Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalaar ben geldiim

nilüşün geçmiş olsun barış oğlan hasta olmuş çabuk toparlar inş. benim kızda öksürmeye başladı sinir oluyoruum. evet oğlan 1 gece otelde 1 gecede bizde kaldı gitti ...

bonuscum buraları çok ihmal ediyorsun yerin belli oluyor. bebiklerin iyi olmasına sevindim duygu vc işini çözmüş gibi görünüyor elifte inş. kilo almıştır annesi:) ablanı sevdim eli kolu dolu gelen misafire bayılırım:)) geçen benim kardeşimde aradı spordan çıkıyordum birlikte evde gelebildik bir baktım çiğ köftesini , içli köftesini, tatlısını almış gelmiş :) gerçi tatlı almasaydı daha iyiydi ama olsun altın bulmuş gibi sevindim:))

temizlik varmış ekip sağlam kolay gelsiin benimde temizlik yapmam lazım ...

anlatığın psikolojiyi çok iyi biliyorum ve anlıyoruum 2 ayı geçti 112 ve 110 arası gidip geliyorum manyak oldum artık

Gunaydin kizlarr hava burda bile soğuk rejim berbat gelen artilar var fesef almayrum kizginim kendime neyse
Bildirimler tamamlaninca yaparim listeyi aksama arkadasla sozlestik yurucekmisiz
Hayirli gunler

bugünden sonra düzenli yürüyüşler başlıyor sanki doğrumu anladım eğer öyleyse sevindim :) arkadaş olunca daha iyi oluyor insana inanılmaz destek oluyor..

tabiki anlatıcaksın, rahatlıycaksın barış iyileşsin kendini daha iyi hisediceğine eminim kendim için bişey yapamıyorum diye düşünme hafta sonu barış iyi olursa babasıyla evde takılsın al kızını gidin şöyle manzaralı bir yerde kahve falan için değişiklik olur iyi gelir (bu benim önerim ) yada hafta sonuna keyif alacağın 1,2 saatlik bir etkinlik sıkıştır hadi plan yapalım napıcaksın ???

selamün aleyküm...
hastayım, hasta olmama rağmen dün misafirim vardı bugünde kvler geliyo: (
2gün yatılı bizdeler artık: (
hiç halim yok nasıl ağırlıycam hiç bilmiyorum: (
dün doktorada gittik, boğazın iltihaplanmış dedi doktor, antibiyotik verdi.
antibiyotiği içince iyice halsizlik çöktü, tedavi ederken yapar ya halsizlik öyle işte.
kuşuda götürdük veterinere dün.
kuşunda karnında apse oluşmuş dedi, o apsede kireçleşmiş artık dedi, küçük cins kuş olduğu içinde yapılabilicek hiç bişey yok dedi.
böyle gittiği yere kadar gidecek dedi: (
büyüyede bilir sabit kalabilir dedi, kendi kendine geçme ihtimalide çok düşük.
darbeden olabilir, yada sindirim bozukluğundanda olabilir, yada başka sebepten olabilir dedi.
en azından götürdüm içim rahat etti, önceden getirseydim fayda edermiydi dedim, yok dedi bilemezdin zaten kolay kolay dedi.
sağolsun hiç para bile almadı, hocaydı bakan, allah razı olsun, parada hiç mühim değildi o da ayrıda yine iyilik yaptı yani veteriner.
karnınıda hiç ellemeyin dedi.
aklımda yalnız çörekotu yedirmek var, onu bir araştırcam, dokunmazsa eğer muhabbetlere ona çörekotu yedirmenin yoluna bakıcam, şimdilik böyle düşünüyorum bakalım.
spor listesinide unutmamda yaparım inş hastalıktan koşturmadan...

haftaya perşembede günüm var kalabalık, allahım hepsi bir araya geldi...
haftaya cumarteside eski bir tanıdık kızıyla oturmaya gelcem sana dedi, bayılazaaaam şimdi.
neyse allah bir yol gösterir inş....
doktor gitmeseydim öksürüğe çevirirdi durumun dedi: )
çok sağolun sizin desteğinizlen gittim, iyikide gitmişim.

meyracım geçmiş olsun hem de kolay gelsin sana hastayken zor tabii misafir ağırlamak Allah güç kuvvet versin
kuşun için üzüldüm ama sen elinden geleni yapıyorsun takdir Allahın

amin inş, çok sağol can ablam...
iyiki varsın, iyiki varsınız...

geçmiş olsun ablacım, anlıyorum seni: ), aman koru sende kendini.
alırsın alırsın ablacım inş: ))
ne güzel oturursunuz inş güzelce.

helal adaşıma maşallah
çok sevindim bildirim yapmana hem de eksiymiş baksana:)

meyracım geçmiş olsun kuşun için üzüldüm sende elinden geleni yaptın ne diyeceğimide pek bilemedim neyse misafir akınına uğrıycak gibisin bende sendenim kimse yok ki bizi ağırlasın gizlice evden kaçsak mı napsak :))))

sağol adaş - 100 gr sevinen görmemişsindir ahanda gördün

hıım yarın gezmeler var hee güzeel alırsın eniştenin rızasını canım onda ne var

ahanda bir kar yağsa yollar kapansa diye geçirdimdi içimden: )))))
kar yağmaya başladı şuan: ))))
ama yolların kapanması mucize olur: D
ama başka sebep olabilir: DDD

ağlanacak halimize gülüyormuyuz nee bende akşama balık yapıcam bizim gelini çağırdım hala sizinleyim kahvemi içiyorum kim bize balık yapıcaksa..

sağol canım: )
evet kaçalım gizlice, sonrada ortaya çıkınca 1nisaaaan deriz: ))))
rabbim kolaylık versin inş sanada canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…