Hayirli cumalar..
Arada okuyorum ama yazamiyorum yogunum cok..bir yandan oglym hasta istifra salginina o da kapildi..cok sukur serumluk olmadi ama suzuldu epey ..dun evdeydim aksam atesi yukseldi ama kontrol altina aldik hemen sabah iyiydi babaanne geldi bugun oglumla kalicak..onun disin da monu paylasmiyorum yeme stilim de extra degisiklik olmamasina ragmen iki haftadir kilo veremiyorum..
Sanirim plato evresindeyim.bir,birbucuk ay her hafta tikir tikir kilo verince..
Bir de egsersiz sart..ama ben vakit ayiramiyorumki.
Surekli evin duzeni,cocuklarin duzeni,beslenmesi,temizligi,koca memnuniyeti kendime iki dakka vakit ayiramiyorum.kendimi unutuyorum,nilufer oldugumu unutuyorum.dolayisiyla tum zerremi etkiliyor bu durum..
Ozur dilerim sizden, kasvetli oldu mesajim ..Kasmisim kendimi demek acilmak istedim.:)
Velhasil kelam bildirim yapicaktim ben.:) kilom ayni kaptan...
Nursena seni azcık geçtim diye hemen coştun bakıyorum da
Yena teşekkürler iyiyim.aynen ben de ramazana kadar 80 olmayi kafaya koydum.bu hafta adetten dolayı spor yapamamstm.ama önümüzde ki hafta daha dikkat edecm.
Nursenacim bu iste bir yanlislik var bence ben bu hafta. 500 gr verdimhaftanın 1.sibengisu022
haftanın 2,siasumanzeynep
haftanın 3,sü74FRIDA hepinizi tebrik ediyorum maşşallah diyorum bu hafta el atıyorum hepicinize
O benle az mı uğraştı reis neyim dinlememişim ben de beee az geri mi dursam napsam :))Çok fenasın.
neden kızdırıyorsun reizi..:)
Nursenacim bu iste bir yanlislik var bence ben bu hafta. 500 gr verdim
Allah kolaylik versin canim gecersin insallah sakin kalmaya calis yaparsin benceherkese iyi aksamlar arkadaslar.
modum cok dusuk cok gergin ve yorgunum. sozde alistrma ilsun diye kendi arabamzla cikiyrm sinav guzerhani gidiyrm ama yok birini yapsam digerini unutuyorum. kalicam buyuk ihtimal. vites degismeyi unutuyrm en cok.
iyi dilekleriniz icin tesekkurler. bakalim nolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?