Sen karamsar olma nurcum geçersin inşallah başarılarherkese iyi aksamlar arkadaslar.
modum cok dusuk cok gergin ve yorgunum. sozde alistrma ilsun diye kendi arabamzla cikiyrm sinav guzerhani gidiyrm ama yok birini yapsam digerini unutuyorum. kalicam buyuk ihtimal. vites degismeyi unutuyrm en cok.
iyi dilekleriniz icin tesekkurler. bakalim nolcak.
hahha valla hep kilodan kusura bakmazsın demi gene şaşırmışım kucağımda küçük cadıyla alel acele yazdım kaçmış gözümdennnnNursenacim bu iste bir yanlislik var bence ben bu hafta. 500 gr verdim
gecmis olsun abla ALLAH sifa versin.......Hayirli cumalar..
Arada okuyorum ama yazamiyorum yogunum cok..bir yandan oglym hasta istifra salginina o da kapildi..cok sukur serumluk olmadi ama suzuldu epey ..dun evdeydim aksam atesi yukseldi ama kontrol altina aldik hemen sabah iyiydi babaanne geldi bugun oglumla kalicak..onun disin da monu paylasmiyorum yeme stilim de extra degisiklik olmamasina ragmen iki haftadir kilo veremiyorum..
Sanirim plato evresindeyim.bir,birbucuk ay her hafta tikir tikir kilo verince..
Bir de egsersiz sart..ama ben vakit ayiramiyorumki.
Surekli evin duzeni,cocuklarin duzeni,beslenmesi,temizligi,koca memnuniyeti kendime iki dakka vakit ayiramiyorum.kendimi unutuyorum,nilufer oldugumu unutuyorum.dolayisiyla tum zerremi etkiliyor bu durum..
Ozur dilerim sizden, kasvetli oldu mesajim ..Kasmisim kendimi demek acilmak istedim.:)
Velhasil kelam bildirim yapicaktim ben.:) kilom ayni kaptan...
Buraya bile uğramayan topik ahalisini nasıl cezalandıracağız bilmiyorum canım
haklisin abla ben cezama raziyim. spora gelunce bu hafta 520 dk yaptim kilo ayni.pofffff pofffffYiyorum canım ilaca da başladım zaten geçer
Çok spor da yapma fazla zorlama vücudunu canım
Nursena bunu okudum ben de bari 15 dk yapayim dedim.30dk leslie yaptim ee ısınmış ken bi de 300 mekik çektim.en azindan aksam yedigiklerimi yakayim dedim.gercekten su cok onemli.bizim okulda bi hoca var gecen yil diyetle 14 kilo vermisti.yoine diyete basladi.gecen gun elinde 3 sise suyla gelmisti hepsini icecem dedi.ben de okuldayken 1 sise icerdm simdi 2 iciyorm.1 tane sabah.günlük en az 1.5 L iciyorm.normalde hic icemem yazin ramazanda bile 2. 3 bardak anca icerm.sular içiliyomu kızlarr sporum 15 dk misafir var aklım burda yarın bizim için yeni bi sayfa haydin kızlarr haftaya cuma gitsin kilolaarrr iyi geceler
Yok canim ne kusuru once soylemicektim ama duramadim iste soyledim sende kusura bakma emegine saglik canimhahha valla hep kilodan kusura bakmazsın demi gene şaşırmışım kucağımda küçük cadıyla alel acele yazdım kaçmış gözümdennnn
Ellerine emegine saglik meyracim[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]265 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]520 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ nhtylz
HAFTANIN SPOR 3.sü ________
y.o.l.c.u
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallahZorda olsa telefondan geçmiş yapıp listeyi yaptım, boğazımda ağrıyo bi yandan.
Neyse görüşürüz kızlar.
Günaydın ankara soğuk ama dünden daha iyi gibi yağış yok şimdilikGÜNAYDIN
Istanbul da hava mis ama ben regl den dolayi agri cekiyorum kizlar da evde bizi disari cikar diye tuttururlar bidik icin panco yapmaya basladim ipim bitti ip almam lazim bidibidibidi yani
Hepinize iyi haftasonlari
Eklerim tabi basit bisey yapiyorum zaten hemen biter heraldeGünaydın ankara soğuk ama dünden daha iyi gibi yağış yok şimdilik
Panço bitince resmini eklersen sevinirim şimdiden ellerine sağlık
Asucum iyi gezmeler sana..
Bu sabah dunden eksi ciktim bugunumu baz alsak acep.:)
Yelizcim sen de baya hamaratsin bos durmayi sevmiyorsun..
Burasi da soguk,ruzgarli..nisan ayindayiz hala kalin kabanlarla ise gidip geliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?