Sscubam bayram dönüşü hepimizde bir aç gözlülük oldu.Bunları aşacağız canım merak etme.
valla utancımdan topıke gıremıyorumm ve motıvem dustuu kendımı toplamam lazımm nasıl olcak yurdusumm
sen nasılsın hayatımm
okur'um günaydın canım, şu an seni ekranda görüyorum, nasılsın
Seninle bayağıdır görüşemiyoruz huuu komşu komşu.zemuszemus
canım takma valla dedim ya herkeste bu ara bir motivasyon düşüklüğü var.Merak etme ne olur.Toparlanacağız allahın izni ile
ben ıyıyım ıyı olmasınada dedım ya motıvasyon ucuyor
evet yaherkez dagılmış durumda
birde ramazandan sonra tam gaz demıstık noldu bıze arkadaslarr
nolurr toparlanalım artık hepberaberr:teselli::teselli::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım inşallah toparlanacağız.Ben inanıyorum.
Pazartesi oruca başlıyorum, ramazanı uğurlama orucuna
Sonra yine tam gaz ileri diyorum İNŞALLAHHHHHH
sağolasın ablam sorduğun için. ama malum yine uykusuz uykusuz geldik başladık işe. dün bari erken yattı ben de yatayım dedim ama nafile 1 saat erken yattım ya başladı kızım 2 - 2:30 saat aralıklarla uyanmaya. mal gibi oldum yine sabah sabah gözler kan çanağıydı. şimdi şimdi açılmaya başladı -tatlicadiarzu- sen nasılsın ablam?? nasıl geçti gecen?? dinlenebildin mi?? iştahın az da olsa kapandı mı??opuyorumnanaktannamem günaydın canım.Nasılsın.
Name hanımlar nasıllar.
sAĞOL ABLAM YA VALLA BİRAZ DİNLENDİM SAYILIR.aMA SABAH 7.30 DA AYAKTAYDIM YİNE.yATMAK NE KELİMEherkese günaydınnn;
önce geçmişe bakayım sonra yazayım dedim. araya patron girdi vs derken anca günaydın diyebiliyorum... nasılsınız bu sabah?? aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmiş. inşallah en kısa zamanda istediği kiloya kavuşur. opuyorumnanaktan
zayıflayamayanlar arkadaşlarsa üzülmesinler. en önemlisi bayramdan çıktık normaldir. ayrıca mutlu olsunlar ki diyet yapabiliyorlar ben hala başlayamadım bile. ara ara yaptığım yürüyüşlerle idare ediyorum şimdilik. tartılmaya ise korkuyorum ya kilo aldımsa diye
sağolasın ablam sorduğun için. ama malum yine uykusuz uykusuz geldik başladık işe. dün bari erken yattı ben de yatayım dedim ama nafile 1 saat erken yattım ya başladı kızım 2 - 2:30 saat aralıklarla uyanmaya. mal gibi oldum yine sabah sabah gözler kan çanağıydı. şimdi şimdi açılmaya başladı -tatlicadiarzu- sen nasılsın ablam?? nasıl geçti gecen?? dinlenebildin mi?? iştahın az da olsa kapandı mı??opuyorumnanaktan
bana çok uzak onlar şimdilik biz uykusuzlukla uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile3 ama öyle ama böyle hayatımız onlara endeksli değil mi??
spor konusuna gelince umarım yapabilirsin. evde yapılan yürüyüş sporları varmış onu denesene hayatım... gerçi ben hala başlayamadım ama hatun iyi terletiyor diyorlar. istersen linklerini bulmaya çalışırım yoksa ben bir yere yüklerim sen oradan alırsın. tabii yapabileceksen. hatta bakarsın beraber başlar birbirimizi itekleriz. ne dersin hayatım?? kaydirigubbakcemile5
bu arada bana da bir kahve yapsana hayatım... olmadı benim yerime de iç yerimseniben Şeniz Şeniz
YENA cığım seni öpüyorum yokluğun belli oluyo Şeniz opuyorumnanaktan
Künefe diye diye krize soktunuz benide ya -tatlicadiarzu-
Çay içiyorum şu an yanında bilimum fındık fıstık ve kaju ile :roflol:
Ekimde inşallah kozmik beden temizliğini tekrarlıycam yapmak isteyenler olursa engin bilgilerimden faydalanabülüü :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?