Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun abla.

sukur yolunda gec yatip gec kalkmalarim haric

Bir tas attin pencereme tih dedi asuman abla :)
Taam ya geldim Bir iki kere giremeynce devami geldi birazda kasmistim kendimi kilo yuzunden oyle iste yani
Hoşgeldin bonuscum
Kasıp gelmemezlik yapınca daha da kötü oluyor canım ve diğer canlarım
Ne olursanız olun gelin çok yeseniz de diyet yapmasanız da gelin bak bişey yapmayacağım

Hayirli cumalar..

Arada okuyorum ama yazamiyorum yogunum cok..bir yandan oglym hasta istifra salginina o da kapildi..cok sukur serumluk olmadi ama suzuldu epey ..dun evdeydim aksam atesi yukseldi ama kontrol altina aldik hemen sabah iyiydi babaanne geldi bugun oglumla kalicak..onun disin da monu paylasmiyorum yeme stilim de extra degisiklik olmamasina ragmen iki haftadir kilo veremiyorum..
Sanirim plato evresindeyim.bir,birbucuk ay her hafta tikir tikir kilo verince..
Bir de egsersiz sart..ama ben vakit ayiramiyorumki.
Surekli evin duzeni,cocuklarin duzeni,beslenmesi,temizligi,koca memnuniyeti kendime iki dakka vakit ayiramiyorum.kendimi unutuyorum,nilufer oldugumu unutuyorum. dolayisiyla tum zerremi etkiliyor bu durum..
Ozur dilerim sizden, kasvetli oldu mesajim ..Kasmisim kendimi demek acilmak istedim.:)

Velhasil kelam bildirim yapicaktim ben.:) kilom ayni kaptan...

Asucum kilo veriyor olman sevindiriyir beni..masallah arkadasima...

Bir bonus gordum sanki.:)

Egedeniz cicekli bocekli mesajlarin cok iyi geliyor hep boyle devam et lutfen..ayrica regl doneminde kilonun ayni olmasi demek haftaya guzel bir sonucu bizimle paylasacaksin demek..

Kasimpati senin de gunlerin yogun geciyor once seyahat sonra misafir agirlama duzenin degismesi cok normal extrem durumlarda..

Meyracim siz iyisiniz umarim..

Nursena artik toparlan butun umutlar sende..hepimiz sana bel bagladik bak.:)

Frida ay ne gulmustum kocayla cikolata kavgana.:) oglan gittimi.?

Yeliz,eliffunda sizlerde iyisiniz umarim..

Zeynep gecmis olsun canim..sinuzite papatya cayi buhari iyi geliyormus..

Ah niluferim ah :) ben kendime az bucuk vakit ayiriyorum ya telden oyun falan oynuyorum daa nolsun ama ev kalkmis gidiyo.

Haftaya sali gunu temizlik yapilcak evde bi abla vardi onu alicam birde kendi ablam evin altini ustune getircez kismetse :) persembede ins elifin mevludu olucak.

Bunuda atlatayim ins hic vakit kaybetmeden bir dr a gitmeyi dusunuyorum diyet icin.

Yenacım geçmiş olsun Barış'a
Benim kilo durumum ilginç bir günde 900 gr eksi çıkıp bugün 700 ünün geri geldiğini gördüm çok dengesiz durumum
Hapların etkisi var galiba iştahımı kontrol ediyorum ama dün çok şişkinliğim vardı neyse bakacaz artık vazgeçmek yok
Nursena bugün yine kar vardı burda dün de yağmıştı
Sen de topla artık bak geçecem seni sen haplara şükret yavaşlatıyor beni
Bonus sizin ekip gibi bir de bana lazım her şeyi döküp birçok şeyi atmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…