Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun ablacım, kısa sürede atlatır inş.
sanada allah kolaylık versin yenam.

evet kızlarr suuu içmiyoruzz spor yapmıyoruzz bol bol yiyoruzz kilo veremiyoruzz böyle giderse yaza zayıflıyamıcaz evet spor listesi yapıcam her akşammmm gene spor yaptımız hafta çok verdikk zayıflayanlar bizden ne eksik ne fazlalar irade yönünden eğer haftada 1 kilo verirsek haziran 15 e 10 kilo ediyo kızlarr zaten sonrası tatiil korumaya geceriz 1 -2 ay akşam yemek sonrası kaçar dakika spor yaptık yazıcaz haberiniz ola lasly mekik ip yürüyüş ne olursa 15 dakikada olsa spor yapalım

nursena emegine sağlık...
canım 2 hafta mazeretsiz bildirim paylaşım yapmayanları çıkarabilirsin. gerçekten paylaşım çok önemli...biz buraya girip neler yapıldıgını okudukça motive oluyoruz..
Her gün paylaşım yapalım,mönü yazalım spor yapanlar sporunu paylaşsın bunun yanın da sabaha kadar dens dens pardon muhabbet edersiniz ben erken kalktıgım için katılamıyorum size.

Ne ballı insanlar var yahu 100 gramla listeye giriyorsun derece alıyorsun..

Kulakları cınlasın nevzamansız da zamanında böyle olmuştu 100 gramla 3. olmuştu..

Meyracım kolay gelsin canım hasta hasta misafir ağırlamak zor gerçekten .Allah yardımcın olsun...

bonus ve zeynep kocaman alkış bebelerinize, popoları kuru kalıcak artık.:)

Kasımpatı,bayıldığım bir sesten bayıldıgım türkü, o zaman sana gelsin severmisin bilmem...
İki asu. pazar günü hava güzel olursa şöyle deniz kenarı aktivitesi yapmak istiyorum bol iyot kokusu ve o ses beni rahatlatıyor..Yarın da geç çıkıcam bir atlatayım

bengisu.sen nasılsın canım halini hatırını sormayı unutmuşum..

Nur,başarılar diliyorum sana...ben zorlanmıştım umarım sen tek sefer de farkını gösterirsin...

yemeğim hazır o yüzden bu saatte burdayım kızım apartmandan arkadaşına gitti oğlum kitap okuyor ben çamaşır katlayacaktım boşverdim kahve yaptım kendime işte burdayım .:)

Son düzenleme:
herkese iyi aksamlar arkadaslar.

modum cok dusuk cok gergin ve yorgunum. sozde alistrma ilsun diye kendi arabamzla cikiyrm sinav guzerhani gidiyrm ama yok birini yapsam digerini unutuyorum. kalicam buyuk ihtimal. vites degismeyi unutuyrm en cok.

iyi dilekleriniz icin tesekkurler. bakalim nolcak.

Allah kolaylik versin canim gecersin insallah sakin kalmaya calis yaparsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…