Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gününüz aydin,huzur ve mutlulukla gecsin efendim..:)

+ lar ile yüzlestim ben sabah sabah kizlar,durumum hic iyi degil..lütfen bana ramazan öncesi 3 hanelilerden kurtulma hedefimi hatirlatin olmaz mii..
dagildim resmen,yaptiginin yanlis oldugunu bildigi halde yanlista israr etmek ne kötü bir psikoloji aman Allah'im...

Nur girememis 69.8 mis kilosu vay arkadas helal olsun bu nasil bir istikrardir 69 u koruyo kendisi

Pazar gunu direksiyon sinavi var allah yardimcisi olsun kolayca gecsin ins her daim duaciyim.

Duygu alisti tuvaletini yapiyodu ama lazimliga.
Kendisi ben silmeden hemen kalkiyo cis damlayabilir deli oldum bi haftadir. Lazimligi kaldirdim tuvalete yapsin diye bi iki kere yapti iyi ne guzel dedim.

Ama kakayi ustune yapmaya basladi oraya yapmamak icin korktumu noldu bilmiyorum bi kac gunluk kavga dovusten sonra tuvalete kapak aldim onunla 3-4 denemeden sonra dun yapti sukur.

Hala tetikteyim bazen unutuyo yapiveriyo hemen.

Yanlista israr etmek dedin beni andin sankim :)

Kasimpati seni uyariyorum (cakma dadi binis)
Ramazana kadar olan hedefini hatirlatiyorum sendende aynisini bekliyorum insallah

Yena'cim cok gecmis olsun pasa'ya,Allah acil sifalar versin.dilerim cabucak atlatir bu süreci..ayrica calisan bir hanim olarak ev,es,cocuklar ile ilgilenip birde diyet yapmak herkesin harci degil,en azindan benim harcim degil..:)inaniyorum ki sen basaracaksin,bu günleri tebessüm ile hatirlayacaksin insallah...
bana gelince tatil beni diyet acisidan mahvetti,orada ki hava sartlarida yemege sevk etti diyebilirim...hep bir bahanem var nasilsa,sahsim hic suclu degil..:)

Bonus dönmüs hosgeldin,mesajlarini tebessüm ile okuyorum,inanilmaz bir enerjin var sahir ruhlu kadin...:) bu arada tuvalet egitimi zor is ablamdan biliyorum,kolayliklar diliyorum sana,kisa zamanda ögrenirsiniz insallah...bebisin adi elif mi?adasim olur kendisi...:)

Yanlista israr etmek dedin beni andin sankim :)

Kasimpati seni uyariyorum (cakma dadi binis)
Ramazana kadar olan hedefini hatirlatiyorum sendende aynisini bekliyorum insallah

Cakma adi kasimpati olan kisi olarak uyarini dikkate aliyorum Bonus,bu tokat beni kendime getirdi...:) burhan altintop misali:hemen ortadaki cislari cöpe atiyor,havaya sprey sIkIyor bu halden kurtuluyorum olur muuu...

maşallah kilo da almıştır inşallah

hafta sonu cezana uyarsan gitmeyecek bir artın yok canım bak ben bir günde o kadar oynayabiliyorum:)

Sorma Asuman abla,dün daha fazlaydi ++ lar,size daha fazla mahcup,rezil olmamak adina ac yatinca eksilmis sanki...

Eki Görüntüle 1488464
Yav ben cok guldum face koydum sizede gostereyim dedim

Bayildimm,tam olarak ruh halimi anlatiyor su ara...

Ogrendik cok sukur lazimliktan klozete gectik daha ne isterim Allahtan sadece sabir :)

Tuvaleti ogrenen kiz duygu bebekte elif :)
Elif ismi cok yaygin topicte iki bebek bir yetiskin elif var.

Ya aklima ne geldi ben hamileyken elif koymayi dusunuyorum iste ablam bana dediki elif guzelde tanidigim butun elifler annesinden ayri :)

Alakasi yoktur falan dedim ama su an seni dusununce bi garip oldum he

Olur olur ben genelde kendime gelmek icin muzik acarim spreyide dusunurum artik

Bende bayildim resime

Ikisininde ismi cok güzel,isimleri gibi duygulu,ince,naif ve güzel huylu olsunlar insallah...
ayrica her teoriye inanip kendini huzursuz ve mutsuz etme hassas anne,istisnalar kaideleri bozmaz bilirsin..ayrica tanidigim cok elif var anneleri ve sevdikleri ile mutlu mesut yasayan...

Olur olur ben genelde kendime gelmek icin muzik acarim spreyide dusunurum artik

Bende bayildim resime

müzik ben de cok dinlerim,bilhassa baris manco,neset ertas,kayahan,Teoman,sezen aksu,mabel matiz vs vs,suan da bile baris abiyi dinlemekteyim sana yazarken...:) havayi degistirmek sart,ya spres ile ya da tertemiz havayi teneffus icin cam kapi acmak ile...:)

Bir suru msj alintiladim sayfa hata verdi yazamadim kusura bakmayin aklima gelenleri yazicam

Yena gecmis olsun tez zamanda iyilessin kuzun insallah

Bonus hosgeldin bacim ne guzel bidiklar buyuyo biri cis diyo biri agu sagliklari yerinde Allaha cok sukur
Benim tanidigim 2 elif var biri aanasindan uzakta biri anasinin alt katinda oturuyo takilma boyle seylere bosver

Onlari dinlersek temizlik falan yapamayiz kiloda veremeyiz duygusal takilmak yok benide kendinize benzettiniz he

Onlari dinlersek temizlik falan yapamayiz kiloda veremeyiz duygusal takilmak yok benide kendinize benzettiniz he

Duygusallikta hayatin parcasi cancagizim,ayrica biz mi seni kendimize benzettik,yoksa sen zaten duygusal bir hatunmuydun acep...her zaman dinlemiyoruz ama,arada rock,pop'da severek dinliyoruz yani...baris abiden ingilizce parcalara gectim ben mesala,ruh halimde dagildi kendim gibi...

Geçmiş olsun Zeynepcim

Cok gecmis olsun buralara kim

Cok gecmis olsun bizim tartida oyle bigun oyle bigun boyle ama buralara kimsecikler ugramiyor artik

Frida ve yolcu ikinizede cok gecmis olsun,Allah sifa versin...

çok sağolun kızlar geçti inş...

Ceza bir anda aklıma geldi ama hoşuma gitti
Hafta sonu kaçamaklar iptal :)

abboo bunu görünce topiğe geldiğime pişman oldum sanki görmemiş gibi yapıp kaçayım en iyisi...

gecmis olsun abla.

sağol canım....

ay zor iş ama bizde alıştık çok şükür....ben direk klozette başlattım bime ikili klozet kapağı gelmişti onu aldım çok rahat alıştı sadece büyük tuvalette zorlandı ondada normal wc ye götürdüm alıştık çok şükür bi sıkıntımız yok artık...arada wc ye koşarken bi minik kaçırdıklarını saymıyom tabi zamanda oda gecer....

yenacımm çok geçmiş olsun sizede inş çabucak atlatır paşam...

nurcum sanada sınavında başarılar diliyorum canım...

ımmm başka kime ne yazıcaktım unuttumm...

ya bu arada dafi abla ve dayko hepten kayıplara karıştılar asuman abla sen bunlarada bi ceza kes istersenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…