
Kaptan bilir ne diyimadaş mümkün deeel yarın hiçbir kuvvet beni tartının üzerine çıkartıramaz hem ben son zamanlarda hiç izne ayrılmadım yaaa mesela geçen ay izinli bile yazdırmamıştım kendimii :) terzimde beni provaya çağırdı gitmedim önümüzdeki hafta içine erteletim...
geçmiş olsun Zeynep iğneye gerek kalmadan toparlarsın inş.
Canım senin misafirin varmış ondan gelememişsin ama çok istiyorsan yazarız bir ceza :)Frida ve yolcu ikinizede cok gecmis olsun,Allah sifa versin...
Asuman abla kansizlik icin yakin arkadasim saracoglu'nun kereviz kürünü uygulamisti düzenli olarak,degerlerinin cok yükseldigini söylemisti...istersen uygulayabilirsin sende..
Bu arada ceza vermeye sahsimdan baslayabilirsin,ziyadesi ile hakediyorum zira...:)
Dafi abla bayadir ugramadi,önemli birsey yoktur hersey yolundadir umarim...
Bonus'un izni bitmedi sanirim..:)
Yena'da ugramamis iyidir umarim..
Nursena tekrar bir atraksiyon yapsanda bizi canlandirsan keske,ne guzel olur...:)
Meyra kusun nasil oldu?
Bengisu ve elifunda sizlerde de hersey yolundadir umarim...
Canım senin misafirin varmış ondan gelememişsin ama çok istiyorsan yazarız bir ceza :)
Kerevizi severim de artık zamanı geçti yok malesef
Ceza olarak haftasonunu kaçamaksız geçirebilirsin mesela
Evet sen kaşındın ne diyimAnammm,cezanin en agiri bana geldi ama...:) kendim ettim kendim buldum resmenndayana dayanabilirsen gayriii
Evet sen kaşındın ne diyim
Ceza bir anda aklıma geldi ama hoşuma gittiBu kadar tahmin etmemistim ama,tek ayak üzeri falan bekleriz zannetmistimm..:)ehh basa gelen cekilirmis gayriii..
Ceza bir anda aklıma geldi ama hoşuma gitti
Hafta sonu kaçamaklar iptal :)
Buraya bile uğramayan topik ahalisini nasıl cezalandıracağız bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?