afiyet olsun kahvaltı süper bende çayı koydum hazırlayım en iyisi ama dikkat yan kasede bal görünüyor :)Eki Görüntüle 1489493 gunydin kmegin yarusi yendi buyuk cunki
Annnem ama eeeekmek sıcak deil tereyağlan yemeyi severimde ama suan asu dan artiyim yememem lazımafiyet olsun kahvaltı süper bende çayı koydum hazırlayım en iyisi ama dikkat yan kasede bal görünüyor :)
Aman dikkat et koru kendini..sen bide beni görsen spordan çıkınca kafam ıslak oluyor şapkalar atkılar komik oluyorum o kadar hava soğuk ve esintili acil kendime kapşonlu eşortman üstü filan almam lazım ...
barış nasıl oldu dr. götürmüştün dimii antibiyotik kullandınız mı ? senada çok hasta dr. götürmedim banada bulaştırdı herhalde vee ne çorba içiyor ne ıhlamur filan deli ediyor beniii durmadan öksürük nöbetleri var ve fazlalaşıyor ..
Afiyet olsun canim..ben de buna benzer kahvaltimi bitirdim. finalin de minicik bir helva ativermisim agzima sadece.:)Eki Görüntüle 1489493 gunydin kmegin yarusi yendi buyuk cunki
Aman dikkat et koru kendini..
Yok goturmedim doktora daha yeni bitti sayilir antibiyotigi..aksam ben de kizdim bitki cayi hazirladim icmedi zencefilli balli cay hazirladim midem bulaniyor dedi..kizarak kussanda iceceksin dedim yedi yudum ictim anne tamam diyor.:) zorlamadim artik baktim oguruyor..
Aksamdan beri oksurmeyede basladik Allah sonumuzu hayirli getirsin bakalim..
Annnem ama eeeekmek sıcak deil tereyağlan yemeyi severimde ama suan asu dan artiyim yememem lazım
dün gece tel den okudum çok güldüm yaaa :)) dünde söylemiştim ağlanacak halimize gülüyoruz diyee bendeki durumda fenaa olmuş rezilik diz boyu anlıyacağın yalnız yeliz gelmiş üçüncülüğü elimden almış onada gönül koyduum :)))Adaş 4. Oldu :))
Afiyet olsun nursena sen bu takimin kaptani ol bence sen bizi gaza getirince biz daha dikkat ediyoz yemiyoz icmiyoz kilo veriyozEki Görüntüle 1489493 gunydin kmegin yarusi yendi buyuk cunki
endişe etme artık biraz daha kendine güvenle daha iyi hisedersin inan böylelikle yaptığın en küçük hatada da olmamış gibi parkurunu tamamlarsın tekrardan başarılar :)herkese iyi aksamlar arkadaslar.
modum cok dusuk cok gergin ve yorgunum. sozde alistrma ilsun diye kendi arabamzla cikiyrm sinav guzerhani gidiyrm ama yok birini yapsam digerini unutuyorum. kalicam buyuk ihtimal. vites degismeyi unutuyrm en cok.
iyi dilekleriniz icin tesekkurler. bakalim nolcak.
Ben senin elinden degil asuman zeynepin elinden 2.ligi aldimdün gece tel den okudum çok güldüm yaaa :)) dünde söylemiştim ağlanacak halimize gülüyoruz diyee bendeki durumda fenaa olmuş rezilik diz boyu anlıyacağın yalnız yeliz gelmiş üçüncülüğü elimden almış onada gönül koyduum :)))
"nhtylz, post: 40442631, member: 654868"]Afiyet olsun nursena sen bu takimin kaptani ol bence sen bizi gaza getirince biz daha dikkat ediyoz yemiyoz icmiyoz kilo veriyoz
Ben senin elinden degil asuman zeynepin elinden 2.ligi aldim
Nursena pek bi hırslı gördüm seni sen bu hafta edecekmişsin beni gibi geliyor bana benim bir de şu ilaç dezavantajım var
Ben her sabah bal ya da tahin pekmez yiyoruz az da olsa :)
Adaşım gördün mü asıl benim ikincilik gitmiş :))
Hasta kuzular bugün toparlar inşallah benim büyük kız da hala öldürüyor nerdeyse iki hafta olacak tam düzelemedi ama benimki sever Ihlamur vs hele zencefil bal limon Çayını pek bi sevdi :))
Yarım saat sonra kardeşim bizi almaya gelecek ben Çene çalıyorum mutfağı felan toplayım bir de ıslak kurabiye yaptım onu da hazırlayım ancak hazırlanırım
Kurabiyeden yemem ben pizza yapacaklar ondan da yemem
Barbunya ve enginar varmış onlar benim :))
ivettt kızlarrr nasılsınızzz yorumları cepten okuyorum alıntılayamadımm haydeee çosuyoruz bu hafta rekor eksiler bekliyormmmm
sular içiliyormuuuu
ben az önce kursan geldim 1 bardak portakal suyu sıktım yanınada 4 form biskevittt dışarı çıkıyoruz opüldünüz
Anneleri cocuklar hastayken dahq fazla ilgi bekliyolar.yaptiklarinizi icmeselerde yapman8z onları cok mutlu ediyordur.ya ben de biraz hastalanacak olsam. hemen nane limon ihlamur vb. Yaparım esim bazen kızıyor srn hastayken birakmiyosun ben sana bakayım hemen kendin kendini iyilestiriyosn der..
mahsuru yoksaaa hangi semt merak ettim semtiniz geri dönüşümemi giriyor ev sizinmi kiradamı oturuyorsunuz ?evimi temizledim ip almaya gittim aradigim ipi bulamadim panco yarim kaldi bizim burasi yikim bolgesi caddeye bi ciktim bosalan evlwrde suriyeliler oturuyo soke oldum hem uzuldum hallerine hem korktum kendimiz icin etrafimiz bosaliyo napicaz bilmiyom bizde en kisa zamanda tasiniriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?