- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Gününüz aydin,huzur ve mutlulukla gecsin efendim..:)
+ lar ile yüzlestim ben sabah sabah kizlar,durumum hic iyi degil..lütfen bana ramazan öncesi 3 hanelilerden kurtulma hedefimi hatirlatin olmaz mii..
dagildim resmen,yaptiginin yanlis oldugunu bildigi halde yanlista israr etmek ne kötü bir psikoloji aman Allah'im...
maşallah kilo da almıştır inşallahElifte agu gugu seklinde gelismeler var ins kiloda aliyodur bebikim haftasonu bi kontrol edecegiz...
Bende haberler beyleyken beyle :)
hafta sonu cezana uyarsan gitmeyecek bir artın yok canım bak ben bir günde o kadar oynayabiliyorum:)Kilo bildirimi
107 +700 gr
Yanlista israr etmek dedin beni andin sankim :)
Kasimpati seni uyariyorum (cakma dadi binis)
Ramazana kadar olan hedefini hatirlatiyorumsendende aynisini bekliyorum insallah
maşallah kilo da almıştır inşallah
hafta sonu cezana uyarsan gitmeyecek bir artın yok canım bak ben bir günde o kadar oynayabiliyorum:)
Yena'cim cok gecmis olsun pasa'ya,Allah acil sifalar versin.dilerim cabucak atlatir bu süreci..ayrica calisan bir hanim olarak ev,es,cocuklar ile ilgilenip birde diyet yapmak herkesin harci degil,en azindan benim harcim degil..:)inaniyorum ki sen basaracaksin,bu günleri tebessüm ile hatirlayacaksin insallah...
bana gelince tatil beni diyet acisidan mahvetti,orada ki hava sartlarida yemege sevk etti diyebilirim...hep bir bahanem var nasilsa,sahsim hic suclu degil..:)
Bonus dönmüs hosgeldin,mesajlarini tebessüm ile okuyorum,inanilmaz bir enerjin var sahir ruhlu kadin...:) bu arada tuvalet egitimi zor is ablamdan biliyorum,kolayliklar diliyorum sana,kisa zamanda ögrenirsiniz insallah...bebisin adi elif mi?adasim olur kendisi...:)
Cakma adi kasimpati olan kisi olarak uyarini dikkate aliyorum Bonus,bu tokat beni kendime getirdi...:) burhan altintop misali:hemen ortadaki cislari cöpe atiyor,havaya sprey sIkIyor bu halden kurtuluyorum olur muuu...
Bayildimm,tam olarak ruh halimi anlatiyor su ara...
Ogrendik cok sukur lazimliktan klozete gectik daha ne isterim Allahtan sadece sabir :)
Tuvaleti ogrenen kiz duygu bebekte elif :)
Elif ismi cok yaygin topicte iki bebek bir yetiskin elif var.
Ya aklima ne geldi ben hamileyken elif koymayi dusunuyorum iste ablam bana dediki elif guzelde tanidigim butun elifler annesinden ayri :)
Alakasi yoktur falan dedim ama su an seni dusununce bi garip oldum he
Olur olur ben genelde kendime gelmek icin muzik acarim spreyide dusunurum artik
Bende bayildim resime
Onlari dinlersek temizlik falan yapamayiz kiloda veremeyiz duygusal takilmak yok benide kendinize benzettiniz hemüzik ben de cok dinlerim,bilhassa baris manco,neset ertas,kayahan,Teoman,sezen aksu,mabel matiz vs vs,suan da bile baris abiyi dinlemekteyim sana yazarken...:) havayi degistirmek sart,ya spres ile ya da tertemiz havayi teneffus icin cam kapi acmak ile...:)
Onlari dinlersek temizlik falan yapamayiz kiloda veremeyiz duygusal takilmak yok benide kendinize benzettiniz he
Geçmiş olsun Zeynepcim
Cok gecmis olsun buralara kim
Cok gecmis olsun bizim tartida oyle bigun oyle bigun boyle ama buralara kimsecikler ugramiyor artik
adaş mümkün deeel yarın hiçbir kuvvet beni tartının üzerine çıkartıramaz hem ben son zamanlarda hiç izne ayrılmadım yaaa mesela geçen ay izinli bile yazdırmamıştım kendimii :) terzimde beni provaya çağırdı gitmedim önümüzdeki hafta içine erteletim...
geçmiş olsun Zeynep iğneye gerek kalmadan toparlarsın inş.
Frida ve yolcu ikinizede cok gecmis olsun,Allah sifa versin...
Ceza bir anda aklıma geldi ama hoşuma gitti
Hafta sonu kaçamaklar iptal :)
gecmis olsun abla.
Nur girememis 69.8 mis kilosu vay arkadas helal olsun bu nasil bir istikrardir 69 u koruyo kendisi
Pazar gunu direksiyon sinavi var allah yardimcisi olsun kolayca gecsin ins her daim duaciyim.
Duygu alisti tuvaletini yapiyodu ama lazimliga.
Kendisi ben silmeden hemen kalkiyo cis damlayabilir deli oldum bi haftadir. Lazimligi kaldirdim tuvalete yapsin diye bi iki kere yapti iyi ne guzel dedim.
Ama kakayi ustune yapmaya basladi oraya yapmamak icin korktumu noldu bilmiyorum bi kac gunluk kavga dovusten sonra tuvalete kapak aldim onunla 3-4 denemeden sonra dun yapti sukur.
Hala tetikteyim bazen unutuyo yapiveriyo hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?