Asucum kilo veriyor olman sevindiriyir beni..masallah arkadasima...
Bir bonus gordum sanki.:)
Egedeniz cicekli bocekli mesajlarin cok iyi geliyor hep boyle devam et lutfen..ayrica regl doneminde kilonun ayni olmasi demek haftaya guzel bir sonucu bizimle paylasacaksin demek..
Kasimpati senin de gunlerin yogun geciyor once seyahat sonra misafir agirlama duzenin degismesi cok normal extrem durumlarda..
Meyracim siz iyisiniz umarim..
Nursena artik toparlan butun umutlar sende..hepimiz sana bel bagladik bak.:)
Frida ay ne gulmustum kocayla cikolata kavgana.:) oglan gittimi.?
Yeliz,eliffunda sizlerde iyisiniz umarim..
Zeynep gecmis olsun canim..sinuzite papatya cayi buhari iyi geliyormus..
Ah niluferim ah :) ben kendime az bucuk vakit ayiriyorum ya telden oyun falan oynuyorum daa nolsun ama ev kalkmis gidiyo.
Haftaya sali gunu temizlik yapilcak evde bi abla vardi onu alicam birde kendi ablam evin altini ustune getircez kismetse :) persembede ins elifin mevludu olucak.
Bunuda atlatayim ins hic vakit kaybetmeden bir dr a gitmeyi dusunuyorum diyet icin.
Gününüz aydin,huzur ve mutlulukla gecsin efendim..:)
+ lar ile yüzlestim ben sabah sabah kizlar,durumum hic iyi degil..lütfen bana ramazan öncesi 3 hanelilerden kurtulma hedefimi hatirlatin olmaz mii..
dagildim resmen,yaptiginin yanlis oldugunu bildigi halde yanlista israr etmek ne kötü bir psikoloji aman Allah'im...
kilo bildirimi :110.4
Gunaydin kizlarr hava burda bile soğuk rejim berbat gelen artilar var fesef almayrum kizginim kendime neyse
Bildirimler tamamlaninca yaparim listeyi aksama arkadasla sozlestik yurucekmisiz
Hayirli gunler
Hayirli cumalar..
Arada okuyorum ama yazamiyorum yogunum cok..bir yandan oglym hasta istifra salginina o da kapildi..cok sukur serumluk olmadi ama suzuldu epey ..dun evdeydim aksam atesi yukseldi ama kontrol altina aldik hemen sabah iyiydi babaanne geldi bugun oglumla kalicak..onun disin da monu paylasmiyorum yeme stilim de extra degisiklik olmamasina ragmen iki haftadir kilo veremiyorum..
Sanirim plato evresindeyim.bir,birbucuk ay her hafta tikir tikir kilo verince..
Bir de egsersiz sart..ama ben vakit ayiramiyorumki.
Surekli evin duzeni,cocuklarin duzeni,beslenmesi,temizligi,koca memnuniyeti kendime iki dakka vakit ayiramiyorum.kendimi unutuyorum,nilufer oldugumu unutuyorum.dolayisiyla tum zerremi etkiliyor bu durum..
Ozur dilerim sizden, kasvetli oldu mesajim ..Kasmisim kendimi demek acilmak istedim.:)
Velhasil kelam bildirim yapicaktim ben.:) kilom ayni kaptan...
kilo bildirimi :110.4
helal adaşıma maşallahadaş kediyi merak öldürürmüş sabah kalktım nasıl bir cesaretse kendimi tutamayıp tartıldım 100 gr. eksi görüncede sevindim vallaha
meyracım geçmiş olsun hem de kolay gelsin sana hastayken zor tabii misafir ağırlamak Allah güç kuvvet versin
kuşun için üzüldümama sen elinden geleni yapıyorsun takdir Allahın
Bugün benim de hiç tadım yok zaten üşüyorum hava da soğuk kolumu kaldıracak halim yok ordan oraya atıyorumkendimi
yarın da kardeşim çağırdı tüm kardeşler annem anneannem toplaşacağız inşallah daha bizim beyin rızasını almadım :))ama gideriz herhalde
Meyracim gecmis olsun Allah yardimcin olsun hastayken normal isleri yapmak zor bide misafir agirlamak daha zor kusun icin de bendwcok uzuldum insallah bisey olmaz iyilesir
selamün aleyküm...
hastayım, hasta olmama rağmen dün misafirim vardı bugünde kvler geliyo: (
2gün yatılı bizdeler artık: (
hiç halim yok nasıl ağırlıycam hiç bilmiyorum: (
dün doktorada gittik, boğazın iltihaplanmış dedi doktor, antibiyotik verdi.
antibiyotiği içince iyice halsizlik çöktü, tedavi ederken yapar ya halsizlik öyle işte.
kuşuda götürdük veterinere dün.
kuşunda karnında apse oluşmuş dedi, o apsede kireçleşmiş artık dedi, küçük cins kuş olduğu içinde yapılabilicek hiç bişey yok dedi.
böyle gittiği yere kadar gidecek dedi: (
büyüyede bilir sabit kalabilir dedi, kendi kendine geçme ihtimalide çok düşük.
darbeden olabilir, yada sindirim bozukluğundanda olabilir, yada başka sebepten olabilir dedi.
en azından götürdüm içim rahat etti, önceden getirseydim fayda edermiydi dedim, yok dedi bilemezdin zaten kolay kolay dedi.
sağolsun hiç para bile almadı, hocaydı bakan, allah razı olsun, parada hiç mühim değildi o da ayrıda yine iyilik yaptı yani veteriner.
karnınıda hiç ellemeyin dedi.
aklımda yalnız çörekotu yedirmek var, onu bir araştırcam, dokunmazsa eğer muhabbetlere ona çörekotu yedirmenin yoluna bakıcam, şimdilik böyle düşünüyorum bakalım.
spor listesinide unutmamda yaparım inş hastalıktan koşturmadan...
helal adaşıma maşallah
çok sevindim bildirim yapmana hem de eksiymiş baksana:)
Bugün benim de hiç tadım yok zaten üşüyorum hava da soğuk kolumu kaldıracak halim yok ordan oraya atıyorumkendimi
yarın da kardeşim çağırdı tüm kardeşler annem anneannem toplaşacağız inşallah daha bizim beyin rızasını almadım :))ama gideriz herhalde
ahanda bir kar yağsa yollar kapansa diye geçirdimdi içimden: )))))
kar yağmaya başladı şuan: ))))
ama yolların kapanması mucize olur: D
ama başka sebep olabilir: DDD
meyracım geçmiş olsun kuşun için üzüldüm sende elinden geleni yaptın ne diyeceğimide pek bilemedim neyse misafir akınına uğrıycak gibisin bende sendenim kimse yok ki bizi ağırlasın gizlice evden kaçsak mı napsak :))))
sağol adaş - 100 gr sevinen görmemişsindir ahanda gördün
hıım yarın gezmeler var hee güzeel alırsın eniştenin rızasını canım onda ne var
ağlanacak halimize gülüyormuyuz nee bende akşama balık yapıcam bizim gelini çağırdım hala sizinleyim kahvemi içiyorum kim bize balık yapıcaksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?