Kadikoy tarafindayim canim ben ama bizimkiler zengin kesim degil yoksul kesim hem o caresizliklerine uzuluyorum cocuklarin ayaklarinda corap bile yok kapisi penceresi olmayan yikik dokuky binalarda yasamaya calisiyolar kendimi onlari yerine koyuyorum biz olsak napardik diye hem de korkuyorum nereye kadar boyle surecek diyemahsuru yoksaaa hangi semt merak ettim semtiniz geri dönüşümemi giriyor ev sizinmi kiradamı oturuyorsunuz ?
şimdi Suriyelilerin veya arapların diyelim çünki yarısına yakını ancak Suriyelidir. fakir olan kısmı öyle bir tutunmaya çalışıyor fakat zengin olan kesimide şu ara bu yeni yapılan sitelerden acayip ev alıyor geçen hafta bahçeşehirdeki yeni yapılan blokları gezindik acayim arap dolu heryer bahceşehir gölet kısmında artık yüzü dahi peçelii insan doluu zaten şu anda inşaat sektörünü ayakta tutan araplar 2,3 yıl sonra inanılmaz sıkıntı olucak bunları hep beraber yaşayıp görücez mağlesef orta doğu projesii !!!
Meyra gecmis olsn can8m.kusuna da üzüldüm.ama yapacagin bisey yokmus zaten.
haftanın 1.sibengisu022
haftanın 2,siasumanzeynep
haftanın 3,sü @74FRIDAhepinizi tebrik ediyorum maşşallah diyorum bu hafta el atıyorum hepicinize
herkese iyi aksamlar arkadaslar.
modum cok dusuk cok gergin ve yorgunum. sozde alistrma ilsun diye kendi arabamzla cikiyrm sinav guzerhani gidiyrm ama yok birini yapsam digerini unutuyorum. kalicam buyuk ihtimal. vites degismeyi unutuyrm en cok.
iyi dilekleriniz icin tesekkurler. bakalim nolcak.
Musmutlu aksamlar arkadaslar...
Nursena ellerine saglik,zahmet verip vakit harciyorsun bizlerin icin,sahsim adina cok tesekkur ederim..
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar.ayrica basta kendi adima olmak üzre bu hafta toparlanalim insallah kizlar...sizlerinde bahsettigi gibi hergün menu yazmak,menulere yorum yapmak,spor yapmak,belli litre de su icmek icin zorlayalim kendimizi,olur mu?
Meyra benim gibi seninde misafir trafigin yogun bu hafta,benim yarin da esimin is arkadaslari ve esleri gelecek,simdi den cislar yapilmaya baslandi bile...kolayliklar diliyorum sana da..ayrica kusuna cok üzüldüm,Kücük bir ihtimal de olsa dilerim kendi kendine iyilesir hastaligi,hayat mucizelerle dolu dimi...
Yena'cim cok incesin,düsüncelisin,senin gibi naif bir insani tanimis olmaktan sansli hissediyorum kendimi..dilerim senin gibi güzel insanlar olsun hep hayatinda...
ben de bayilirim cesmi siyahim türküsüne,bambaska yerlere götürür beni her dinledigimde...Ilkay akkaya'dan ilk defa dinledim,ne güzel bir ses,rahatlik veriyor insana...ben Özlem özdil'den dinlerdim genelde ama Ilkay akkaya'nin tarzina bayildim...bir de sever misin bilmem ama ben erkan ogur'dan cok severim türkü dinlemesini,sesi hep beni rahatlatir..:)
Yok canim ne kusuru once soylemicektim ama duramadim iste soyledim sende kusura bakma emegine saglik canim
Ellerine emegine saglik meyracim
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah
Bizde de vardı hamur kızartması hiç yüzüne bakmadım benReis beni hamur kizartmasiyla listede derune en derune at bu gece :)
maşşallah yaaa topiğn azmi süpersinnNursena reis 60 dk yuruyus yaptim 6 bardak su ictim simdiye kadar yatana kadar 10 bardaga tamamlarim bugunku yediklerim
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 ufak domates
1 ufak salatalik
1 dilim beyaz peynir
2 bardak cay
Ogle
2 tane tost(krem peynir salam ve domatesli)
1 bardak ayran
Aksam
1 tabak zeytinyagli kabak yemegi
1 servis kasigi yumurtali makarna
Salata
Ayran
Reis beni hamur kizartmasiyla listede derune en derune at bu gece :)
eşi evde yokken evi süpüren eş candır cann bende sabah kursa gittim dam evi süpürmüş geldiğimdeee :))sevgi dolu hissediyor face deki gibim durumumu paylaşam:)Asu kuru dolma varken hamur isini naapican..
Hep beraber bonusu kınım kınım kınıyoruz.:))
Ben de is cikisi sarkuteriye ugrayip peynir cesitleri vb.aldim..esim almaya geldi beni..ev derli topluydu kizim supurge tutmus esim balkon yikamis yaklasik bes kez soyledi yikadigini.:)
Ben de wc banyo temizligi yaptim sacimi boyadim dusa girdim kahvalti turu hazirlayip yedik epey kacirdim soylimm..
Simdi de yerimden kalkamiyorum bir mayistim ki poff..
annam karılar hem temiz hem aktif hem dinaikk maşşallah etliyiz butluyuz mutluyuz allahımıza şükürr,Selaam kızlar....
Bugün bi temizlik yaptm ben bile kendime sasirdm.ev mis gibi oldu .ve bugün diyet konusunda sanırım iyiydm.70 dk sporum var.menümü yazaym buraya yazınca az yiyorm.ya da az yiyince yazıyorum bilemedm hangisi
kahvaltı: 1 haş. yumurta
3 zeytin 1 kk peynir
salatalık 1 d ekmek
öğlen: 1 elma
ara:1 muz
akşam:4 kaşık makarna
2 kase çorba
tavuklu patates
ve bugün sadece 1 d ekmek yedim. 2 L yakın su.
Once beni kina yena kisisi sonrada kahvaltiyi kacirdim de pehhh
Peynir cesitli sofraya bayilirim izmir tulumuda varsa degmeen keyfime.
Reis eminmisin agzima attigim her lokmayi yazarim seni bildirime bogarim
Allah kolaylık versin mutlaka faydasını görürsünüzAsuu,
fizik öğretmeni ayarladık .İlk dersimiz perşembe günüydü...
3-4 seans alalım istiyorum...
gecmis olsun canm.ALLAH kolaylik versin gunundede.haftaya perşembede günüm var kalabalık, allahım hepsi bir araya geldi...
haftaya cumarteside eski bir tanıdık kızıyla oturmaya gelcem sana dedi, bayılazaaaam şimdi.
neyse allah bir yol gösterir inş....
doktor gitmeseydim öksürüğe çevirirdi durumun dedi: )
çok sağolun sizin desteğinizlen gittim, iyikide gitmişim.
ilk defa bildirim yapamadim.kovar gibi soylemenede alindim.firsat bulupta daha yeni baktim listrye.yapilmazsa silebilirsin.ELİFFUNDA kilonu bildirdinde benmi kaçırdım göremedim
buildirimde bulunmayanları silerim haftaya artık
abla gecmis olsun oglun rahatsizlanmis iimi simdi.Asuu,
fizik öğretmeni ayarladık .İlk dersimiz perşembe günüydü...
3-4 seans alalım istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?