Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman dikkat et koru kendini..
Yok goturmedim doktora daha yeni bitti sayilir antibiyotigi..aksam ben de kizdim bitki cayi hazirladim icmedi zencefilli balli cay hazirladim midem bulaniyor dedi..kizarak kussanda iceceksin dedim yedi yudum ictim anne tamam diyor.:) zorlamadim artik baktim oguruyor..
Aksamdan beri oksurmeyede basladik Allah sonumuzu hayirli getirsin bakalim..

dün akşam ne güzel limonlu şehriye çorbası yapmışım üstünede vitaminli bir fırın balık yemedi ben ekmek peynir çıkartcam dedi bende ona izin vermedim sinir oldum yaaa sonrada durmadan soruyor anne suratın niye asık diyee niye triplisin diyee sonrada evde çayla aburcubur yedii gelde sinir olma bugün büyük çaydanlıkta kaynatayım ıhlamur,elma,limon zencefilim yok tarçında hanfendinin midesini bulandırıyormuş yani anlıyacağın benim kız iyileşmek için hiçbişey yapmıyor

Adaş 4. Oldu :))
dün gece tel den okudum çok güldüm yaaa :)) dünde söylemiştim ağlanacak halimize gülüyoruz diyee bendeki durumda fenaa olmuş rezilik diz boyu anlıyacağın yalnız yeliz gelmiş üçüncülüğü elimden almış onada gönül koyduum :)))

endişe etme artık biraz daha kendine güvenle daha iyi hisedersin inan böylelikle yaptığın en küçük hatada da olmamış gibi parkurunu tamamlarsın tekrardan başarılar :)

Ben senin elinden degil asuman zeynepin elinden 2.ligi aldim

Nursena pek bi hırslı gördüm seni sen bu hafta edecekmişsin beni gibi geliyor bana benim bir de şu ilaç dezavantajım var
Ben her sabah bal ya da tahin pekmez yiyoruz az da olsa :)
Adaşım gördün mü asıl benim ikincilik gitmiş :))
Hasta kuzular bugün toparlar inşallah benim büyük kız da hala öldürüyor nerdeyse iki hafta olacak tam düzelemedi ama benimki sever Ihlamur vs hele zencefil bal limon Çayını pek bi sevdi :))
Yarım saat sonra kardeşim bizi almaya gelecek ben Çene çalıyorum mutfağı felan toplayım bir de ıslak kurabiye yaptım onu da hazırlayım ancak hazırlanırım
Kurabiyeden yemem ben pizza yapacaklar ondan da yemem
Barbunya ve enginar varmış onlar benim :))

Anneleri cocuklar hastayken dahq fazla ilgi bekliyolar.yaptiklarinizi icmeselerde yapman8z onları cok mutlu ediyordur.ya ben de biraz hastalanacak olsam. hemen nane limon ihlamur vb. Yaparım esim bazen kızıyor srn hastayken birakmiyosun ben sana bakayım hemen kendin kendini iyilestiriyosn der..

Ben senin elinden degil asuman zeynepin elinden 2.ligi aldim

tamam canım söylediğin iyi oldu :))

anlamadım ben bu mesajı nursena sana ne edicek bacım
güzel mamalar için yazık sanaaa diycemde barbunyayla enginarda hiç fena değil tabi diğer söylediklerinin yanında biraz zorlar gibii :))

bende evdekilerle birlikte kendime portakal suyu sıktım içtim bu mesajının üzerinede bir büyük bardak da su :)

canım vallaha yaptıklarımızın kıymetini ancak büyüyünce anlıyacaklar ilerde grip olduklarında annem yanımda olsada bana bir çorba yapsa diye düşünecekler şimdi yaptıklarımızdan pek mutlu değiler yememek içmemek için inatlaşıyorlar ....
bende evde kim hasta oluşa olsun kış çayı hazırlarım bugünde yapıcam yeni portakal sularımızı içtik dışarı çıkınca eksiklerimi alayımda çayıda hazırlıyım

evimi temizledim ip almaya gittim aradigim ipi bulamadim panco yarim kaldi bizim burasi yikim bolgesi caddeye bi ciktim bosalan evlwrde suriyeliler oturuyo soke oldum hem uzuldum hallerine hem korktum kendimiz icin etrafimiz bosaliyo napicaz bilmiyom bizde en kisa zamanda tasiniriz insallah

mahsuru yoksaaa hangi semt merak ettim semtiniz geri dönüşümemi giriyor ev sizinmi kiradamı oturuyorsunuz ?
şimdi Suriyelilerin veya arapların diyelim çünki yarısına yakını ancak Suriyelidir. fakir olan kısmı öyle bir tutunmaya çalışıyor fakat zengin olan kesimide şu ara bu yeni yapılan sitelerden acayip ev alıyor geçen hafta bahçeşehirdeki yeni yapılan blokları gezindik acayim arap dolu heryer bahceşehir gölet kısmında artık yüzü dahi peçelii insan doluu zaten şu anda inşaat sektörünü ayakta tutan araplar 2,3 yıl sonra inanılmaz sıkıntı olucak bunları hep beraber yaşayıp görücez mağlesef orta doğu projesii !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…