Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım takma valla dedim ya herkeste bu ara bir motivasyon düşüklüğü var.Merak etme ne olur.Toparlanacağız allahın izni ile

okur'um günaydın canım, şu an seni ekranda görüyorum, nasılsın
Seninle bayağıdır görüşemiyoruz huuu komşu komşu.zemuszemus

ben ıyıyım ıyı olmasınada dedım ya motıvasyon ucuyor

canım takma valla dedim ya herkeste bu ara bir motivasyon düşüklüğü var.Merak etme ne olur.Toparlanacağız allahın izni ile

evet yaherkez dagılmış durumda

birde ramazandan sonra tam gaz demıstık noldu bıze arkadaslarr
nolurr toparlanalım artık hepberaberr:teselli::teselli::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım inşallah toparlanacağız.Ben inanıyorum.
Pazartesi oruca başlıyorum, ramazanı uğurlama orucuna
Sonra yine tam gaz ileri diyorum İNŞALLAHHHHHH

Canım inşallah toparlanacağız.Ben inanıyorum.
Pazartesi oruca başlıyorum, ramazanı uğurlama orucuna
Sonra yine tam gaz ileri diyorum İNŞALLAHHHHHH

inş. abalcımm bende baslıcam oruca senınde dedıgın gıbı tam gaz inşallahhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

herkese günaydınnn;

önce geçmişe bakayım sonra yazayım dedim. araya patron girdi vs derken anca günaydın diyebiliyorum... nasılsınız bu sabah?? aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmiş. inşallah en kısa zamanda istediği kiloya kavuşur. opuyorumnanaktan
zayıflayamayanlar arkadaşlarsa üzülmesinler. en önemlisi bayramdan çıktık normaldir. ayrıca mutlu olsunlar ki diyet yapabiliyorlar ben hala başlayamadım bile. ara ara yaptığım yürüyüşlerle idare ediyorum şimdilik. tartılmaya ise korkuyorum ya kilo aldımsa diye

namem günaydın canım.Nasılsın.
Name hanımlar nasıllar.
sağolasın ablam sorduğun için. ama malum yine uykusuz uykusuz geldik başladık işe. dün bari erken yattı ben de yatayım dedim ama nafile 1 saat erken yattım ya başladı kızım 2 - 2:30 saat aralıklarla uyanmaya. mal gibi oldum yine sabah sabah gözler kan çanağıydı. şimdi şimdi açılmaya başladı -tatlicadiarzu- sen nasılsın ablam?? nasıl geçti gecen?? dinlenebildin mi?? iştahın az da olsa kapandı mı??opuyorumnanaktan

sAĞOL ABLAM YA VALLA BİRAZ DİNLENDİM SAYILIR.aMA SABAH 7.30 DA AYAKTAYDIM YİNE.yATMAK NE KELİME
şİMDİ OĞLUMUN UYANMASINI BEKLİYORUM.
Beyefendiye giyecek filan almaya gideceğiz
Allah izin verirse Pazartesi dönüyor İstanbul'a.opuyorumnanaktan

Selam,

Yoğun günler geçiriyorum..Kızımın okul hazırlıklarıyla uğraştık..Malum ilkokul bitti,6.sınıfa başladı bebeğim..:)

ılk iki gün onunla gittim,eşim evde oğlanla kaldı..Çok yakın arkadaşlarıyla sınıfları ayrıldı,moralimiz çok bozuktu o yüzden..:) çok ağladı,o üzülünce bende çok üzüldüm..ıdareyle konuştuk falan,değişim olmaz dendi..

Oğluma gelince acaip hareketlendi ve asi birşey oldu..2 yaş sendromu dedikleri olay bu sanırım..:))
bazen tıkandığım zamanlar oluyor hakikaten..Bu sıralar özellikle kızıma doğal olarak daha yoğundum,öylede olmam gerekti..
Şu an uyuyor,bende bir nefes alayım dediydim..Birazdan kahve yapıcam kendime..

Sizler iyisiniz..hepimiz veya çoğunluğumuz kilo almışız..Sağlık olsun ama motivasyonu toparlamkda zor olucak sanırım..
ben nasıl yürüyüş yapıcam,onu düşünüyorum..
bir yolunu bulmam gerek..yoksa toparlanmam çok zor..

BEYZUS sana ve eşine iyi yolculuklar iyi tatiller diliyorum..

