Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen karamsar olma nurcum geçersin inşallah başarılar

Musmutlu aksamlar arkadaslar...

Nursena ellerine saglik,zahmet verip vakit harciyorsun bizlerin icin,sahsim adina cok tesekkur ederim..

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar.ayrica basta kendi adima olmak üzre bu hafta toparlanalim insallah kizlar...sizlerinde bahsettigi gibi hergün menu yazmak,menulere yorum yapmak,spor yapmak,belli litre de su icmek icin zorlayalim kendimizi,olur mu?

Meyra benim gibi seninde misafir trafigin yogun bu hafta,benim yarin da esimin is arkadaslari ve esleri gelecek,simdi den cislar yapilmaya baslandi bile...kolayliklar diliyorum sana da..ayrica kusuna cok üzüldüm,Kücük bir ihtimal de olsa dilerim kendi kendine iyilesir hastaligi,hayat mucizelerle dolu dimi...

Yena'cim cok incesin,düsüncelisin,senin gibi naif bir insani tanimis olmaktan sansli hissediyorum kendimi..dilerim senin gibi güzel insanlar olsun hep hayatinda...
ben de bayilirim cesmi siyahim türküsüne,bambaska yerlere götürür beni her dinledigimde...Ilkay akkaya'dan ilk defa dinledim,ne güzel bir ses,rahatlik veriyor insana...ben Özlem özdil'den dinlerdim genelde ama Ilkay akkaya'nin tarzina bayildim...bir de sever misin bilmem ama ben erkan ogur'dan cok severim türkü dinlemesini,sesi hep beni rahatlatir..:)

gecmis olsun abla ALLAH sifa versin.......
Buraya bile uğramayan topik ahalisini nasıl cezalandıracağız bilmiyorum canım

Yiyorum canım ilaca da başladım zaten geçer
Çok spor da yapma fazla zorlama vücudunu canım
haklisin abla ben cezama raziyim. spora gelunce bu hafta 520 dk yaptim kilo ayni.pofffff pofffff

sular içiliyomu kızlarr sporum 15 dk misafir var aklım burda yarın bizim için yeni bi sayfa haydin kızlarr haftaya cuma gitsin kilolaarrr iyi geceler
Nursena bunu okudum ben de bari 15 dk yapayim dedim.30dk leslie yaptim ee ısınmış ken bi de 300 mekik çektim.en azindan aksam yedigiklerimi yakayim dedim.gercekten su cok onemli.bizim okulda bi hoca var gecen yil diyetle 14 kilo vermisti.yoine diyete basladi.gecen gun elinde 3 sise suyla gelmisti hepsini icecem dedi.ben de okuldayken 1 sise icerdm simdi 2 iciyorm.1 tane sabah.günlük en az 1.5 L iciyorm.normalde hic icemem yazin ramazanda bile 2. 3 bardak anca icerm.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]265 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]520 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ nhtylz

HAFTANIN SPOR 3.sü ________
y.o.l.c.u

Gunaydin,mutlu haftasonlari...

Meyracim emegine saglik dikkat et kendine..

Kasimpati guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim ,cok zarifsin..bilmukabele diyorum..
Erkan ogur cok severim dinlerim..
İlkay Akkaya kizilirmak ve yorumun solistligini yapti bir donem..hakikaten sesi sahane..keske populer olsa yeni besteleri dinlesek..

hahha valla hep kilodan kusura bakmazsın demi gene şaşırmışım kucağımda küçük cadıyla alel acele yazdım kaçmış gözümdennnn
Yok canim ne kusuru once soylemicektim ama duramadim iste soyledim sende kusura bakma emegine saglik canim

Ellerine emegine saglik meyracim
Zorda olsa telefondan geçmiş yapıp listeyi yaptım, boğazımda ağrıyo bi yandan.
Neyse görüşürüz kızlar.
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah

GÜNAYDIN
Istanbul da hava mis ama ben regl den dolayi agri cekiyorum kizlar da evde bizi disari cikar diye tuttururlar bidik icin panco yapmaya basladim ipim bitti ip almam lazim bidibidibidi yani
Hepinize iyi haftasonlari
Günaydın ankara soğuk ama dünden daha iyi gibi yağış yok şimdilik
Panço bitince resmini eklersen sevinirim şimdiden ellerine sağlık

Asucum iyi gezmeler sana..
Bu sabah dunden eksi ciktim bugunumu baz alsak acep.:)

Yelizcim sen de baya hamaratsin bos durmayi sevmiyorsun..

Burasi da soguk,ruzgarli..nisan ayindayiz hala kalin kabanlarla ise gidip geliyoruz..

günaydınlaaar :) tablolar yapılmış nursena ,meyra tablolar için teşekkürler ellerinize emeğinize sağlık

durumumuz hiç iç açıcı değil biraz daha çabalayarak ve içtiğimiz suları fazlalaştırarak önümüzde hafta sonuçların daha iyi olacağına eminim bende az su içiyorum bu hafta daha dikkatli olucam

Asucum iyi gezmeler sana..
Bu sabah dunden eksi ciktim bugunumu baz alsak acep.:)

Yelizcim sen de baya hamaratsin bos durmayi sevmiyorsun..

Burasi da soguk,ruzgarli..nisan ayindayiz hala kalin kabanlarla ise gidip geliyoruz..

sen bide beni görsen spordan çıkınca kafam ıslak oluyor şapkalar atkılar komik oluyorum o kadar hava soğuk ve esintili acil kendime kapşonlu eşortman üstü filan almam lazım ...

barış nasıl oldu dr. götürmüştün dimii antibiyotik kullandınız mı ? senada çok hasta dr. götürmedim banada bulaştırdı herhalde vee ne çorba içiyor ne ıhlamur filan deli ediyor beniii durmadan öksürük nöbetleri var ve fazlalaşıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…