Ayrıca YURDUSUM'la künefe yerken fotonuzu rica ediyorum..:roflol:

Benim içinde ye lütfen favori tatlılarımdandır..Hiiç kısma kendini ye yiyebildiğin kadar..

Ayrıca nar ekşili etli dolmada ye..mmmmmmmmmmmmmm şu an salyalarımı toparlıyorum..
:roflol::roflol:

bana çok uzak onlar şimdilik biz uykusuzlukla uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile3 ama öyle ama böyle hayatımız onlara endeksli değil mi??
spor konusuna gelince umarım yapabilirsin. evde yapılan yürüyüş sporları varmış onu denesene hayatım... gerçi ben hala başlayamadım ama hatun iyi terletiyor diyorlar. istersen linklerini bulmaya çalışırım yoksa ben bir yere yüklerim sen oradan alırsın. tabii yapabileceksen. hatta bakarsın beraber başlar birbirimizi itekleriz. ne dersin hayatım?? kaydirigubbakcemile5

bu arada bana da bir kahve yapsana hayatım... olmadı benim yerime de iç yerimseniben Şeniz Şeniz

Son düzenleme:

Kahven hazır bekliyorum..:))

Uykusuzlukla hala uğraşıyorum bende..Oğlum hiç deliksiz uyumaz sürekli uyanıyor..Kızımda öyleydi benim kaderim sanırım..:))

Amaaaan sağlıklı ve mutlu olsunlarda,bir şekilde zaman geçiyor..Ve ne çabuk büyüdüler diyoruz..

namem'cim, yürüyüş sporumu..? ılginç,hiç duymadım..
neden olmasın, zorda kalırsam yaparım tabii..

Ama şu var dışarı çıkıp yürümenin yerini hiç birşey tutmuyor..
Ben mesela salon sporlarınıda hiiç sevmem, yapamıyorum boğuyor beni kapalı ortamda hareket etmek..:)))

Linklerini bulabilirsen görmek isterim bende..

Son düzenleme:
YURDUSUM,çık oyun salonlarından..:))

YENA cığım seni öpüyorum yokluğun belli oluyo Şeniz opuyorumnanaktan

Künefe diye diye krize soktunuz benide ya -tatlicadiarzu-

Çay içiyorum şu an yanında bilimum fındık fıstık ve kaju ile :roflol:

Ekimde inşallah kozmik beden temizliğini tekrarlıycam yapmak isteyenler olursa engin bilgilerimden faydalanabülüü :jeyyar:

Bonus'çum afiyet olsun kajular..:)) ben kolayla severim onu offf offf..

Peki ben ne yiyorum biliyormusun.. çay eşliğinde kıymalı ve peynirli gözleme,kendim açtım,teflonda yaptım..Allah cezamı verecek...:roflol:

kara listeyi hazırlamamışsın..:)))

Ayrıca beden temizliği ne olaki..Benim bedenim o kadar genişki aylaaaaaaaaaaar alır temizlemek..:roflol:
Sen yinede açıklarsan faydalanırız belki..

Bonus,oğlun alıştımı okula..Varmı problem..?

Bizde kızım ana sınıfındayken yiyecekleri veliler götürürdü hergün..
Mesela bize 15-20 günde bir sıra gelirdi..Öğretmen belirlerdi mönüyü..

yenacım canım hoşgeldin yahuuopuyorumnanaktan sende yoğundun herhalde bu aralar bu arada yeni okulunuz hayırlı olsun bende bu sene 1 sınıfa ve 5 sınıfa başlayan giden kardeşim var onlarla ilgilendim durdum bu afta çalışanlar izinliydi evde geçirdim allaha şükür :Saruboceq:şu anneceyizim bir gelsede bende kurtulsam şu sorumluluktan benimki bana yetiyordu şimdi 5 çocuğum olduakannehirakannehir

ya bu arada bu evde yürüyüşde neymiş bende merak ettim şincik bendede ebru şallıdan (plates yani) tut tuğba özaya kadar herbişeyler var hee bide nivae body ile dinamik sabahlar var kaydirigubbakcemile3ama en ağır olanı tuğba özayınki birkere yarısında düşüp bayılacaktım yahuu akannehirakannehir ama kış geldi artıkın bizlerde başlarız spora evde falan kaydirigubbakcemile2

kıslarrr seçilin selamı var sizlere şimdi telde konuştuk iyiymiş kardeini okula yerleştirmiş sakaryadaymış gelince detayları öğrenirsiniz artıkınnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…